Söndag

I fredags så var det rätt lugnt var bara hemma o glodde på film.. Sen pratade man med C lite på kvällen/natten och då bestämde vi att jag skulle komma till honom.. Lite impulsivt sådär men ja jag satt ju på bussen 10.30 igår förmiddag iaf.. Men jag sov inte speciellt mkt alltså, jag sov 3 timmar innan det var dags att gå upp o göra sig iordning sig..

Visserligen var ju tanken att jag skulle åkt i fredags men det blev inte så men så vart det helt plötsligt att åka igår istället.. Kul att det blev av iaf..

Men fan vad seg resa det är, sitta på en buss i 5 timmar är ju inte allt för roligt alltså.. Men ja det funkar väl det med antar jag..

Sen när man äntligen kom fram till min favoritstad Göteborg så blev det o leta upp bussen jag skulle ta ut till C men först blev det o gå till infon o kolla hur det funka me biljetten o sådär.. Men höll på att bli lite missförstånd först eftersom hon trodde jag skulle till Trollhättan men riktigt så var det inte.. Men sen fatta hon vart jag mena iaf så då blev det rätt..

Va iaf en trevlig o mysig lördag kväll/natt.. Var även härligt att vara i Göteborg och höra göteborgs dialekten vart man än gick typ.. Härligt.. Får väl se om det blir att åka dit flera ggr, sånt som märks liksom..

Bussresan hem idag var väldigt seg då jag va lite trött men lyckades iaf sova lite på bussen..

Och efter jag kom hem så har jag inte gjort så jättemkt.. Duschat, packat upp väskan o fixat käk i stort sett bara..

Och nu tänkte jag nog strax ta och inta sängen o förhoppningsvis kunna somna för imorrn blir det upp skapligt då jag måste till Ams innan 12 och lämna in ett papper. Och sen hade jag tänkt gå till gymmet efteråt och träna lite ben..

Ne nu ska jag kolla lite grejer på datorn och sen blir det att borsta gaddarna o sova..

Bye
What's the point of doing anything
If you'll never notice

Musik

Några nya favvolåtar för mig






Sucker Punch

Detta blev kvällens film och jag tycker den var helt okej, lite störande att den skifta mellan ena tjejens fantasi och verkligheten bara..


Nytt halsband

Hade tänkt skita i stan förut egentligen men så fick jag ett ryck och tog spånken upp vid 18.40 och fick ett helt nytt halsband på Ur&Penn eftersom mitt hade gått sönder, och det var ju samma som det som gick sönder.. Vilket var bra eftersom jag verkligen ville ha det halsbandet.. Var ju med en ängel på och mitt namn betyder ju Änglalik så det vart ett halsband med lite betydelse..

På vägen upp till stan så åkte ju spånken förbi SBTs butik och shit vad folk alltså.. Sjukt lång kö var det, så ne jag gick inte in där på vägen hem igen.. Kändes ganska ovärt att stå i den där långa kön för det första och sen trängas med massa folk i den där lilla butiken, eftersom det inte är så jättestor butik och jag har får lätt panik om det är för mkt folk o jag känner som jag inte kan ta mig ut.. Så jag går dit någon annan dag sen och kollar istället när det inte är 100 pers som ska in samtidigt..

Blir väl en dusch snart för 3e gången idag eftersom det var varmare än jag trodde ute och jag blev helt svettig på vägen hem.. O det känns ju inte så fräscht, men inte bra för huden att duscha flera ggr om dagen heller.. Aja det blir nog bra ändå..

Funderar på om jag ska gå ner o kolla ifall det är ledigt i tvättstugan nu och dra igång en maskin med tvätt.. Har ju inget bättre för mig direkt så är det ledigt kan man ju lika gärna köra.. Ska nog kolla det innan duschen för mellan 20-22 så hinner man ju tvätta 2 maskiner iaf o det är ju typ vad jag har o tvätta..

Ne annars vet jag inte om jag har så mkt o skriva, dra på mig byxor igen o ner o se om det är ledigt.. Sen blir det glo på tv/film resten av kvällen, och kanske att det slinker ner någon cider också.. Visst dagens träning är ju typ förstörd men man måste ju få unna sig lite ibland och det är ju fan fredag..

Bye

Freeedag

Var på gymmet idag med och tränade, idag körde jag armar och ben och så avslutades det med en powerwalk i 1,5 km på löpbandet. Riktigt jävla skönt efteråt kan jag lova, skön känsla att känna sig sådär slut på ett sätt..

Vart visserligen gymmet lite senare än jag hade tänkt igår men hade så svårt att somna igår så tog ett tag att komma igång imorse. Men jag kom ju till gymmet och det är det som räknas..

Nu har jag nyligen käkat lite kött,sallad och bea.. Jäkligt smarrigt var det iaf..

Och nu ska jag vart efter först och främst boka tid i tvättstugan så man kan tvätta träningskläderna o så..

Sen hade jag tänkt dra upp till stan och fixa med mitt halsband som gick sönder o se ifall jag får ett annat eller likadant helst om det finns kvar..

Sen kanske det blir att gå förbi invigningen av SBTs butik ikväll på vägen hem.. Sen om man går in är en annan sak beror lite på hur mkt folk det är och om det är lång kö oxå.

Men innan det blir stan så ska det iaf diskas här hemma så jag slipper göra det ikväll..

Helgen lär nog bli rätt lugn, träna lite imorgon kanske.. Sånt som märks vad som händer..

Vart lite förvånad när en person hörde av sig igår, inte hört av sig på jättelänge o sen igår från ingenstans bara.. Men men kul..

Ne sätta lite fart här hemma kanske så det blir något gjort iaf..

Trevlig helg

Tränat

Tog mig i kragen och drog ner till gymmet förut idag för första gången på 1 månad.. Och passade då på att testa drycken Celsius som ska göra att man förbränner mera och orkar träna mer, för såg att dom hade börjat sälja dom på gymmet.. Och den var helt okej i smak faktiskt och kände att jag blev lite piggare med av den. Så har beställt från gymgrossisten nu så jag kan börja ta en sån innan träningen ibland.. Och blir billigare i längden att beställa från GG istället för att köpa styckvis på gymmet..



Så nu får jag vänta tills början på nästa vecka tills det kommer hem. Testade Cola smaken på gymmet så även den jag beställde hem.

Körde på ganska ordentligen idag, tränade både rygg och mage bland styrketräningsmaskinerna och sen körde jag situps och tränade sidan med fria vikter oxå.. Avslutade dagens pass med en powerwalk på 2 km med lutning på så jag skulle bränna lite ytterligare..

Det var så sjukt skönt att träna idag alltså, hoppas jag kan fortsätta hålla igång nu dom här veckorna som är kvar till praktiken börjar.. Ska försöka träna även efter praktiken på dagarna även om det säkert inte lär behövas men dubbelträning gör ju inte så mkt..

Men kan lova att det känns i kroppen redan nu att jag träna bra idag så lär säkert vara jätteskönt imorgon.. 

Nu ska jag glo på lite tv tänkte jag och sen blir det nog en film innan det blir läggdags.. Lär nog decka tidigt idag..

Bye


Shoppat

Kände att jag ville ut och göra något förut så drog ner till stan och shoppade lite granna.. Jäkligt varmt ute idag alltså, hade tänkt gå i kortbyxor först men jag har så jäkla vita ben så ville inte göra det då..

Tur att det var ledigt i tvättstugan nu ikväll oxå för då kunde jag ju tvätta det jag hade på mig ifall jag ska ha det i helgen eller något..

Dagens påsar

 

Innehållet var följande

 Galgar och tvättpåse för bh:ar köpte jag på Clas Ohlson och det var egentligen det enda jag skulle ha med mig hem men ja riktigt så blev det ju inte..

 Köpte mig ett par nya tygskor från Skopunkten, har redan ett par svarta men ville ha i en annan färg så man kan variera lite.

 Smycken på Ur&Penn som hade rea, vilket jag alltid tycker att dom har men ja inte för att jag klagar.. Så dom där 4 smyckena gick på 100 kr. Dessvärre så gick ju kedjan sönder på det med ängeln direkt när jag kom hem och skulle testa det. Får se om jag orkar gå tillbaka med det o få ett likadant eller annat halsband, kosta ju inte så mkt direkt men ja egentligen ska jag väl göra det, för rätt ska ju vara rätt.. Ingen nytta av ett trasigt halsband.. För vill ju verkligen ha det där halsbandet men finns säkert inte kvar när jag pallrar mig dit.. Aja sånt som märks, har ju några dagar på mig iaf..

 2 nya långa linnen.. Ytterligare 1 vitt och sen en ny färg.

 Från KappAhl, den är snyggare än vad den ser ut

 Även denna från KappAhl, och varit ute efter en sådan läääänge och äntligen hitta jag en bra.. Lite tjockare tröja och perfekt att bara dra på sig över ett linne eller något. Funkar även att dra på sig över långklänningen jag har..

Ne nu ska jag väl glo runt lite på nätet och invänta att tvätten blir klar, invigde tvättpåsen nu oxå så slapp jag tvätta alla bh:ar för hand..

Sen när tvätten är klar om om nån timme så blir det nog en promenad och sen förbi ICA..

Men det får nog verkligen bli lite shoppingförbud på mig nu, för har shoppat lite väl mkt denna månad kanske.. Hehe.. För måste ju ha pengar till busskortet jag måste köpa så jag kan ta mig till praktiken och sen ha pengar o köpa mat o göra matlådor på oxå..

Sen ska jag ju kanske bort i helgen, eller verkar inte bli så nu för att den jag ska till är lite sjuk men ja får se imorgon kväll hur det blir med det där..

Kan nog bli en iskall cider ikväll oxå efter promenaden, vilket gör promenad typ helt meningslös.. Men iaf.. Haha..

Bye

Style By Tyra

Tänkte jag skulle visa upp vad det var jag köpte på SBT ifall någon nu är intresserad av det..



Allt vad paketet innehöll, gillar verkligen påsarna man får smycken o det i. Jag sparar alltid mina så jag kan lägga ner nya smyckesköp i dom sen.. Bra att ha ifall man åker iväg så har man koll på alla smycken med..



Blev mest örhängen denna gång, 3 olika örhängen och sen en ear cuff plus armbandet då.
Sen nagellack i mörk röd, lite ljusare röd, rosa och någon vit nyans, den heter cotton candy i varje fall men pallade inte ta kort på det och sen köpte jag ett lip gloss oxå, fast får se om det blir använt så mkt.. Gillar alla färgerna på nagellacken men körde på den mörka röda igår kväll.. Sen att vänster handen är snyggare målad än höger handen är ju en annan sak.. Haha.. Men ja det är väl en vanesak så blir säkert snyggare med tiden..

Sen beställde jag ju detta halsband men det var inte med i leveransen.. Har mailat kundtjänst så hoppas jag får hem det snart.. För ville ju verkligen ha det halsbandet.. Nästan det jag ville ha mest av allt jag beställde så är ju lite typiskt att just det inte skulle komma med.. Men ja förhoppningsvis får jag väl hem det snart ändå..

 Bild lånad av StyleByTyra

Ne nu ska jag plocka iordning på min tvätt och sen gå ner och slänga i första maskinen.. Skulle behöva åka upp till stan en sväng o fixa en grej oxå.. Får se om vi gör det medans tvätten går..

Bye

Tisdag

Från 12 och ända fram till 21 igår så höll jag på och hjälpte mina föräldrar.. Började flytta alla grejer vid 14 tiden och sen var det klart vid 17 tiden ungefär men det var bara för att vi tog så mycket i lördags för annars hade det blivit för jobbigt alltså..

Så nu har dom ju bara det roliga med att packa upp och få allt på plats men det ska väl gå bra.. Kanske blir en sväng dit senare oxå och kolla hur det går för dom.. Haha.. Jag har ju inte direkt något bättre för mig hemma så.. Men vi får se..

Nu har jag precis käkat lite frulle, vaknade för typ 2 timmar sen men fastna i lite annat och så hade jag lite mail jag var tvungen att skicka..

Fick hem min order från SBT idag med men fattades ett halsband men det får jag väl förhoppningsvis hem i brevlådan snart..

Köpte lite örhängen, ett armband, en ear cuff, lite nagellack och ett lipgloss.. Fast nagellacket och lipglosset vet jag inte hur mkt använt det kommer bli men det blir nog bra.. Kanske börjar använda det mkt mer nu när jag har det hemma vem vet.. Sen beställde jag ett halsband med o det var det som fattades.. Och det var ju såklart det som jag ville ha mest i den den där ordern.. Haha så typiskt men maila kundtjänst så får hoppas jag får hem det snart..

Måste köpa Aceton kom jag på nu oxå, så man kan ta bort nagellacket med när man vill byta färg på naglarna.. Målade på en av färgerna förut, och det vart väl inte så jättebra målat kanske.. Haha..

Ne nu ska jag ta en dusch och sen försöka sätta lite fart på den här dagen..

Bye

Entourage

Ska fixa lite frukost strax och sen ska jag kolla in första avsnittet av Entourage.. Kul att det börjat igen även om det nu är sista säsongen, så ska bli kul och se hur dom avslutar den..

Och sen lite senare så blir det att bege sig till mina föräldrar och börja köra dom sista grejerna..

Jag har såna sjuka drömmar nästan varje natt, känns inte som "normalt" att drömma om att någon dör eller något annat hemskt händer.. Jag drömmer inte om det varje natt kanske men väldigt ofta vaknar jag upp av en sån dröm.. Känns lite sjukt att drömma så pass mkt om massa död och annat elände..

Skulle på något sätt vara kul och veta vad det beror på eller vad det kan betyda att man drömmer om såna saker.. Finns väl såkallad drömtydning.. Aja vad vet jag..

En annan sak jag blev lite irriterad över igår är att jag helt plötsligt från ingenstans vart påhoppad av ett gammalt ragg som jag hållt på med lite till o från under åren.. Helt plötsligt började han diskutera min vikt och att jag borde banta och ja massa sånt.. För det första är det ju inte hans problem och inget han behöver bry sig om.. Sen så försöker man väl så gott man kan och har ju sakta men säkert börjat gå ner i vikt och har helt ärligt knappt orkat bry mig förrän nu senaste året typ.. Då dom senaste 5 åren har det varit det ena efter det andra som gjort att man ramlat ner gång på gång.. Så ja inte orkat bry mig helt enkelt men nu känner jag lite att det är väl nu eller aldrig typ..

Men det jag ville komma till är att han har ju inte sagt något om det förut direkt, då har han varit så jävla len i käften men nu för att jag inte ville som han ville så blev det lite andra toner.. Och sånt irriterar mig till max när killar inte kan ta en diss och istället ska försöka få mig att må dåligt och skriva nedvärderande saker till mig..

Hade säkert funkat för några år sen men sånt där snack biter inte riktigt på mig längre.. Blir bara irriterad över att folk yttrar sig om något som inte angår dom..

För jag bestämde mig för ett bra tag sen att bara strunta i vad alla andra tycker om mig.. Sen får väl folk glo eller snacka om hur tjock jag är om dom vill det.. Men jag kan ju iaf förändra hur jag ser ut, hur mkt kan dom som snackar göra?

Man kan inte gå runt och bry sig om alla andras åsikter jämt, utan den enda personen vars åsikt om dig själv som har någon betydelse är du själv.. Så länge du tycker om dig själv så behöver man inte bry sig om alla andra..

Sen har ju jag också såklart dåliga dagar och finns såklart stunder man tar åt sig lite men det händer väldigt sällan nu.. Har väl byggt upp nån slags mur eller något mot allt elaka ord och skitsnack.. Blir som sagt inte ledsen utan mer irriterad över hur dumma i huvvet folk kan vara speciellt om saker som inte alls angår dom eller är deras problem.. Men men skitsamma..

Nu frukost och äntligen lite Entourage..

Bye

Trust

Såg på denna film nu ikväll och jag tyckte den var bra.. Handlar om en 14 årig tjej som snackar med en kille på nätet som sen visar sig vara betydligt äldre än henne när dom träffas och så ja ni kan säkert räkna ut resten själva.. Men den var bra tycker jag..


Seg söndag

Känner lite smått av en liten träningsvärk i mina armar och ben från igår men mest armarna men det gör inte så mkt.. Idag blir det inget flyttande utan vi ska köra resten imorgon, och då är det mest möbler.. Så lär vara helt död imorgon kväll har jag en känsla av..

Samlade iaf lite ork och kraft till att palla mig ner till tvättstugan förut och tvätta 2 maskiner så tvätthögen minskade iaf lite tills på onsdag när det är dags att tvätta igen..

Annars i veckan får vi se lite vad som sker förutom o hjälpa mina föräldrar då.. Beställde lite prylar från StyleByTyra i onsdags så hoppas dom hinner komma innan helgen.. Helst senast torsdag.. Då jag hade tänkt använda en del av grejerna jag beställt på fredagen ifall det blir som det är tänkt..

Är ju inte helt bestämt ännu, väntar på att få lite besked men det kommer väl förhoppningsvis innan kvällen är slut.. Vore kul om det blev av iaf, annars blir det väl en tråkig helg i Norrköping bara. Aja sånt som märks hur det blir, beror ju inte så mkt på mig utan upp till en annan person..

Men vore ju kul om det blev av som sagt men får väl se hur det blir..

Blir nog inte så mkt mer gjort idag tror jag, ligga i soffan framför datorn och sen ta tag i disken oxå.. Är rätt seg och trött idag då jag låg och spelade Angry Birds till kl 3 inatt så fick inte sova tillräckligt mkt..

Kan kanske bli en powernap efter jag tagit hand om disken kanske.. Vi får se..

Ne göra lite nytta nu

Bye

Lördag

Idag kan man verkligen säga att jag fått mig ett ordentligt träningspass.. Eftersom mamma och jag i stort städade klart igår och dom tog det sista själva sen, så blev det att börja köra grejer idag..

Pappa kom o hämta mig strax innan 12, o sen bort till macken och hämta släp innan det bar av mot klocket och börja lasta på släpet och bilen för att åka bort med första lasset.. Vi hann med 5 vändor med släpet och fick med oss en hel del saker faktiskt..

Så blir nog inte så jättemånga vändor på måndag när vi ska börja köra resten av grejerna.. Tror nog att det blir klart på måndag faktiskt med att ha flyttat dit alla saker och möbler..

Imorgon ska jag tvätta och kanske ta tag i städningen lite här hemma med är väl tanken.. Sen får jag se om det blir klocket och hjälpa till imorrn med om det är något som behövs, men dom skulle inte riktigt köra några grejer imorgon så kan ju vara skönt o bara vara hemma o tat lugnt och vila upp sig lite inför måndagens flyttlass..

Sånt som märks imorgon hur det blir efter jag har tvättat klart. För det ska jag ta o göra iaf så jag inte har massor av tvätt i veckan..

Annars så har det väl inte hänt så mkt mera idag, som sagt flyttat och hållt på hela dagen.. Och kom hem vid 19 tiden o har i stort sett bara legat i soffan sen dess och kollat på tv o film..

Och nu ska jag styra med lite saker och så kan det nog bli en film till om en stund innan man deckar för ikväll..

Bye


Åsa Nisse - Wälkom to Knohult

Detta blev kvällens film och nja jag tyckte väl inte den var så jättebra direkt.. Funkade dock bra som ett tidsfördriv iaf..


Åska och ösregn

Började ösregna, åska och blixtra igår kväll oxå, samma sak natten innan.. Verkligen helt sjukt oväder alltså.. För det höll ju ändå på ett tag..

Verkligen öste ner med regnet.. Såg på NTs hemsida att det hade blivit rejäl översvämmning på en del ställen i stan..

Det säger ju ganska mkt om hur mkt regn det kom inatt.. Var ganska glad för att jag inte behövde gå ut igår kväll iaf.. Utan kunde ligga i min säng o bara höra allt regn o åska..

Nu ska jag snart göra mig iordning lite granna så jag är klar när pappa kommer om ett tag..

Sen ikväll blir det nog rätt lugnt.. Blir väl film som igår kan jag tänka mig.. Ganska lagom och varva ner med innan man går o lägger sig..

Orkar inte skriva så mkt om allt det som hänt i Norge eftersom det är så många andra som gjort det.. Men självklart är det ju helt sjukt och hemskt.. Ändå ganska många som dog, över 90 pers hörde jag något om nu på morgonen.. När tornen rasade i USA för ett par år sen så tänkte man ju att det var tragiskt och hemskt såklart men att det var långt borta, men detta är ju i Norge vårat grannland och är jävligt nära oss alltså.. Vilken jävla sjuk värld man lever i när man folk bombar saker o grejer.. Helt jävla sjukt..

Ne lider med dom drabbade i Norge.. Men ändå skönt att ingen jag står nära bor där iaf..

Bye


Friday

Denna fredag har jag spenderat med att städa några timmar på eftermiddan, inte hemma hos mig tyvärr utan i mamma o pappas nya lägenhet eftersom dom tog städningen så dom fick komma in tidigare..

Men innan jag mötte upp mamma och pappa hos deras hyresvärd så blev det en sväng till mobilakuten och hämta ut min mobil som var lagad och klar för 3e gången.. Men denna gång så ska dom ha bytt ut lite delar på den.. Men ja jag har ju ny mobil nu så jag kommer ju inte direkt använda den..

Sen medans jag väntade på att dom skulle komma så blev det en snabbsväng uppe på stan där det blev o shoppa lite iaf..

Köpte 2 långa linnen på Cubus.. Älskar verkligen deras långa linnen.. Har flera stycken här hemma, och fler lär det säkert bli..



Och sen blev det en snabbvisit inne på KappAhl också där jag köpte en tröja/topp, har den redan i rött men ville ha en till fast i annan färg.. Och när jag kom till kassan så fick jag 50 % rabatt så den kosta bara 50 kr.. Så det vart ju ganska billigt..



Sen blev det som sagt efter dom hämtat nycklarna att åka upp till nya lyan och kolla läget, sen hem till dom o hämta städprylar och sen tillbaka o börja sätta igång.. Men vi kom ganska långt, i stort sett bara övervåningen kvar.. Vet inte hur mkt mamma tog efter jag åkte sen.. Så imorgon blir det nog inte så mkt städning tror jag då det inte är så mkt på övervåningen.. Så blir nog o köra en del kartonger imorgon.. Sånt som märks..

Eftersom mina föräldrar skulle ha pytt idag så valde jag att äta hemma istället.. Men såg ju sen att jag hade en del disk och var rätt trött när jag kom hem så pallade verkligen inte att först diska och sen stå o laga mat, så blev att köpa en pizza.. Den var väl ganska god iaf, fast tveksamt att jag kommer köpa på samma ställe igen..



Nu kom jag precis hem för en stund sen igen, var på ICA och hämtade ut mitt paket ifrån Jotex och det var 2 mattor och sen 2 fjärilar..

 En lite längre matta till hallen, så nu finns det 2 mattor som är i samma mönster och färg.. Vart ganska snyggt ändå..

Sen blev det en matta till köket också



Och till sist mina 2 fjärilar jag såg, som jag hängde upp i fönstret ovanför sängen..



Det går lite i perioder det här för mig att fixa hemma.. Jag tycker ju det är jäkligt kul att fixa o styra o få iordning o så.. Men det är inte alltid lusten och orken finns till att fixa o dona.. Men nu har man ju bytt ut och förnyat sig lite iaf med nya mattor i både hall, kök och på toan.. Och sen fjärilarna o ljuslyktorna i V-rummet.. Tjusigt tjusigt. Men nu blir det nog lugnt med allt sånt här ett tag..

Nu ska jag nog ta tag i min disk tänkte jag så jag slipper det imorgon, och sen efter jag är klar med det så blir det nog en film i soffan innan det är dags att sova..

Trevlig helg

Maria Wern - Må döda sova

Såg på denna nu ikväll efter jag kom hem och hade varit o fixat lite käk.. Tyckte den var rätt bra faktiskt..

Dessvärre hitta jag ingen trailer på filmen..

Visit

Fick lite besök igår kväll av R, och det var ju trevligt.. Inte träffats på flera månader så kul och ses en stund..

Och jag som hade tänkt gå o lägga mig skapligt igår, ja det gick väl sådär.. Höll på med mobilen och testade spelet Angry Birds, ja det skulle jag kanske inte gjort.. Lite beroendeframkallande tror jag, höll på spela till strax efter 3 på natten.. Haha.. Så vaknade upp lite senare än jag hade tänkt idag men det var rätt skönt och få sova ut och inte bli väckt av några väckarklockar också..

Nu blir det väl lite frulle och sen göra sig iordning och ta tag i det som måste göras idag..

Ha de bra

Onsdag 20 Juli

Var på Ica förut idag innan det var dags för tvättstugan och köpte lite sallad till käket jag skulle ha.. Bara kött, sallad och bea-sås.. Äter så lite pasta, potatis o ris som jag bara kan nu.. Eller är väl mer pastan jag försöker lära mig att ta bort för potatis och ris äter jag typ aldrig hemma..



Sen när jag hade kommit hem ifrån ICA så blev det att käka och sen fixa iordning sig och göra iordning för tvättstugan.. Sen blev det att slänga i en tvätt och vandra bort till ÖB medans jag tvättade och handlade hem lite städprylar, bland annat en golvmopp som verkligen behövdes..

Sen blev det att tvätta och styra lite hemma o städa.. Dammsuga o torka golv o vandra bort till ICA igen och hämta ut mitt paket från Jotex..

 

Som innehöll följande

 Dessa ljuslyktor som jag hängde i V-rummet
 Fanns inga krokar att hänga kedjan i men löste det med tavelspik istället.. Hoppas dom håller sig uppe bara..

Sen en ny hallmatta och en matta till badrummet oxå.. Vilket också behövdes så dom andra ska jag kasta nu..
Men hallmattan blev för kort där jag hade tänkt att den skulle ligga men blev bra där den ligger nu, men får väl beställa en likadan matta till som kan ligga på långa sidan..





Sen till slut innehöll den en fotoram men dessvärre så hade ju det som man sätter åt baksidan med lossnat på alla ställen utom 2 så kommer ju inte gå att ha den uppe.. Får se om jag kan göra någon hemma lagning..

  
  Sådär hade jag ju tänkt det skulle vara bland fotona men att det skulle in en bild på farmor sen också när jag framkallat kort men ja nu går den ju inte riktigt att använda så får se hur jag ska göra.. Om jag ska försöka hitta något liknande på stan istället..

Nu tänkte jag nog inta soffläge och bara halvglo på tvn och sitta vid datorn resten av kvällen.. Börjar bli ganska seg och småtrött just nu så orkar nog inte vara vaken jättelänge till tror jag..

Bye

Sthlm

Hela gårdagen spenderades i Sthlm, åkte 8.40 ifrån stan och var hemma vid 21 igen.. Sov både dit och hem lite på bussen..

Sov inte så jättebra igår natt då jag först inte kunde somna och sen vakna vid 4, fast lyckades somna om då men vaknade ändå ett par gånger till fram till strax efter 6 och då bestämde jag mig för att gå upp istället..

Kan nog varit lite stress/oro över att jag skulle försova mig som gjorde att jag vaknade så mkt..

Jag och syrran gick och käkade lite lunch igår när jag kom på ett ställe där dom har buffe med kina mat bland annat och sen fanns det även sushi och sånt men det gav jag fan i.. Rå fisk vill jag inte äta..

Men det var jävligt gott iaf, men man ska nog vara mer vrålhungrig när man går dit, åt inte så jättemkt men jag var fan mätt läääänge efteråt..



Sen satt vi på bion ett tag och väntade in att filmen skulle börja.. Va inte så mkt folk i salongen så det var ju skönt..

Såg ju Harry Potter i 3D, men jag tyckte det vart väldigt jobbigt för ögonen efter att man kollat i 3D ett tag, men filmen var bra tyckte jag.. Lite hade dom ju ändrat från boken men den var bra gjord iaf tycker jag..

Sen efter bio så följde syrran mig till Centralstation för annars hade jag väl aldrig hittat, så ställde mig där och väntade in Emelie och Anabelle som jag också skulle träffa.. Inte sett Emelie på jättelänge så det var väldigt trevligt att träffa dom i några timmar..

Blev en fika och sen en glass i Kungsträdgården, annars gick vi mest runt o babbla.. Bara gick omkring.. Så det enda jag köpte igår var mat, så ingen shopping där inte..

Sen hemåt vid halv 7, och det var ju i stort sett en full buss.. Tycker inte om o sitta bredvid folk jag inte känner.. Men somnade till lite till o från på bussen och efter Nyköping fick jag ju sätet för mig själv..

Sen hände det ju inte så mkt mera igår direkt, hem och bara inta soffläge i stort sett.. Kom inte i säng förrän 2 så var lite trött då.. Men ibland fastnar man ju lätt framför datorn liksom..

Idag har jag ju tvättstugan men trodde ju att jag skulle nu vid 11 men hade ju skrivit upp kl 16 idag, för ändra ju.. Seegt att gå o vänta på det liksom.. Visserligen inte massor av tvätt men iaf.. Får se vad jag ska hitta på under tiden nu tills det är dags.. Får bli och köra 1 maskin iaf så man har lite kläder att använda..

Annars så blir det väl nog rätt lugnt resten av dagen, och helgen ska jag hjälpa mina föräldrar.. Det känns väl sådär lagom roligt eftersom jag ska hjälpa mamma o städa i nya lyan.. Gillar verkligen inte o städa efter andra.. Men men det ska väl gå det med antar jag...

Kanske skulle gå en promenad om ett tag o hämta ut min mobil som tydligen är klar nu.. Och sen kanske ta ett pass på gymmet medans man ändå är i krokarna.. Fördriver ju tiden lite iaf..

Ne det var nog allt för denna gång..

Bye


The End

Imorgon ska jag och min syster se den allra sista Harry Potter filmen.. Har ju såklart läst boken så jag vet ju vad som händer, men ska bli väldigt kul att se hur dom har filmat slutet.. Jag har rätt höga förväntningar på filmen så hoppas den är lika bra som jag tror bara av att ha läst boken och att dom inte ändrat eller tagit bort för mkt..

Känns lite lustigt att filmer och böcker man följt och läst i flera år helt plötsligt bara är slut.. Skulle se filmen i 3D imorrn tror jag.. Hoppas det inte sabbar för mkt av filmen bara..

sen när man varit på bio med syster så blir det att träffa Emelie som jag inte träffat på evigheter.. Så det ska bli väldigt kul faktiskt.. Blir väl en fika o en sväng på stan kan jag tänka mig.. Och en del skvaller kanske.. Haha..




Ska se till att packa ner paraply, biljetter och allt jag behöver ha med mig i väskan redan nu så vet jag att jag inte glömmer det imorgon.. Men kommer säkert kolla igenom väskan 3 gånger innan jag går imorgon bitti oxå.. Skulle inte förvåna mig..

Ne nu ska jag glo runt lite och sen fixa lite middag snart.. Börjar väl bli dags för det känner jag, även om jag inte är jättehungrig direkt.. Men åt senast vid 12 så ganska länge sen nu..

Blev inget gym idag heller, så jävla dåligt av mig alltså.. Men om jag inte måste så känner jag faktiskt inte för att gå ut när det verkligen ösregnar.. Får hoppas det hinns med på onsdag istället..

Lite tråkigt att det inte blir någon tripp i helgen, jag vill ju väldigt gärna åka men kan ju inte pga att jag lovat mina föräldrar.. Så hoppas C har tid nästa vecka, så får man åka då istället.. Annars får man se när det blir av..

Ne göra lite nytta nu istället..

Bye

Söndag kväll

Inte gjort så många knop idag, diskat och lagat mat typ o sen bara degat på soffan efter jag kom hem förut idag..
Lyckades nog dubbelboka mig lite till helgen förut, eftersom jag inte tänkte på att mamma ville ha hjälp med att städa nya lägenheten på fredag.. Tycker inte det borde ta mer än fredag egentligen att städa där uppe men ja får väl se om mamma hade tänkt börja på fredag eller inte.. Och hur lång tid det kommer ta.. Skulle få veta på torsdag eftermiddag hur det blir..

Bestämde ju förut att jag skulle iväg i helgen egentligen men får se om det går att flytta på det tills nästa helg istället.. Eller om man åker lördag eftermiddag till söndag istället för fredag.. Får se hur det blir på torsdag, annars kanske man kan åka då och åka hem på fredag istället oxå..

Jaja sånt som märks hur det blir ifall det blir något nästa vecka eller om man får skjuta på det lite, får se lite vad den jag skulle till säger oxå.. Men hoppas det går att få ihop det ändå på något sätt.. För skulle vara jävligt skönt och komma bort lite, och även jäkligt kul att åka dit jag ska isåfall..

Men får väl se hur det blir i veckan, det löser sig väl förhoppningsvis på något sätt iaf.. Annars får man ju som sagt helt enkelt skjuta på det i värsta fall.. Hoppas den jag ska till inte blir alltför besviken bara..

Annars i veckan så tänkte jag komma ihåg med träningen lite och träna några dagar iaf.. Sen blir det säkert o träffa Sandra lite oxå.. Sen får man helt enkelt se, beroende på om det blir någon resa eller inte.. Återstår att se.. För mamma måste jag ju hjälpa eftersom dom ställer upp så mkt på mig hela tiden..

Ne yrar lite nu känner jag.. Ska kolla lite mail och sånt innan jag kryper ner i sängen om en stund..

Gonatt

Söndag

Gjorde en impuls grej igår o åkte o köpte mig en ny mobil som jag varit sugen på väldigt länge men åkte och lämnade tillbaka den idag.. Så bara vänta på att pengarna sätts in på kontot igen, det skulle ta upp til 3 dagar sa dom..

Och nu ska jag snart laga till mig lite mat, blir lax, wok och lite smögensås till det.. Ska bli jäkligt smarrigt vill jag lova.. Tog tag i disken förut med så det inte blir ett berg när man lagar mat snart..

Känner mig rätt frustrerad, eller irriterad kanske är mer rätt ord på folk som säger att man ska ses eller att dom ska komma förbi.. O då bokar ju inte jag upp mig på något så att jag ska ha tid och det jag blir irriterad på är ju att dom varken dyker upp eller hör av sig ALLS.. Inte så konstigt om man blir irriterad på det..

En viss person tror nog att den kan komma och gå lite hur den vill hos mig, och det funkar inte riktigt så.. För även om personen är jäkligt trevlig och det är väldigt trevligt när vi ses så godtar jag inte vilket beteende som helst.. Aja det löser sig..

Ser fram emot tisdag då jag ska på bio med syrran och sen oxå få umgås lite med Emelie.. Det kommer nog bli en jäkligt trevlig dag tror jag iaf..

Jäkligt sugen på att åka till iväg dit Mr C bor oxå, får se om det kanske går att lösa snart.. Skulle dels vara skönt och komma bort från stan lite o så tror jag nog det kan bli en rätt trevlig visit.. Så får se om det går att lösa, ifall han nu ens vill ha mig på besök. Det vet man ju inte riktigt än.. Hahaha..

Ne nu börjar magen kurra här så dags att fixa till laxen och woken nu så man får lite mat i magen..

Bye

Arthur

Detta blev kvällens film och jag tyckte den var ganska bra faktiskt dock inte lika rolig som jag trodde den skulle vara men inte så jäkla dålig ändå..


Tvättar

Håller på och tvättar just nu, ska om typ 30 min gå ner och hämta den första maskinen med tvätt så jag kan hänga den här uppe i lägenheten.. Och slänga in den andra tror jag, är rätt lite att tvätta så kanske skiter i det och tar det nästa gång jag tvättar ist..



Är sjukt jäkla trött, känns som jag skulle kunna somna när som helst typ.. Funderar lite på att åka iväg en sväng när tvätten är klar.. Men ja jag vet inte riktigt.. Jäkligt sugen på att köpa en ny mobil eftersom jag ändå tänkt sälja min när den är tillbaka, antingen lagad eller helt utbytt.. För vill inte ha den telefonen längre.. Men får se om jag orkar åka o kolla på ny mobil, för skulle jag göra det så är säkert den jag ska ha slut.. Skulle ju inte förvåna mig och så känns det väl sisådar att lägga nästan alla sina sista pengar på det..

Så förmodligen blir det inget med det utan lägger mig kanske o sover nån timme till..

Ne det var väl typ allt för denna gång..


Waiting For Forever

Detta blev kvällens film, eller jag orkade inte ens se klart den.. Tyckte den var lite seg och fånga inte riktigt mitt intresse heller..


Fredag kväll

Sitter här i min ensamhet och svullar på lite chips faktiskt, köpte en sån där liten jävla påse förut och en burk cola, det räcker gott och väl för mig och man får inte lika mkt ångest över det heller.. Lite skillnad på 2 liter cola och 33 cl burk samt på en 250 g påse och en påse på 33 g typ..

Varit hemma hos frugan en sväng idag, hon hade bakat en kladdkaka utan ägg tills jag kom och den var jäkligt god faktiskt.. Så mitt kaloriintag för idag är nog ganska så högt men men man kan inte gå o tänka på sånt hela tiden för då blir det jäkligt tråkigt allting om man aldrig ska få äta något gott..

Jag försöker hålla mig borta från godsaker och sånt men 1 dag i veckan ska man ju faktiskt kunna få svulla lite om man känner för det.. För det där med att inte äta nått alls funkar inte för mig, för då blir jag sugen på det hela tiden..

Har lyckats missa regnet iaf dom gånger jag gått ut idag.. Pappa kom o hämta mig hos Sandra förut eftersom dom fick lite kartonger av henne o en kort stund efter vi kommit hem dit så började det vräka ner igen.. Och sen lyckades jag tajma in det ganska bra när jag åkte hem oxå för typ en halvtimme efter jag kommit hem så kom det en ordentlig skur igen..

Nu tänker jag ju inte gå ut mer för idag iaf.. Ska nog lägga mig och glo på en film snart tror jag, om jag nu kan bestämma mig för vilken jag ska se.. Jobbiga med att ha så många att välja bland att det är svårt att bestämma sig..

Ne försöka bestämma en film och sen blir det nog sängen hyfsat skapligt tror jag iaf.. Tvätta imorrn igen, fast blir typ bara 2 maskiner så tar ju inte jättelång tid iaf..

Bye

Torsdag kväll

Inte bra att vara impulsiv, kan ha gjort bort mig lite granna precis men nu är det ju gjort så kan ju inte göra så mkt åt det direkt.. Får hoppas det kommer gå att lösa iaf på något sätt.. Sånt som märks men på ett sätt släppte delvis en sten från brösten men den kommer nog komma tillbaka igen snart..

Varför ska jag vara så impulsiv ibland och bara tänka kortsiktigt.. Blir så irriterad på mig själv ibland bara men på något sätt så löser sig säkert detta också.. Ska kolla lite mera noga på det där snart..

Väntar ju på svar ifrån en person om lite hjälp oxå men inte riktigt fått något svar än så tror inte det kommer bli något försök till hjälp därifrån.. Känns inte som så iaf..

Imorgon är det 1 månad kvar tills praktiken börjar, hoppas verkligen det kommer funka så man får jobba lite och förhoppningsvis få en något bättre inkomst än jag har nu iaf.. Men med min tur så kommer väl antingen ryggen paja eller så får jag väl en allergisk chock lr nått.. Skulle inte förvåna mig..

Annars idag så fick jag en kort visit av en viss person.. Mkt trevligt även om det inte var så lång stund.. Skulle kommit nu ikväll med men dök väl upp nått annat för ingen som kom..

Var med Sandra på sjukan oxå och det gick lite fortare än väntat.. Eftersom vi skulle till bm först så var det 1,5 kvar tills hon skulle vara på nästa ställe.. Men vi gick dit och satt oss och fick faktiskt komma in 45 minuter tidigare än det var sagt.. Så det var ju bara positivt att det gick fort..

Känner mig något dissad idag.. Haha.. Hade bestämt med 3 olika lite halvt om att ses ikväll och ingen av dom hörde av sig.. Visserligen hade jag ju dissat dom andra två ifall mitt besök från tidigare idag hade hört av sig. Men men.. Får väl se när personen har tid nästa gång..

Helgen lär säkert bli ganska lugn tror jag.. Vad jag vet nu iaf, inte direkt några pengar till o göra något så blir nog inget speciellt.. Sparar mina pengar till Sthlm nästa vecka ist..

Sen blir jag lite smått irrierad på folk som lovar för mkt och sen blir det inte av o dom hör inte av sig. Men ja man blir ju inte direkt förvånad heller.. Så jag skiter it, tänker inte höra av mig själv utan har man sagt att man ska höra av sig så väntar jag tills personen gör det istället.. Man får visa lite eget intresse ibland faktiskt..

Ögat och det är ju mkt bättre iaf, vart bättre o bättre efter tabletten fick börja verka förut.. Men nu har jag ju iaf hemma nästa gång jag ska iväg till nån med katt.. Måste bara komma ihåg att fråga det innan jag går dit..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt.. Känner mig bara allmänt irriterad på folk som säger att dom ska höra av sig o inte gör det och sen på mig själv för att jag är så jävla impulsiv och dum ibland.. Men får hoppas jag reder ut det iaf på nått jävla sätt..

Och sen hoppas jag absolut på att få träffa min Mr väldigt snart igen.. Jobbigt och vänta på saker :P

Aja glo lite tvn nu innan det blir sängen..

Gonatt

Cash

Får mina pengar imorgon och det är ju tur eftersom jag precis varit på Apoteket och köpt allergitabletter och så passade jag på att köpa värktabletter med för det är alltid bra och ha hemma..

För var hos en igår som hade katt, och dum i huvvet som jag är så låter jag ju katten liggai mitt knä och kelar med katten så får ju skylla mig själv.. Men igår reagera jag jävligt snabbt, för var där uppe i 20 minuter innan vi drog ut o satt utanför rätt länge.. Och när jag kom hem så var ena ögat lite svullet o sen lite täppt då.. Men att ögat svullnar upp har jag aldrig fått som reaktion och inte så snabbt heller.. Brukar ta 1-2 timmar iaf..

Så därför jag var och köpte allergitabletter nu, så har precis tagit en så ska vi se om ögat och det blir lite bättre när tabletten väl börjar verka om nån timme eller så.. För det har ju lagt sig lite under natten men inte helt..

Så hoppas tabletten hjälper för är tänkt att jag eventuellt ska tillbaka dit ikväll med där jag var igår.. Men dom här tabletterna ska ju verka upp till 1 dygn och så får man bara ta 1 tablett om dagen så då ska det ju vara lugnt för tills ikväll har den ju fått verka ganska mkt..

Sen fick jag typ en fläskläpp igår oxå, och den förstår jag verkligen inte vart den kom ifrån helt plötsligt bara..

Nu ska jag väl inte göra så jättemkt egentligen, skulle väl behöva städa lite men det orkar jag inte nu, får se om det orks och hinns med innan jag ska dra sen..

Så ska väl mest vänta på att tiden går och det ska bli dags att möta upp Sandra för att följa med henne till sjukan..

Ne det var väl allt jag hade på hjärtat nu

Bye

Onsdag 13 juli

Hade tvättstugan idag med men hade väl egentligen inte behövts, men tvättade duschdraperiet o mattan i badrummet iaf o sen det lilla av kläder som blivit sen i söndags..

Sen blev det att följa med Sandra ut till Media Markt för hon skulle ha ny mobil och självklart så väljer hon att köpa den som jag sa att jag tänkt köpa.. Tycker ju inte det är så kul att ha samma som andra har.. Men den där mobilen vill jag verkligen ha.. Men ska avvakta lite till tänkte jag.. Blir nog inte förrän slutet på augusti eller september som jag kommer köpa den där.. Så då får man väl ha samma mobil isåfall..

Sen vill jag avvakta också och se hur det blir med min mobil som är på lagning nu.. För då blir det väl och sälja den och få en liten slant iaf o sen köpa den andra som jag vill ha.. Dags att förnya sig lite och byta märke..

Aja sånt som märks hur det blir om nån månad eller så, och sen börjar ju min 2 veckors praktik om 1 månad också, och därefter jobb om allt funkar bra o så.. Så då är det ju bättre och avvakta för om man då får jobbet så kan man ju lika gärna köpa den kontant istället.. Vilket är bättre.. Så är det liksom betalt och klart o man inte behöver betala av massa skit..

Imorgon ska jag städa och dona lite här hemma på dagen har jag tänkt, sen blir det att följa med Sandra till läkaren.. Känns som det kan bli ganska mkt dötid därimellan eftersom det är 2 olika besök med 2 timmars mellanrum.. Men det ska väl nog lösa sig det med..

Sen hem direkt efter det och antagligen få besök, vi får se om det blir så, sånt som märks så att säga..

Ne nu ska jag försöka fördriva lite tid så att jag inte somnar här i soffan.. Sen blir det väl nån film om ett tag för finns ju inget o se på tv iaf..

Bye

Tisdag

Idag har jag varit i klocket hos mina föräldrar och kopierat ett papper och sen hem till frugan efter det och träffa henne och Joline ett tag..

Sen ner till stan och vänta tills deras buss gick för att se traska ner till Ams och fixa papper därifrån samt prata med dom lite granna.. Men fick inte så mkt mer info än vad jag redan fått men det kommer nog om några veckor eftersom det är semester tider nu..

Och sen brukar ju jag gå bort till S och lämna in alla papper samtidigt men nu har ju dom flyttat och jag vet inte riktigt vart det nya ligger riktigt.. Vet på ett ungefär men orka gå och yra liksom, så blev att lägga det på brevlådan den här gången istället.. Får hoppas jag skrev rätt så det kommer fram, men det tror jag nog..

Har så jäkla ont i huvvet o då kanske jag inte ska sitta framför datorn iofs.. Men fastna lite här just nu, men kanske är pga värmen och att jag druckit för lite.. För ätit har jag ju gjort..

Imorrn är det dags och tvätta igen, fast är ju inte så mkt direkt men skönt och få bort det lilla oxå..

Annars får man väl se lite vad som händer resten av veckan, följa med Sandra till läkarn på fredag och på kvällen ska jag få besök som det är sagt nu men det kan ju ändras innan dess.. Så det återstår att se som sagt..

Nu ska jag hämta lite dricka och sätta på en film tror jag

Bye

Kroppsbild

Man har ju en ganska skev kroppsbild om sig själv, som igår när jag ladda in bildern från kameran till datorn så hade jag tagit en helkroppsbild för några dagar sen och reagera över att jag tyckte jag såg smalare ut på den bilden än vad jag är IRL.. Men så kom jag och tänka på att det kanske mer är att min bild av mig själv är helt skev eftersom folk säger att jag gått ner lite o så men jag ser det ju inte själv..

Och detta kommer säkert låta helt sjukt men när jag började träna så saboterade jag ganska mkt för mig själv genom att äta onyttigt för jag ville ju gå ner i vikt och få en lite mer normalbygd kropp men sen kände jag samtidigt att jag har varit tjock i flera år, så vem är jag om jag inte är tjock?

Kan fortfarande få den tanken att jag vet inte vem jag kommer vara när jag inte kommer vara tjock längre.. Det är egentligen helt sjukt att tänka så men dom tankarna finns ju.. För egentligen har ju ens utseende och kropp inget med hur man är som person att göra..

Och jag mår inte direkt dåligt över hur jag ser ut heller, jag har liksom vant mig och vet att inget kommer ändras så länge jag inte försöker göra något åt det vilket jag börjat tagit tag i lite mer ordentligt nu..

Men även när jag lyckas gå ner all denna vikt jag vill och hamnar på den viktnivå jag vill ligga på så undrar jag lite om jag kommer se den lite småmulliga tjejen jag då blivit eller den tjocka tjejen fortfarande när man kollar i spegeln? Den skeva kroppsbilden man har om sig själv kanske aldrig riktigt försvinner?

Jag har ju ett par jeans som jag sparat från då när jag var nöjd med min kropp, och målet är ju såklart att kunna få på mig dom igen.. Och någon dag ska jag lyckas med det men jag vet att det kommer ta lite tid innan jag kommer dit.. Men dit ska jag..

Sen kanske många tror att bara för att man är tjock att man har dåligt självförtroende men så behöver det inte alls vara.. Jag har ganska bra självförtroende faktiskt och har inga större problem med att få killar heller och har aldrig haft några direkta problem med det.. Vilket oxå kanske är för att jag har ganska bra självförtroende för jag får en hel del komplimanger o liksom vet att jag duger alldeles utmärkt som jag är.. Sen är det ju klart att man vill gå ner i vikt för sin egen hälsa och så..

Mitt självförtroende har ju växt mer och mer dom senaste åren, kanske har lite med att göra för att jag slutade brry mig om vad alla andra tycker om mig och bara kände att vill folk snacka skit får dom väl göra det liksom..

Sen är det ju såklart fortfarande folk som glor ibland men istället för att känna det som att fan va jobbigt att dom glor så känner jag dom måste ju glo för att jag är så jäkla snygg helt enkelt.. Man får försöka vända det dåliga till något positivt istället sen kanske det inte alls är så men man mår bättre om man tänker så istället..

Skulle kunna skriva hur långt inlägg som helst om det här känner jag men jag ska nog käka lite lunch nu och glo på True Blood.. Fick en matlåda av mina föräldrar igår med pepparrot kött i och det ska bli jävligt gott..

Hoppas det inte vart alltför långt och att ni orkar läsa

Ha de gött

Bye

Söndag

Idag har jag mest tvättat faktiskt eftersom jag inte tvättade klart igår då jag valde att passa på att träffa syrran när hon var i stan..

Inte gjort så jättemkt mera, mamma var här förut med en fläkt o matlåda med pepparotskött i, det ska bli jävligt gott imorgon kan jag lova..

Sen blev det och handla frulle oxå eftersom jag inte hade ett skit kvar här hemma.. Fick slänga ägg imorse eftersom dom gått ut så ska nog inte köpa det mera även om jag vet att det är rätt bra o äta det.. Men jag äter inte upp det, fått rätt svårt för ägg på sistone.. Men fil med bananer i funkar ju ganska så bra faktiskt, och står mig ganska länge på det har jag märkt..

Nu ska jag väl snart försöka krypa i säng kanske eftersom jag inte hade tänkt sova jättelänge imorgon men får väl se när jag väl kommer i säng..

Men något som är bra när jag flyttat ut sängen i köket är att jag nästan alltid somnar med en gång jag lägger mig där..

Ne ska jag fortsätta snacka me folk på msn o glo runt lite nu..

Bye

Singel/Förhållande

Funderade lite på det detta förut, jag har ju ändå varit singel i några år nu.. Jag räknar inte dom killar jag träffat utan att det blivit något seriöst av det utan som jag mer dejtat eller va man ska kalla det.. Dom räknas inte med eftersom jag aldrig vart tillsammans med dom..

Och jag har känt det mer och mer på sistone att jag tycker det är så jävla skönt att vara ensam och inte behöva bry mig om någon annan och ta hänsyn till vad andra vill och känner..

Men samtidigt så känner jag ju såklart att jag vill ju träffa någon som det kan leda till något mer seriöst med och att få känna det där pirret i magen och den där lyckan av att bara vara i människans närhet.. Bara få känna känslan av att vara riktigt jävla kär.. Det är en härlig känsla när det är besvarad kärlek iaf, inte så härligt när det är obesvarat.. Konstigt att något som känns så härligt oxå kan göra ont som fan..

Men sen är det ju en viss människa som fuckat upp mig totalt när det gäller allt sånt där med känslor, tillit osv, eftersom människan verkligen sårade mig så enormt mycket och trök ner mig ordentligt.. Sen visst kär har jag alltid haft svårt för att bli men sen blir jag intresserad ganska lätt fast det försvinner också ganska fort för att jag tappar intresset och tröttnar.. Och det är när man märker att det där intresset aldrig försvinner som man vet att det nog är på väg till något mera.. Men väldigt länge sen man kände så.. Men sånt där kommer ju alltid när man minst anar det.. Jag har det ganska bra som singel oxå, jag klagar inte liksom.. Och det är ju ganska kul att flörta lite o träffa lite nya bekantskaper.. Som ibland slutar bra och ibland mindre bra..

Yrar på ganska så bra nu med får jag säga.. Haha.. Men sen så vill jag bara skriva av mig lite just nu i brist på annat..

Nu inleder jag inte något så direkt utan tar min tid lite och lär känna människa lite och försöker bygga upp ett förtroende för dom jag träffar, eller ja där jag känner det intresset.. Man känner ju inte ett sånt intresse för alla man träffar direkt, vissa är det bara typ kompis känslan man får.. 

Sen känner man ju faktiskt sånt ganska snabbt ifall det känns som det är en människa man kan lita på eller inte.. Sen med vissa känner man direkt hur dom är medans andra tar lite längre tid innan man vet säkert hur det är.. Sen ska man ju såklart kanske inte bara utgå från att alla nya människor man lär känna kommer hugga en i ryggen och inte går att lita på, för då blir det bara jobbigt..

Men något jag är svag för är ju en kille med fina ögon och fint leende eller vad man ska säga.. Tror nog folk fattar vad jag menar.. Och det är fan lite farligt med en kille som både har fina ögon och det där speciella leendet som man gillar.. Inte bra när man träffar en kille som har både och.. Känns som man blir lite extra svag eller att man på nått sätt mjuknar fortare.. Aja kan inte förklara, yrar på rätt bra..

Ne jag ska väl försöka fördriva lite tid nu fram tills det är dags att tvätta om flera timmar.. Frågan är ju bara vad, eftersom det regnat ute så promenad blir det inte, film känner jag inte för o se.. Så får se vad man ska hitta på..

Aja nu har jag nog yrat färdigt för denna stund iaf..

Bye

Söndag

Hann ju aldrig tvätta klart igår så ska tvätta klart resten lite senare sen, eftersom min syster ringde igår och sa att hon var i stan så blev det ju att träffa henne och umgås med henne lite..

Hon följde med mig hem sen också och sov kvar här, så var och lämna av henne vid tåget imorse förut..

Och nu gör jag inte så mkt, har fällt ihop bäddsoffan och plockat undan lite hemma så sitter mest och fördriver tiden medans jag väntar på att tvättstugan ska bli ledig och det ska bli dags för mig att börja tvätta..

Men börjar bli lite smått uttråkad måste jag säga alltså, så får väl se om jag orkar göra något åt det kanske, vill ju helst hålla mig hemma då tvättstugan är ledig om några timmar, eller om man hittar nått att göra så skjuter man nog på resten av tvätten till en annan dag men då blir det ju så jäkla mkt..

Känner mest att jag svamlar om ingenting och det är totalt ointressant just nu faktiskt..

Bye

9 Juli 2011

Igår var ju mamma, mormor och morfar här och fikade lite. Och fick en blomma av mormor och morfar, jag hade det lite på känn att jag skulle få det.. Jag känner min mormor och morfar.. Så får vi se hur länge jag lyckas hålla den här levande..



Tog ju en promenad från stan och till klocket i torsdags och fick ju en jävligt snygg bränna då tycker jag.. Syns kanske inte så bra men väldigt rött.. Nu har det ju börja lägga sig lite iaf...



Nu ska jag göra något som är jäkligt roligt eller kanske inte.. Men kan ju lika gärna tvätta idag när det var ledigt istället för att vänta tills imorgon..



Ne mot tvättstugan då..

Trevlig lördagkväll

Entourage

Såg denna igår.. Ska bli jävligt kul och se hur dom avslutar allt..


Fredag

Har idag städat och fixat här hemma eftersom min mormor och morfar, och även mamma ska komma hit om typ 45 minuter och fika lite.. Mormor och morfar har ju aldrig varit här och sa ju för några år sen på farmors 80 års fest att dom skulle få komma och kolla hur jag bodde så kanske dags att det blev av nu.. Hehe.. Aja bättre sent än aldrig liksom..

Och så var jag på Hemköp nyss och köpte bullar i deras bagerie eller va man ska säga.. Ganska stora bullar tyckte jag men det blir nog bra.. Sen följde det ju med lite annat i korgen med som behövdes..

Skriver säkert lite senare när dom har åkt sen och kanske dyker upp lite bilder då med.. Får se om jag orkar lägga in från kameran..

Igår så var jag i klocket hos frugan som vanligt, sen skulle jag egentligen fått lite besök igår kväll men det drog ut lite på tiden så jag kände att jag inte orka för var sjukt trött.. Somnade inom 5 minuter efter jag lagt mig i sängen så.. Hörde även av en annan bekant igår som jag inte träffat på säkert ett halvår men ja dessvärre var jag ju astrött och somnade så får se om man kan ordna det så man kan ses snart..

I onsdags var jag ju också hos frugan(är typ där varje dag i veckorna nästan) och sen åkte jag hem, och fick lite besök av samma som skulle kommit igår oxå egentligen.. Och ja det var väl trevligt, kändes lite lustigt bara på något sätt, kan inte riktigt förklara hur men ja skitsamma egentligen..

Sen ikväll så blir det nog väldigt lugnt vad jag vet nu iaf.. Blir nog bara glo på film och ligga i soffan tror jag.. Men ja det kan ju ändras, kan ju lika gärna få besök eller dra iväg nånstans..

Ser fram emot den 19e då jag ska umgås med syrran och sen även få träffa Emelie som jag inte sett på jättelänge.. Det känns som det kommer bli en bra dag, hoppas det är bra väder oxå.

Nästa vecka ser jag oxå fram emot lite, men vågar inte se fram emot det för mycket då det lika gärna kan skita sig och inte bli av.. Så jag ser fram emot det lite i smyg, och vad det är jag ser fram emot berättar jag nog först då om det blir av..

Ne nu ska jag glo runt lite på nätet och sen sätta mig på balkongen och hålla koll efter mormor och morfars bil..

Trevlig helg

Irene Huss - Den som vakar i mörkret

Detta blev kvällens film och ja den var ju som dom tidigare Irene Huss filmerna.. Lite halvseg och lite halvbra..


Bort

Känner bara att jag vill bort ifrån stan lite, se en annan miljö och lite annat folk.. Men ska ju iväg om cirka 2 veckor så får vänta tills dess..

Imorgon har jag tänkt att hårdträningen ska börja igen, då den varit lite sådär dom senaste 3 veckor pga att det blev för mycket helt enkelt med allt som hänt senaste tiden..

Men ja måste börja träna ordentligt nu igen så jag kan förbättra mina chanser att klara av jobbet i augusti, är ju dumt att inte förbättra sina chanser.. Så blir att träna på nu i 1,5 månad tills man börjar och förhoppningsvis så hinner det väl iaf hända lite med kroppen...

Nu ska jag fixa lite käk och sen blir det att se på en film eller SOA, förmodligen blir det SOA..

Bye

2 Juli

Ägnat ett par timmar nu under eftermiddan med att tvätta, skönt att ha det gjort iaf.. Åskat ordentligt här och regnat oxå, och vart strömavbrott ett tag oxå, och självklart vart det ju det medans jag tvättade.. Lite segt att gå o vänta på att strömmen kommer tillbaka så jag kunde gå ner och hämta tvätten i tvättmaskinen..

Fixade lite smyckesförvaring igår också med ett kakfat i 3 våningar som jag fick för ett bra tag sen och som jag aldrig använt och det bara stod i vitrinskåpet i stort sett.. Så när jag plockade ur allt för att diska av det då när jag möblera om o flytta vitrin skåpet kom jag på att man kan ju lägga smycken o sånt där på istället.. Så fick jag ju användning för det och någonstans att göra av allt oxå.. Iaf det som hängt framme..



Och såhär vart ommöbleringen hemma.. Visserligen inga förebilder men sängen och köksbordet har bytt plats kan man säga.. Och det var bättre såhär, mer som ett vardagsrum här inne och sen den delen i köket sängen står på nu blev mer som en liten sovalkov typ..





Ne nu ska jag sätta på ugnen så jag kan få i mig lite mat någongång.. Sen blir det film eller kolla på 3e säsongen av SOA.. Får se lite vad jag känner för, eller fortsätta lägga pussel senare kanske.. Började med ett 1000 bitars förut.. Jag tycker det är skönt att lägga pussel eftersom man får tankarna på annat håll då.. Eller om man drar iväg eller får hit besök.. Det återstår att se liksom..

Ne matdags..

Bye


1 Juli

Vaknade redan strax innan 7 imorse av att jag hade ont i magen för att jag visste vad det var för dag jag vakna upp till.. Hade svårt att somna igår kväll oxå..

Mötte syrran vid tåget och sen hem till mig och börja göra mig iordning innan det var dags att gå..

Att säga farväl till någon man har känt hela sitt liv och som har betytt så mycket för en är inte lätt... Kanske låter fel att säga såhär men på ett sätt är det skönt att den här dagen är över..

Efteråt blev det lite fika här hemma med kaffe och räkmacka.. Trevligt var det.. Och mamma tyckte med att det vart bra när jag möblera om..

Sen efter det har jag inte gjort speciellt mycket.. Jag har liksom inte haft lust och inte haft lust att umgås med folk heller.. Kände bara att jag behövde vara för mig själv, bearbeta dagen i tankarna och allt sånt..

Ska försöka orka kolla upp priser för min tatuering jag vill göra oxå och sen vart efter boka tid.. Men funderar på att vänta med att göra den tills i höst.. Men får se.. Hoppas på att kunna få ett vettigt pris nånstans för jag är inte villig att ge hur mkt som helst..

Spenderat senaste timmarna med att lägga ett pussel, som jag märkte när det var klart att det fattas 1 bit av.. Störande..

Bilderna som jag tagit idag lägger jag inte upp här då det är privata bilder som jag vill hålla för mig själv.. Ska ta och beställa hem dom som riktiga kort iaf hade jag tänkt..

Ne borsta tänderna och sen krypa ner i sängen och försöka sova kanske..
Miss you

Vaaaarmt

Kan inte sova just nu för att det är så varmt inne i sängen.. Och jag måste ju såklart upp tidigt imorgon, lite typiskt eller hur?

Var och köpte mat förut idag för att efter jag städat och fixat här hemma i 6 timmar så var jag inte speciellt pigg på att laga mat.. Så köpte en rulle, men det lär jag nog inte göra igen.. För det där brödet var ju inte nybakat iaf eftersom det hade stelnat och så fick jag ju maten rätt snabbt med.. Tänkte inte på det då eftersom jag var svinhungrig men märkte det sen när jag kom hem.. Tycker det är lite tråkigt för det förstörde ju maten lite.. Aja men handlar inte så ofta där iofs men kommer nog inte bli någon mer gång iaf..

Aja ska ta någon bok nu och lägga mig och läsa lite så somnar jag förhoppningsvis snart iaf..
Känns som det kan bli en lång dag imorgon.. På kvällen får jag se lite vad jag hittar på..

Bye

RSS 2.0