American Pie Reunion

Såg på denna film ikväll, den var inte så rolig som jag trodde den skulle vara men den var ändå bra.. Älska slutet av filmen.. Haha..
 

Agnes - One last time

Oj vad jag gillade denna låt, som jag hitta på youtube nyss..
 
 

Övervikt och operation

Obs! Vart lite långt inlägg visst..

Om det är något jag kan bli så fruktansvärt trött på och framför allt störa mig på så är det överviktiga personer som ska sitta och beklaga sig över sin vikt och om hur synd det är om dom som är så tjocka och inte kan gå ner osv.

Visst jag förstår ju hur jobbigt det kan vara att vara överviktig men man behöver väl kanske inte sitta och gnälla om det till allt och alla, eller?

För även om folk inte vill erkänna det så är det faktiskt något man valt själv att bli. Man väljer ju själv vad man äter och hur mycket man rör på sig. Och rör man inget på sig och äter massor så klart att man lägger på sig lite eller mycket.

Så att sen sitta och gnälla kan jag tycka är lite väl mycket kanske, för som sagt en egen situation man har valt. Sen kanske det är svårt att inse det i början när man äter osv.

Själv ökade jag oerhört mycket i vikt under bara 2 års tid, för att jag mådde så dåligt och tröståt för att känna en annan känsla. Men jag är ju fortfarande fullt medveten om att det är jag som valt det själv. Men jag hetsar inte om min vikt och bryr mig inte ett dugg om vad folk tycker angående mitt utseende. Utan det är upp till mig hur jag vill se ut, sen självklart att jag vill gå ner i vikt och det gör jag oxå sakta men säkert. Men man kan inte alltid lita på vågen utan midjemåttet är bäst iaf när man tränar styrketräning oxå.

Och något annat jag kan störa mig på är folk som ljuger till sig såna där gastric operationer som man kan få om man har extrem fetma. Trodde inte det var så simpelt att få till dom operationerna men det var det tydligen. Tycker det är lite sjukt om man inte ens äger ett gymkort eller inte ens gjort ett ärligt försök att följa en diet och försöka gå ner i vikt, hur man då kan få en sådan operation?

Borde väl vara lite större krav eller?

Sen tycker jag att det är helt galet fel hur man använder en operation som en lösning på det sättet, man får väl kämpa ordentligt lite själv först innan man ens överväger en sådan operation.

Även om jag har folk i min närhet som tycker jag skulle göra en sådan operation så är det verkligen en absolut sista utväg för min del. För jag känner att jag kan klara av att gå ner själv i vikt, för jag har ju gjort det förut.  Men ja alla funkar ju olika, vissa gillar ju att få kämpa lite för det man vill uppnå medans andra vill få allt serverat och vill behöva göra så lite som möjligt.

För är det inte konstigt att dom som får operationerna, inte kunnat gå ner alls innan men när dom innan operationen ska dricka soppor och shakes så går dom ner massor innan dom ens lagt sig på operationsbordet?

Nä säger som en bekant till mig att man borde få en strikt diet och träningsschema att följa i någon månad eller 2 och se vad som händer. Händer det inget då så kan man ju snacka om en operation. Men det spelar egentligen ingen roll om man gör en gastric operation eller inte, för har du inte ändrat ditt tänk och dina matvanor så kommer den inte hjälpa så mycket ändå.

Och sen är det väl klart det är kämpigt att försöka gå ner i vikt för att man måste ändra sina vanor helt och det går lite upp och ner och man tappar lite lust ibland men så är det och bara kämpa vidare så går det nog bra.

Ja bara lite störande moment jag tänkte på precis. Nu vart väl detta kanske lite långt men iaf..


Bubbelroom

 
 

 På Bubbelroom så finns det verkligen lite av allt möjligt, det finns saker för både män och kvinnor. Och det är ju ganska smidigt att kunna handla inte bara kläder utan även skor, smink, hudvårdsprodukter och parfym. Så man skulle ju kunna säga att det finns nästan det mesta på denna sida som man kan tänka sig att behöva.

Har själv aldrig handlat på Bubbelroom men det finns ju väldigt mycket fina kläder man skulle vilja ha om man bara kunde. För att inte tala om alla snygga skor som finns, dom har mycket snygga högklackade skor som jag gärna hade köpt bara jag haft pengar och kunnat gå i dom.

Även om jag inte kan handla kläderna eller skorna på deras sida så kan det nog bli en ordentlig titt på deras Beauty sida för att kanske hitta något snyggt lack till naglarna tillexempel eller någon annan bra makeup man kanske behöver.

Så gå in och kolla på
Bubbelroom, kanske du med hittar något fint?


Måndag

Idag gick man in på sista veckan på den Administrationsutbildning jag gått senaste 3 månaderna via Arbetsförmedlingen. Lite sorgligt att det är slut nu men vi har så bra sammanhållning i våran klass så är nog inte sista gången vi ses direkt efter denna vecka är slut.
 
Har ju regnat till en förbannelse nästan hela dagen men några få små uppehåll..Man hade ju god lust att vara "sjuk" imorse när det öste ner men så kan man ju inte riktigt göra kände jag.. Men är ju rätt mysigt att bara ligga o kolla på film o höra regnet utanför, men nej ibland måste man ju tyvärr ut i det.
 
Annars idag har jag bara varit och handlat med mina föräldrar lite och fixat matlåda samt diskat typ.. O pratat en del i telefonen oxå givetvis..
 
Blev ingen direkt storhandling idag bara det absolut nödvändigaste. Men det märktes ju att det var lönedag iaf..
 
 
Nu ska jag fixa lite inför imorgon och sen se på lite tv innan jag somnar..
 
Trevlig kväll

Wanderlust

Sett på denna film, och vet inte riktigt vad jag tycker om den faktiskt. Lite konstig och inte jättebra heller..
 
 

Studera

För dig som vill studera
 
För dig som vill börja studera så är denna sida ett väldigt bra alternativ till att kolla upp vilka olika program eller kurser som det finns att läsa i olika delar av detta avlånga land.
 
Man hittar verkligen det mesta på denna sida och det är ju väldigt bra att inte behöva kolla runt på massa olika sidor.
 
Har man bestämt sig för vad man vill läsa för program och vad man vill jobba med när man är klar så kan man till och med på denna sida kolla vad medellönen ligger på för just ditt yrke. Och det väl alltid intressant att se ungefär vad man skulle tjäna i sitt valda framtidsyrke.
 
Så alla ni som har planer på att studera tycker jag ska klicka på länken överst i inlägget, visserligen kanske för sent att söka inför hösten men kan ju alltid vara bra att ha ett litet hum om vad som finns och man kanske hittar sin drömutbildning bara av att kolla runt lite.

 

You may not kiss the bride

Blev även att se denna film ikväll innan det blev läggdags.. Och tyckte faktiskt den var helt okej, ingen A film direkt kanske men ändå helt okej.
 
 

Bilder

Tog lite bilder förut idag när jag var ute och gick så tänkte bara slänga upp bilderna jag tog när jag gick vid strömmen borta vid den nya bron. Dock hade ju solen försvunnit lite när jag var ute så det blåste rätt mkt men rätt skönt med en promenad ändå och fick ju lite fina bilder iaf :)
 
 
 
 

Good Deeds

Efter promenaden och lite mat så blev det att se på denna film men ja den var ju inte speciellt bra kanske.. Lite halvdåliga skådisar i filmen också även om det var en ganska bra handling men dock väldigt förutsägbart. Man visste typ hur filmen skulle sluta redan efter 10 min.
 

Drar ut och tränar

Nu struntar jag i att sitta inne för tillfället och drar ut på en promenad i solen istället. Drar i mig dessa 2 knäckemackor innan bara så jag ätit lite iaf.
 
 

Önskar...

...Att jag var lite bra på det här med att fixa en snygg design på bloggen. Men sånt har jag typ noll koll på, är så himla trött på den designen jag har nu och inte så jättenöjd med den heller om jag ska vara ärlig..

Men ja den får väl duga tills jag kan lyckas fixa något bättre och mer personligt. Kan ju iofs att välja en färdig design här på bloggen av dom som är gratis men dom flesta känns inte så roliga tyvärr..

Aja sånt som märks hur det blir lr om jag får stå ut med det jag har helt enkelt..

Funderar

Sitter här och funderar lite på vad man ska hitta på idag egentligen.. Känns iaf som jag måste ut i solen en liten stund åtminstonde, man får ju lite dåligt samvete av att sitta inne när det är strålande solsken ute, dock får jag väl gå i långärmat för att inte bränna mig ännu mera på samma ställe.

Kanske ta ett varv runt strömmen, ta med sig kameran och se ifall man kan ta lite bilder. Dock önskar jag ju att jag hade en typ systemkamera istället men blir ju hyfsat bra bilder med digitalkameran också.

Får se om det blir så men det lutar åt det iaf, Festen skiter jag i idag, jag är inte ett dugg sugen på att dricka lr festa alls. Har faktiskt tappat suget för party väldigt mkt på sistone.
 
 

Darin - Nobody knows

Gillar denna låt riktigt mycket alltså.. Den gick hem direkt hos mig första gången jag hörde den.
 
 

Avril Lavigne - What the hell

Tyckte denna låt var ganska bra
 
 

Scents and Sensibility

Detta blev kvällens 3e film och denna gilla jag en hel del.. Lite gullig och typisk amerikansk happily ever after film.. Mer tjejfilm än killfilm oxå men så brukar det ju vara med denna typ av filmer.. Men jag tyckte den var bra.


A thousand words

Detta blev dagens andra film och den var bättre än jag trodde men ja den var väl typ lite mellan bra.. Kanske skulle säga 3 av 5 i betyg till denna.. Trodde den skulle vara lite roligare med tanke på att Murphy var med i denna.


This means war

Precis sett på denna film, den var helt okej men inte jättebra direkt.. Men funkar som lite tidsfördriv åtminstonde..


Heelg

Nu är det helg, eller ja vi slutade ju redan innan lunch idag så det har ju varit helg ett tag faktiskt för min del..

Helgen lär bli väldigt lugn, blir att hålla sig inne ganska mycket eller om jag ska ut i solen så måste jag ha långärmat på mig. Och det kan ju bli lite jobbigt om det är såhär varmt som det varit idag..

Då jag bränt mig ganska mycket på ena sidan av kroppen då jag bara satt med ena sida utåt igår i solen. Så kan jag inte riktigt vara alltför mycket i solen. Inte så bra om jag bränner mig ännu mera där jag redan är solbränd.

Men måste försöka komma ihåg att ha med mig solskyddsfaktorn när jag ska någonstans resten av sommaren så man kan smörja in sig ifall solen steker på.

Man vill ju gärna ut i vädret men idag ska jag inte gå ut mer utan hoppas på att brännan hinner lägga sig lite iaf till morgondagen om man hittar på något då.

Glad Midsommar på er iaf


Viasat

Film via Viasat

Om det är något som jag nog ganska lätt hade beställt ifall jag hade haft ekonomi till det, så är det filmkanalerna som Viasat har. Jag ser ju på sjukt mycket film så deras filmkanaler hade passat mig väldigt bra och jag tycker ju att dom har ett bra utbud också bland kanalerna som man kan få.

Och att dom visar filmerna utan reklam med är ju jättebra för vem vill ha massa avbryt i filmen för reklam.

Sen något som jag tycker är VÄLDIGT bra med Viasat är att dom har olika filmkanaler för olika genrer av film, och hur bra är inte det? Då kan man välja kanal efter vad man är sugen på att se. Så bara att välja mellan Action, Drama, Family, Nordic eller Classic.

Sen har dom ju även en del sportkanaler också för dom som har intresse för det. Själv väljer jag filmen före sporten.


Arbetslösa

Kolla in Metrojobb

Denna sida brukar jag gå in och kolla efter jobb på dom stunderna man sitter framför datorn med lite tid över. Tycker det är en rätt bra sida med bra översikt över jobb och lätt att kunna välja mellan olika städer som man vill kolla jobb i. Lite lättare att välja ut vart man vill kolla efter jobb då med när man har bra översikt.

En annan sak som är bra är ju att det finns lite artiklarna om lite allt möjligt gällande jobb, så denna sida är ett litet tips att ni går in på och kollar ifall ni hittar något intressant. För dom nu som är arbetslösa eller kanske bara för dom som vill hitta ett nytt jobb helt enkelt.

Så jag tycker både det är lätt att kunna välja vart man vill kolla efter jobb och även lätt att kunna välja vilken artikel som man vill läsa.

Mirror Mirror

Blev att se denna film ikväll och jag tyckte den var ganska bra faktiskt.. En liten modern version av Snövit..


Onsdag

Började dagen med ett möte på Ams, vilket handläggaren var 10 min sen till.. Konstigt det där hur dom nästan alltid är sena.. Sen blev det upp till skolan och göra lite nytta fram till 12 tiden då vi i våran klass gick med läraren till Färgagården, det är rätt mysigt där dock mycket fåglar som kan vara lite störande men det får man ju räkna lite med när det är fik o så.. Blev iaf glass, vilket var väldigt gott.

Provade Hallon & Saltlakrits glassen äntligen och den var ju väldigt god..

Och nu håller jag på o tvättar för fullt, lite segt att göra det i värmen men sånt man måste göra ibland..

Upptäckte en annan sak nyss, att jag fått färg på ena sidan men inte den andra.. Haha snyggt med solbränna på ena armen o inte den andra..

Imorrn blir det skola igen, men slutar redan vid lunch då så skönt med kort dag.. Sen får man se vad det blir av det..

Lite dåligt med bilder då jag inte vet vart kabeln till kameran är och sen ingen mobil med kamera längre..

Slänger in en bild på Färgagården iaf som jag hittade på google


Shake that ass

Hitta denna lite av en slump förut och tyckte ändå att den var lite skön faktiskt


Big Miracle

Fick bli att se på denna film ikväll och tyckte den var ganska bra faktiskt..


21 Jump Street

Fick bli att se på denna film i brist på ork att göra något annat.. Jag tröttnade lite på filmen redan efter 30 minuter men valde att se klart hela iaf.. Men det blev mycket paus på 1 timme och 45 min som filmen var.. Så det säger väl det mesta om hur bra jag tyckte den var..


Tradera

Ebay Sweden AB
Rätt bra sida om man vill få sålt på saker, vissa saker går ju bättre än andra givetvis. Dock gillar jag inte att dom tar provision på det man säljer o att man får betala en avgift efter hur mkt man fick sålt för. Tycker det vore bättre att ha en fast kostnad bara som man betalar istället för att få alla dessa räkningar. Dock aldrig köpt något via tradera men går säkert att hitta massa fynd på så sätt också.
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta

Nobels Testamente

Lördagens filmval blev detta och den var väl ganska bra för att vara en svensk film iaf..


Lördag förmiddag

Sen strax innan 10.30 imorse så har jag varit ute och kört bil, inte kört hela tiden i sträck då det varit några stopp så men har ändå kört en del idag.. Gick lite sådär vissa gånger tycker jag väl själv men i överlag gick det helt okej antar jag..

Men har märkt att det är när jag känner mig lite stressad som det går helt åt skogen då åker kopplingen upp allt för snabbt så man får motorstopp eller något sånt.. Men men det löser sig väl det med vart efter..



Just nu har jag ganska ont i skallen, är lite trött och vill mest bara sova.. Så får bli en film nu i soffan och ta det VÄLDIGT lugnt bara.

Tänkte kolla in Nobels Testamente faktiskt så skriver säkert några rader sen om vad jag tyckte..

Bye


Studentfirande

Det är inte mycket man får gjort i skolan idag inte känner jag, har iofs gjort lite och påbörjat det som jag ska vara klar med senast på måndg hade jag tänkt mig.

Men blir nog att avrunda och gå hemåt om en stund, tog med mig matlåda helt ionödan egentligen så käkar nog hemma sen ist.

Sen är det bara hem och äta något lite, duscha och börja göra sig iordning lite för studentfirande i eftermiddag då min kusin springer ut idag. Bara hoppas man slipper regnet :)

Kommer ihåg att jag tyckte min student som ganska tråkig, då dom jag skulle gå ut från min klass bara drog typ.. En drog hem till sin kille ist och där blev man till slut den enda kvar som ville festa.. Men men så kan det bli ibland..

Resten av kvällen sen blir väldigt lugn faktiskt, för imorgon blir det upp tidigt och övningsköra och sen ut till en klasskompis. Dit jag även ska köra men det ska nog gå bra hoppas jag.

Tyckte detta var en passande bild idag som jag hitta på google.

Nu blir det att plugga lite till och sen hem och styra med allt jag ska hinna innan det är dags att åka sen.


Litet mobiltips

För eller senare går mobilen sönder så är det. Antingen blir det sprickor i displayen eller så får man räkna med en vattenskada! När detta väl inträffar väljer de flesta att köpa en ny mobil men det är inte nödvändigt. Istället kan du lämna in mobilen på lagning, Nymobil.se är ett företag som lagar alla typer av skador till riktigt bra priser. De är även speciallister på Iphone 4s. Så nästa gång när mobilen ger upp vet ni vart ni ska vända er!

Tyckte detta inte lät så tokigt ändå, så kanske är något för dom som har Iphone iaf, jag har det ju då dock inte.


Lite depp idag

Idag var jag på rätt bra humör när jag vaknade, fixade tillomed till mig lite innan jag gick till skolan idag.. Har väl i typ 2 månader nästan varje dag kommit i träningsbyxor men idag fick det bli jeans o vanliga skor o även örhängen o målade naglar..

Vart väl lite mindre glad när jag kom till skolan och skulle stänga av musik på mobilen. Då den valde att hänga upp sig lite då, vilket har hänt förut när jag haft programmet Music Hub igång men då har det bara varit o stängt av den o startat om den, så stängde ju givetvis av den idag men, bara att jag inte fick igång den igång alls sen så nu ligger den bara här och är helt död.. Och jag väntar på att få dom jag köpt den hos ska återkomma till mig om vart jag ska vända mig för att få service på telefonen.



Trodde först det var batteriet som var paj men det var det ju inte, då en i min klass har exakt samma telefon och testade med hennes batteri och det funkade inte att få igång den då heller och mitt batteri funkade ju i hennes telefon så något i telefon som bara helt plötsligt gick sönder imorse.. Konstigt det där.

Helt sjukt hur låst man känner sig utan en fungerande mobil alltså, kan inte nå någon förutom via facebook typ och ingen kan nå mig.. Jäkligt jobbigt när man ska bestämma saker med folk o ska mötas o massa annat man inte kan göra utan telefonen..

Hoppas det ska lösa sig på något sätt iaf innan veckan är slut, för måste ha en mobil då jag måste kunna bli nådd då jag väntar samtal om jobb osv bland annat.. Sen kan det ju vara bra o bli nådd i vilket fall. Ne bara så fruktansvärt störande att telefonen gått sönder för den är liksom bara 1 MÅNAD GAMMAL.. Och den ska bara helt enkelt inte gå sönder så pass snabbt.

Aja imorrn väntas det en promenad med en från mitt senaste jobb och sen på eftermiddan till en polare, som innebär att jag måste ladda på ett jävla busskort eftersom jag inte kan köra sms biljett ist.. Som sagt man blir sjukt låst utan telefon.

Sen hoppas jag att jag kanske ska lyckas lösa någon mobil imorrn på något sätt..


Nu ska jag väl glo en film lr något innan jag somnar typ.. Skippar nog o se fotbollen tror jag inte så jätteintressad trots allt.

Bye

Contraband

Detta fick bli söndagens film och den var rätt bra.. Mycket som hände och det gillar jag när det händer saker lite hela tiden.. Nu blir det iaf sängen och sova då man ska upp tidigt imorrn..


Söndag

Varit sjukt seg hela dagen idag, hade ju tänkt jag skulle gått till körskolan och pluggat idag med men kom aldrig så långt, somna i soffan några timmar istället.. Konstigt att man alltid känner sig extra seg på söndagar trots att man inte druckit något dagen innan.

Denna frukost har börjat blivit standard, ska få bort det där med bröd helt nu tänkte jag och äta ägg istället för det är ju iaf rätt nyttig frukost, men ska väl lägga till lite havregrynsgröt oxå tror jag så man håller sig mätt ett tag.


Fick bli en riktigt avancerad middag idag lr inte kanske.. Men det är bra gott med lite makaroner och köttbullar ibland och så ett kallt glas mjölk till..  Och så blev det en bra matlåda till imorgon med så ingen tror att jag åt alla dom där köttbullarna i en portion.


Resten av söndag ska jag tillbringa i soffan framför film, ska kolla in filmen Contraband nu tänkte jag.. Hade tänkt skriva ett litet utlägg om denna hets om hur man ska se ut osv som är idag.. Kom och tänka lite på det eftersom jag fick lite kommentarer om att jag åt Pizza och Ben&Jerrys igår, inga positiva kommentarer direkt. 

Förstår inte att folk orkar lägga energi på att kommentera om vad människor dom inte ens känner äter.. Kul att det var skrivet från Ip adresser i Norrköping med.. Hej på er.. Haha..

Jag känner bara att jag skiter fullständigt ifall folk tycker att jag inte borde äta vissa saker, och självklart bör jag väl inte äta någon överflöd av saker som Pizza och BJs och det gör jag inte heller. Inte direkt så man har råd och köpa en Ben & Jerrys så ofta då dom kostar runt 50 kr styck liksom, så det unnar man sig bara nångång ibland.

Men ja som sagt jag äter vad jag vill, skulle jag vilja äta choklad varenda dag så gör ju jag det.. Helt upp till mig hur mkt jag vill svulla. Jag sitter iaf inte och beklagar mig sen över att jag är tjock och inte går ner i vikt som jag vet att andra gör. Jag väljer att leva mitt liv precis som jag vill för man lever trots allt bara en gång och orka bry sig om vad alla andra tycker eller hur andra tycker man bör se ut.

Ska väl tilläga att jag givetvis rör på mig och försöker få lite motion varje dag iaf. Som t.ex att gå till stan istället för att ta spårvagn o såna saker. Så jag försöker givetvis att gå ner. Men jag känner inte det där att jag måste hetsa om min vikt, jag vet att jag duger som jag är och den som stör sig får väl vända sina blickar åt något annat håll helt enkelt.

Struntar som sagt i vad folk tycker eller säger om mig(som dom inte vågar säga till mig på riktigt). Anledningen till att jag inte bry mig så mkt är att jag hört det mesta och det är inte värt att bry sig om människor som måste klanka ner på andra för att må bra själva.

Hoppas iaf att jag ska kunna göra comeback på gymmet snart och kunna börja köra lite styrka igen oxå och inte bara vara ute och gå. Förkylningen känns nästan helt borta nu (peppar peppar) så tänkte väl göra ett försök i veckan. 

Ne nu kändes det som det vart ett lite utlägg ändå och ett rätt långt blogginlägg så avrundar nu och återgår till min film istället..

Trevlig söndagkväll

Man on a Ledge

Detta blev lördagsfilmen kanske blir någon mer film sen får se.. Och den var väl helt okej, även om slutet inte var helt otippat så var vissa saker det ändå..


Lördag

Började dagen med att tvätta då det hade hunnit bli en ganska ordentlig hög sen sist så var ju på tiden.. Sen blev det att göra sig iordning för att först gå förbi Ica o skicka tillbaka varor jag inte var helt nöjd med och sen för att traska ner till stan och vidare mot körskolan.

Och självklart så började det regna och bara ökade så det till slut spöregna, hade tydligen regnat lite tillofrån hela dagen men det har ju inte jag märkt som varit inne.. Var ju rätt blöt när jag väl kom fram till stan då det också givetvis slutade regna :)

Blev ett snabbt stopp på CO för att köpa en markeringspenna o sen vidare bort till körskolan där jag satt i 2,5 timme och pluggade teori vilket jag tycker är duktigt gjort av mig, speciellt en lördag eftermiddag.

Dock lite obehagligt att sitta där själv i en helt tom lokal o folk går förbi o kan se in.. Man får ju för sig att man hör massa ljud hela tiden med.. Haha lite knas men med musik i öronen så går det bra. Gick rätt bra att plugga tycker jag ändå. Får se om man orkar sig ner några timmar imorgon också kanske.

Idag fick det bli lite av en svullkväll, kände inte riktigt att jag orkade laga mat och var jättehungrig så blev och köpa med sig en pizza hem idag men det var väldigt gott. Minns inte ens när jag åt pizza sist så var ett tag sen.



Och som om inte det vore nog så såg jag ju att Hemköp hade iaf en av dom nya smakerna som BJ´s kommit ut med detta år och då var jag ju bara tvungen att testa.. Redan tjuvsmakat lite och fasen vad god säger jag bara.


En gång i Phuket

Detta fick bli fredagens film och den var faktiskt roligare än vad jag trodde den skulle vara.. Jag hade väldigt låga förväntningar på denna film men som sagt bättre än förväntat.


Pannkakor

Igår drog jag på en riktig långpromenad, blev totalt 6,5 km men det var rätt kallt ute men det gick ändå.. Blev ett litet stop hemma hos Tina innan man fortsatte hem.

Hade tänkt handla på vägen hem men det hann jag inte riktigt med då jag gick hem senare än väntat. Men idag blev det affären iaf o inhandla ingrendienser till pannkakor som blev dagens middag.. Och passade då på att ha på lite av den där Philadelphia osten med choklad smak. Och det var inte alls fel.¨

Sen har det även blivit lite plugg idag och nu ska jag bara slapp resten av kvällen hade jag tänkt. Imorrn väntas det skola igen.


Snowwhite and the Huntsman, klassisk saga i ny mörkare tappning


Förhandsboka / köp biljett till Snowwhite and the Huntsman nu!

Musik <3

Suttit och lyssnat på massa musik nu på morgonen, letat upp lite gamla favoriter från youtube såsom t.ex









Och många fler givetvis men orkar inte ladda upp massa klipp, blir nog lite väl många i ett inlägg i vilket fall.. Men vad för musik man vill lyssna på har väldigt mkt med vilket humör man är på, iaf för mig..

Philadelphia Mjölkchoklad

Förut idag när jag var i affären och handlade lite så stod det en tjej där och bjöd på denna nya smak. Självklart var jag ju tvungen och prova och den var rätt god så köpte då även på mig en förpackning.

Nästan lite farligt god faktiskt, då man inte riktigt behöver äta den på mackan ens. Den smakar verkligen så mycket choklad och jag ÄLSKAR ju choklad. Kanske nya grejen att köpa denna mjukost istället för riktig choklad då det är typ samma sak. Och den är nog väldigt bra för dom som gillar och baka kan jag tänka mig.


Konstig blogg

Låg märke förut när jag förhandsgranskade ett inlägg här på bloggen att min bild, kategorier och allt sådant som brukar vara på höger sidan av bloggen bara är borta..

Fattar inte riktigt varför eller hur det blivit så? För har inte ändrat i några inställningar. Aja jag kommer väl på felet nångång vartefter kanske..

Blir nog att avsluta fredagkvällen med en film till tror jag lr några avsnitt av en serie.

Tänkte på en sak förut, konstigt det där att jag aldrig bara kan sitta och se en film rakt av när jag är själv, jag håller på o pausar massor med gånger för o kolla massa andra grejer. Blir nog lite rastlös av att glo på film ensam för när jag kollar på film med någon så går det ju bra..

Fick hem mina grejer jag köpte på StyleByTyra idag, armbandet var dock lite förstort för min handled men jag löste det ändå så det ska nog sitta kvar.

Följande bilder har jag lånat ifrån STBs hemsida som ni hittar här http://www.stylebytyra.se/


Journey 2 - The Mysterious Island

Detta blev kvällens andra film jag såg, och den funka väl som lite tidsfördriv en fredag kväll. Inte direkt världens bästa film om man säger så.


Safe House

Detta blev kvällens film innan Let´s Dance började.. Och den var ganska bra iaf.. En del bra skådisar med enligt mig iaf.. Sen kul att Fares och Kinnaman var med i filmen också tyckte jag men med tanke på vem som var Director av filmen så är det kanske inte så konstigt.


RSS 2.0