Torsdag

Kom hem från gymmet för en stund sen.. Blev styrketräning idag då jag körde kondition igår, kommer nog köra lite med hantlarna sen med tror jag..

Pappa var här förut idag och lämnade syrrans Nintendo Wii så ska väl koppla ihop det sen med.. Får väl se hur mkt man kommer få gjort då.. Haha.. Inte bra, men så jäkla kul med tvspel ju..

Ikväll så blir det väl lugnt, orkar nog inte göra speciellt mkt faktiskt.. Skulle träffat R igår men var så jäkla trött efter gymmet så pallade inte.. Lite trist då det är sällan det finns tid men får hoppas han har tid snart igen..



Fick hem denna i brevlådan igår också.. Men kommer nog dröja innan jag ser igenom serien igen då det inte är så länge sen jag såg den.. Men tyckte det kunde vara kul och ha det på dvd istället för att behöva tanka hem det varenda gång.. Ska bara skaffa säsong 2 och vänta på att säsong 3 kommer ut också.. Men är ju iaf en riktigt bra serie som jag skrivit förut..

Ne nu ska jag nog ta och klä på mig lite och glo på tvn lite granna o bara ta det lugnt..

Bye

Dålig magkänsla

Känns som saker kommer kunna spåra ur lite och gå lite väl långt.. Eller på ett sätt har dom väl redan det.. Men vissa sms som jag fått under natten får mig och undra lite alltså.. Men får väl på ett sätt skylla mig själv kanske.. Får se hur jag ska göra med detta, skita i det totalt eller om jag ska avvakta lite och se.. Jag vet inte, men min magkänsla säger lite att jag borde nog bara skita i det och att det nog inte kommer sluta bra.. Iaf inte som det känns nu får väl se om den känslan ändras..  För hade en bra känsla i början men efter smsen som kommit inatt så har den ändras lite och nu känns det mindre bra..

Och det jobbigaste är väl att jag bara har mig att ventilera med om detta alltså eftersom jag nog inte skulle vilja berätta hela storyn för folk..

Inte sovit något inatt heller.. Jag blir så jävla trött alltså på att inte kunna somna.. Men har väl vänt dygnet lite med så oxå något jag får skylla mig själv för.. Men måste försöka vända tillbaka det SNARAST, hoppas på att kunna somna skapligt ikväll eftersom jag lär va rätt trött sen ikväll..

Så blir att försöka sova några timmar nu och sen framåt kvällen så blir det att dra till gymmet med Annie och efter det lär jag säkert vara rätt trött.. Hoppas jag iaf..

Mkt mer händer nog inte, skulle iofs behöva dra förbi Ams o lämna in ett papper med.. Men kommer ju fler dagar till det med..

Ne ska klä av mig, ställa klockan och krypa ner under täcket o förhoppningsvis kunna sova några timmar iaf..

Bye

Sjukt

Gjorde en grej igår jag kanske inte är helt stolt över.. Visserligen gjort det förut oxå och det känns ju på ett sätt lite konstigt alltså och folk skulle tycka jag är helt dum i huvvet om dom visste.. Men ja nu är det ju ingen som vet som tur är och ingen lär få veta heller..

Sen har jag lite svårt för folk som säger att dom har känslor för någon dom inte träffat.. Visst man lär väl känna varandra delvis när man snackar på nätet.. Men jag köper inte det där med känslor alltså, sen kan man ju givetvis känna ett stort intresse för någon men det är ju inte riktigt samma sak..
Jag anser inte att man kan ha riktiga känslor för någon man inte träffat och därmed inte egentligen känner..  Men that´s just me..

Tänkte lite på detta när jag en person jag inte träffat än sa att han hade lite känslor för mig redan nu o trodde han skulle bli kär i mig om vi träffades.. Jag köper det väl inte riktigt som sagt.. Vi får väl se hur det går med dom där känslorna när/om vi träffas.. Men det lär ju bli obesvarat isåfall för jag har sjukt svårt o bli kär i någon, däremot kan jag bli väldigt intresserad lätt men det är ju en helt en annan sak o det avtar oftast rätt snabbt..

Hade egentligen tänkt åka till mina päron o fixa med lite papper och så.. Men palla fan inte idag, så får försöka göra det imorrn istället.. Ska träna lite med hantlarna här hemma sen tänkte jag o så blir det väl en promenix på det med kanske..

Bye

Inte bra

Har nog lyckats vända dygnet lite eftersom jag sovit allt för länge senaste dagarna.. Det är ju inte så jäkla bra kanske eftersom man inte får så mkt gjort som man tänkt och blir så jäkla seg.. Iaf jag..

Och nu sitter jag här och är skit seg men har jättemkt jag skulle behöva göra.. Som att städa här hemma tillexempel och sen lite annat med.. Skulle behövt gå till gymmet idag med men nu känns det som att klockan är för mkt. Så jobbigt när det är mycket folk på gymmet.. Men ska väl satsa på att gå ut o ta en promenad iaf o sen köra lite med hantlarna lite senare..

Inte ett skit och se på tv idag så blir väl nån film ikväll och försöka somna tidigt o gå upp tidigt imorrn så man kan få en mer normal dygnsrytm istället..
Har lite samtal jag skulle behöva ringa med men som jag skjuter lite på hela tiden.. Men ju längre jag väntar desto mindre chans har jag ju..
En spark i arlset så man sätter fart med allt man behöver göra denna skulle kanske behövas..

Kan nog bli en sväng till mina päron denna vecka med o fixa med lite papper.. Måste även bestämma mig om jag ska söka en utbildning jag gått och tänkt på.. Inte för att jag egentligen tror att jag kommer komma in, men ja man kan väl alltid testa kanske.. Kommer nog bli så men ansökan ska ju vara inne snart så dags och sätta lite fart med det.

Har mycket jag skulle kunna och vilja skriva av mig men känns inte som detta är den bästa platsen för det egentligen.. Allt behöver ju inte alla veta..

Ne ska väl försöka göra någon nytta. Detta inlägg var ju egentligen helt meningslöst, mest bara för att fördriva tid.

Bye

Little Fockers

Hade inte direkt några förväntningar på denna film då uppföljare sällan är bra och speciellt inte film nummer 3.. Och ja jag tyckte inte den var speciellt bra, visst fanns några roliga scener men inte så många..


Lördag

Vaknade första gången vid halv 9 imorse och tänkte bara i helvete heller. Lyckades efter ett tag somna o få sova till strax efter 12 iaf.. Men fan va seg jag var när jag vakna o kände mig nästan lite små bakis.. Blev ju ändå några glas här hemma framför tvn igår.. Haha..

Låg kvar i sängen ett bra tag och messade lite granna med C.. Att få komplimanger direkt när man vaknar o ser ut som skit är ju inte så fel.. Men känns mindre trovärdiga då.. Haha..

Igår vad jag ju i Sthlm som sagt med mamma,pappa och syster.. Dom hade ju bestämt att vi skulle äta på Jensens bofhus eller vad det heter.. Inte riktigt mitt favoritställe kanske men ja det gick väl ner det med.. Efter vi käkat så blev det donken och käka glass o dricka kaffe.. Haha.. Palla betala typ 70 spänn för glass när man kan få en mjukglass för typ en 10a..

Min fina syster och pappa på Jensens bofhus... Sen att syrran inte kollar in i kameran är ju en annan sak..




Blev en sväng in på H&M oxå, och köpte mig ett par solglasögon.. Äntligen.. Gick hela förra sommarn utan o det var ju lite jobbigt imellanåt.. Får hoppas dom håller hela sommarn nu iaf, men ja dom va ju inte så dyra så är väl bara o köpa nya ifall dom går sönder..



Sen efter vi varit i Sthlm ett par timmar så var det bara och gå och ta tuben(eller som pappa säger Sthlms spånk) ut till Skärholmens Centrum där vi hade parkerat bilen.. Istället för att ställa oss inne i Sthlm och ta oss ut därifrån sen och var ju gratis o stå i Skärholmen o lite smidigare också kändes det som.. Men det var inte så lätt att hitta bilen igen för vi gick ju bort oss lite i centrumet och hitta inte riktigt till vilken del av centrumet våran bil stod på.. Men pappa fråga en vakt där till slut..

Men bilresan hem kändes väldigt seg, men så är det ju typ alltid tycker jag.. Att resan dit känns alltid lite snabbare än resan hem..

Sen blev det något glas vin igår med, men blandade faktiskt ut det med fanta pineapple.. Tycker denna är så jäkla god..



Lite söt kanske men det var väldigt gott att blanda den med vinet jag drack..



Ne nu ska jag väl kanske göra någon nytta här hemma.. Har lite disk att ta tag i och det har ju blivit mera efter igår oxå.. Lika bra och ta tag i det innan berget växer allt för mycket..

Sen hoppas jag huvudvärken släpper lite snart med.. Ska ta en panodil tror jag, eller kanske släpper om jag tar sista vinet.. Haha.. Inte så mkt kvar men en liten skvätt är det ju kvar i tetran..

Ne nu mot köket..

Bye

Sthlm

Varit i stockholm idag, alla utom brorsan var med eftersom han var på jobb utbildning.. Skriver mer om dagen imorrn eller nått..

Blev bara att vara hemma nu ikväll, skulle åkt till en polare eventuellt annars men åka till nån som är sjuk är ju inte så lockande.. Man vill ju inte bli sjuk själv liksom.. Men det var på ett sätt ganska skönt ändå att bara vara hemma oxå, sen att jag fick ont i magen nu under kvällen var väl mindre skönt men men..

Ne ska nog kolla lite saker på datan och sen krypa ner i sängen.. Känns som det varit en lång dag..

Gonatt


Fredag

Hade egentligen tänkt skriva av mig om lite men insåg precis att jag inte orkar det och inte känner för det heller..

Precis duschat, ska klä på mig lite och sen försöka få i mig lite frukost tänkte jag.. Hade först tänkt äta matlådan från igår men känns lite tidigt att äta den kl 10 alltså.. Så blir lite te och nån knäcke.. Intressant va.. Hahaha

Ne har väl egentligen inte så mkt vettigt att skriva och känner mig lite stressad för att hinna klart tills pappa kommer också..

Har lite blandade känslor för dagen alltså.. Sen måste jag bara säga att jag blir lite rörd när folk jag inte känner så väl bryr sig så mycket och säger att dom finns här för en.. Att det bara är och ringa vilken tid på dygnet som helst om man vill prata.. Det betyder väldigt mycket faktiskt.. Har ju såklart en speciell person jag syftar på och jag har sagt det från början att jag tror det kommer bli en väldigt bra vänskap där..

Sen finns det ju andra personer som också gjort mig lite förvånad faktiskt över hur mycket den/dom verkar bry sig och frågar hur man mår osv.. Man kanske är mer omtyckt än man tror.. Haha

Dra på en hardcore mix och sätta lite fart här.. Detta inlägg var ju totalt jävla onödigt och ointressant..

Bye


Suck

Kan inte sova som jag misstänkte att jag inte skulle kunna.. Så fick bli att sitta här en stund efter legat o vridit och vänt på mig i 2,5 timme i sängen typ.. Seeegt..

Men men ska väl göra ett nytt försök snart igen tänkte jag.. Kommer vara sjukt segt att gå upp imorgon men kan ju sova i bilen imorrn så det löser sig säkert.. Bara jag får sova några timmar så fungerar jag nog som människa imorgon..

Vet ju hur dagen kommer se ut imorgon iaf.. Får se vad som händer på kvällen, eller ja några eventuella kanske planer var det väl lite tal om förut.. Får väl se om det blir så men vore ju rätt skönt och behövligt tro jag ifall det blev av.. Men återstår att se imorgon kväll hur det blir med den saken om det finns tid o så..

Ne nu ska jag lägga mig i sängen igen och förhoppningsvis somna vartefter också..

Gonatt


Torsdag kväll

Här är hantlarna pappa var här med förut.. Bra hantlar där man kan skruva på vikter och därmed kan variera hur mkt vikt man vill ha.. Tyckte pappa sa att brorsan (hans hantlar) hade flera vikter sen.. Men det där blir nog bra att börja med..

hantlar

Vart lite gottesugen förut så ställde mig och gjorde chokladbollar istället för att gå till affären och köpa massa godis.. Inte för att det är nyttigare men jag behövde ju inte slösa pengar.. Så blir väl att äta några av dom där till tvn sen ikväll och spara resten tills imorrn eller så gör jag som jag brukar göra, äter några och sen slänger resten..  ( haha åt 3 och sen var jag spyfärdig.. haha )



Ne ska spela lite på king.com nu tänkte jag och sen träna lite medans jag väntar på att Criminal Minds börjar och sen försöka somna skapligt ikväll då jag ska upp tidigt imorrn.. Men ja det lär jag nog inte lyckas med, men men kan ju sova i bilen imorrn eller nått annars..  Det löser sig..

Bye

Torsdag

Kom hem för ett tag sen från Ams, mötet kändes väl lite onödigt på sätt och vis eftersom det kändes som hon gick igenom samma info som förra gången.. Fick skjuts av pappa upp eftersom han kom hit och lämnade min brors hantlar som jag ska låna lite.. Tänkte försöka köra lite hemma med dom dagarna man inte tar sig till gymmet..

Så ska väl kolla upp några bra övningar man kan göra med.. Finns säkert på youtube..

Går ju och väntar på att dom ska ringa o säga ifall jag fick jobbet eller inte jag var på intervju för förra veckan.. Är ju nästan alltid så att när man vill att en person ska ringa så känns det som att personen aldrig kommer ringa ungefär, bara för att man går och väntar på just det samtalet..

Imorgon blir det och träffa syrran, hoppas inte det blir en alltför jobbig dag bara.. Vi skulle visst käka på nått ställe med, får väl hoppas nån bjuder för jag känner väl inte riktigt att jag har råd med det alltså..

Sen imorgon kväll lär det nog bli att dricka upp vinet jag har i kylskåpet skulle jag tro.. Det blir nog ett bra slut på fredagskvällen med lite vin o nån film.. Kanske lite chips till..

I helgen har jag iaf tänkt besöka gymmet.. Varit sjukt dålig med det denna vecka, inte varit där alls.. Men samtidigt inte känt mig ett dugg motiverad denna vecka.. Men ska väl försöka ta mig dit i helgen, eller åtminstonde gå långpromenad.. Kanske båda.. Sånt som märks..

Hade tänkt låna hem syrrans Wii imorgon med, men kanske inte sån bra idé.. Lär ju inte få ett skit gjort här hemma då.. Så nja vi får se hur jag gör med det där..

Ne nu ska jag väl ta och tag i disken o sen ska jag kolla upp om jag måste installera skivorna jag fick med till kameran för att kunna föra över bilder till datorn..

Bye

Ny kamera

Var och hämtade ut min nya kamera förut idag som jag beställde förra veckan.. Och jag är verkligen jättenöjd, den är inte så stor men det gör inget.. Och så fick man väska och minneskort på köpet så det är ju nice.. Fick ändå 4 GB minneskort, så det klarar jag mig nog på..

Vill bara ut och ta massa kort nu typ.. Haha.. Bild på min nya leksak :)



Nu försöker jag få mig lite matlust som jag inte har överhuvudtaget.. Fått i mig 3 bananer so far idag men måste ju äta något mera alltså.. Får tvinga i mig lite mat snart så man har ätit iaf 1 ordentlig måltid idag..

Ne ska väl plocka upp allt skräp som vart när jag packa upp kameran och sen ställa in kartongerna nånstans..

Bye

Conviction

Eftersom det inte var ett skit och se på tv ikväll så fick det bli o se en film istället.. Och kvällens val landa på filmen Conviction som jag verkligen gilla.. Filmen är baserad på en sann history, kanske därför jag gillade oxå då jag gillar och se såna filmer..


The Mechanic


Eftersom jag inte kunnat sova pga att jag har alldeles för mkt att tänka på just nu så fick det bli en film och blev då denna.. Och jag gillade den, bjuder på trailer som vanligt..


Morning Glory

Precis sett klart på denna film.. Jag tyckte den var riktigt bra och rätt så rolig också.. Haha..


Blue Valentine

Såg denna igår innan jag gick och la mig.. Tyckte inte den var speciellt bra faktiskt..


Narnia

Velat se denna rätt länge.. Men ja jag tyckte inte det hände lika mkt som det gjort i dom andra men den var ju rätt bra ändå..


Ny kamera

Har velat om denna kamera ett bra tag, eftersom man har hyfsad bild kvalite på mobilen och sen tar jag inte så mkt kort längre.. Men bestämde mig förut att beställa den iaf, för ja det kan ju vara kul och ha en kamera.. Så fick bli en försenad födelsedagspresent till mig.. Och det blev en blå, vilket är mina favoritfärg.. Hoppas jag kommer gilla den lika mkt när jag får hem den bara..


The Other Guys

Var på gymmet och körde lite styrka på förmiddan förut med Annie.. Riktigt skönt var det..

Nu har jag nyss kollat klart på filmen The Other Guys och jag tyckte den va hyfsat bra iaf, lite smårolig vissa delar..




The Green Hornet

Detta fick bli kvällens andra film..  Tyckte denna var helt okej.. Inte jättebra men inte jättedålig heller..


Hämnden

Jag och V började ju kolla på denna film förra fredagen när han var här, men vi kände väl inte riktigt att det var så mycket att se. Men jag ville ändå se hela och hur det hela sluta..

Och jag tyckte väl egentligen inte den var så bra faktiskt.. In a better world heter den på engelska iaf..


Torsdag 17 mars

Såg att jag hade skrivit fel dag igår i rubriken.. Men men ändrat nu.. O vem bryr sig egentligen.. Haha..

Kändes som det gick bra på arbetsintervjun idag iaf, men man vet ju aldrig riktigt hur det går egentligen.. Allt handlar ju om vad arbetsgivaren tycker och vilket intryck man ger.. Men ja det kändes rätt bra iaf sen får man ju se, skulle få svar nästa vecka vilket fall. Men va många som hade sökt tydligen iaf o var bara 3-6 platser..

Men men bara hålla tummarna att jag någongång i mitt liv kan få ha lite tur iallafall och få en chans..

Sitter nu och lyssnar på en hardcore mix jag fick av Annie, riktigt bra alltså.. Ska lägga in den i mp3n sen med så man kan byta ut träningsmusiken.. Har nog haft samma låtar i mp3n ett par månader nu.. Ombyte förnöjer som man brukar säga.. Haha..

Funderar på om man ska pallra sig ner till gymmet med.. Är ju bara det att det är så jävla mkt folk vid den här tiden och känns som det blir så jäkla sent alltså.. Så tror det bara får bli en promenad sen och ta gymmet imorgon istället då man kan gå dit vid en bättre tid..

Får se lite vad som händer i helgen.. Har ju fortfarande mitt vin kvar så ska väl dricka upp det kanske..

Tycker det är lite kul hur någon som säger att man är så intresserad av mig o så gärna vill träffa mig, sen när han väl får chansen totalt skiter i det.. Aja hans förlust..

Bye

Onsdag 16 mars

Blev en sväng till gymmet idag efter att man hade tvättat.. Och gick riktigt bra på gymmet idag med styrketräningen.. Men ska nog boka in nytt instruktör möte så jag kan ändra styrketräningen lite grann iaf.. Så kanske man kan variera den lite mera..

Blev även att gå 1 kms powerwalk på löpbandet oxå medans jag väntade på att Annie skulle bli klar med sitt..

Annars har jag väl inte gjort så mkt mera vettigt idag egentligen.. Mest sökt lite jobb o styrt lite hemma, fick bli en skön kvällspromenad förut med.. Lite småkyligt ute kanske men var jävligt skönt..

Nu hoppas jag på att kunna somna skapligt sen då det blir o gå upp hyfsat tidigt imorgon och börja ladda lite inför intervjun. Jag brukar inte förbereda mig så jättemkt närr jag går på intervju, jag är mig själv liksom o man ska ju bara svara på lite frågor o berätta om sig själv.. Så inget man behöver studera in direkt..
Det går som det går helt enkelt.. Men hoppas ju förstås att det ska gå bra..

Efter man varit på intervjun så blir det att passa på att handla när man ändå är med pappa.. Och sen när man väl kommit hem o fått i sig något så blir det en sväng till gymmet.. Lite sugen på att testa det där med kettlebell, får se vad jag känner för imorgon.. Skulle vilja ha en egen kettlebell o egna hantlar här hemma så man kunde köra lite hemma med dom dagarna man inte kommer iväg till gymmet pga tidsbrist eller så..

Ne känns som jag yrar nu typ så ska avrunda här o bara glo på tvn lite innan det är dags för sängen..

Bye

Tisdag 15 mars

Va sjukt trött när klockan ringde imorse.. Vet inte vad som hände inatt men helt plötsligt så vaknar jag av att värsta dunsen i golvet o då föll sopborsten i golvet och så låg en bok bredvid sängen som i vanliga fall står i hyllan över soffan.. Ne mycket lustigt alltså, fatta fan inte hur den hade hamnat där.. Kanske gått i sömnen eller nått.. Haha..

Strax efter jag väl hade gått upp imorse så fråga pappa om jag skulle med till blacka, så det var bara o slänga på sig kläder och sen dra iväg.. Men kul och träffa farmor, det blir ju inte så ofta liksom..
Men vi hade lite problem med att hitta henne eftersom hon inte var på rummet och inte där dom sa att hon kunde vara annars.. Men till slut så hitta vi henne ju :)

Sen blev det och följa med hem till föräldrarna en sväng och dels kopiera lite papper och sen även äta lite för tanken var att jag skulle dra till gymmet efter jag hade varit på ams o fixat papper där..

Men nja blev inte riktigt så.. Pallade fan inte så drog hem och väntade på ifall Annie skulle höra av sig.. Lättare o dra dit när man ska möta upp någon där..
Så blev ju till slut lite träning idag med, och det var ju sjukt skönt efteråt som vanligt.. Men blev bara kondition idag, men imorgon så blir det att köra styrka iaf..

Annars händer det inte så mkt mer imorgon tror jag förutom att tvätta då på dan.. Jippie vad roligt..

Stör mig lite på att vissa inte svarar när man hör av sig.. Men ja kan ju bero på flera anledningar förstås, att pengarna är slut eller vad som helst.. Men lite störande när man fått svar så snabbt annars o nu helt tyst.. Aja skiter väl i det egentligen.. Hör dom av sig tillbaka nångång så gör dom väl.. Annars är det ju bara och deleta numret.. Inte mer med det..

Ne nu ska jag glo på tvn lite innan sängen väntar snart.. Eller ska nog vrida tvn o lägga mig i sängen o glo på tv istället..

Bye


Måndag kväll

Fick ett roligt samtal förut idag om en jobb intervju.. Vilket är roligt att bli kallad till det.. Bara hoppas det kommer gå bra också.. Men vart och vilken dag säger jag inte riktigt än..

Sen så vände väl den här dagen rätt fort förut.. Först fick jag en stor känsla av panik innan det lugnade sig lite när jag fick lite mer info.. Men fortfarande väldigt orolig och lite ledsen med för att det ska behöva bli såhär.. Sen blir jag samtidigt förbannad över dom idioter som orsakar allt detta..

Tänker inte skriva något mer än så.. Folk behöver inte veta allt..

Ska väl försöka sova lite vart efter iaf då jag tänkt gå upp skapligt tidigt imorgon med.. Står väl inte så mkt mer på schemat än Ams, S och Gymmet imorgon typ.. Och gymmet kan verkligen behövas imorgon så man kan avreagera sig lite, får se om det kanske inte blir lite styrka ändå.. Sånt som märks..

Ne nu ska jag nog fixa lite te och sen blir det o försöka sova..

Bye

Måndag

Detta kändes imorse som det skulle bli en rätt tråkig måndag.. Men ja det vart ju ändrat ganska snabbt.. Glad att jag bestämde mig för att dra till gymmet lite senare annars hade det nog inte blivit något besök förut och det hade ju varit jäkligt tråkigt o missat det eftersom jag väntat på det ett bra tag..

Men ja det var ju jävligt nice att mitt besök kom förut.. Så roligt för tänkte på honom imorse o hoppades han skulle höra av sig snart o precis då hörde han av sig.. Haha.. Borde väl kanske egentligen inte träffa människan av vissa anledningar men jag kan fan inte låta bli alltså..
Men men man lever bara en gång så jag kör mitt egna race och gör precis vad fan jag vill  o träffar vem jag vill så länge jag är singel o kan göra det.. Och så får väl folk tycka vad dom vill om det, skiter i det fullständigt..

Sen när han hade åkt så började jag göra mig iordning för att dra till gymmet, vilket nu i efterhand känns som det var helt onödigt.. Gick verkligen skit dåligt på gymmet idag, men körde alla maskiner utom 1 på styrketräningen.. Kände bara att jag inte gick in för det helt och hållet så sket i det till slut..

Så får hoppas det går bättre imorgon istället, men då blir det nog enbart kondition eftersom jag körde styrka idag.. Blir en sväng till AMS imorgon med innan gymmet och fixa lite papper som sen ska lämnas o sen ska lite andra papper oxå skickas iväg.. Fy fan vad jag hatar allt jävla fix jämt..

Nu ska jag väl ta det lite lugnt innan det är dags att laga mat om en stund..

Bye
Hoppas inte det dröjer lika länge denna gång

It´s kind of a funny story

Precis sett klart på denna rulle och den var helt okej.. Trodde det skulle vara en rolig film men tyckte inte den var så värst rolig..


Söndag

Varför känns söndagar alltid så tråkiga o sega för? Inget gym idag, hade verkligen ingen lust alls så tar det imorgon istället..

Men blir väl en liten promenad om en stund iaf.. O sen passa på att handla lite också på vägen hem kanske..

Känner att jag måste verkligen få ett jobb eller hitta något annat o göra snart alltså.. Blir fan helt dum i huvvet av att gå hemma.. Ne måste verkligen ha något o göra mer än gymmet för man blir inte bara dum i huvvet av att gå hemma utan man blir ju fan lite halv depp av att inte ha några cash o kunna hitta på något kul..

Nackdelen med att inte ha så mkt o göra hela tiden är ju att man funderar så betydligt mycket mer än vad som är bra för en..

Även om jag känner mig rätt säker på vad jag vill så är jag ändå lite förvirrad över det också.. Jag vet liksom vad jag vill men ändå inte.. Vill kanske på ett sätt ha 2 helt olika saker samtidigt som inte går ihop alls.. Aja det löser sig väl nångång antar jag..

Men något jag vet är ju att jag är fett trött på att bli utnyttjad av folk och på folk som inte bara kan säga som det är från början istället för att bara säga det dom tror man vill höra.. Det jag vill höra är sanningen hur ont den än må göra, så mår jag bättre av att veta sanningen från början istället för att bli sårad med en lögn efteråt..

Ne ska sluta skriva nu innan jag skriver massa saker som inte bör stå här.. Så nu blir det o klä på sig o dra ut en sväng o sen kirra lite mat också..

Bye


20110312

Blev inget gym igår som jag hade tänkt, utan bara en sväng till bolaget.. Kände att det drog ut på tiden o behövde fixa o styra lite inför mitt besök som kom igår.. Nu kom han ju visserligentyp 2 timmar senare än planerat pga olika saker.. Och tar ju ändå en stund att åka hit så det blev lite sent igår..

Men ja det blev iaf en rätt så trevlig och mysig kväll.. Men va sjukt jävla nervös innan alltså, men vinet lugnade väl nerverna lite.. Haha..

Fast måste ju vara rätt så segt att åka 1,5 timme fram o tillbaka(totalt 3 timmar) bara för att träffa nån.. Men tycker man att det är värt det så gör man väl..

Jag ångrar iaf inget med gårdagen och det kan nog bli flera ggr.. Sånt som märks hur det blir..

Idag så blev det att dra till gymmet och träna.. Jag o Annie kom typ till gymmet samtidigt.. Hade egentligen tänkt träna både styrka och kondition med blev bara styrketräning idag, kände mig inte jätte taggad direkt alltså men ja gympasset gick väl helt okej iaf..

Och ikväll skulle jag egentligen umgåtts med syrran och kollat på Mellon men hon är sjuker.. Ska försöka komma på något att äta till middag oxå.. Varför ska det här med mat vara så tråkigt?

Bye

Torsdag kväll

Va riktigt gott med käk förut, hade pappa gjort bra.. Blev lite kvar som jag spara i matlåda tills imorrn.. Så behöver väl kanske inte laga mat imorrn heller då.. Kan ju va skönt..
Fick iaf en elvisp som jag behövde en ny, eftersom min gamla gick sönder förra året, sen fick jag även lite cash oxå o det behövs ju alltid.. Trodde inte jag skulle få något av mormor o  morfar eftersom jag inte skulle bli firad på det sättet men fick med ett kuvert med lite pengar ifrån dom oxå..

Men blir att försöka spara lite pengar nu så man har lite pengar i sommar när man ska iväg.. Blir en helg med mamma, pappa o syrran.. Vart säger jag inte.. Men följde väl mest med för syrrans skull kan ju va kul för henne att inte vara ensam.. Men sen om hon är sams med mig dom dagarna får vi ju se.. Vi har ju båda ett litet humör så att säga..

Imorgon har jag tänkt att försöka sova lite längre än 7 iaf.. Hoppas på att få sova till 10 åtminstonde, skulle vara skönt.. O sen blir det väl gymmet är det tänkt o sen efter det bara va hemma o tat lugnt o invänta besöket.. Eller ett besök på bolaget lär det nog allt bli o köpa några cider eller en flarre vin.. Vi får se vad det blir om man kommer dit..

Nu blir det o glo på tvn lite innan man vart efter lägger sig i sängen.. Börjar bli rätt trött nu efter att ha hållt i gång till o från hela dagen..

Födelsedagen har varit bra iaf..

Gonatt


Färdig städat

Nu får det räcka med att städa tycker jag.. Tagit det mesta iaf o tillomed moppat golven så det får fan duga anser jag.. Väntar nu på att föräldrarna o syskonen ska komma om typ en timme.. Får se hur länge dom blir kvar sen.. Men skulle väl äta lite, som dom tar med sig.. Hoppas det är något gott bara för jag är rätt så hungrig nu o att få i sig mat man inte gillar är sjukt svårt.. Men skulle det inte vara så gott får man ju lösa det sen..

Ska bli kul och se hur länge det dröjer innan man hör något denna gång av en viss person.. Jag är fan inte speciellt glad på han just nu.. Men men mer hans problem än mina kanske..

Ne ska väl byta lite kläder kanske o sen vänta på att familjen dyker upp nångång.. Sen får man väl se vad som sker ikväll men blir väl nog lugnt som vanligt..

Imorgon ska väl gymmet besökas igen är det tänkt o blir väl styrka o kondition som i onsdags.. Och sen framåt kvällen imorgon väntas det lite besök.. Ska bli väldigt intressant det..

Ne sätta lite fart här kanske..

Bye

Happy B-day to me

Ja grattis till mig själv som fyller år idag då.. Började dagen med ett besök på apoteket där det inhandlades en sak..

Sen har jag städat lite efter jag kom hem o nu har jag precis klivit ur duschen typ så ska väl gå o torka lite innan jag gör mig iordning inför mitt första besök för dagen som ska komma nu vid 12 tiden.. Inte hört något annat så det borde ju bli av.. Sett fram emot det hela veckan typ så vore ju sjukt trist om det ändrades nu i sista sekunden..

Sen efter besöket varit här blir det väl att städa klart o så innan dagens andra besök kommer som består av föräldrarna och syskonen..

Och i mellan det har jag tänkt hinna med o glo på gårdagens avsnitt av BB oxå.. Helt hooked typ.. Haha.. Sen har man ju lite synpunkter på folket där.. Det jag stör mig mest på är att ingen säger något till mytomanen när han ändrar historia hela tiden o brer på utav fan ibland.. Alla slår bara dövörat till, hade ju varit kul om nån satte den lille ungen på plats lite..

Ne nu har jag inte tid o sitta här längre, måste fixa till mig lite innan besöket förhoppningsvis kommer..

Bye



Verkar inte som det blev något av första besöket.. Eftersom det var vid 12 besöket skulle komma o personen inte dykt upp eller hört av sig än.. Jävligt trist o ganska irriterande ifall nu personen inte dyker o inte ens kan höra av sig liksom.. Om personen nu inte skulle dyka upp alls så ska det ju bli kul och höra förklaringen till varför h*n inte hörde av sig.. Förklaringen till att personen inte kom vet jag nog redan så den skiter jag i men varför man inte ens kan höra av sig vill jag ju höra..

Jana Kramer - I won´t give up

Denna låt spelades i OTH (One Tree Hill) som är en av alla serier jag följer och jag gillar låten.. Riktigt bra tycker jag..


Britney Spears - Till the world ends

Ny Britney låt och jag gillart rätt så mycket


Tisdag

Fortfarande inte blivit något gym.. Så jäkla dåligt av mig att inte ta mig dit alltså.. Inte bra o va sjuk i typ 2 veckor man blir lite slö igen då.. Och sen har jag ju slarvat en del med maten o inte ätit så mkt, så kan ju vara därför jag är så seg o känner mig så trött hela tiden med.. Men det är fan inte lätt att få i sig mat om man inte har någon matlust.. Men men det ska väl bli lite bättring med det nu förhoppningsvis.. Gör ett nytt försök att komma iväg till gymmet imorgon igen, hoppas det lyckas bättre då..

Dags och komma igång med det igen nu och hoppas jag får hålla mig frisk denna gång.. Men ja mina resultat jag hade uppnått har nog gått tillbaka lite skulle jag tro.. Men bara o köra på så kommer det tillbaka vartefter..

På torsdag fyller man ju år, o då har ju mina föräldrar bestämt att dom ska komma hit o äta middag här.. Som tur är så ska ju dom stå för maten så jag slipper ju iaf laga mat så det är ju skönt det..

Sen ska det bli ett annat visit på torsdan med och det ser jag fram emot.. Ganska mkt faktiskt så hoppas det blir av och inget annat kommer i vägen.. 3 veckor sen jag träffa människan sist så det vore väldigt kul om det blev av som sagt..

Sen på fredagen händer det också lite saker.. Får hoppas det kommer gå bra iaf och att man inte är allt för nervös.. Vilket jag säkert komma vara.. Dricka lite vin/cider innan på fredag kanske.. Haha..

Ne nu ska jag styra med lite annat innan det är dags för att göra lite köttförssås..

Bye


The Next Three Days

Detta blev kvällens film.. Vet inte riktigt vad jag tycker.. Den kändes mest väldigt seg alltså..


Enrique Iglesias

Fått denna låt av Enrique Iglesias på hjärnan. Går typ o små sjunger på den lite hela tiden..


Fredag

Vart sjukt sugen på lite vin förut idag, men jag sket i att gå till bolaget, dels kände jag inte att jag orkade och sen så är det så segt att vakna upp dagen efter man druckit lite.. Så fick bli lite annat gott till kvällen film istället, inte för att det var nyttigare kanske men gott var det..

Annars var det väl en bra och lugn fredagskväll.. Känns som jag inte gör annat än o tar det lugnt o sitter framför datorn eller i mobilen just nu.. Haha no life bara.. Men ja när alla ens kompisar jobbar så blir det ju oftast så att det inte händer så mkt då folk inte orkar eller har tid.. Inte så konstigt det.. Och det gör mig egentligen inte så mkt heller, trivs ganska bra ensam med..  

Såg ju klart SoAs 3 säsonger på 5 dagar, men jag gillar verkligen den serien skarpt.. Nästan så jag vill se om den redan nu.. Men det ska jag inte göra än, men lär ju bli o se om allt innan den 4e säsongen börjar som nog blir i höst.. Men serien är lätt den bästa jag sett på flera år.. Kan man inte sluta titta för att det är så bra, så ja det talar väl för sig själv..

Blev lite irriterad förut, eller lite ska jag inte säga för blev ganska mkt irriterad.. Alltså vissa borde verkligen få in lite vett i huvvet o inte tro att dom är så märkvärdiga.. Vill inte skriva för mkt om vad då fel person kan läsa detta.. Men blir bara så jäkla irriterad och trött på folk som tror att det går att utnyttja mig lite hur dom vill.. Det må ha funkat förut, men jag är inte samma tjej som jag var för några år sen.. Mycket har förändrats sakta men säkert..

Och anledningen till att jag ändå känner att jag mår så bra som jag gör för det mesta(alla har vi dåliga dagar) är pga hur mycket starkare jag är och hur mycket bättre jag är på att lyssna på vad det är jag egentligen vill och inte bara lyssna på  och följa alla andras viljor..

Aja skitsamma.. Nu blir det snart sängen här tror jag och förhoppningsvis komma upp skapligt imorgon och besöka gymmet.. Skäms nästan över hur slö jag är just nu.. Jäkligt dåligt.. Men hoppas på att det blir av att träna imorgon iaf.. Slipper ju iaf laga mat imorrn så det är ju nice.. Har väl visserligen knappt lagat mat på hela vecka, också jävligt dåligt o slarva med att äta ordentligt.. Som sagt denna vecka har jag varit sjukt jävla slö..

Mycket att försöka styra upp nästa vecka o sen fyller man år på torsdag oxå.. Man börjar fan bli lite gammal nu alltså..

Gonatt


Takers

Detta blev kvällens film.. Och ja den var väl ganska bra iaf, men ja lite förutsägbar som dom flesta filmer är..


Gomorron

Känns väl sådär kul att vakna kl 7, hade säkert kunnat somna om ifall jag hade velat men kände för att komma upp skapligt idag så jag kunde få lite mer av saker jag behöver göra gjort..

Blev ju inte av med något besök i onsdags eller igår heller av den jag skulle träffat.. Men kan förstå om man kanske inte orkar när man jobbat natt o så.. Jaja det blir väl av nån gång kanske..

Hade däremot annat besök igår.. Vet inte riktigt än om jag tycker det är en sån bra idé att ta upp kontakten med gammalt.. Aja träffar ju inte människan speciellt ofta så det blir nog bra det med..

Helgen blir väl lugn som vanligt, tänkte försöka ta mig till gymmet iaf.. Behöver verkligen komma dit o komma igång nu.. Anser mig vara tillräckligt frisk för att börja träna.. Blir väl kanske nått besök till mina föräldrar med då pappa fyller år imorgon..

Kommer ihåg när man var liten så visste man ju alltid att när pappa fyllt år så var det väldigt snart min födelsedag också då vi fyller med 5 dagars mellanrum.. Och det såg man ju alltid fram emot..

Ne fixa lite frukost då och styra upp lite saker här hemma kanske.. Eventuellt en tripp till gymmet oxå, jag känner suget som fan..

Bye



Onsdag

Blev och lägga sig sent igår då jag kollade klart på 3e säsongen av Sons of Anarchy, var ju så spännande så kunde inte låta bli att kolla klart.. Så blev inte sängen förrän vid 3 inatt.. Såg att säsong 4 skulle börja under 2011, så får väl se när den börjar.. Hoppas snart men blir säkert inte förrän i sommar eller i höst..

Blev o ställa klockan o gå upp skapligt iaf.. Städa av lite granna och sen vänta på att det skulle bli dags och möta Sandra & Joline.. Mötte upp dom vid Ica så köpte vi  med oss lite fika hem hit.. Kul med lite besök, o skönt o slippa ränna på stan o bara kunna vara i lugn o ro..

Senare så väntas det ju ett annat besök också, känner väl inte speciellt mycket för det alls.. Men men blir säkert bra det oxå.. Men ska försöka tajma in det lite så att man vet att det inte blir så långt besök eftersom människa ska jobba sen ikväll..

Magen kurrar på här så ska väl ta mig i kragen och fixa lite mat tror jag..

Behöver gå till gymmet med.. Har sån jävla ångest över att jag inte varit där på 2 veckor nu.. Det jag hade gått ner, har jag nog gått upp igen skulle jag gissa.. Men är lite segt att ta sig dit då dygnet är lite fuckat med.. Men men måste fan dit något denna vecka iaf.. Får vara slut på denna slöhet, för jag vet ju hur bra det känns när man är klar.. Och sen hur kul är det o ha ångest..

Ne sätta lite fart med saker jag behöver göra kanske.. Känner mig så jäkla trött bara..

Adios

RSS 2.0