Lake Effects

Precis sett klart på denna film, och jag tyckte väl inte att det var någon höjdarfilm direkt.. Om man håller på o pillar med mobilen under hela filmen så är det inte ett speciellt gott betyg.
Dög som tidsfördriv men ingen film som fånga mitt intresse så mycket.
 
Lägger in en trailer iaf..
 
 

Arbitrage

Såg på denna film nyligen.. Den har biopremiär i Sverige 9 November tror jag det var. Så det är ju ett tag kvar.
 
Tyckte väl att den var helt okej iaf, inte jättebra direkt men hyfsat bra kan man väl säga. Men tyckte dock att slutet var lite konstigt och det drar ju ner hela filmen lite tyvärr.
 

Johan Falk - Spelets regler

Så var det då dags för en ny Johan Falk film, och jag tyckte den var rätt bra faktiskt. Hitta en trailer till filmen så lägger in den. 
 

Tradera

 
Slängt upp lite nya filmer så tänkte lägga upp länken till min tradera sida igen.
Ändå fått sålt med betydligt fler filmer än jag tänkt mig, bara hälften kvar nu ungefär.
 
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1759754

The New Normal

Detta är även denna en ny serie som jag hittat. Börja väl för någon vecka sen tror jag.
 
Och detta ska då vara en komedi serie, och några skratt kom det väl men inte så jättemånga från min sida men kommer nog fortsätta kolla på den iallafall.

Har dessvärre lite svårt att just nu köpa Justin Bartha som gay, det känns inte riktigt rätt men det kommer säkert efter några avsnitt till.
 

The Mob Doctor

Kollade in en av dom nya tillskotten när det kommer till tv-serier. Jag följer ju väldigt många olika serier, lite över 40 stycken olika. Som tur är visas ju inte exakt alla under samma period, tur att några är sommarserier.
 
Men iaf för att återkomma till det nyaste tillskottet för min del iaf: The Mob Doctor som är en serie som handlar om läkaren Grace Devlin (spelas av Jordana Spiro) som är i skuld till maffian och därmed även får göra lite annorlunda läkarjobb.

Svårt och döma helt efter bara ett avsnitt men jag tyckte den verka bra rätt lovande faktiskt. Kan nog bli en riktigt bra serie om dom bara fortsätter i ungefär samma stil.
 
 

Kvällstankar

Sitter här och funderar på lite allt möjligt. Känner mig i stort behov av en förändring i mitt liv men ja saker går ju inte riktigt som jag vill just nu.

Men lite nya projekt på gång som kanske kan ge något bra i slutändan. Man kan väl alltid hoppas på det iallafall.
 
Sitter även och funderar på att säga upp mitt gymkort, då jag inte riktigt har råd med det. Men sen o andra sidan så kommer det bli dyrare när jag väl skaffar ett igen. Så har lite beslut ångest över det där.
 
Väldigt mycket som jag funderar över hur jag ska göra faktiskt. Får se lite vad det blir av allting. Just nu känns bara det mesta oklart och det är inte så bra känsla för mig som vill ha ordning och reda på saker o veta vad jag ska göra. Är verkligen en planeringsmänniska.
 

The Dictator

För alla er som gillar Bruno, Ali G osv så kommer nu den nya filmen The Dictator ut på DVD & Blu ray om några dagar.
Själv har jag inte sett filmen alls, då jag kände att förra filmen Bruno inte riktigt föll mig i smaken. Sen har jag väl kanske inte riktigt hittat förtjusningen riktigt med Sasha Baron Cohen. Men för er som gillar denna film så passa på o skaffa den på Dvd eller Blu ray. Eller om ni gillar hans tidigare filmer så kanske denna är något att införskaffa.
 
 

Här kan filmen köpas: The Dictator

Sportamore

Sportamore
 
Dom gånger jag har beställt härifrån har det alltid varit snabba leveranser. Och sen är ju ett stort plus att både frakten och returen är gratis, så skulle det man beställt inte riktigt passa så kan man ju helt utan kostnad bara returna det. Hur bra som helst.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

La Redoute

La Redoute
 
Dom har mycket snygga saker, och rätt bra sortiment. Men när jag beställa skor därifrån sist så var kartongerna trasiga när dom kom. Och storlekarna stämmer inte överhuvudtaget för min del, även fast man mäter innan för att få rätt storlek.
Så tyvärr tycker jag inte dom är så bra, lite synd eftersom det brukar finnas en del snygga kläder.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 

The Magic Of Belle Isle

Denna film var något som verkligen föll mig i smaken. Bra film och en ganska fin story också faktiskt. Sen är ju Morgan Freeman är rätt bra skådis också.
  

Teen Wolf

Jag fick ett litet tips om att kolla in serien Teen Wolf.. Och Säsong 1 tyckte jag var väl sådär och störde mig lite på att jag tyckte att han som har huvudrollen var lite dålig skådis.
 
Men säsong 2 var mycket bättre tyckte jag och jag fastnade lite mer i själva storyn och fann den mer intressant. Störde mig inte ett dugg på att han var dålig skådis, vande mig väl vid det eller så kanske han bara blev bättre i 2a säsongen. Who knows..
 
Serien är ju även upplockad för en säsong 3 nästa sommar.
 

Dark Shadows

Även detta är en film jag sett nyligen, inte heller så jättebra tyckte jag. Jag fastna liksom aldrig riktigt i handlingen o brydde mig inte så mkt om vad som skulle hända..
Lite tråkigt då jag oftast brukar gilla Tim Burtons filmer annars.
 

Magic Mike

Denna film såg jag endast för att Channing Tatum var med i den. Och ja visst mycket snygga kroppar o en del halvnaket osv i den. Men var den bra? Nej knappast, nog en av dom sämsta filmerna jag sett skulle jag nästan tro..
 

Söndag

Idag har jag inte gjort så jättemkt egentligen. Var ute och körde lite bil en stund idag till Sörping fram o tillbaka o sen blev det o följa med mina föräldrar och handla lite. Passade då på att köpa en sån där smaktillsättare till min Soda Streamer och fick bli Cola som smak. Det smaka ju givetsvis inte som riktig Cola men ändå helt okej och man tjänar ju faktiskt pengar i längden på att köpa en sån där istället. För den ger ju nästan 12 liter & kostar 50 kr.
 
 
Och nu under kvällen har jag mest fixat med lite tradera mejl som skulle skickas ut samt kollat hur det går med auktionerna. Rätt många filmer kvar fortfarande men får se om det försvinner några fler under kvällen då en del går ut i kväll.
 
Kolla in: http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1759754
 
Nu ska jag återgå till att kolla klart på Teen Wolf Säsong 1.
 
Bye

Spicy Hot

Sitter här och väntar in på att det ska bli dags att röra sig bort mot Spicy Hot där jag ska luncha med en tjejkompis. Har aldrig ätit där, så det ska bli kul och se vad jag tycker om det. Men det är nog gott gissar jag.
 
 Bild tagen från Spicyhot.se
 
Måste även hinna förbi Ica innan lunchen och posta ett paket, är ett jäkla spring på mig där denna vecka känns det som då det har varit en del paket som blivit skickade senaste veckan.
 
Vad som händer ikväll och resten av helgen får jag se lite. Skulle behöva ta tag i mitt hem som ser ut som jag vet inte vad. Väldigt stökigt iaf så en storstädning skulle sitta på sin plats tycker jag. Sen om det blir så får vi se.
 
Nu fixa sig det sista och sen börja vandra bortåt. Tur man har nära till Ica & Spicy Hot iaf.
 
Bye

Sexleksaker

Tänkte att jag skulle skriva några rader om det här med sexleksaker. Vissa är väl emot det och andra inte, jag själv var nog lite emot eller kanske inte emot det men mer lite "rädd" för det eftersom man man inte hade så stor koll på läget.
 
Men det finns ju så otroligt mycket olika alternativ inom begreppet sexleksaker, det finns ju verkligen något som passar för precis alla skulle jag tro. Allt bereonde på vad man gillar förstårs. Och just sexleksaker kan även vara en bra sak för att kunna krydda upp sexlivet lite med ifall det har blivt lite enformigt och tråkigt. Fast behöver ju inte ha blivit tråkigt och enformigt bara för att man använder sig av leksaker.
 
Killar gillar ju det där med leksaker mer än vad man som tjej kanske tror. Dom vill ju gärna vara med på ett hörn av vad jag hört när man suttit och pratat om just detta ämne.
 
Just leksaker finns ju i alla möjliga former och storlekar för både oss tjejer och killar. Så tror ju verkligen att man kan hitta en leksak som passar just för ens egna behov. Och hittade en sida som verkar rätt bra och har rätt bra utbud av just sexleksaker. Så är ni kanske på jakt efter någon ny leksak för dig eller för kanske både dig & din partner eller kanske bara vill hitta något för att krydda till det lite med eran partner så kika in erotiska leksaker från Amorspilar ni också.
 
 

The Cold Light Of Day

Tur att man har massa filmer att se på när man inte kan sova. Denna har jag precis nu sett klart. Och denna föll mig lite mer i smaken än vad den jag såg tidigare idag gjorde.
 
Skulle väl säga 3 av 5 i betyg för denna
 

Citizen Gangster

Detta blev kvällens film, den föll mig tyvärr inte riktigt i smaken så det blev rätt mkt pausande.
 

The Darkest Hour

Detta blev kvällens film, tog dock rätt lång tid för mig att se klart den då jag gjorde massa annat i mellan.
Tyckte att den var helt okej, lite som dom här filmerna brukar vara typ. Dessvärre så tyckte jag inte den höll hela vägen men den var helt okej att kolla på som sagt. Men glad att jag spara pengarna o inte såg den på bio.
 

Lördag

Denna dag har jag spenderat mest med att lägga in en himla massa filmer på tradera. Bara hoppas att någon nappar på någon av filmerna.

Har redan fått några sålda iaf, då jag har lagt i stort sett alla filmer på ett köp nu pris oxå.
 
http://www.tradera.com/finding.mvc/itemlisting?ftgnr=1759754
 
Så har blivit rätt mkt tid framför datorn, då det tar en stund att lägga in över 70 filmer.
 
Och nu tänkte jag ägna mig åt att se denna film
 
 
 

RSS 2.0