Shopping

Här kommer det som jag shoppade till mig själv förut idag om det nu skulle vara intresse för nån

 Blev en ny väska på Stadium, en väska med ett eget fack för laptopen och så får man nog plats med lite annat med.. Blir nog bra när man åker till GBG nästa gång..

 Denna köptes på KappAhl, dock blev den inte så bra på bild men väldigt skön att ha på sig..

 Ny tröja på Cubus, köpte en röd denna gång då jag fått höra att jag passar i rött och sen kul med nått annat än svart och grått. Köpte även 2 nya bhar här men dom behöver ju inte alla se..


 Och till sist 2 nya halsband till mig som köptes på Ur&Penn.. Gillar halsband som är lite långa, får se när dessa ska användas.. Kan nog bli att ett av dom används på julfesten iaf..

Resten jag köpte var julklappar och som jag tidigare nämnt går ju inte det och visas..

Nu blir det sängen för imorrn är det jobb igen..

Julshopping

Drog till stan tidigare idag för att jag skulle hitta en väska och det gjorde jag ju men blev även lite annat handlat.. Köpte julklappar till syrran, brorsan och mormor&morfar oxå och sen köpte jag lite nya bhar till mig, 2 tröjor och 2 halsband oxå..

Skönt att ha alla julklappar klara nästan, kände att det var lika bra och få det gjort medans man ändå var på stan för när ska jag annars ha tid och ork innan den stora julrushen börjar.. Vill ju inte vara ute i sista minuten..

Dock inget jag orkar lägga ut kort på just nu men det kommer säkert..

Har precis slagit in dom julklapparna jag köpte som jag inte kunde få inslaget i butiken så nu är det bara mina föräldrar kvar som jag ska handla lite till.. Har visserligen en liten idé men den känns inte så jäkla rolig så får se om jag kan komma på något bättre..

Trodde inte jag skulle hitta nått till mormor men så såg jag en sak och den kändes bara som något mormor kommer gilla..

Kan ju såklart inte visa några kort på julklapparna heller eftersom någon i min familj kan se det då o det blir ju inte så kul..

Ne nu ska jag fixa lite käk och sen blir det nog o styra upp röran lite här hemma tror jag.. Men julpyntet skiter jag nog i, det får bli en annan dag att sätta upp det och byta gardiner..

Bye

Lördag


Sitter och väntar på att klockan ska bli dags att åka iväg och handla med pappa.. Ska dra med mig min pant den här gången med, när man har 2 sopsäckar med pant så är det kanske dags att panta lite kan man tycka.. Bättre och ta det nu innan det hinner bli ännu en säck..

Ska se om pappa kanske har tid att låta mig gå in på Stadium Outlet oxå och kolla lite då jag behöver en ny väska som man kan få plats med både dator och lite packning i och fortfarande kunna klassas som handbagage..
Får se om jag kan hitta någon sånt ifall jag får gå in där, men lite farligt att gå i butiker när man precis har fått lön oxå.. Får se om det blir nått sånt annars får jag väl försöka fixa det i veckan för ny väska måste jag ha till helgen..

Annars har jag inte hunnit göra så mkt här hemma idag, har massor jag behöver göra hemma som verkligen verkligen behövs kan jag lova.. Får se om jag hinner ta tag i det sen eftersom jag ska med hem o käka middag hos mina päron senare med..

Men det måste bli gjort innan helgen är slut iaf men det ska nog hinnas med det oxå..

Gjorde en väldigt impulsiv sak tidigare i veckan, eller ja hade ju fortfarande chansen att ändra mig tills igår morse när jag genomförde det vilket jag ångrar lite nu.. Det kan komma tillbaka och verkligen ge mig en käftsmäll typ.. Kan få ångra det här väldigt mkt, så nu får jag gå och oroa mig för det hela veckan och se hur det kommer spela ut sig..

Sen får man ju oroa sig lite ändå hela veckan eftersom vi på fredag ska få veta om vi får förlängt efter den 23/12 på jobbet.. Det är ju liteee segt att behöva vänta hela veckan på det, inte för att jag tror att jag kommer få vara kvar men ändå jobbigt att behöva gå o vänta på ett besked liksom.. Ska man få ett nej vill man ju mer bara ha det överstökat men veckan brukar gå ganska fort..

Har iaf lite att se fram emot när det gäller helgen iaf så det är skönt.. Men hoppas på lite öl/cider på fredag kväll iaf för det lär jag behöva.. Antingen för att fira eller för att sörja..

Känns lite sjukt att det snart är dags att sluta på jobbet, kändes som det var nyss man började.. Man kommer ju faktiskt sakna det socila lite och sen sakna en del av dom man jobbar med.. Långt ifrån alla men några få kommer man ju sakna iaf..

Sen upptäckte jag ju att min kamera pajat eller något, för den tar inte kort med blixt längre.. O den är köpt på nätet så ska försöka hitta garantisedeln till den först och främst och sen kolla upp hur jag ska kunna lämna in den på garanti.. Jävla skit liksom eftersom den funkade för nån vecka sen bara..

Ne nu ska jag sluta babbla och göra mig klar och vänta på att pappa kommer..

Bye
I think I´m falling in love

Chris Medina - One More Time

Hittade en ny favorit låt idag när jag kollade lite på spotify


Bussresa

Sitter på en buss just nu.. Men snart framme så det är skönt, lite segt att åka buss men Bus4You är ju bussen att åka vill jag lova.. Betydligt mkt mer bekväm än Swebus bussar.. Mkt skönare säten i den här bussen och lite mer utrymme för benen känns det som..

Sen åker ju denna buss lite mer direkt utan massa stop överallt så man kommer ju fram fortare oxå..

Inte för att det nog är speciellt intressant men försöker bara fördriva lite tid o därför kom det nu ett meningslöst inlägg..

Skrev ner en del annat som lite tankar om helgen och lite andra saker men jag deleta det för kände att det inte behövde publiceras så jäkla öppet.. Man får tänka sig för vad man skriver ibland när man inte vet vem som läser liksom..

Börjar bli rätt trött oxå så det ska bli ganska skönt när man väl är framme och bara få lägga sig ner faktiskt..

Ne har inte så mkt mer att skriva egentligen.. Hoppas bara att jag inte åker hem och är mer förvirrad än innan bara.. Tanken är lite att jag ska ge mig själv lite svar den här helgen med för hinna tänka lite lär jag nog göra..

Aja ska avrunda lite här nu och strax börja packa ihop för att gå av bussen o vänta på nästa jäkla buss..

Hoppas nån polare är vaken sen så man kan få lite telefonsällskap..

Bye

Greta Surviving Summer

Precis kollat klart på denna rulle, helt okej film.. Inte så jättebra kanske men den dög som tidsfördriv iaf..


Svensk sjukvård

Sveriges sjukvård är ett jävla skämt enligt mig. Vi diskuterade det lite på jobbet idag bland annat..

Alltså man får ju ingen hjälp, man blir hemskickad från akuten med smärtor för att det är nog bara pga stress? Men tänk om det inte är det, är det inte bättre att kolla sånt innan man bara skickar hem folk, man kan ju ha vad som helst liksom?

En på jobbet berätta att en överviktig tjej hade åkt till akuten för något som jag inte minns nu och dom hade skickat hem henne för att det enligt dom bara berodde på hennes övervikt.. Och den tjejen visade sig ha cancer sen..

Då kan man ju undra lite hur man tänker i läkarsammanhang när man skickar hem någon pga övervikt lr vad det nu kan vara.. Klart att övervikt kan påverka hur man mår och bidra till sjukdomar, det fattar ju jag med.. Men man kollar väl för fan upp så att det verkligen beror på det och inte är något annat som t.ex cancer?

Lite därför jag är så anti mot att åka till sjukan o sådär för det känns inte som jag skulle bli tagen på allvar om jag åkte upp akut och hade ont i ryggen t.ex lr vad som, utan att dom skulle skylla det på min vikt fast det kan vara nått helt annat.. För det är lite det bemötandet man fått förut, vilket bara gör mig mera irriterad för man ska som sagt inte bara chansa och ta för givet att det måste vara pga det.. Men borde väl vilja veta till 100 % säkerhet, eller?



En ordentlig investering i sjukvården skulle verkligen behövas så att det fanns flera läkare och sjuksköterskor som faktsikt kunde kolla vad det är för fel på patienten och inte bara ge en chansning.. Sen kan dom ju såklart ha rätt också men man kan ju inte bara anta det för det kan ju faktiskt bero på något helt annat..

För som hon tjejen som hade cancer, nu vet jag inte hur det gick för henne så. Men tänk att åka upp dit o dom skickar hem en för att smärtan man har måste enligt dom bero på vikten, men att man i själva verket har cancer. Sen när det väl upptäcks så kan det ju vara försent för att bota, och hade man då gjort en ordentlig koll vid första besöket så hade ju säkert dom oddsen varit bättre..

Blir bara så irriterad på hur den här jävla sjukvården fungerar för det är ett stort jävla skämt.. Sen finns det säkert stunder då vården fungerar alldeles utmärkt också förstårs men det känns inte som dom stunderna är speciellt många..

En polare till mig som haft en sjuk dotter i nästan 2 veckor, o var hos läkaren som säger att det inte är något fel på henne och sen kollar hennes sänka som var betydligt högre än den skulle vara.. Men det var inget fel på henne? Ne just det.. Och har man höga såna värden så tyder det ju på en infektion eller nått sånt i kroppen men ändå får man ingen medicin mot det utan man ska avvakta? Lite sjukt kan jag tycka, är väl bättre ungen får bli frisk anser jag..



En rejäl satsning på sjukvården behövs men ja det är väl pengar som saknas som vanligt när det gäller sånt..

Men ja det är ett jävla skämt hur sjukvården fungerar, man känner sig ju inte direkt trygg ifall man blir sjuk att man kommer få rätt vård eller ens få hjälp om man åker upp akut.. Skiter i om man får sitta där 10 timmar men man ska väl ändå få chansen till att få hjälp och bli undersökt och inte bara hemskickad för att dom tror att det enbart är stress eller pga hur mkt man väger osv..

Är ju bättre att bli behandlad innan det går för långt och kräver betydligt mer behandling än vad det hade gjort om man fått behandling från början..

Aja bara lite tankar om våran kära sjukvård.. Skulle kunna skriva ett inlägg till om vad jag anser om straffen man får för brott här i Sverige för det är oxå lite av ett skämt. Men det tar vi en annan dag kanske.

Nu blir det en dusch efter jobbet o sen dra o handla lite innan jag bänkar mig i soffan för resten av kvällen.

Bye
Bilder tagna från google

Göteborg <3

Hörde denna Göteborgslåt i somras på en fest hos en polare och sen dess har den fastnat.. Göteborg är en stad som alltid känts som hemma för mig.. Älska Götet liksom..


Energidryck

Drack en energidryck förut när jag kom hem efter jobbet, kände att jag behövde det för att inte somna i soffan men nja nu är jag ju kanske lite för pigg men men det rer väl ut sig det med snart..

Känner mig allmänt förvirrad som vanligt då jag vill en sak men vet att jag inte borde så blir lite jobbigt när man inte kan bestämma sig.. Men lutar väl säkert åt att jag kommer göra det fast jag vet att jag kommer ångra mig efteråt.. Dumt eller hur?

Hade i min tanke tänkt konfrontera en person som dragit en rätt bra lögn och bett om en förklaring, lr vet ju inte till 100 att det är lögner allt men mkt av det personen sagt till mig stämmer inte riktigt överens med det jag fått reda på. Och sen samtidigt som man när man läst/hört det jag fått veta nu så känner man att vissa saker som man fatta noll av blir helt plötsligt väldigt lätt att förstå varför det va/är så, sen andra saker som inte alls går ihop.. Så det är lite rörigt i skallen angående detta just nu men det löser sig väl det med nångång..

Men tänker nog låta det gå o se hur pass långt detta kommer gå.. Kan ju mot all förmodan ha fel med men den chansen är rätt minimal verkar det som tyvärr. För skulle jag mot förmodan ha fel är det väldigt mkt som inte går ihop alls o som nog kräver en rätt bra förklaring.. Men men time will tell, inget man behöver engagera sig i nu liksom.. Får se hur det utvecklar sig och vad som sker.. Men personen ska ju inte tro att det går att behandla mig hur som, för om sanningen sen kryper fram o det är som jag tror så kommer nog personen ångra att h*n drog dessa lögner från början.. Payback its a bitch så att säga och jag kan vara väldigt elak om det är så..

Visserligen tjänar man ju inget på att vara det men stör mig så mkt på folk som inte kan säga som det är när man frågar rakt ut..

I helgen kommer iaf min älskade syster hem o det ser jag fram emot, hon fyller ju år snart med.. Så blir väl säkert att fira henne lite och kanske mormor också då dom fyller tätt efter varandra.

Annars blir det nog rätt lugnt i veckan, jobba och vara hemma o ta det lugnt o hoppas man slipper förkylningen som är på gång.. Varken tid eller råd att bli sjuk kan jag säga..

Lite sugen på miljöombyte och flytt men orkar inte engagera mig i det riktigt nu så får bli nån annan gång i framtiden, för har det egentligen rätt bra här..

Får se om det blir nån ny tripp till GBG nån helg snart med, sånt som märks lite.. Känns lite som det är lite mer upp till en annan viss person om jag ska komma eller inte.. Inte bara en som ska engagera sig kanske..

Avslutar detta givande(not) inlägg med en bild från en av mina promenader runt strömmen i somras.. Är ju tur att jag skriver enbart för min egen skull och för att kunna skriva av mig för mkt mening med dessa inlägg är det inte annars iaf enligt mitt tycke..


Lördag

Valde att ställa klockan idag så jag inte skulle sova så länge, vaknade dock upp och var lite förkyld så grattis till mig liksom..

Varken tid eller råd att bli sjuk just nu men ja det går ju runt på jobbet så att säga..

I veckan så har jag inte gjort så jättemkt i egentligen då jag varit så jäkla trött efter jobbet så har jag inte orkat så mkt men i torsdags var jag på hockey i Linköping och såg på LHC-Luleå, där Luleå vann o då vart pappa glad..

Bra match iaf o betydligt roligare att se på än Div.1 matcher men så det ska vara med. Vore ju konstigt om det inte var nån skillnad i tempo osv..

Precis tvingat i mig en clementin som smakade lite sådär.. Men resten ska väl gå ner dom med senare..

Håller även på att kolla runt efter en ny dator då den jag har håller på att gå sönder och känns som det kan varab bra att köpa en ny dator innan den gör det så man hinner med att föra över o hålla på när man har gott om tid på sig..

Igår vart jag både lite besviken och lite smått arg då jag genom lite snokade fick reda på saker jag nog egentligen inte hade velat veta.. Men ja folk borde ju lära sig att inte ljuga så mkt kanske, för man kan få reda på en jäkla massa via nätet o speciellt en sånhär lögn är ju ganska lätt att få reda på sanningem om.

Men ja som sagt det förklarar ju en del iaf.. Dock väldigt tråkigt då jag hade fått en helt annan bild av personen men ja ibland har man ju väldigt fel helt enkelt. Får väl se om jag får chansen till en förklaring..

Ska nog sluta tro gott om folk o bara börja ta för givet att dom ljuger, så behöver jag ju inte bli besviken om det visar sig att dom gör det..

Ne nu ska jag lägga mig i soffan o se nån serie o hoppas jag inte somnar..

Bye

RSS 2.0