Dieter

 
Har tänkt lite på alla dessa olika dieter som ploppar upp överallt som man ska följa och gå ner massor i vikt av på kort tid.
 
Eller 5-2 dieten som dök upp för ett tag sen.. Sen för att inte tala om alla olika shaker och såna produkter som du ska äta för att gå ner i vikt..
 
Hur det nu kan vara hälsosamt att svälta sig själv bara för att kunna äta dom andra dagarna.
 
Jag tror att alla dessa dieter kommer slå tillbaka vart efter, för hur dumma är folk egentligen som går på varenda diet? Finns ju en anledning till att det kommer nya dieter hela tiden, för att den förra inte funkade.
 
Och egentligen så är det ju ingen diet som funkar långsiktigt, för visst du går säkert ner i vikt när du följer dieten men sen när du slutar och går tillbaka till dina vanliga vanor så går du upp allt igen om inte mera.
 
Likadant med dessa shakes som folk tar istället för att äta normalt. För när du slutar med dessa pulverpåsar så ja då kommer kilon du gått komma trillandes tillbaka. Och jag tror inte det är bra för kroppen att få i sig massa pulvershakes oavsett om det är "bantningspulver" eller om det är protein. Och dessa shaker du ska dricka för att du ska gå ner i vikt smakar ju oftast skit också.
 
 
 
Jag har svårt att tro på att det är något som gynnar våra kroppar i längden att stoppa i sig massa olika saker bara för att det sägs vara bra eller öka förbränningen, som t.ex Celcius som sägs vara så bra för att öka förbränningen och man blir pigg. Och visst den innehåller kanske inte så mycket kalorier men det där koffeinet du får i dig är absolut inte bra i så stor mängd som det faktiskt är i en sådan burk.
 
 
 
Sen visst kanske jag inte ska yttra mig enligt många för att jag själv är överviktig. Men bara för att jag är överviktig är jag inte dum i huvudet. Jag vet allt det där, mitt problem är inte att äta rätt utan det är att äta.. Vilket är det som gör att min viktnedgång bromsas lite hela tiden. Veckorna äter jag jättebra för då jobbar jag ju så då  måste jag ju laga mat varje dag men helgerna är katastrof när det gäller att få i sig mat.
 
Men i alla fall. Jag har svårt att förstå mig på dessa personer som går all in på dessa dieter.. Och går runt och är hungriga för att dom inte ska äta eller dricker shakes som dom inte ens tycker smakar gott. Livet är väl något man ska njuta av och mat är väl ändå en del av den njutningen, eller?
 
Sen handlar ju allt om att äta i måttliga mängder av en del saker. 1 chokladbit någon enstaka gång är inget du kommer dö av. Strunta i all hets som råder om utseende och var dig själv bara. Du duger precis som du är.

Livet är för kort för att bry sig om vad alla andra tycker om ditt utseende. Den enda som behöver bry sig är du.
Och det är bara du som bestämmer hur du ska se ut. Alla trivs vi i olika former.

 
 

RSS 2.0