One for the money

Gillar ju Katherine Heigl så denna var ett måste att se och den var väl helt okej men inte mycket mer än så faktiskt. Duger att se på men kanske inte en film man ser om flera gånger.


Omdöme

Spotify AB
Gillar verkligen Spotify, hur bra är det inte med ett program där i stort sett all musik finns tillgänglig. Istället för att behöva ha massa olika album så finns allt på ett ställe. Hur bra som helst.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

New Years Eve

Såg på denna film förut och den var ganska bra tyckte jag ändå.. Helt okej..


Alvin and the Chipmunks - Chipwrecked

Sett på denna film, lite kul att dom i denna film gjorde en liten parodi på filmen Cast Away tycker jag.. Dock tyckte jag inte den var jättebra men helt okej film för att fördriva lite tid..


The Sitter

Jag gillar ju Jonah Hill lite, han brukar ju faktiskt vara ganska rolig.. Och även om denna film inte var så pass rolig att man garva hela tiden så var den ändå rätt bra tycker jag..


Svensson Svensson - I nöd och lust

Detta fick bli kvällens film och visst den var lite rolig i vissa stunder men nja inte så bra som jag hade trott den skulle vara..


Plugga

Meningen är väl att jag ska ta det lugnt och vara lite ledig nu under påsken men hade väl försökt iaf att få in lite plugg också.. Dels läsa igenom kapitel 4 i ekonomi boken till skolan så jag har gjort det tills vi början igen på tisdag och kan försöka komma någonstans nästa vecka. Eller få lite mer struktur på mig själv och känna att jag är helt klar med en del och inte hoppar så mkt mellan olika uppgifter. Men det ska jag väl kunna ordna.

Sen tänkte jag väl försöka hinna med lite teoriplugg till körkortet med.. Lite deppad över det dock då jag inte kommer kunna slutföra det tills då jag tänkt förmodligen, men så kan det ju vara när man får använda sina sparade pengar till annat. Dock inte så bra att ha uppehåll med körlektionerna för länge kanske då jag är rädd att tappa allt, så får hoppas jag lyckas lösa det på något sätt till slut iaf.. Får väl försöka köra lite mera hemma kanske istället, gillar ju dock verkligen inte att köra pappas bil dessvärre.. Så hoppas bara inte jag tappar lusten helt och bara skiter i det..



Men får väl se det positiva i denna situation att jag får ju mkt tid till att lära mig teorin iaf, dock kan man ju tröttna lite och ge upp om teorin kanske om man inte kör bil med jämna mellanrum.. Men ja får se om jag lyckas lösa det på något sätt, jag jobbar på det iaf.. Dock gillar jag ju inte att fråga folk om hjälp så försöker med allt jag kan komma på för att lösa det på egen hand. Inte helt lätt kan jag säga.. Men allt har alltid en förmåga att lösa sig på ett eller annat sätt..

Men jag ger inte upp iaf, jag ska lyckas genomföra detta på ett eller annat sätt..

Nu tänkte jag däremot lägga mig i soffan efter att ha sökt massa jobb och bara glo på en film/serie och TA DET LUGNT...

Bye

Trespass

Detta blev kvällens film som jag tänkt se ett tag. Hade en del förväntningar på denna faktiskt och den var rätt bra tyckte jag.. Det hände lite saker mest hela tiden och det gillar jag..


One tree hill

Såg det allra sista avsnitten av OTH förut idag, jag har följt serien ända från början.. Men tycker inte denna säsong varit så bra faktiskt och att dom istället borde avslutat den kanske redan förra säsongen. Tyckte inte slutet var jättebra heller för att vara ärlig, visst inget olyckligt slut så det är ju bra men sista avsnittet var inte alls speciellt spännande, utan ganska väntat ungefär hur det skulle gå liksom..

Serien var bäst dom första säsongerna tyckte jag, men så brukar det ju iofs oftast vara att serierna blir lite sämre om dom får gå lite för länge och passera sitt bäst före datum, vilket OTH gjorde med denna säsong enligt mig.

 Tagen från google

Glad Påsk

Skönt med lite påsk, inte för att jag bryr mig så mycket om påsken egentligen utan mest för att det innebär långledigt då vi inte har någon skola förrän på tisdag, vilket också innebär kort vecka även nästa vecka.. Något att glädjas åt iaf..

Bilden är tagen ifrån google


The Sunset Limited

Sett på denna film och den föll mig verkligen inte i smaken, vilket är lite synd efter jag brukar gilla Samuel L Jackson. Men nej denna film kändes lite för enformig för mig, spolade helt ärligt igenom sista halvan av filmen för att jag inte orkade se klart den.


RSS 2.0