Gone

Detta blev kvällens film och jag tyckte den var bra, helt klart sevärd måste jag säga.


Söndag

Idag har jag inte gjort så jättemycket känns det som, fast har ändå hunnit med att tvätta 4 maskiner, diskat och fixat matlåda inför imorgon. Så har ju inte latat mig helt och hållet iaf.

Gårdagen spenderades hos en vän med några glas vin, det var ett tag sen jag drack alkohol men det va rätt gott med vin igår och alldeles lagom att bara ta några glas.

Inte så jättemkt för att få en enorm fylla längre märker jag, utan räcker att bli lite lagom berusad bara sen är det liksom bra.

Haft min nya mobil i typ 1 vecka nu och måste säga att jag är väldigt nöjd so far, men som sagt bara haft den 1 vecka så får väl se om det ändras med tiden.

Detta blev iaf nya mobilen



Ne nu blir det att glo på en serie eller en film och bara ligga i soffan resten av kvällen och försöka koppla av.

Friday

Inte varit utanför dörren på hela dagen, och det har varit väldigt skönt faktiskt att inte behöva bry sig om något alls idag. Skönt och vara ledig på fredagar :)

Dagens middag fick bli kött, klyftpotatis och en jäkla massa Tzatziki, så himla gott. Dessvärre ingen sallad, dålig på det där med att äta sallad till. Kanske för att jag inte är jätteförtjust i det egentligen.



Har sen jag fick hem min nya mobil för 1 vecka sen hunnit bli lite beroende av det där spelat Wordfeud, och det är väl mindre bra kanske. Men det är ett rätt bra tidsfördriv iaf :) Även om jag förlorar mer än vad jag vinner.

Ett annat litet beroende jag börjat få är detta med energidryck, dricker nästan det dagligen. Inte alltid det blir varje dag men oftast. Bara idag har jag druckit 3 stycken tillexempel. Inte så himla bra kanske, rätt mkt socker o skit i såna.



Ne nu blir det väl att kolla på någon serie eller någon film innan det är dags för sängen. Imorrn kan det bli att dricka lite vin.

Bye

STB

Style by Tyra
Finns mycket fint i deras utbud, och gillar att dom har saker som inte finns hela tiden utan tar det slut så går det inte o köpa igen. Då känns det som man blir lite ensam om vissa saker. Hittat många favoriter här.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Actic

ACTIC
Tycker detta gym är riktigt bra, man behöver inte känna som att man inte passar in som man kan känna på andra gym. Fräscha lokaler, bra öppettider och trevlig personal tycker jag. Mycket nöjd med detta gym.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Tjäna pengar med Bloggerfy

Nu kan man tjäna pengar på bloggen genom att skriva sponsrade inlägg från Bloggerfy, riktigt bra! Tycker dom är värda en liten "like" på Facebook, vad tycker ni?


The Wov

Såg på denna film igår och tyckte den var rätt bra men ändå lite sorglig också.

Skulle vilja skriva lite mer om vad jag tyckte om filmen men då förstör jag handlingen lite för dom som vill se den och det är ju inte så schysst.


Trött

De senaste dagarna har jag känt mig rätt så trött, dels är jag ju återigen förkyld så kan ju nog vara därför också. Men känt mig trött även i kroppen och inte bara sömn trött som att jag inte riktigt har någon energi eller ork kvar till något..

Men ja beror nog delvis på förkylningen som sagt, undra hur många gånger jag har varit sjuk nu sen i höstas.. Det är nog ett par gånger skulle jag tro..  Det tråkiga är ju att jag aldrig kommer igång med gymmet och aldrig riktigt kan få igång förbränningen som jag vill och kan därmed inte heller gå ner speciellt mycket i vikt heller.

Men men det kommer väl en tid för det också.

Nästa vecka ska jag till en YH utbildning jag sökt och göra lite tester och av dom testerna man ska göra väljer dom sen ut vilka som ska bli antagna. Spännande.

Har även blivit tillfrågad om jag inte vill komma till GBG, men ja jag vet inte. Jag velar lite, är väl lite för att det kan ju bli rätt jobbigt att vara fast i GBG om det blir totalt misslyckat och man inte alls känner för att vara där. Men samtidigt så kan det ju bli vädligt bra också. Sånt som är svårt att veta innan, men jag är sån person som velar om allt. Får se vad jag bestämmer mig för sen, egentligen är det ju bara att köra. Man lever ju bara en gång eller hur.

Ne ska väl klä på mig lite och se vad jag ska göra av dagen

Bye

Bikini för sommaren

Har ni handlat någon snygg bikini till sommaren? Upptäckte att det fanns över 200 bikinins på Mylovebasket. Hur många som helst i alla prisklasser och från flera olika varumärken. Frågan är bara vad man ska välja. Vad tycker ni om dom på bilden?


Mylovebasket

Hittade precis en ny sida Mylovebasket.com där man kan skapa sin egen webbshop och spara alla kläder som man gillar! Man kan även följa andra personers mode och även tjäna pengar genom att sälja kläder från sin Lovebasket. Har ni en egen Lovebasket? Verkar riktigt kul!


Klänning

Var inne på Mylovebasket idag för att leta inspiration för att den rätta sommarklänningen. Hittade flera snygga klänningar som jag skulle kunna klicka hem, men som vanligt är det svårt att bestämma vilken. Vad tycker ni om klänningarna på bilden?


Hundvakt

Gårdagen spenderade jag med att vara hundvakt åt en liten chihuahua.. Gick väldigt bra faktiskt och jag fick ju röra på mig en del under dagen också, och det är ju aldrig fel.

Väljer att inte lägga ut några bilder då det inte är min hund, men ja jag blev ju ännu mera sugen på att skaffa en hund. Har ju varit inne på det spåret förut, och skulle vilja ha en hund. En liten hund, jag vill inte ha någon stor hund, utan liten ska den vara isåfall..

Men ja jag har nog inte riktigt ekonomi till det förtillfället känner jag, även om sånt är saker som alltid brukar lösa sig.. Sen tänker ju jag lite längre fram också, hur skulle jag lösa det om jag börjar jobba heltid och är borta 8 timmar om dagen, då måste man ju hitta en hundvakt oxå som kan rasta hunden medans man jobbar och det är ju inte heller lätt kanske.

Men ja sånt skulle säkert lösa sig det oxå på något sätt. Men ja sånt som återstår att se ifall det blir någon hund i framtiden.. Har ju funderat på det ett bra tag som sagt..

Och en liten hund skulle passa mig bra känner jag. Men ja time will tell vad som sker i framtiden.

Lägger in en bild på en chihuahua, bilden är tagen från google.



Och idag har jag inte gjort ett enda dugg faktiskt.. Varit och handlat en sväng annars mest bara legat på soffan och degat.. Är lite trött efter igår med eftersom jag inte är van vid att motionera så pass mkt som det blev igår.

Ska väl se någon film lr något nu tänkte jag och sen vänta på att det blir dags och sova.. Imorrn väntar skola igen, skönt att det är kort vecka iaf då vi är lediga torsdag och fredag o blir säkert att gå tidigare på onsdag oxå. SKÖNT..

Bye

Kappahl

KappAhl
Tycker oftast det finns fina kläder att välja på men tycker dessvärre att klädesplaggen är lite väl dyra ibland. Men kvaliten är ju bra på kläderna iaf.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

We bought a zoo

Detta blev dagens val av film och jag tyckte den var ganska bra faktiskt..


Hamilton - I Nationens intresse

Det blev att fördriva eftermiddagen med att se på denna film, det tog lite tid att se klart den då jag pausade ganska mycket och gjorde annat i mellan. Så det säger väl en del om hur bra jag tyckte den var..


Ny mobil

Håller ju på och kollar efter en ny mobil nu när jag snart ska förlänga mitt abonnemang.. Har 3 olika alternativ att välja på, lite svårt att bestämma sig bara..

Så nu är ju frågan om man ska välja Samsung Galaxy S2 som jag hört mkt bra om och som är den jag tänkt köpa från början egentligen.


Eller Samsung Galaxy Note som också verkar bra, dock lite större skärm på denna så kanske inte så smidig när man ska skicka sms osv.


Eller den nya Samsung Galaxy S3 som kommer ut i slutet på maj som verkar väldigt bra..


Men ja det är ju det där med att bestämma sig, jag som alltid har sådan beslut ångest när jag ska bestämma mig för något.. Men alternativ 1 och 3 är väl dom det nog kommer stå mellan till slut..

Vet inte om man vill köpa en telefon som är helt ny på marknaden kanske, har fått för mig att det är bra o vänta lite tills dom funnits några månader.. Men ja jag vet inte, vi får se vad det blir för något..

Skönt att det är vårväder idag med, lite ångest får man ju av att vara inne i lägenheten.. Men jag pallar inte gå ut idag, hade bestämt mig redan igår för att bara vara inne o slippa folk idag så då får det bli så..

Bye

Ellos

Ellos AB
Ett helt okej postorder företag. Dom har oftast rätt bra priser på sina produkter.. Positivt att man kan få snabb leverans på det man beställer också. Det negativa är väl att det kan vara lite halvdålig kvalite på kläderna ibland.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Halebop

Halebop
Alltid varit nöjd med halebop.. Bra priser och jättebra att man har gratis sms ändå utan att behöva ha det som en tilläggstjänst på abonnemanget. Är väldigt nöjd med dom och bra priser på abonnemanget också tycker jag.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

RSS 2.0