Monte Carlo

Precis sett klart på denna film, den var lite gullig på nått sätt och hyfsat bra iaf.. Nog mer tjejfilm än killfilm dock.. Nu blir det att dra iväg och fira nyår.. Gott nytt år och här nedan kommer en trailer som vanligt..


In Time

Precis sett klart på denna film och jag tyckte den var helt okej faktiskt.. Inte jättebra kanske men inte dålig heller..


Twilight: Breaking Dawn Part 1

Var på bio med min syster tidigare ikväll och såg denna på bio.. Riktigt bra tyckte jag, dock väldigt segt att behöva vänta ändå tills november nästa år med att se den..


Kronjuvelerna

Såg på denna inatt och den var ganska bra faktiskt tyckte jag..


Kyss mig

Detta blev dagens andra film och den var också ganska bra faktiskt..


Abduction

Precis sett klart på denna film, och den var riktigt bra faktiskt..


Jägarna 2

Precis sett klart på denna film och den var rätt bra tyckte jag..


The Son of No One

Såg på denna film nu ikväll och den var väl helt okej iaf


Depp

Känner mig nästan lite depp och låg idag.. Tänkt en del under dagen och det är ju lite jobbigt när man saknar någon som man inte kan träffa och inte alls vill sitta här o glo utan vara på ett helt annat ställe.. Och sen tänkt på lite annat som oxå gör att det känns jobbigt idag..

Ibland hatar jag verkligen avstånd och att den man vill träffa bor så jävla långt bort..

Aja inte mkt o göra åt det liksom.. Höll på att bli en tripp inatt men blev inte så sen tyvärr men hoppas det finns tid till det snart igen iaf.. För det skulle verkligen behövas..

Lite störande att folk skickat sms till mig som inte kommit fram.. Det gillar jag ju inte liksom, hade dom kommit fram som dom skulle så hade ju helgen varit lite annorlunda vid det här laget.. Men men inget o göra åt det nu så dumt o älta egentligen..

Nu ska jag väl ordna någon slags mat, får se vad jag ska hitta på.. Funderar på om jag orkar gå ut o handla nått gott till  middag.. Inte bestämt om jag orkar byta om o ge mig iväg..

Aja hade väl inte så mkt  mer o skriva

Bye

19 dagar

Bara 19 dagar kvar till julafton, fan vad tiden går fort ibland alltså.. Känns inte som det är flera månader sen man började på jobbet men man har ju varit där ett tag nu..

Nu väntar jag på att tvätten ska bli klar så jag kan slänga in den 2a och sista och när den är klar blir det att göra sig redo för gymmet och gå o träna lite granna..

Inte så jättepigg för det just nu men det blir nog bra.. Kanske att jag dricker en celsius innan men frågan är om jag kommer kunna sova sen. Aja det löser sig..

Hade hoppats på en tripp till C i helgen men kommer inte bli så och lär dröja ett tag innan det går att ses igen. Lite tråkigt kan jag tycka, dels för att jag vill ha tillbaka min laddare till mobilen och sen för att jag vill träffa han då jag saknar honom lite faktiskt.. Men men det blir väl när det blir, får väl förhoppningsvis laddaren på posten ifall det dröjer väldigt länge tills man kan ses..

Vart riktigt förbannad på jobbet idag då en viss person där är väldigt duktig på att prata skit o även pratade illa om mig bakom min rygg men inte vågade säga något till mig när vi jobba ihop.. Men människan kan bara knipa sin jävla käft istället för inte spec. mkt bättre själv o jag har ju inte gjort massa fel som denna människa gjort iaf, och sen lacka jag ännu mer när personen jobbar sakta när ingen chef ser och när cheferna går förbi så öser personen på.. Det är ju för fan pinsamt att bete sig så eftersom det blir så tydligt att det är enbart för att någon av cheferna är i närheten.. Ne fick verkligen öva på att INTE visa hur irriterad jag var och att knipa och inte börja tjafsa men kan ju lova att det inte var långt ifrån..

Ne hämta tvätten och slänga in den sista o sen dra till gymmet, får se vad det blir att träna idag..

Bye

The Ledge

Såg på denna film i helgen, tyckte väl att den var sådär. Tyckte inte att slutet var sådär jättebra faktiskt..


RSS 2.0