The Girl with the dragon tattoo

Sett på denna film ikväll och den var väl helt okej.. Även om det alltid är lite segt att se en film som är 2.5 timme. Men den svenska versionen gillar jag nog bättre ändå, kändes bara lite wierd på ett sätt. Men den får ändå godkänt i betyg även om spänningen inte riktigt finns där då man vet på ett ungefär hur allt kommer hända..


Nya skor

Var och hämtade ut mina nya skor jag beställt förut idag, beställde ett par nya till gymmet och ett par andra träningsskor att ha när man går ute. Kände att jag ville ha nya träningsskor o skaffat ny väska också så allt som fattas är nya kläder men det får vänta tills senare då det inte är prio just nu, vill tappa lite i vikt först innan jag köper nya träningskläder känner jag..

Bild på skorna till gymmet..



Och dom andra skorna jag köpte, lite inne på rosa just nu.. Kanske syns.. Haha



Även shoppat lite nya kläder nyligen också, allt på denna bild är nytt.. Jag bara älskar halsduken, köpte en i svart också, väldigt mysig och skön.. Tröjan köpte jag även den i 2 olika färger, denna svarta och sen en rosa också..



Halsduk: Gina Tricot, Jeans och tröja: KappAhl och linnet under tröjan kommer från Cubus.

Nu har jag kollat lite på 4ans nya program Chefen undercover, lite intressant faktiskt.. Läskigt ju om man skulle råka ut för det där någongång..

Efter programmet är slut blir det antingen att glo en film eller fortsätta glo på någon av alla serier jag följer..

Imorgon blir det att fixa med lite papper och kopiera lite så man kan skicka iväg saker och även förbereda sådant man ska posta sen.

Fick kallelse till A idag iaf så det är ju bra att det kommer igång snart, lite segt att det tog nästan 1 månad från att bli inskriven och komma på planeringsmöte.. Får hoppas allt från F kommer igång snabbt nu också..

Men ja allt löser sig ju alltid på något sätt.. Senare i veckan blir det att påbörja mitt projekt på allvar, tänkte lägga upp ett schema för mig själv där jag fördelar tiden på gymmet, projektet och söka jobb så att man får lite rutin att t.ex mellan 8-15 så är man upptagen med dessa grejer och efter det så har man tid och umgås med folk..

En liten tanke jag fick förut, får se om det funkar..

Nu återgå till tvn och sen film/serie

Bye

Energi

Undrar varför det alltid känns som man har så lite energi på söndagar.. Hade massor som jag hade tänkt få gjort idag.. Har en hel del att ta tag i här hemma känns det som men finner inte riktigt orken till det.. Får hoppas den kommer sen kanske..

Rensa i garderoben är ett projekt jag tänkt börja med och slänga allt skit jag inte använder, är massa grejer man slängt in för man inte vet vad man ska göra av dom. För att inte tala om alla jävla skokartonger som står högst upp och bara tar plats, till vilken nytta då kan man undra? Känns inte som något som behövs sparas direkt..

Ne just nu ser det mest ut som att någon kastat ner en bomb eller något här, grejer lite överallt och rätt stökigt men ska väl bli ändring på det bara jag får igång min energi och sätter fart.

Men det kommer nog, får ju mina ryck ibland och så kör jag på tills det är klart och sen är det så snyggt.

Lite segt att jag måste upp till vinden för att hämta en kartong o packa ner böcker i och sen bära upp den dit igen.. Det känns som det nog är något jag lär dra ut på en stund.. 

Är ju tur att jag inte ska få besök här när det ser ut såhär, fast kanske det som behövs för att jag ska ta tag i allt ordentligt.. Jaja det blir ju gjort nångång, och vet inte varför jag svamlar om det här egentligen..

Nästa vecka blir det ju förhoppningsvis att fixa klart hemma så det kan se lite fint ut igen och sen fixa lite andra ärenden också.

Gjorde ju en grej förra veckan som förbli hemligt men som kommer hålla mig sysselsatt ett tag framöver men vill inte berätta för alla vad jag ska göra för orkar inte riktigt med allas frågor som då kommer komma..
Så ska fixa lite med den grejen och sen har jag väl tänkt dra lite gymmet några ggr nästa vecka..

Så dom kommande månaderna lär jag bli ganska upptagen med att dels träna och sen den andra grejen som kommer ta mycket av min tid.. Väldigt mycket av min tid skulle jag tro..

Kommer känna mig lite elak då jag nog kommer dissa mina vänner en del och inte kommer ha speciellt mycket tid för att träffa dom.. Men för engångs skull i mitt liv så är det mig själv jag ska fokusera på och inte alla andra.. Utan kanske dags att få vara lite egoist och bara bry mig om mig själv och fokusera på att faktiskt lyckas med det jag ska göra..

Ne ska glo runt lite, fixa lite mat och så kanske man får lite energi att ta tag i berget här hemma.. Det jobbigaste när det är så mycket man vill göra är att man vet inte riktigt vart man ska börja..

Blev även lite sugen på att flytta förut, men vet inte riktigt vart jag ska hitta en lika bra lägenhet som är så bra placerad som min är. Liksom en 1a med balkong 10 min från stan, blir nog svårt att hitta något bättre.. Vill iofs bo i en 2a men det tillåter nog inte min ekonomi..

Ne mat var det...

Bye

Happy End

Sett på denna film ikväll och jag gillade den faktiskt..


Our Idiot Brother

Såg på denna film igår kväll också och den var rätt okej faktsikt.. Trodde den skulle vara lite roligare men helt okej ändå..


The Double

Sett klart på denna film precis och den var rätt bra tycker jag..


November Christmas trailer

Precis sett klart på denna film. En bra film och väldigt fin också för den delen.

Hitta ingen bra trailer på filmen förutom denna men det är fin film iallafall.


What's Your Number? Trailer

Kollat klart på denna precis och den var ganska bra faktiskt..


Moneyball trailer

Sett klart på denna film för en stund sen och den var rätt bra även om jag tyckte den var lite seg men ändå helt godkänt.

Trailer nedan som vanligt


Jag saknar dig

Sett på denna film ikväll och jag gillade den verkligen.. Grät en del under filmen, så jävla sorglig men ändå bra..


RSS 2.0