Eat Pray Love

Detta blev kvällens film och jag tyckte den var bra även om den kanske var lite lång. Den var ju ändå lite över 2 timmar så..


Måndag

Tanken var ju att gå upp tidigt idag och dra till gymmet och innan med AMS innan klockan var 12. Men riktigt så blev det ju inte eftersom jag inte lyckades somna förrän runt 3 så blev att sova lite längre..

Sen när man väl vaknat till liv och käkat lite så blev det en promenad till ams och lämna in papper som skickas iväg imorgon eftersom det blev efter 12.. Sen blev det att dra till gymmet och träna kondition. Blev 3 km på löpbandet, sprang faktiskt 1 km idag och sen gick jag 2 km.. Hade tänkt köra ytterligare 3 km men mitt knä började säga ifrån så då gick jag hem istället.

Konstigt att det kan vara så skönt att känna sig helt slut liksom.. Men är otroligt härlig känsla..

Och nu har jag betalat lite räkningar, lika roligt varje gång och se hur pengarna bara försvinner.. Imorgon blir det nog inget gym eftersom jag ska styra med lite annat men kan ju ändra mig när jag väl kommer hem imorgon det vet man ju inte..

Annars händer det väl inte så mycket i veckan förutom gymmet, tvätta och sen träffa en person på torsdag och det blir nog trevligt det.. Sen i helgen väntas det lite party och det blir nog också roligt..

Blev lite förvirrad imorse av ett mess som jag inte riktigt förstod.. Varför säga en sak ena dagen för att säga något helt annat nästa... Aja fattar inte det riktigt men skiter i det också.. Kommer inte slösa tid eller energi på den personen något mer..

Aja nu blir det och laga lite mat snart, ska se på the big bang theory först..

Bye

Solsidan

Om man nu mot förmodan har missat denna underbara serie så tycker jag verkligen man ska se den..
Tycker ju att Henrik Dorsin gör sin karaktär Ove Sundberg otroligt bra..


The Tourist

Denna film har jag ju velat se ända sen jag såg trailern.. Och jag tyckte den var bra, många som sagt att den var dålig. Men alla gillar vi ju olika och jag gillade den iaf..


The Company Men

Detta fick bli kvällens film, och jag gillade den faktiskt.. Lägger in trailer som vanligt.. Får se om det blir en till film strax, konstigt att det kan vara svårt och välja när man har 10 och välja mellan..


Fredag

Precis käkat lite, var väldigt behövligt med mat i magen.. Sitter just nu och kollar på handbollsmatchen mellan Franrike - Sverige, och Sverige ligger ju under just nu.

Annars idag har jag inte gjort så mycket vettigt.. Hade tänkt gå tll gymmet men blev bara en promenad förut istället. Alltid något..

Är det inte lite konstigt att man kan bli så inspiererad och motiverad till att träna av någon man inte känner speciellt bra. Men jag blir det iaf av en person, väldigt inspirerad och får en helt annan motivation till att träna bara jag tittar på människan nästan.. Vilket känns lite konstigt..

Imorgon hade jag tänkt ta tag i städningen här hemma lite mer ordentligt och sen eventuellt att det blir ett besök till gymmet oxå. Beror lite på när jag vaknar, och sen ska jag ju eventuellt träffa en person imorgon med, men vet inte om det blir av än.. Lite störande att människan inte hört av sig än och sagt hur det blir.. Så jag har mer inställningen att det inte blir av.. Vore ju skönt och veta ifall man kan försöka planera in något annat eller ej..

Visst kan jag väl höra av mig själv och fråga hur det blir, men inte bara jag som ska höra av mig jämt så det får märkas. Antingen hör personen av sig eller inte..

Annars så blir väl helgen rätt lugn som vanligt.. Får se lite vad som sker helt enkelt, och hur jag mår då jag haft lite ont i magen idag..

Ne nu ska jag försöka koncenterar mig lite mer på matchen igen..

Trevlig helg
Bang Bang.. Haha...

Happythankyoumoreplease

Såg på denna film förut idag.. Tycker titeln är otroligt lång och jobbig och förstår inte riktigt varför man valt just den titeln på filmen.. Men iaf tycker detta var en sån film som är rätt lagom och se en söndag när man ligger bakis typ.. Eller om man är otroligt seg, så passar nog denna film ganska bra..


Vampire Diaries

Ikväll börjar äntligen Vampire Diaries sändas i USA igen.. Och Ian Somerhalder är ju inte lite fin på denna bild, men är nog mycket blicken som gör det.. Värsta sängkammarblicken typ.. Haha.. Tur att jag har mina allt för många serier som jag följer, så jag har något att göra dom dagarna när man sitter helt själv o degar o det inte finns något att se på tv.. Som det typ aldrig gör..


Gymmet

Varit på gymmet och kört lite.. Blev powerwalk som vanligt, fast denna gång sprang jag också lite på löpbandet vilket jag inte brukar göra annars.. Konstigt hur bra det kan kännas att vara helt slut efter ett gympass egentligen.. Helt underbar känsla.. Hittat en liten ny motivation till träningen just nu..

Nu kollar jag på en film som heter Once Fallen men tycker inte den verkar så bra än så länge.. Men kan ju alltid hoppas att andra halvan av filmen är bättre.. Men känner att jag vill se klart den iaf.. Har väl inget bättre för mig just nu.. Trailer på filmen kommer längst ner i inlägget..

Men det får väl bli en paus strax och fixa något ätbart tänkte jag..

Prata lite Sandra nyss med, att ha kompisar man känt i 15 år är jävligt skönt.. För att ha någon som känner en utan och innan och vet typ allt om en och hur man funkar, är någon som är otroligt skönt och prata med.. Hehe uttryckte en sak som jag tänkte men så skulle jag inte tänka sa hon.. Och det har hon ju nog rätt i oxå..

Ne sätta lite fart här för magen kurrar lite nu..



Just Wright

Såg klart på denna film för en stund sen.. Och ja den var väl okej, inte sådär jättebra direkt tyckte jag.. Men alla gillar vi ju olika..  Nu kollar jag på Sofias Änglar på 5an..


Tisdag

Tanke var ju att jag skulle dragit till gymmet när jag gick upp men det blev inte riktigt så.. Hade så jävla ont att jag knappt kunde röra mig förrän det gjorde ännu mera ont.. Jag tjöt nästan så ont hade jag..

Nu har det väl börjat släppa lite iaf så det är ju skönt.. Men får se om jag går ner till gymmet sen eller om jag tar det imorgon istället.. Nu blir det och fixa något att äta o sen vänta på att klockan blir 13.. Hoppas på att det ska bli ett positivt besked då..

Finns mycket jag skulle kunna skriva om eller skulla vilja skriva av mig om lite.. Men det går ju inte riktigt att göra det här eftersom man inte riktigt vet vem som läser.. Så det blir väl att öppna upp ett Word dokumenten och skriva av sig där i istället för då är det ju bara jag som kan se det iaf..

Jag borde sluta tänka och fundera så mycket på saker och ting.. Och bara låta saker vara och vänta o se.. Händer det så händer det helt enkelt.. Men jag är ju inte den mest tålmodiga person kanske, jag vill ju helst att saker ska hända direkt.. Och är det något jag undrar men inte fått svar på så vill jag ju oxå veta det direkt.. Tycker bara att vänta är något väldigt jobbigt..

Och ibland borde jag våga lita mer på min magkänsla och speciellt lita på det folk säger till mig.. Men att lita på att någon menar det dom sagt är så otroligt svårt för mig av många anledningar, även om jag såklart vill göra det.. Och just nu hoppas jag verkligen att jag kan lita på en persons ord och denna person menat det h*n sagt.. Så att det inte bara var något personen sa för att h*n trodde att det var vad jag ville höra.. Men men det lär väl tiden utvisa hur mycket sanning det låg i det.

Ne nu ska jag nog sluta skriva innan jag skriver saker jag inte borde..
Får bli lite lunch nu och sen eventuellt gymmet eller städning..

Bye
Att säga ja eller nej är inte så svårt

......

Är på riktigt jävla dåligt humör just nu.. Eller ja jag är rätt så irriterad på en människa...

Skrev ett halv långt inlägg nyss om varför men tog bort det för att alla nyfikna som inte är en del av mitt liv har inte med saken att göra.. Iofs är det väl egentligen ingen som har det..

Aja ska försöka tänka på något annat nu iaf så jag slipper vara irriterad..


Du är så jävla körd nu

Gymmet

Kom hem från gymmet för en stund sen.. Blev att köra en powerwalk på 3 km, och pausade inte en enda gång så det var ju bra det.. Brukar inte klara av att köra för länge utan paus, eftersom man ändå kör i ett högt tempo.. Och nu ska jag fortsätta köra 3 km varje gång jag tränar, och målet med det är ju självklart att förbättra min tid. Idag gick jag på 35 minuter, vet inte riktigt hur pass bra/dåligt det egentligen är.. Men som sagt målet är ju självklart att förbättra den tiden vart efter..



Resten av dagen får jag se vad som sker.. Blir väl att ta hand om tvätten iaf, och förhoppningsvis orka städa lite också för det skulle behövas..

Ne nu väntar det att äta något och sen ta det lite lugnt ett tag..


Sluta göra mig förvirrad!!

Christina Aguilera - Fighter

Denna låt är så jävla bra.. Såg att en tjejkompis la upp den som länk på sin fb nyss så var bara tvungen och lägga upp den här.. Jäkligt bra låt i varje fall..


Funderingar

Har mycket som snurrar runt i skallen just nu, mycket att fundera över och en hel del att försöka lösa.. Vilket jag inte riktigt vet hur det ska gå ännu.. Men men nångång löser det sig ju alltid, frågan är ju bara hur mycket skada det hinner göra innan det som behövs lösas är löst..

Snart klar med tvätthelvetet oxå, skönt det.. Sen blir det väl att förbereda maten, som jag inte är ett dugg sugen på egentligen men man måste ju äta & sen är det ju Solsidan ikväll o det måste man ju se på..

Väntar även på svar om en sak.. Hoppas man inte behöver vänta för länge.. Ska bli kul och se svaret iaf.. Egentligen ville jag väl inte fråga men bättre att veta säkert än att undra..

Sen blir jag bara mer o mer irriterad över folk som inte kan lämna tillbaka sånt som inte är deras utan kommer med undanflykt efter undanflykt och skjuter upp det hela tiden.. Vad ska man tro då om inte att personen inte tänkt/vill lämna tillbaka det som är lånat eller att personen råkat förstöra/haft sönder det som lånats.. Liksom vad fan ska man tro.. För hade man tänkt lämna tillbaka det så hade det ju hänt för länge sen anser jag..

Aja ska inte tänka så mkt på det där för blir bara så jävla irriterad..

Ne fixa lite innan det är dags för tvättstugan igen.. Tvättmaskin hemma vore ju inte helt fel..

Bye

Bad boy

Har tänkt lite på en sak.. Är det inte lite konstigt att dom flesta tjejer dras till såkallade bad boys.. Man vet ju egentligen innerst inne att det högst troligen inte kommer sluta bra.. Jag är iaf så, eller killar som är lite mystika är oxå på något sätt väldigt intressanta..

Jag har ju en kille som flörtar på ganska så bra med mig och vill så gärna ses osv.. Vi träffades ju lite för något år sen men jag fick aldrig upp något intresse för honom & vet därför att jag inte kommer få det nu heller.. För han var helt enkelt för mesig.. Även om han är en jättesnäll kille så funka det inte för min del, iaf inte på den fronten som han vill..

Tycker bara det är lite konstigt det där vad man egentligen faller för hos en kille.. Och även om man nu faller för en kille som är väldigt snäll o lite mesig så dras man ändå åt ett annat håll efter ett tag till någon som verkar betydligt mer spännande och intressant.. Eller ja jag kan ju bara prata för mig själv och vad jag tycker.. Visst klart man vill ha en snäll kille men man vill ju inte ha någon mesig kille för det..

Aja var bara en liten tanke.. Ska om en stund gå ner till tvättstugan och tvätta.. Det ska ju bli otroligt roligt eller inte kanske.. Sen efter det kanske det blir gymmet om jag orkar, har en del tvätt idag så kommer bli mkt spring upp o ner..

Bye

Vanessa Carlton

Jag gillar verkligen denna låt.. Inte någon ny låt men absolut en favorit..


Britney Spears

Hitta en låt på Spotify för någon dag sen med Britney Spears, är väl en rätt ny låt tror jag.. Jag gillar den verkligen iaf.. Inget direkt jättestort fan av henne i övrigt men ibland får hon till lite bra dängor..


127 hours

Här kommer trailern på filmen 127 hours som jag och E såg på i onsdags..


Love and other drugs

Hitta hur jag skulle göra nu..Dom hade visst ändrat lite så va inte o göra bara så man gjorde förut.. Men här kommer trailern på en film jag väldigt gärna vill se iaf.. Verkar ju vara bra på trailern..


Va fan

Hade youtube klipp som jag tänkte lägga upp men så funkar det inte nu heller.. WTF.. Störande..

Annars har jag inte gjort så mycket nu ikväll, vart så jäkla seg av träningen så bara degat i soffan framför tvn typ.. Kollar på Lets Dance just nu.. Blir väl en film nu när det är slut strax..
Hoppas på att jag kan lägga upp youtube klippen jag tänkt snart med.. Fattar inte varför det helt plötsligt inte funkar.. Aja..

Blir lite suktad varje gång jag öppnar kylen och ser mina cider som ligger där.. Haha men tråkigt o dricka själv så sparar det till nästa fest istället.. Tillomed bjuden på 2 stycken i början på februari..


Vi spelar inte i samma liga

Äntligen lite träning

Blev att gå till gymmet förut och köra lite.. Riktigt jävla skönt var det kan jag lova.. Körde inte så mkt som jag brukar visserligen men det får vara godkänt ändå.. Va ju ett tag sen man träna sist så det var väl på tiden tyckte jag..

Fick hem en inbjudan till klassfest från 9an förut idag..Visste ju att det skulle komma detta år eftersom det är 10 år sen.. Men jag kommer rätt så säkert inte att gå på den.. Dom 400 kronorna som det kostar att gå, kan jag lika gärna lägga på något annat och betydligt roligare/vettigare än att sitta och äta med folk som jag ändå inte har det minsta intresse av att träffa.. Så nej det blir inget av att gå på det där inte..



Gick bra och handla förut med så nu har ju mat för ett tag framför.. Det som är tråkigast med att handla är när man kommer hem och ska packa upp allt detta



Lite taskig kvälite på bilderna kanske men tagna med mobilen då jag inte har någon kamera för tillfället..  Men den i mobilen duger än så länge iaf..

Aja nu ska jag väl äta något och sen får man se vad kvällen har att bjuda på..

Trevlig helg

Sjuk igen?

Vaknade upp för en stund sen och har rätt ont i halsen nu.. Jag blev ju för tusan precis frisk typ, ska jag nu bli sjuk IGEN.. Så jävla irriterande isåfall, för jag kommer ju fan aldrig igång med träningen om jag är sjuk till och från hela tiden.. Då blir det ju ingen regelbundenhet i träningen..

Aja ska åka och handla med farsan snart, så är väl bäst att göra sig klar så man är färdig när han ringer.. Får väl köpa halstabletter o hoppas det hjälper något iaf.. För jag vill verkligen inte bli sjuk nu alltså..

Sen en annan grej som stör mig är folk som skickar sms mitt i nätterna och frågar vad jag gör och om man ska ses.. Liksom typ alla sover väl förmodligen då.. Men ska väl vara glad att dom inte ringer istället då hade jag lackat ännu mera..

Ne nu blev det lite stress här.. Inte ätit frukost än heller men det får väl bli sen..

Bye


Såååå jävla trött...

... är jag just nu.. Men alltså klockan är inte ens 21 ännu, eller ja nästan är den ju det..Men iaf känns ju helt fucked up att gå och lägga sig redan nu liksom.. Men blir nog att göra ett försök att sova snart iaf tror jag.. Hoppas bara att jag inte vaknar pigg sen mitt i natten.. Hehe..

Imorgon blir det att åka o handla äntligen med min lilla pappa så man har lite käk hemma iaf.. Och sen i övrigt blir det nog väldigt lugnt både imorgon och resten av helgen vad jag vet nu iaf.. Men sånt kan ju ändras.. Förhoppningsvis får man väl lite sällskap någon av dagarna iaf.. Lite trist att vara själv hela helgen.. Men vi får se om någon vill umgås med mig.. Haha.. Det lät lite mobbat nästan.. Hahaha...

Ne ska nog sluta skriva för vet knappt vad jag skriver  känns det som.. Nu ska jag krypa ner under täcket tror jag..

Gonatt

Precis hemkommen

Har ganska så nyss kommit hem från Sandra.. Skulle ju egentligen åkt till henne vid halv 10 men eftersom det blev som det blev med E o jag ändå var vaken så åkte jag ner lite tidigare.. Nu vet jag ju säkert att jag hittar dit själv med så slipper hon komma o möta mig vid bussen jämt..

Blev lite fika och prata en massa förstås och sen lite bus med lilla Joline oxå såklart.. Hehe hon är så söt lilla hjärta..

Nu ska jag strax traska iväg igen då jag behöver handla något att äta till middag idag eftersom jag inte har någon mat hemma just nu.. Men det får bli o vara lite lat o köra på något som typ färdigt.. Orkar varken diska eller laga någon direkt mat.. O passa på att handla värktabletter med kanske ifall apoteket är öppet fortfarande när jag kommit iväg... Fast o andra sidan kan man ju köpa sånt på ICA o Hemköp nu tror jag...

Ikväll blir det nog iaf jävligt lugnt och blir ju nog sängen rätt så skapligt skulle jag tro.. Men vem vet, var ju vaken 21 timmar i sträck för inte så länge sen så vem vet när det blir läggdags.. Haha..

Ne ta och sätta lite fart här kanske så man kommer iväg till affären snart..

Bye
Har varit på jättebra humör hela dagen.. Hm undrar varför.. Hehe

Tisdag

Tänkte på det när jag laga mat för en stund sen, att det är så jäkla tråkigt att laga mat speciellt om det är enbart en själv som ska äta alltså.. Annars kan jag tycka det kan vara ganska kul att laga mat om man vet att man inte ska behöva sitta helt själv och äta.. Men ja det är väl sånt man får vänja sig vid när man väljer att vara singel..

Blev o fixa lite mer mat än vanligt då jag passa på o göra matlåda oxå till morgondagen.. Kan vara skönt och ha något färdigt att äta, speciellt om man drar och tränar imorgon så är ju inte mat det första man vill fixa när man kommer hem helt slut i kroppen..

Blir att gå upp tidigt imorgon då jag tänkt hinna med gymmet och på eftermiddagen har jag lite att styra med och blir så himla sen träning då.. Så bättre o försöka hinna med det på morgonen istället..

Blir även att ringa FK imorgon och kolla när mina pengar kommer, lite segt att gå o vänta o inte kunna planera lite mer säkert och sen kunna handla hem lite mat oxå.. Det är nästan helt tomt i både kyl och frys så det behövs verkligen handlas lite..

Annars har jag väl inte gjort så mycket idag, inte haft någon ork eller lust till nånting egentligen.. Pratade ju med en människa förut som jag bara tycker blir mer konstig för varje gång jag pratar med personen..

Förslagen jag fick idag var ju nog bland det konstigaste jag hört o ett av förslag fattar jag inte riktigt hur människan tänkte när den idén kom upp i skallen.. Jisses alltså.. Men som det brukar heta finns folk till precis ALLT.. Samtidigt som jag blir riktigt irriterad över allt tjat, för jag hatar när folk tjatar på mig och hatar att behöva upprepa samma svar hela tiden.. Men trots det så kan jag även inte låta bli att skratta lite åt hur jäkla patetisk och desperat människa låter..

Aja nog om det.. Nu blir det och glo på tvn lite o surfa runt innan det är dags för sängen om någon timme..

Gonatt


Limitless (film)

Såg på Vakna med the voice imorse o då var det någon svensk modell där som är bosatt i USA.. Hon nämnde något om en film hon varit med i, där även Bradley Cooper är med bland annat så var ju tvungen och kolla in va det var för film.. Och tycker den verkar rätt bra så denna vill jag se.. Skulle väl komma ut i USA i mars nångång, så lär väl dröja ytterligare några månader eller så innan den kommer ut i Sverige.. Men absolut en film jag vill se..


För kärleken

Såg på den filmen igår medans jag höll på med tvätten. Och filmen var helt okej får jag väl ändå säga.. Störde mig lite på Danny Glover när han pratade.. Han lät så konstig tyckte jag.. Men kanske bara något jag tyckte..

Här är en trailer på filmen iaf



Södertälje

Igår så följde jag ju med en tjejkompis när hon skulle på intervju till en utbildning i Södertälje. För hon ville inte åka själv och det kan jag förstå.
Hon hämta mig kl 06.00 här utanför och jag kan ju lova att jag var sjukt trött när klockan ringde 5.45.. Eftersom hon hade med sig frukost som hon fixat hemma så behövde jag ju typ bara gå upp, klä på mig o borsta gaddarna typ..

Som tur var så hade hon ju lånat en GPS så vi då var det ju rätt lätt att hitta.. Tveksamt om vi hade hittat i tid utan den alltså.. Väl framme så blev det frukost dags och det satt ju riktigt fint i magen det..

Trodde ju att det skulle ganska så segdraget att sitta o vänta på att hon skulle göra prov, ha intervju o allt eftersom det skulle hålla på i 3,5 timme.. Men det var inte så farligt faktiskt fördrev tid med o messa o snacka me lite folk i luren.. Gick fortare än vad jag trodde det skulle gjort..

Sen blev det hem, åkte lite fel först eftersom vi tänkte leta efter ett ställe o käka innan vi åkte hemåt men vi skippa den idén ganska snabbt o besluta oss för att stanna i Nyköping eller någonstans längst vägen.. Men va en rätt bra dag ändå, sen är det ju inte varje dag man blir bjuden på både frukost och lunch liksom :)

Blev en sväng hem till mina föräldrar när vi väl kom till stan.. Haha skrämde ju syrran lite när jag kom.. Haha.. Sen blev jag ju bjuden på käk där oxå, vilket var nice o slippa laga mat hemma..

Sen var ju tanken lite att E skulle kommit hit, visserligen skulle inte hans tåg varit här i stan förrän 23 igår men det blev inte så tyvärr.. Men får bli en annan dag när det kan bli lite tidigare istället.. Men riktigt tråkigt att det inte blev av.. Hade varit trevligt o sluppit sova ensam ;) Hehe..

Nu idag har jag väl inte gjort så mycket, varit hos mina föräldrar idag med och käkat mat o sen spelat lite med då med syrran..

Och nu blir det o glo på tvn lite eller en film för är väl inget på tv iaf..

Magkänslan

Man får ofta en liten magkänsla när man pratar med folk man inte känner och den är ju bäst att följa anser jag. Men ja nu valde jag att inte göra det och chansa istället, men det skulle jag ju inte ha gjort.. Fy fan alltså vilken jävla människa.. Nej fy.. Ska försöka förtränga att jag någonsin träffat denna person.. Nu hoppas jag bara inte att min telefon kommer gå varm.. Men sån tur har man väl inte..
Nej hädanefter tänker jag fan alltid följa min magkänsla, den stämmer ju rätt bra varje gång så..

Mötet förut gick bra, bollade lite idéer om att plugga och så.. Har ju kollat lite på det och hittat iaf en utbildning jag funderat på att söka.. Sista ansökningsdatum var i april, så får se om jag gör det.. Söka kan man ju allitd göra visserligen, och det är ju intervjuer och prov man måste gå igenom för att kunna komma in.. Och kommer man in så gör man ju..

Jobbcoachen tyckte det lät som en bra idé att söka och att det kunde passa mig dels pga lite egna erfarenheter och sen att det är något jag känner intresse för så kanske det inte blir lika tråkigt att plugga..

Just nu gör jag inte så mycket, smsar med C och lyssnar på musik.. Bland annat på denna låt, som är en ny favorit för mig..


Morrn morrn

Min tanke på gymmet sket sig ganska mycket.. Haha palla fan inte,  va sjukt trött när klockan ringde kl 6 men nu har jag ju visserligen hunnit piggna till lite.. Men eftersom om jag nu började göra mig iordning och käka frukost, inte skulle vara på gymmet förrän runt 9 så blir det alldeles för tajt med träningen innan mötet, och vill inte känna mig stressad när jag tränar..

Nu kan man ju kanske fråga sig varför jag gick upp kl 6 helt frivilligt när jag absolut kunde sovit längre, dels har jag väl sovit lite halvdåligt under natten men sen måste jag ju upp strax innan 6 imorgon så då kändes det bäst att gå upp så tidigt idag med så jag blir trött lite tidigare ikväll sen..

Har lite jag ska ta tag i sen idag är det tänkt.. Fast det får nog bli mer efter mötet tror jag isåfall..

Sen får man väl se lite vad som händer idag.. Skulle ju vara trevligt om en viss person hörde av sig o kom förbi, men så lär det nog inte bli då människan jobbar sjukt mycket.. Men hade ju varit nice annars :P

Ne ska fixa lite te och knäcke till frukost nu och sen försöka hitta något att se på för att fördriva lite tid..

Bye

Filmtips: Baksmällan


Ifall det nu skulle varit någon missat den så tycker jag absolut ni ska se den.. Om man gillar komedi filmer såklart.. Nog en av dom roligaste filmerna jag har sett iaf.. Skrattar sjukt mycket varje gång jag ser den.. Läste att det tydligen skulle komma en uppföljare nu under 2011. Uppföljare brukar ju tyvärr inte bli bättre än första filmen i min mening men man kan ju alltid hoppas den är lika rolig iaf..


A walk to remember

Såg precis klart på denna film.. Och jag tyckte den var riktigt bra.. Ingen ny film direkt men hade inte sett den förut.. Är från 2002 tror jag det va.. Lite sorglig med så känslig som man är så lipa man ju såklart.. Tur att jag var själv när jag kollade på den, eller ja iaf att ingen kille va här.. Hade ju kunnat blivit lite pinsamt o börja lipa helt plötsligt.. Haha.. Lägger in en trailer på filmen iaf..


Sjukt kul.. Hahaha

Hitta detta youtube klipp förut.. Sjukt kul alltså.. Haha.. Eftersom dom pratar engelska i början, visserligen inte världens bästa kanske så blev jag nästan lite chockad när jag hör dom börja prata svenska helt plötsligt..


Another day

Vaknade imorse och kände mig helt utvilad.. Jävligt skön känsla det där..  Ska fixa mig lite frulle strax och efter det är det väl iaf tänkt att jag ska dra till gymmet..

Sitter just nu och lyssnar på lite hardcore, blir ju dessvärre jäkligt taggad på fest istället.. Haha.. Men men suttit och lagt in massa musik i mp3n och denna musik är också väldigt bra att träna till faktiskt.. För min egen del iaf..

Suttit och försökt komma på hur jag exakt ska lösa det från gårdagen, och ja finns väl inte mycket och göra egentligen.. Bara vänta ut det antar jag.. Men så jäkla surt eftersom jag efter jag hade tänkt till lite mer insåg hur jäkla dumt det var.. Aja inget att älta över, man får stå sitt kast helt enkelt..  Ne att vara impulsiv ser jag inte direkt som någon bra egenskap.. Och nej jag tänker inte skriva vad det var jag gjorde som var så dumt.. Vissa saker är bäst att hålla för sig själv..

Ne nog med gnällandet nu asså.. Dags för frukost och sen tagga till lite för att dra till gymmet.. Inte varit där på över 2 veckor för att jag varit sjuk så vill verkligen dit nu..


Dance or die

Idiot

Ibland är jag verkligen helt dum i huvvet alltså.. Jag hatar nästan alltid när jag blir så impulsiv att jag då gör/säger något jag sen inte kan ångra eller ta tillbaka.. Vilket då skett ikväll.. Och jag kan inte göra något åt det nu så bara att gilla läget och leva med det helt enkelt.. Men blir så trött på mig själv att jag ibland inte tänker efter ordentligt.. Idiot man är ibland..


.....

Man får väl se till att slutföra det man påbörjat? Inte upp till andra och göra det eller?

Food

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, var väl mindre glad när jag vaknade svinpigg kl 7 imorse.. Jag ville inget hellre än att somna om och få sova mera.. Men bara att gå upp till slut när det inte gick..

Hade lite besök förut och det gick väl inte riktigt som planerat eftersom det blev inte riktigt så långvarit som det var tänkt.. Hm.. Lite synd men vad ska man göra.. Blir väl bättre nästa gång förhoppningsvis..

Nu ska jag väl ta och fixa mig lite och käka.. Får bli lax, pasta o lite smögensås till det.. Det ska bli förbannat gott iaf..

Sen blir det väl film resten av kvällen skulle jag tro.. Ifall inte något annat skulle hända men det tror jag väl knappast att det gör..

Ne blev nästan på lite dåligt humör nu när det blev som det blev förut.. Aja köket nästa..

Ha en bra måndag

Huvudvärk

Klockan är drygt halv 8 och jag är redan svin trött, skulle säkert kunna somna om jag bara la mig ner..  Men lite väl tidigt för det nu, då vaknar jag väl istället upp mitt i natten sen istället. Och det vill jag ju inte nu när jag äntligen lyckats vända tillbaka dygnet till en mer normal dyngsrytm istället.

Har dessutom också lite huvudvärk, men inga piller hemma så bara att stå ut det lär väl gå över förr eller senare så att säga.. Sen blir det väl inte bättre av att höra grannens jidder på något annat språk.. Fan vad jag hatar att lägenheter är så lyhörda ibland.. Men å andra sidan vill jag väl knappt veta vad han hör mig göra ibland.. Haha.. Aja han blir väl tyst nångång..

Sitter och väntar in att programmet Minuten på Svt ska börja, och sen blir det väl att halvglo på någon av söndagsfilmerna som är på kanalerna antar jag iaf.. Annars blir det väl nån av dom jag har på datorn..

Har haft en fruktansvärt lugn helg som vanligt.. Rätt skönt att bara ta det lugnt, jag är inte så mkt för det där att supa varje helg längre.. Har liksom gjort det känner jag.. Och sen är det ju rätt skönt att slippa baksmällan också..

Haft lite besök också, och ja varje gång känner jag att det är ett misstag när personen varit här.. Men ändå så fortsätter jag träffa personen, men är nog mer för att jag känner mig ensam än för att jag egentligen vill.. Kan folk utnyttja mig så kan ju jag utnyttja tillbaka..

Ne nu ska jag kolla lite mail osv och sen stänga ner datorn och kolla på tv innan jag somnar

Sov gott


Unstoppable (trailer)

Vad passar bättre på en söndag än att ligga och glo på film större del av dagen. Precis sett denna film, och jag skulle väl ge den 6/10 i betyg. Det känns inte riktigt som att det egentligen händer så jättemycket i filmen men den funkar ju att se på absolut. Inte den sämsta film jag sett men inte heller den bästa. Men alla tycker vi ju olika, finns säkert dom som tycker denna är jättebra..


Michael Jackson

Denna låt med Akon, som heter Hold my hand var en låt jag inte alls var speciellt förtjust i ibörjan men ju mer jag har hört den desto mer gillar jag den.. Konstigt det där, men så är det ju med en del låtar att man måste höra dom ett par gånger innan man gillar låten. Iaf är det så för mig..


Let´s Dance

Sitter och kollar på Let´s Dance just nu.. Hejja Bagge säger jag bara :)

Blev att åka hem till föräldrarna förut, dessvärre vart det väl lite dåligt tajmat eftersom pappa ringde 5 minuter efter att jag gått på spårvagnen och fråga ifall dom skulle hämta mig.. Men men..

Blev ju en del tvspel såklart med syster.. Så störande när man nästan klarat hela och det bara är dom där banorna kvar som man inte vill köra.. Aja blir nog bra det med..

Sen till en annan sak, blev så irriterad förut när en viss person som inte hört av sig på jättelänge.. Och nu när personen är ensam och inte har någon annan så duger man liksom..

Och nu är det så himla intressant att ses, och det smöras en jävla massa.. Blir bara irriterad.. Speciellt eftersom personen inte betedde sig speciellt bra sist och nu tror han kan höra av sig som ingenting och att han ska få som han vill om han sitter o ger massa komplimanger o säger det ena o det andra.. Men det kan ju han glömma.. Har man sabbat det en gång hos mig så förbli det så.. Vissa är helt enkelt verkligen inte värd någon andra chans och han är en av dom..

Ne nu ska jag strunta i denna person och kolla på tvn o prata med roligare folk..

Trevlig helg, sup och svälj :)

Entourage

Har ni inte sett denna serie, så tycker jag nog att ni ska det.. Fast jag tycker nog mest det är Jeremy Pivens rollkaraktär Ari Gold som gör hela serien nästan. Älskar hans rollkaraktär.. Fucking amazing..


Fredag

Vaknade halv 7 imorse, inte det roligaste kanske.. Men men kunde iaf inte somna om så gick upp, blev att kolla några avsnitt av Mad Men.. Sett halva säsong 3 nu iaf, så det börjar ju ta sig iaf så man kan se säsong 4 snart..

Funderar på om jag ska orka åka hem till mina föräldrar eller inte & spela tvspel med syrran.. Lite segt att åka spårvagn men å andra sidan har jag väl inte så mycket bättre för mig direkt kanske..

Eventuellt att jag skulle träffat en person sen men orka sitta och vänta hela dagen för ett kanske som förmodligen inte blir av..

Helgen lär väl i övrigt bli lugn gissar jag på.. Inte ett dugg fest sugen, och sen fortfarande lite förkyld så vill ju inte direkt att det ska bli värre igen..

Försökt komma fram till vad det är jag är så rädd/orolig för egentligen.. Eftersom jag saboterar för mig själv för att inte lyckas så måste det ju bero på nånting.. Fattar bara inte vad jag är så rädd för..  Aja det löser sig väl nångång kanske..

Ne lite lunch och sen fixa iordning sig lite o bestämma mig för hur jag ska ha det..


Per Oscarsson

Läste precis att det nu blivit bekräftat att Per Oscarsson dog i deras nerbrända hus på Nyår.. Vilket hemskt att dö på, att brinna inne med allt vad det innebär.. Ne fy vilket hemskt sätt att dö på.. Får väl hoppas att röken gjorde sitt och dom inte fick lida allt för mycket.

Visserligen trodde jag ju nog som dom flesta andra att han och hans fru hade dött i branden med tanke på att ingen fick tag i dom så var ju chansen ganska liten för att dom inte skulle varit där.. Tråkigt iaf och ett hemskt sätt att dö på.. 

R.I.P Per & Kia




Torsdag morgon

Känns lite konstigt att jag bara lyckades sova ca 8 timmar efter att ha varit vaken i 22 timmar.. Men men lika bra o gå upp när man vaknar, orka ligga o dra sig i sängen när man ligger där själv..

Vakna upp med värsta rösten, fy fan vad jag låter alltså.. Låter nästan som jag har lite basröst.. Haha..

Gårdagen spenderades med besök av F, länge sen man träffa han så det var kul att han kom förbi.. :) Egentligen va jag väl rätt så trött men behövde ju hålla mig vaken och det blir ju lite lättare med lite besök :) Kan ju inte gå o lägga sig innan klockan 20 alltså för då vaknar jag mitt i natten igen.

Ne nu blir det och fixa lite frulle och sen blir det och kolla ett par avsnitt av Mad Men..

God morgon

Filmtips: Taken

Tänkte ta och tipsa om en film. Den är väl något år gammal men tycker den är bra. Slänger in en trailer på den för er som inte sett den.


Snö

Suttit och pillat lite med designen. Meningen var att jag skulle ha bakgrundsbilden i headern men fick det inte riktigt att fungera, så den får funka som bakgrundsbild så länge..

Nu ska jag bara orka ta mig tid till att ändra lite färger på text osv men det får bli senae eller en annan dag. Det är lite jobbigt när man inte har riktigt koll på det och måste sitta och kolla upp hur allt ska göras osv. Men nu väntas det lite lunch.

Lite kort från förut när jag var ute och gick en sväng, riktiga snöhögar.. Nej jag är så trött på snö och kyla nu..



Mad Men maraton


Jag var väl inte så realistisk(stavning?) när jag tänkte att jag skulle hinna se 3 säsonger av Mad Men på 2 dagar.. Visserligen är det ju en bra serie, men inte så pass bra att man kan se hur många avsnitt på raken som helst.. Även om det nu blir lite av ett Mad Men maraton närmaste dagarna.

Har även lyckats vända lite på dygnet också vilket absolut inte är bra. Men det ska jag väl försöka åtgärda lite nu.. Men är inte lätt att hålla sig vaken på kvällarna men får väl försöka lyckas hålla mig uppe till relativt sent iaf.

Kollade kontot nyss och såg att Nordea hade tagit betalt för samma sak 2 gånger.. Måste blivit något fel och det rättas väl till under dagen hoppas jag.. För att ta betalt för exakt samma sak 2 gånger kan ju inte vara rätt..

Ne nu blir det att glo runt lite här och sen nångång vart efter dels äta frukost, glo lite Mad Men och gå o lägga ett tvspel jag sålt på brevlådan.

Hoppas även på att denna jäkla förkylning ska försvinna snart. Den har ju känts bättre nu i några dagar men nu idag kändes det sämre igen.. Konstigt det där, men hjälper väl kanske inte att det är kallt inne och ute direkt.. Jaja någongång släpper det väl tillräckligt mycket så man orkar och kan träna igen..




September - Mikrofonkåt

Om det nu mot förmodan skulle vara någon som missat Septembers version av Petters låt Mikrofonkåt så tänkte jag lägga in youtubeklipp på när hon sjunger den i programmet Så mycket bättre..
Det är en grymt bra version av låten tycker jag iaf, mycket bra gjort. Jag gillar inte direkt orginalet men denna gick hem hos mig.. Också en låt som spelas mycket på spotify just nu.

Enjoy!


Mad Men

Har hört så mycket om denna serie och alla som sett den säger att den är så bra.

Så tänkte att jag nu skulle ta och se igenom denna serie och se vad jag tycker. Och sett dom 2 första avsnitten nu och so far so good får jag väl säga. Såg även att kanal 9 ska börja sända säsong 4 nu på torsdag, så tänkte att jag skulle försöka hinna se alla 3 säsonger tills dess, får väl se om man hinner med det.. Ändå 13 avsnitt på varje säsong och varje avsnitt är ca 45 minuter. Så kan man ju följa säsong 4 via tvn istället.

Men det hinner jag väl förhoppningsivs, har ju inte så mycket bättre för mig nu iaf när jag är sjuk och i stort sett alla andra serier man följer har ju uppehåll. Så blir nog rätt bra tidsfördriv att se på denna serie närmsta dagarna.



.


Bruno Mars

Just the way you are med Bruno Mars är en av mina absoluta favoritlåtar just nu. Den spelas rätt mycket här hemma.

Lyckades tack vare min kusin komma på hur jag skulle göra. Så här kommer ett youtube klipp


Nytt år, ny blogg

Börjar det nya året med att skapa en ny blogg. Inte så bra med att fixa design och sånt men ska försöka ta mig tid och ork till att fixa till bloggen lite iaf.. Eller kanske be om hjälp vi får se..

Beror lite på om jag kommer stanna kvar och skriva här eller om jag tröttnar totalt..

Nu blir det lite frukost, blev visst lite smygreklam för Lipton också såg jag nu.. Gott te i vilket fall



Hade tänkt lägga upp ett youtube klipp på min absoluta favoritlåt just nu.. Men verkar bara komma upp som länk..  Ska se om jag kan lägga upp den sen..

Hej så länge

RSS 2.0