Welcome to the rileys

Precis sett klart på denna film, och den var helt okej faktiskt..


Tisdag

Axelpasset på gymmet gick bra dag, även om det var riktigt tungt mot slutet men då brukar man vara rätt slut i axlarna och inte ha så mkt krafter kvar..

Var och hämtade ut ett paket på Ica förut som jag hade beställt.. Hade ju lite rabatt och fick denna för bara 40 kr, så inte så dumt.. Kan va kul och ha och titta lite i..



Funderar på att mäta mig lite på torsdag även om jag ska vänta några veckor till egentligen med det, men lite kul och se om det hänt något.. För jag har ju märkt lite att magen sjunkit lite och även folk som sagt det också.. Får väl se om jag kan hålla mig..

Imorrn blir det ju gym som vanligt och sen tvätta efter det.. Blir och träna på torsdag med och sen kommer jag nog åka direkt till mina föräldrar efter det och vara där tills jag ska möta upp Sandra.. Så kan jag duscha och kanske tvätta träningskläderna då med..

Jobbiga är ju bara att jag kommer behöva bära med mig 2 väskor till gymmet eftersom jag måste ha med mig träningskläder, kläder och sen lite andra saker som ska med oxå.. Men men det går nog bra, inte så långt att bära som tur är..

Ne nu ska jag nog sätta på lite musik och sen bläddra lite i MJ tidningen, eller ska man säga bok.. Känns mer som en väldigt tjock tidning än en bok..  Aja..

Ha det gott i solen och värmen..

Måndag kväll

Kollar på Nitti leaks på 5an just nu, funkar ganska bra som tidsfördriv innan man blir tillräckligt trött för att sova.. Hade egentligen tänkt glo på en film men jag pallade inte och kunde inte bestämma mig för vilken film jag skulle se.. Jobbigt när man har många alternativ..

Imorgon blir det gymmet igen och då ska det tränas axlar, sen kommer jag nog inte göra så mycket mera tror jag faktiskt.. Bara vara hemma och dega, skulle vara ganska skönt med tanke på att det kommer vara en del att göra resten av veckan sen..

Mötte upp Sandra och Joline förut typ en timme efter jag hade tränat, så gick vi först till hyresbostäder så hon kunde välja ut tapeter till sin nya lägenhet.. Det var inte det lättaste kan jag säga, vi satt där i 1 timme nästan innan vi hade kommit fram till något bra..

Sen blev det att dra och lämna in min mobil på mobilakuten, och kunde dom laga mobilen så får jag tillbaka den denna vecka.. Men hon trodde att det kunde vara ett fabrikationsfel eftersom det är samma fel inom några veckor bara.. Ska ju som sagt bli kul och se hur länge det kommer hålla denna gång.. Men ja efter 3 gånger med samma fel så har man ju rätt till ny produkt..

Blev även att dra till Ams och lämna in Fk pappret, så jag skulle slippa hinna med det innan kl 12 imorgon då det blir lite tajt med träningen..

Sen blev det att gå på stan lite och sen dra och fika, som Sandra var gullig och bjöd mig på som tack eftersom jag ska hjälpa henne i veckan..

Ne nu har jag skrivit färdigt om egentligen inget alls intressant.. Var något annat jag tänkte på men det glömde jag bort..

Aja ska glo runt lite och sen blir det nog att försöka sova snart..

Bye

Benpass

Är inte pigg för 5 öre, somna inte förrän runt 3 inatt och sen vakna av klockan som ringer vid 8 är väl sådär lagom kul.. Men men upp kom jag ju så, nu har jag precis käkat lite frukost och ska vartefter göra mig iordning för att dra ner till gymmet och köra ett benpass.. Funderar på att svänga förbi mobilakuten först och se om dom har öppet, annars får jag ta det senare idag sen..

Helgen har jag väl inte gjort så mkt speciellt, i lördags storstäda jag hela lägenheten och igår tvättade jag.. Sjukt att det kan bli så mkt tvätt på bara 4 dagar.. Men ja sen måste jag ju tvätta typ 2 gånger i veckan nu när jag tränar så mycket så man kan tvätta träningskläderna iaf och dom hinner torka o så..

Kollat igenom första säsongen av Sons of Anarchy med i helgen, köpte ju första säsongen för ett tag sen.. Har ju sett alla säsonger förut men kände för att glo igenom första igen.. Lär säkert kolla igenom 2a och 3e med innan den 4e säsongen börjar sen..



Tur att jag har alla mina serier att följa eftersom jag har no life.. Haha nerå skoja bara.. Men jag tycker faktiskt det är rätt skönt att vara ensam så jag känner inte behovet av att umgås med folk varenda dag även om det såklart också är kul när det händer saker.

Ne nu ska jag dricka upp mitt te och sen göra mig iordning så jag slipper stressa ner till gymmet.. Ska bli kul och se hur går att köra ben idag eftersom jag haft lite ont i ena benet i helgen.. Men men det går nog bra..

Bye

Red Riding Hood

Detta blev kvällens första film och ja den var helt okej.. Inte jättebra men funkar att se på..


28 maj

Har ägnat dom senaste timmarna efter att jag kom hem från gymmet förut till att storstäda här hemma.. Har bara toan kvar men det tar jag sen eller imorgon för nu är jag verkligen helt färdig.. Har städat i nästan 3 timmar, helt sjukt egentligen att det tar 3 timmar att göra en storstädning i en 1a..

Var helt genomsvett bara av att städa hela rummet här, men jag damma och torka av precis överallt faktiskt, så blir lite jobbigt att flytta på möbler hit och dit också.. Men nu är det klart iaf och det är skönt.

Precis tagit en välbehövd dusch oxå, känner mig som en ny människa typ.. Konstigt att det kan vara så jäkla skönt att få vatten på sig..

Nu tänkte jag väl efter håret torkat lite ge mig ut på en lite promenad tror jag och sen tänkte lägga mig i soffan och glo på film resten av kvällen.. Tyvärr ensam fast kanske rätt skönt och inte ha sällskap, kan man gå klädd lite hur man vill istället.. Haha..

Kom äntligen på något att göra med överkastet jag haft i garderoben sen jag typ flytta hit, eftersom det är för en dubbelsängen och alldeles för stort för min 120 säng så har det inte gått att ha det till sängen.. Men nu fick det bli att lägga det över soffan istället och det vart nog rätt bra tror jag iaf.. Skönt att slippa dra upp filten hela tiden åtminstonde..

Ska försöka få hem mitt bord som står i syrrans rum oxå nån dag framöver hade jag väl tänkt.. Ska ju till klocket nästa vecka så kanske tar det då.. Får se..

Ne klä på sig lite kläder kanske och sen eventuellt bege sig ut på promenad en lite kort promenad då, då det är mer för att få lite frisk luft..

Bye

Skit telefon

Var ju för några veckor sen och lämnade in min mobil för att det började lossna, visade ju en bild på det i något inlägg också.. Men ja nu har den ju börjat lossna IGEN, och är ungefär loss lika mycket som förra gången.. Så ja bara gå dit på måndag igen och lämna in telefon.. Så får vi väl se hur länge lagningen håller denna gång då, eller om jag kommer få lämna in den flera gånger innan sommaren är slut..

Så får försöka klämma in ett besök på mobilakuten på måndag, mellan träning och allt annat jag ska göra på måndag.. Men mobilakuten ligger ju väldigt nära gymmet så borde ju inte vara några problem, tar ju inte så lång stund, men måndagen känns som den kommer bli ganska stressig.. Får ta det på tisdag i värsta fall..

Lika bra att gå dit direkt istället eftersom Media Markt bad mig åka dit förra gången mobilen höll på att gå i två delar..

Men undrar hur det funkar med att få ny telefonen, hur många gånger man måste ha lämnat in den för det.. För mig att det brukar vara 3 gånger.. Och detta blir ju andra gången inom loppet av 2 veckor, och borde ju gälla att man får ny telefon efter visst antal lagningar även om det blir på mobilakuten och inte skickas iväg av Media Markt tycker jag.. Aja återstår väl att se ifall det blir att behöva lämna in den igen flera gånger efter detta..

Nu ska jag dra på mig lite kläder och göra mig iordning för att dra till gymmet och träna lite, sen ikväll blir det nog ligga i soffan och glo på film hela kvällen.. Sköööönt..

Ha en bra lördag kväll

Bye

Drive Angry

Kvällens film blev denna, tyckte inte den var speciellt bra faktiskt..


Limitless

Precis sett klart på denna film och jag tyckte den var bra..



Onsdag

Är ganska trött just nu kan jag säga.. Tog sovmorgon idag och sov ut faktiskt för första gången på ett tag..

Tvättade förut idag och sen när man tvättat klart blir det att dra ner till gymmet och träna, och gick 4 km idag med.. Benen var rätt trötta redan på väg ner till gymmet efter träning och långpromenaden igår, men det gick bra att träna idag..

Sen blev det hem och fixa mat och bara slappa framför några avsnitt av Hawaii Five-0 och ta igen sig efter gymmet..

Blev att gå 2 varv runt strömmen förut med Sandra med, var riktigt skönt även om det verkligen kändes i benen efteråt.. Kom hem precis lagom till att Greys Anatomy började..

Nu sitter jag här och kollar på tvn lite och är rätt så ordentligt trött, så nu blir det snart sängen och sova..

Imorgon blir det att städa och träna, sen får man se om det händer något annat..

Bye

Tisdag

Har knappt varit hemma idag känns det som.. Va på gymmet vid 10 imorse och tränade, blev att gå 4 km idag.. Va helt jävla slut efter det..

Sen hem och duscha och käka lunch som jag handlade med mig hem från Ica idag faktiskt då jag inte kände för att fixa ihop något hemma direkt när jag kom hem.. Så köpte thai mat som dom brukar sälja och det var så jävla gott, men lite starkt då det var chili i men satt väldigt fint.. Och inte så jäkla onyttigt heller tror jag iaf, och jag käkar ju inte soya såsen heller för den är det ju en del socker och så i.. Men ja det var jävligt gott iaf efter ett träningspass & höll mig mätt ett bra tag på det.. Skulle kunna köpa sån där kartong med thai flera ggr i veckan om det var så..



Sen när man hade varit hemma en stund blev det att gå ner mot stan och möta upp Sandra och Joline.. Blev även en fika på stan innan vi var så hurtiga att vi gick till hageby hem till hennes farmor och farfar för att hon skulle hämta lite post.. Blev även en kort visit till min mormor och morfar medans jag ändå var i hageby..

Så känner att jag fått en del träning idag eftersom först gå 4 km på gymmet och sen ner till stan och vidare till hageby.. Inte så jäkla dåligt jobbat..

Nu är jag ganska så trött kan jag lova, ska fixa mig lite te nu och sen kolla på Desperate Housewives innan det blir dags för sängen..

Bye

Huvudvärk

Har en rätt jobbig huvudvärk just nu, så ska ta en panodil och lägga mig i soffan och kolla på lite Hawaii Five-0 innan jag somnar.. Känns för tidigt att gå och lägga sig nu redan vid 20..

Min mobil för några veckor sen.. Hade lossnat liiiite grann..

 

Jordgubbar och mjölk, det är fan sommarkänsla om något.. Iaf för mig..




Dagens middag fick bli att plocka ihop en sallad på Ica i deras salladsbar.. Men jag var jävligt sugen på en kebabrulle faktiskt.. Men valde att gå och köpa sallad istället då det kändes något nyttigare och lite bättre för kroppen efter träning..



Ne ta en panodil, fixa lite te kanske och sen kolla något avsnitt av Hawaii och sen blir det nog sängen tidigt ikväll, är redan nu rätt trött så..

Imorgon väntar ett konditionspass igen.. Idag gick jag 3 km, imorgon satsar jag på att gå 4 km och sen kanske lite övningar med hantlar..

Bye

20110523

Kom hem från gymmet för en stund sen, gick 3 km på löpbandet idag.. Det fick räcka kände jag, orkade inte mera.. Var ju ganska trött med eftersom jag bara sovit ca 4 timmar inatt..

Fick ett samtal på vägen hem med som jag aldrig trodde jag skulle få, men ja nu är det bara och vänta och se ifall man hör något innan slutet på juli igen.. Har man inte hört något då så blir det inget..

Vet inte om jag hoppas på ett samtal eller inte riktigt.. För på ett sätt ser jag världens möjlighet här medans jag också undrar lite vad jag har gett mig in på..
Jaja det visar jag hur det blir..

Nu ska jag diska, fixa något att äta och sen kolla på lite Hawaii Five-0 och sen får man väl se om ett annat samtal jag väntar på kommer också..

Känns som det är väldigt mkt just nu som händer inom familjen och så.. Vet ju hur jobbigt jag tycker allt är så kan ju bara tänka mig hur det är för mina föräldrar som har 2 barn dom oroar sig över.. Mamma sa det igår när jag var där, att det fattas väl bara att det ska hända dig något också.. Men det får vi ju hoppas att det inte gör..

Ska försöka se till att boka in en hälsoundersökning med tänkte jag, för skulle vilja göra en sån bara för att kolla läget och se hur det står till med allt.. Kan ju vara bra att veta liksom..

Funderar på att gå/åka till min mormor och morfar o hälsa på någon dag denna vecka & kolla hur det är med dom.. Dom brukar ju bli rätt glada när man kommer..

Ne dags att göra något åt magen som kurrar..

Bye


Abduction

Hitta en trailer på en ny film som kommer ut på bio i september förut, och den verka ju rätt bra av det man såg i trailern iaf. Michael Nyqvist var med i filmen såg jag också..


Bad News

Är så trött på dåliga nyheter just nu.. Fick ännu en idag, vet iofs inte om den är så dålig som den skulle kunna vara än.. Får veta mer om det imorgon men ja jag hoppas ju såklart det blir ett positivt besked.. Tycker det får räcka med all skit som redan hänt detta år.. Resten av året skulle ju gärna kunna få vara lite mer positivt..

Aja ingen idé att älta i det där mera nu, som sagt vet ju inte så mycket än.. Bara hoppas det är ett positivt besked man får imorgon.. Vilket jag ställer in mig helt på att det kommer och bli..

Annars idag har jag inte gjort så mycket, plockat lite hemma och sen varit ute en sväng förut..

Ska fixa lite te och sen kolla klart på Hawaii five-0 nu tänkte jag och sen blir det väl sängen snart kanske.. Blir och ställa klockan eftersom jag inte vill sova för länge imorgon, då jag ska upp tidigt på måndag igen..

Imorgon ska jag styra lite här hemma och sen middag hos föräldrarna är det tänkt..

Gonatt


Hawaii Five-0

Såg någon reklam om denna serie att den börjat på 4an så var ju tvungen att kolla in den såklart.. Och sett halva första avsnittet nu och den verkar helt okej.. Kommer nog funka väldigt bra som tidsfördriv iaf dom dagarna man inte kommer ha något att göra i sommar ellerr då när det är dåligt väder..


The Dilemma

Såg på denna film igår, och jag tyckte inte den var sådär jättebra direkt.. Men Channing Tatum var ju trevligt ögongodis iaf, så alltid något..


Friday friday

Fredag idag då, riktigt härligt väder ute även om det blåst lite..

Var på gymmet imorse som vanligt och idag körde jag armar.. Hade ju egentligen tänkt köra kondition efter styrketräningen som jag nog skrivit förut.. Men Annie kom med en bra idé och blir nog att köra så istället..Köra 1 veckas kondition för att nästa vecka bara köra styrka, så köra varannan vecka.. Men det kan nog bli bra att köra så, och då kommer jag ju inte tröttna lika fort heller för då ser ju inte alla veckor likadant ut med träningen..

Sen på vägen hem från gymmet så köpte jag jordgubbar på Ica, som jag ska äta lite senare tänkte jag.. Va sugen på chips men köpte jordgubbar istället, då det kändes en aning nyttigare och är lite godare också faktiskt..

Tagit tag i lite som behövs göra här hemma, men har fortfarande storstädningen kvar som jag ska ta tag i sen tänkte jag..

Pratade lite med Mr M förut med och ja det var ju en intressant konversation.. Haha.. Det skulle inte bli lätt för mig nästa gång vi sågs tydligen.. Hahaha.. Vi får väl se hur bra det lyckas.. Haha..

Konstigt det där hur man inte släpper taget om någon.. Hade nån annan kille kunnat träffas lika sällan som jag och M träffas så hade jag struntat i honom helt och hållet för länge sen.. Men med vissa är det väl värt väntat på att träffas medans andra inte är lika intressanta och man inte får ut lika mkt utav att umgås med..

Vet inte men kan nog vara lite så.. För just nu känner jag mig bara så trött på karlar, jag hör inte av mig till en enda jävel av det manliga könet för tillfället.. Vill dom nått får väl dom höra av sig helt enkelt..

Ne nu  ska jag ta och vila lite för att jag har ont i magen igen.. Och sen blir det väl att röja upp och styra lite här hemma..

Bye

Torsdag

Hade tänkt gå upp kl 7 imorse och hunnit städa lite innan gymmet idag.. Men jag somna inte förrän 2 inatt så blev att sova till halv 9 istället..

Så då var det bara att gå upp gå ner och sätta på en maskin med tvätt, upp och göra sig iordning för gymmet och käka frulle.. Sen upp och hänga upp tvätten innan man gick till gymmet och sen slänga i en maskin till som fick gå medans jag tränade.. Gäller ju att vara lite effektiv ibland, och så hade jag ju bara träningskläderna att tvätta när jag kom hem sen..

Blev en promenad till Ams sen med, och tog en liten omväg hem så det skulle bli en liten längre promenad så fick lite konditonsträning idag iaf.. Körde mage och vader idag på gymmet med Annie, ganska så jobbigt kan man ju säga.. Men ja det ska ju inte vara lätt att träna egentligen utan man ska ju behöva anstränga sig lite granna..

Imorgon blir det gymmet igen och då står armarna på tur och sen tänkte jag faktiskt gå några km på löpbandet efteråt också efter styrkepasset är klart..

Och nu ska jag ta en panodil och ligga i soffan och glo på lite film eller nån serie och bara ta det lugnt.. Fick verkligen mensvärken from hell precis och man känner inte för att göra så mkt då när man har sjukt ont..

Skulle ju behöva städa, men ja det ska ju vara städat och klart senast på söndag iaf.. Och på helgerna vilar jag ju från träningen så då finns det väl all tid i världen..

Ne ta en panodil och sen inta soffläge ett tag iaf.. Kanske får rycket och städar iaf sen..

Bye

Nya skor

Tävlade om nya skor på http://www.tlcsverige.se/tavling , inte för att jag tror att jag vinner.. Men man vet ju aldrig eller hur.. Skulle ju inte sitta fel att kunna köpa massa nya par skor direkt och lite nya snygga med..

Nu väntar jag mest bara på att Greys Anatomy ska börja och sen blir det nog sängen ganska så strax efteråt.. Mycket att göra imorgon..

Bye


Rygg

Imorse, eller ja vid 10 så var det dags för dagens träningspass som idag blev ryggen.. Har knappt tränat kondition alls denna vecka och det är ju inte så jäkla bra.. Har mest bara blivit lite kort promenader och det känner jag att det är inte tillräckligt.. Skulle vilja köra lite kondition imorgon med efter styrketräningen men det hinner jag ju inte imorrn då jag måste hem till tvättstugan..
Får ta igen kondition lite mer i helgen sen istället med långa promenader så jämnar det nog ut sig kanske, så får jag ta och köra det efter styrketräningen nästa vecka.. För kondition måste jag köra också, kan inte bara bygga muskler det funkar inte när man vill gå ner i vikt..

Men sen när jag tappat all den vikt jag vill gå ner så kommer det väl bli att fokusera lite mer att få lite muskler och så.. Men det är lång väg kvar tills jag är där jag vill vara med min vikt.. Sen vet jag att jag inte kan fokusera så mycket på vad vågen visar då den inte kommer visa helt rätt med tanke på att jag kommer få lite mer muskler och muskler väger ju mer än fett.. Så därför mätte jag mig ju så att jag kan se på måttbandet hur mycket som händer med kroppen..



Tänkte först skriva ut måtten här i bloggen men ändra mig ganska snabbt då jag inte riktigt vill att alla ska veta det, kanske skriver ut det sen när det börja hända lite.. Får se.. Tänkt mäta mig varje månad iaf..

Men ja träningspasset idag gick iaf bra, har träningsvärk from hell i mina axlar bara kan jag lova.. Haha.. 

Imorgon är det ju träning som gäller igen, sen ska jag tvätta också och har tvätttiden är samtidigt som jag ska träna, men det är inga problem.. Tränar ju ungefär 1 timme och då hinner ju en maskin bli klar precis lagom tills jag kommer hem igen.. Sen får man försöka hinna köra en innan man drar och så hinns det med en efter med.. Blir jättebra..

Sen måste jag till Ams och fixa ett papper och sen lämna in alla papper så jag kan få mina pengar innan den siste.. Skulle gjort det igår efter jag varit och handlat egentligen men då så kom det ju en ordentlig skur och ville inte gå i regnet och riskera bli sjuk och därmed inte få träna..

Men imorgon måste det bli av oavsett väder, finns ju paraply och det skyddar väl förhoppningsvis lite iaf.. Så jäkla dåligt att man bara få fixa det på tisdagar och torsdagar..

Nu ska jag väl ta tag i min disk lite och sen fixa något att äta.. Sen tänkte jag förbereda tvätten inför imorgon bitti så det också är klart..

Kanske att det blir en liten kvällspromenad sen innan det är dags för tvn ikväll..

Ha de bra ni som läser

Bye


Tränat axlar

Idag var det dags att träna axlar då som jag nog skrev i förra inlägget.. Fy fan vad jobbigt det var kan jag lova, man kände verkligen hur jäkla svag man är i axlarna..

Men ja det blir nog bra sen med tiden det där om man håller i schemat som jag skapar nu ihop med Annie.. Tycker egentligen det är lite konstigt att jag fick så få maskiner för att träna hela kroppen men men tror det blir bättre såhär att dela upp hela kroppen på 5 dagar och köra lite mer maskiner på varje del istället..

Sen nu när jag gått igenom allt och fått ett komplett schema för styrketräningen så kommer det bli att lägga till 2 km på löpbandet efter varje styrkepass också har jag tänkt.. Hade egentligen tänkt köra mer på promenader, men känner att jag lika gärna kan gå några km när jag ändå är på gymmet så vet jag ju att jag får kondition gjord också och då kan gå hem o lägga mig i soffan med gott samvete..

För det är så himla lätt att skippa det när man kommer hem och sätter sig i soffan och man bara känner hur trött man blev helt plötsligt.. Så ne får satsa på att ta det på gymmet, och sen blir det promenader ändå så är ju det bara bra liksom..

Jag tror att det här träningsschemat kommer bli riktigt bra och ge lite bättre resultat än det jag haft innan.. Och så har man något att göra ungefär 1 timme varje dag iaf.. Skönt med lite rutiner åtminstonde..

Ne nu ska jag väl vänta på att pappa ringer och sen åka och handla.. Känner redan nu hur död jag känner mig i axlarna, så får väl se hur bra det går att bära upp allt skit sen.. Haha.. Jobbigt med träningsvärk men så blir det ju när man tränar muskler man inte tränat förut eller på länge men lite skön känsla ändå på något sätt..

Aja hoppas pappa ringer snart då, annars får jag väl messa så han inte glömt bort mig..

Imorgon är det gymmet igen och då står det rygg på schemat...

Bye


Frukost

Var på Ica imorse och köpte lite frukost eftersom jag inte har något hemma.. Blev nybakat bröd och ost, mycket gott måste jag säga.. Ica öppnar ju 7 numera på morgonen och det tycker jag är bra iaf som idag då jag behövde få i mig frukost ett tag innan träningen..

Men något jag inte gillar är att allt bröd ligger helt öppet, ingen dörrar eller så.. Vilket såklart innebär att brödet stelnar och blir hårt mycket fortare.. Oxå en anledning att vara där tidigt så vet man att man får rätt så precis nybakat bröd..

Nu ska jag strax byta om och sen traska iväg mot gymmet och möta upp Annie för ett träningspass..

Känns som jag har hur mycket som helst att göra idag egentligen fast kanske inte är så mycket utan mer att jag man ska behöva flänga fram och tillbaka överrallt känns det som.. Först träna, sen hem och vänta på att det ska bli dags att åka o handla med pappa och sen efter det gå till Ams och fixa papper och sen till S och lämna in papper och bara att fixa med papprena kommer säkert ta 30 minuter för att det alltid är så mkt kö...

Sen behöver jag verkligen städa också, får se om jag kanske kan hinna påbörja det efter gymmet och innan jag ska handla.. Annars får jag ta det i eftermiddag eller imorgon..

Och eftersom jag är sån att jag känner mig stressad ganska lätt så känner jag mig ju stressad redan nu över allt som jag behöver hinna med att få gjort idag.. Eller ja det är väl städningen som är mest tveksamt att jag kommer hinna och sen orka med idag..  Men ja finns ju allitd imorgon så att säga..

Jag är ju rätt trött i kroppen på ett sätt känner jag, och skulle jag inte tränat med Annie så hade jag nog inte ens gått till gymmet idag utan bara gått o sovit nån timme till.. Jag känner verkligen i kroppen att den inte är van att träna såhär mycket som jag gjort senaste veckan.. Men men den vänjer sig väl vid det snart..

Ne nu rinner klockan iväg här lite så dags att dra på sig träningskläder och dra ner till gymmet..

Bye

Benpass avklarat

Blev och gå en sväng på stan med Sandra och Joline men inte så länge då Sandra inte mådde så bra o åkte hem, så gick runt själv lite och glodde i olika butiker medans jag väntade på att Annie skulle bli klar hemma..

Lite farligt att gå in på Chili eftersom jag alltid hittar en hel del fint som jag gärna skulle vilja ha men titta går ju..

Sen fick det bli en cheeseburgare på donken faktiskt, inte speciellt nyttig eller bra.. Jag vet.. Men jag hade inte ätit sen kl 10 och klockan var halv 2 så var lite småhungrig och visste att jag aldrig skulle orka träna om jag inte hade något i magen, så det fick bli så då.. Inte så mkt andra snabba altnernativ på stan för en 10a liksom..

Sen blev det och möta upp Annie och gå till gymmet och köra ett benpass, det kändes ju skapligt bra i benen efteråt iaf, vilket är bra förstårs..

Imorgon så blir det gymmet igen, fast då blir det att köra axlar ska försöka hinna med att gå 2 km också.. Men får se beror på när styrkepasset är klart då jag har en del annat som ska hinnas med imorgon med..  Annars får det väl bli en vanlig promenad.. Det löser sig..

Nu blir det väl att äta lite, kolla på The killing tror jag och sen ta tag i berget med disk och sen fixa lite annat som måste vara gjort tills imorgon..

Bye

Måndag

Jag trodde aldrig att jag skulle somna inatt, sista jag kollade på klockan så var den strax innan 5.. Och jag är sjukt seg just nu men kände att jag inte ville sova längre så jag kanske kan somna tidigare ikväll förhoppningsvis..

Nu blir det väl att äta lite frulle och packa iordning träningsväskan och sen ska jag gå ner till stan och försöka hinna träffa Sandra lite innan det blir gymmet..

Skriver säkert senare idag

Bye

Mad Love



Lite halvrolig iaf, kanske inte jätterolig enligt min humor men går absolut att se på..

Saturday

Bara varit hemma och degat idag, sov alldeles för länge, så får väl se när jag somnar inatt.. Men förhoppningsvis snart..

Kollat på Justin Biebers film och halvtittat på Eurovision med med ljudet avstängt förutom då sverige körde.. Och jag trodde ju inte att han skulle vinna, utan trodde mer att han skulle nog kunna komma top 10.. Och det blev ju en 3e plats och det är ju jäkligt bra..

Imorgon ska jag tvätta igen, fast mest bara träningskläderna jag ska tvätta då jag ska till gymmet på måndag.. Ska försöka gå varje dag nästa vecka med som jag gjorde denna.. Eller ja förutom helgen då, för då är det vilodagar lördag och söndag så kroppen kan ta igen sig lite.. Men blev en liten promenad föut iaf, och dels lägga på ett brev som ska bli se hur resultat blir av det.. Kommer nog inte bli något alls, för skulle bli enormt chockad ifall det skulle bli så även om jag samtidigt skulle bli glad of course.. Kan tyvärr inte säga vad..

Ska även städa imorgon har jag tänkt, ser verkligen förjävligt ut här hemma nu och skitigt och dant.. Skulle inte ens släppa in nån här nu när det är såhär ostädat.. Men jag har alltid varit så, att istället för att ta tag i det när det bara är lite så tar jag inte tag i det förrän det verkligen är massor och ser ut som fan, och sen om det är så att jag ska få besök för då gör jag alltid en panikstädning och försöker städa av så mycket jag hinner innan personen dyker upp..

Ne nu ska jag nog se på något annat, antingen ett avsnitt av Mad Love som är en komedi serie jag hitta häromdagen eller Big Brother avsnitten jag missat.. Och efter det hoppas jag kunna sova..

Gonatt

Justin Bieber - Never say never

Trodde väl aldrig att jag skulle se denna film då jag inte är något fan av honom men ja man ska ju aldrig säga aldrig.. Och lite intressant var det ju och se hur han gick från att vara ingen alls till att kunna sälja ut Madison Square Garden som tar 20 000 pers och det ändå på ganska kort tid.. Helt sjukt..


No strings attached

Lite gullig och hyfsad bra film ändå tycker jag även om slutet var ganska givet redan från början..

 

Friday

Då var det helg igen då.. För min del så ser jag väl inte fram emot helgerna lika mycket som folk som jobbar kanske eftersom jag tyvärr inte har något jobb så är jag ju ledig jämt och ständigt i stort sett..

Var på gymmet med Annie förut och körde styrka, jag körde igenom dom maskinerna jag brukar köra och sen så körde jag lite armar med Annie, hon visade några bra maskiner som jag kan köra och så körde vi lite med hantlarna där uppe sen.. Och på måndag skulle vi väl gå igenom ben lite..
Visst skulle säkert kunna komma på det själv, men hon har ju ändå tränat styrka rätt länge så bättre fråga henne eftersom hon har lite mer koll än mig..

Så tanken är att köra måndag-fredag och sen vila på helgerna och typ bara ta någon promenad då, och sen ska jag ju givetvis promenera på veckorna med om jag inte kör några km på löpbandet efter styrketräningen..

Efter gymmet så blev det att gå upp till stan och ta spårvagnen hem till mina föräldrar för att bli bjuden på middag.. Kött och sallad, väldigt gott var det iaf och jag är fortfarande mätt på det så det är ju bra..

Resten av helgen lär nog bli väldigt lugn, imorgon har jag väl lite hemma som behöver göras och som jag hade tänkt ta tag i då och sen på kvällen blir det säkert att kolla på ESC finalen, och se hur det går för Sverige.. Men kommer nog bara se Saades framträdanden och sen se på nått annat på datorn tills det är dags för rösterna..

Ne nu tänkte jag nog fixa lite och dricka och sen sätta på en film innan sängen kallar..

Trevlig helg

Torsdag kväll

Gick grymt bra på gymmet idag.. Körde 3 km som vanligt på  löpbandet när jag kör kondition, och så körde jag 2 km till men istället för att bara köra vanligt så la jag till lutning oxå (löpbandet höjer sig) som jag också höjde hela tiden.. Och man brände ju mer när man gjorde så som det var jobbigare förstås..

Fattar inte varför jag inte gjort så förut för egentligen men hädanefter om jag kör kondition på gymmet så ska jag köra med lutning då det blir bättre resultat av det men nu kommer det nog bli mest promenader ute och då blir det ju lite motstånd i backar och så oxå, så det blir nog bra.. Imorgon ska jag träna styrka med Annie, tror vi skulle köra armar..

Hade besök av en snubbe från HF förut idag med.. Så jävla jobbig alltså, jag sa nej flera gånger och han fortsatte tjata om att jag skulle vara medlem och att det var så jäkla bra hit och dit.. Och ja visst det är det säkert också när man får problem.. Men jag blev väldigt irriterad när han vägra ge sig och gå iväg då jag påpeka flera gånger att jag skulle iväg och att jag var rätt stressad..
Och han säger att men det tar bara 1 minut att fylla i blanketten o bla bla, men hallå vad är det du inte fattar jag är redan stressad blir väl för fan inte mera stressad av du står där och babblar.. Jäkla idiot rent ut sagt att inte ens fatta.. Respektera vad man säger och att man ska iväg.. Spelar ju ingen roll om det tar 1 minut(som han sa) att fylla i ett papper om man redan är stressad och han redan stått och pratat i minst 5 minuter..

Sen fråga jag om man inte kunde bli medlem på deras hemsida sen istället, men nej det gick ju inte för att han måste ju åka ut igen då för att jag måste skriva på och så.. Men så får jag ett papper av honom med uppgifter och så på, och så ser jag sen när jag stängt igen dörren att där fanns det ju en medlemsansökan som man kan skicka in.. Varför inte bara bete sig som folk och ge mig den direkt istället när jag säger att jag snart ska iväg och är väldigt stressad? Men nej då ska man stå och babbla på om en jävla massa skit och ta upp min tid helt i onödan..

Ne vart bara enormt jävla irriterad över det där alltså.. Är det något jag blir irriterad över är det när folk inte kan lyssna eller respektera det man säger utan ska fortsätta hålla på.. Dom kanske skulle tänka på att skicka ut någon som lyssnar lite mera på vad man säger och inte fortsätter och babbla och tjata när man sagt att man inte har tid och är stressad och min stressnivå ökar ju när han står och babblar och inte förstår ordet NEJ... 
Jag kan ju inte vara så otrevlig att jag bara stänger igen dörren tyvärr men idag var det fan nära.. Hörde att han var hos grannen därnere med efter mig och henne fick han inte heller något ja av.. 

Jag anser ju såhär att vill jag bli medlem i något så ser jag ju till att bli det.. Jag är ju inte dum i huvvet liksom.. Han kom ju precis när jag skulle börja göra mig iordning för gymmet och gå och möta upp Annie med, vilket är varför jag var stressad då jag skulle hinna med lite annat innan träningen..
Alltså ska inte skriva om detta mera för blir bara irriterad igen då över att han betedde sig som att min tid inte var lika viktig som att han skulle lyckas få mig att bli medlem..

Märkts det att jag blev irriterad över detta kanske?

Ska fan sluta öppna dörren när jag inte vet vem det är, skiter i om det hörs att jag är hemma..

Ne nu ska jag se på tvn lite till och sen ska jag krypa ner i sängen och sova lite granna tänkte jag och sen ställa klockan till imorgon också..

Gonatt

Dags att svettas igen

Tvättat nu under dagen och var precis nere och hämtade det sista.. Tvättade alla mina träningskläder idag med men hängde dom i torkrummet eftersom jag behöver ha träningskläder sen..

Ska fixa lite att äta snart, och sen börja göra mig iordning för att dra till gymmet och köra lite kondition..

Lämnade ju in mobilen igår, och fick ett mail precis om att den redan var klar för att hämta ut.. Det är ju väldigt snabbt jobbat ifal dom lagat den redan.. Och eftersom det ligger i närheten av gymmet så blir det väl att dra dit och hämta ut telefonen först kanske..

Ne nu kurrar magen här så måste fixa lite käk nu så jag hinner smälta maten lite innan det är dags och träna..

Bye

Styrketräning

Idag var det dags för att träna igen, fast idag blev det styrketräning då jag körde kondition igår.. Men kommer lägga upp min träning lite annorlunda från och med fredag kan man väl säga.. Annie skulle vara snäll och hjälpa mig med ett schema så det blir styrketräning 5 dagar i veckan och man tränar en kroppsdel i taget.. Alltså ben ena dag och rygg andra och så vidare.. Och det är så jag vill träna egentligen, då jag får in lite mera styrketräning och det kommer nog ge lite bättre resultat med tror jag..
Och sen nu när det är vår och snart sommar så kommer jag gå mer promenader utomhus istället tänkte jag, roligare och gå ute än på ett löpband.. Och har ju en perfekt promenadsträcka att gå precis där jag bor så..

Men innan det blev träning så blev det att gå till pappas jobb och sen åka ut till Media Markt, då min telefon höll på att lossna i 2 delar. Men där så blev jag tillsagd att åka till mobilakuten istället och lämna in den.. Så pappa släppte av mig där och så gick jag ner till gymmet och tränade sen efter det..

Så ja nu är det ju bara och vänta på att den ska bli klar, dom skulle kolla på telefonen imorgon och då skulle jag få besked om vad som händer härnäst..

Kom ju som tur var på att jag hade en gammal nokia här hemma som jag låna av pappa förra året när min gamla mobil pajade. Och mitt kort fungerade som tur var i den mobilen, så man är iaf kontaktbar och det är huvudsaken..  Men vill ju såklart ha tillbaka min mobil så snabbt som möjligt..

Imorgon så blir det att först tvätta och sen blir det att dra till gymmet igen.. Kanske att jag går till Ams och fixar papper jag behöver därifrån innan jag traskar ner till gymmet.. Får se, beror på när jag blir klar med tvätten annars får jag ta det nästa vecka..

Ne nu ska jag fixa mig lite te strax och sen invänta att Greys Anatomy ska börja..

Ha de gott

Bye

Tränat

Kom hem från gymmet för typ 30 minuter sen, varit och kört kondition idag.. Haha helt slut och genomsvett efteråt.. Mina trosor var helt blöta när jag kom hem, fräscht liksom.. Haha men man ska ju vara lite svett när man tränat så..

Nu blir det enbart soffläge resten av kvällen, vänta på att Desperate Housewives börjar och sen lär jag nog somna rätt gott ikväll eftersom jag är helt färdig nu..

Ska väl ta mig ner till tvättstugan och boka en tid oxå, inte gjort det ännu..

Upptäckte ju när jag satt och vänta på Annie förut att min mobil håller på att gå i 2 delar, har sån telefon där man skjuter upp ena delen så man kan skriva o så.. Så jäkla dåligt alltså, jag köpte telefonen i augusti förra året så den är inte ens 1 år gammal.. Jäkla skit telefon.. Men men ska åka och lämna in den på fredag är det tänkt, om jag inte fixar det innan förstås.. Jobbigt med att behöva vänta på att dom ska fixa telefonen och så bara men ja jag kan ju inte låta bli att lämna in den och riskera att det lossnar totalt..

Ne dra på sig lite kläder och sen gå och boka tid i tvättstugan då kanske..

Bye

10 maj

Lika underbart väder idag som det var igår.. I love it, jag tycker det är allra skönast ute när det är vår och innan dom riktiga sommardagarna kommer och det blir så varmt att man knappt kan röra sig utan att bli genomsvett typ.. Då tycker jag det är lite jobbigt med värmen men nu är typ perfekt..

Varit och handlat lite granna precis, behövde köpa frukost men att gå till affären och handla frukost grejer och inte veta vad man vill ha är ju inget jag rekomenderar.. Det blev lite mer saker än jag hade tänkt.. Men men blir nog bra..

Glömde boka tvättstugan på vägen oxå som vanligt, får hoppas jag kommer ihåg det sen när jag går ut..

Nu ska jag bara vara hemma och ska väl fortsätta städa, tog badrummet igår och det var typ allt jag orkade.. Fan helt slut i kroppen efter gårdagens träning och promenad.. Haha illa..

Sen efter Annie slutat jobba så blir det att möta upp henne och dra till gymmet och träna.. Och eftersom jag körde styrka igår så blir det nog bara kondition idag..

Känns som jag typ bor i mina träningskläder och mjukisbrallor just nu, då jag typ har mjukisbrallorna på mig varje gång jag går utanför dörren.. Haha.. Men ja när jag går ut så ska jag ju antingen träna eller bara till affären, och palla bry sig om hur man är klädd då..

Ne ska väl käka lite frulle kanske och sen glo på tvn lite innan jag börjar ta tag i hemmet igen även om det är VÄLDIGT svårt att hitta motivation till att städa när det är så bra väder ute..

Bye

Just go with it

Detta blev kvällens film och ja jag tyckte den var lite småseg faktiskt och slutet var ju inte så svårt att räkna ut heller..


Träning

Idag var det dags att ta tag i gymmet igen, inte varit där på typ 1 månad.. Gick dit med Annie imorse och jag kan ju lova att det kändes att det var ett tag sen man körde styrketräning på gymmet.. Orkade inte ens köra klart allt, utan sket i det sista för jag orkade liksom inte..

Sen blev det hem och ta en dusch och sen gå och möta Sandra och Joline för en promenad runt strömmen, vilket var riktigt jävla skönt och varmt.. Men ja duschen efter gymmet kändes väl lite halvt onödig då man blev svett igen även fast man gick i bara linne..

Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, städningen skulle ju inte skada att ta tag i och sen gå ner och boka en tvätttid kanske och sen är det väl dags för lite mat.. Blir väl och ta en dusch till men väntar nog tills jag städat och så..

Imorgon blir det gymmet igen, men blir nog mest kondition då tror jag..

Sen får man väl se vad som händer resten av dagen liksom.. Men tror inte det händer så jättemkt mera..

Ne dra på lite musik och sätta lite fart kanske..

Bye


Lördag

Blev att käka middag hos mina föräldrar idag med, och jag gick faktiskt både dit och hem.. Var riktigt skönt väder ute så väldigt härligt med en promenad då.. Så totalt 90 minuters promenad blev det idag, inte dåligt det..

Precis kollat på fyrans nya program Kvällen är din, lite kul att se faktiskt då vissa drömmar som blev uppfyllda var lite coola att dom lyckades fixa tycker jag.. Eller ja främst det att få sjunga med Josh Groban och sen var det en tjej på 10 år som fick träffa Justin Bieber.. Lite coolt tycker jag..

Och nu ska jag nog bara slappa resten av kvällen och glo på en film tänkte jag.. Funderar att se på Just go with it sen men först ska jag ta hand om tvätten från igår innan det blir film eller om det blir lite tvspel istället kanske..

Köpte med mig ett paket glass när jag gick förbi Hemköp på vägen hem förut.. Testade en ny smak och så jävla god den glassen var.. Kan nog bli en favorit i sommar även om den inte kommer ätas så ofta..


I am number four

Precis sett klart på denna film.. Tyckte den var bra..


Soooool

Solen verkar ha kommit tillbaka nu iaf, varit rätt fint större delen av dagen tycker jag.. Här hos mina föräldrar just nu, blev att tvätta idag istället.. Hade visserligen saker att göra hemma men får göra klart det under helgen.

Iaf packat ner lite grejer i en kartong som sen ska upp på vinden någon dag, blir väl att röja upp och kasta alla papper som ligger lite överallt sen när jag kommer hem också.. Kanske städa och diska med, får se vad jag orkar..

Men valde ju lite fel dag att tvätta då mamma och pappa ska äta min favoriträtt imorgon till middag som är dillkött.. Så jäkla gott.. Lite dåligt timing, kanske åker/går hit imorgon med.. Får se vad jag känner för och orkar imorgon..

Sen blir det nog bara film ikväll, tror jag ska se I am number four när jag kommer hem, lite sugen på ostbågar också.. Får se om det följer med en sån påse med hem sen.. Troligtvis inte..

Ne ska nog gå ut och sätta mig tror jag och vänta på att det ska bli dags för mat.. Får väl passa på och njuta av solen lite medans den visar sig..

Later

Sätta fart

Jag skulle ju städa nu under vakna med the voice hade jag ju tänkt.. Haha inte gått så bra hittills då folk börja skriva på msn, så fastnat lite här men ska väl ta mig i kragen och sätta lite fart kanske.. Blivit så jävla slö på sistone..

Ikväll blir det väl lugnt som vanligt I guess, finns inte så mycket att göra direkt.. Imorgon blir det nog en sväng till föräldrarna och låna tvättmaskinen och kvällen blir nog också soffläge framför tvn eller en film.. Kanske lite sällskap man får under helgen, vem vet.. Får se om jag känner för att ha nån här också..

Lite halvskön låt även om jag inte tycker den är så bra.. Lite så att den är så dålig att den blir bra.. Haha


Skit dag

Skrev ett halv långt inlägg om lite känslor och tankar men jag deleta det då det kändes som det blev alldeles för privat. Men idag har inte varit någon bra dag alls då jag känt mig lite halv depp.. Liksom känt mig helt värdelös, som att man är allas andra hands val jämt och ja massa såna tankar.. Men men hoppas på att vara på bättre tankar imorgon istället, för inget kul att tänka sådär..

Sen måste jag verkligen sluta vara så jävla självdestruktiv, vill bara klara av att stå emot dom dagarna när jag blir destruktiv och göra saker som jag vet bara skadar mig ännu mera. Nej menar inte att jag skär mig ifall någon trodde det.. Absolut inte.. Utan mena mer att jag äter saker jag vet att jag mår dåligt av efteråt, som jag vet att jag kommer ångra så fort jag ätit upp osv..

Sov inte alls natten som var och hade väl tänkt försöka hålla mig uppe ändå tills nu men jag somnade till 5 timmar förut idag, men ska försöka lägga mig om en stund och hoppas på att jag lyckas somna ändå..

Imorgon kanske jag får besök, inte helt säkert ännu att det blir.. Men blir att städa imorgon bitti utifall det blir så och blir det inte inget så har jag ju ändå städningen avklarad.. Så win win.. Ska nog städa medans jag ser/lyssnar på Vakna imorgon bitti, passar ju ganska bra att gå runt och plocka under tiden..

Har börjat tänka mer och mer på en person och det är verkligen INTE bra alltså.. Jag får inte börja tänka för mycket och börja tänka på personen på andra sätt för det kommer inte sluta bra iaf och det är jag helt övertygad om.. Men ja får väl se hur det blir, man kan ju inte styra sina tankar och känslor liksom men det kommer bli jobbigt att bryta med den här personen ifall känslor uppstår. vilket är precis vad jag kommer göra.. Även fast jag inte vill då personer tillför saker i mitt liv som ingen nånsin gjort förut men att bli sårad orkar jag verkligen inte med..

Aja ska inte skriva mer om det där nu, låter bara rörigt känns det som.. Får väl se hur det blir, vi ses och hörs ju inte jätteofta direkt så men har bara tänkt rätt mycket på honom senaste veckorna och vill ju träffa honom betydligt oftare än jag gör..

Ne nu ska jag se klart på tvn lite och sen ska jag krypa ner i min säng och förhoppningsvis sova..

Bye


The Fray - How to save a life

Också en bra låt


Snow Patrol - Chasing Cars

Enligt mig en riktigt bra låt


4 maj 2011

Kollade ut precis och får se detta



Det snöar idag med.. Snöade igår också hörde jag.. Alltså seriöst vad är det här för jävla väder, vill ju ha sol och varmt ute. Inte behöva frysa som ett as om man går ut, för jag VÄGRAR ta på mig en tjock jacka i maj månad.. Jag hatar verkligen kyla!

Aja tror jag håller mig inne idag, har ändå en hel del jag behöver göra hemma så kan ju försöka ta mig i kragen och få lite sånt gjort istället..

Spontant

Satt och surfade runt lite granna som jag alltid gör, och kan inte direkt sova just nu då jag somna så sent igår natt och sov sjukt länge idag.. Men för att komma till sak, jag gjorde precis en sak helt spontant, vill inte skriva riktigt vad det var jag gjorde..

Och det lär ju nog dröja några månader innan det visar sig hur denna spontana handling kommer utspela sig.. Men skulle jag bli uppringd så skulle jag få en enorm chock kan jag säga.

Aja nog om detta nu så jag inte skriver nått som avslöjar för mycket för er nyfikna personer.. Är nog inte så jäkla intressant iaf, ingen jättegrej jag gjort egentligen.. Men berättar jag det så berättar jag ju bara för familjen och/eller mina vänner..

Kan som sagt inte riktigt sova nu, så funderar lite på om jag ska se nån film på datorn eller om jag ska spela lite tvspel kanske.. Men så tråkigt och spela när man bara har några banor kva och är fast så man får köra om hela tiden..

Jaja får se hur jag gör, har lite ont i magen också fortfarande efter maten förut.. Stressa i mig maten för att jag trodde jag skulle få besök men så blev det aldrig så.. Aja det går väl över snart..

Nu blir det nog film eller nån serie kanske..

Bye

Måndag

Inte gjort alls mycket idag, varit rätt oeffektiv men det är skönt att vara det med ibland.. Tog iaf en promenad till Ams förut idag och lämnade in FK blanketten så jag får mina pengar om 2 veckor..

Skorna jag köpte känns ju mycket bättre nu och är jättesköna att gå i nu.. Så det är ju bra, men det brukar ju ge med sig när man gått in dom lite..

Annars har jag inte gjort så mkt nu under kvällen heller, suttit på msn och pratar med lite folk bara..

Imorgon blir det väl att göra lite tråkiga måsten som att städa, diska och försöka röja upp lite här hemma.. Ska även packa ner lite grejer jag inte vill eller behöver ha här nere med innan veckan är slut tänkte jag, och ställa upp på vinden så jag slipper ha så jäkla mkt saker överallt..

Skulle vilja åka till IKEA och handla lite med, men det får väl bli nån gång när man har lite mera cash så man kan handla lite mera saker, för man vill ju oftast ha mer än det man planerat och köpa..

Ne nu ska jag inta soffläge och kolla på Nittileaks tänkte jag..

Bye


Söndag

Då var helgen slut då.. Fredagen spenderade jag med att tvätta och bara dega hemma..

Sen på lördagen så var det feeest och sen Club Aqua på kvällen såklart.. Och det var ju lika bra som alltid.. Dom lyckas verkligen bra.. Sista timmen var riktigt jäkla bra..

Blev först att dra hem till Annie och ta en grogg med henne och Polly, innan vi traskade ner till Majken för förfest.. Det började ju regna som fan när jag satt på bussen upp till Annie, så var rätt blöt när jag kom upp men det sluta ju innan vi gick som tur var..

Höll på och dö på när vi skulle upp till Majken som bor 5 trappor upp utan hiss.. Fuck va jobbigt det var alltså.. Är ju lite allergisk mot katter med, men det gick relativt bra ändå igår.. Brukar ju klara mig några timmar faktiskt innan man börjar känna sig täppt i näsan och det börjar bli jobbigt och andas.. Skönt det iaf att man inte började känna av det direkt utan klarade mig nästan hela kvällen.. Började väl komma 1 timme innan vi gick typ..

Sen blev det att traska upp till Trappan för att gå på Aqua.. Som sagt så var det riktigt bra, och sista timmen med Albin var grymt bra.. Och måste säga att jag tycker nog att Trappan är bättre lokal än Otten faktiskt, för man kunde ju öppna lite fönster och så där så blev aldrig supervarmt tyckte jag, även om man såklart blev varm ändå..

Träffa en killkompis där med som jag blev oerhört förvånad över att träffa på där, men kul och se honom..

Skippade efterfesten sen och gick hem och sov, och det var riktigt jäkla skönt.. Även om det tog typ 2 timmar innan man somnade pga att man typ hörde basen i huvvet och öronen tjöt.. Haha.. Men det är så värt det..

Idag så gick jag och mötte upp Sandra och Joline för att kolla på bilarna lite granna.. Hennes pappa skulle åkt med gjorde inte det så vi kollade mest på bilarna, och mitt ex åkte ju i tåget såg jag oxå.. Han hade gått upp en del i vikt såg jag.. Är jag taskig som är lite skadeglad åt det.. Hahaha.. Nerå ska väl vara snäll..

Sen blev det en sväng ner till McDonals och käka, jag var så jäkla hungrig och så sugen på någon fet mat.. Varför är det alltid så när man är sliten och bakis? Men det satt jävligt fint med donken alltså.. Det är rätt gott om man inte äter det så ofta, och jag äter det i stort sett aldrig längre..

Hann även med en snabb sväng förbi mina föräldrar också för att hämta syrrans wii bräda och sen skriva ut en grej från banken.. Pappa var snäll och skjutsade hem mig också så jag slapp åka med det på bussen..

Kan nog bli så att det kommer spenderas en del tid i klocket i sommar.. Har en känsla av att det kan bli så..

Ne nu ska jag avrunda detta, känns som detta blev väldigt långt..

God natt

RSS 2.0