Lördag natt

Precis kollat på filmen Drive, den var inte så jättebra utan tyckte mest den kändes väldigt seg och ett konstigt slut tyckte jag..

Idag har jag mest fixat och styrt här hemma, mina föräldrar kom hit förut idag och hjälpte mig att byta ut min gamla säng mot den nya. Hade säkert klarat det själv visserligen men lättare med lite hjälp och så slipper man dra det över golvet lika mkt. Dessvärre funka ju inte riktigt sängbenen så inatt blir att det sova på golvet typ.. Men det gör inte så mkt, bara hoppas man tar sig upp ur sängen imorrn.. Då det är långt upp från golvet.. Haha..

Skrivbordet jag köpte är också monterat och alla andra grejer jag köpte har jag plockat upp o fixat med oxå så fått lite gjort idag iaf, t.om hunnit med att tvätta 4 maskiner med tvätt..

Städningen får bli morgondagens uppgift och sen fixa med allt annat man ska göra.
Nackdelen med att inte orka så mkt i veckorna är att det känns som man har massor att göra på helgerna, måste till stan en sväng oxå och byta ut min jeans jag köpte då knappen visst var trasig.. Lite drygt..

Nu ska jag nog ta en värktablett och sen gå o lägga mig tänkte jag så man inte sover bort hela dagen imorgon för vill gärna hinna med allt jag tänkt göra..

Ne ska väl borsta gaddarna och sen krypa ner i min nya säng..

Bye


Fuck off

Känner mig just nu bara jävligt less och irriterad och framför allt jävligt trött på hur vissa människor beter sig alltså.. Konstigt att alla jämt ska behandla mig illa, måste vara något som gör att dom att folk tror det är okej att bete sig hur dom vill mot mig.. Jag vet inte..

Min fredag kväll blir väldigt lugn iaf.. Roar mig med att ligga och ha ont som fan men ja det går väl över det med, värktabletten hjälpte inte ett skit iaf..


Ne skiter i att skriva nått mer..

Shop til you drop

Va på stan idag efter jobbet och shoppade lite. Present till Joline bland annat, blev skor och en tröja. Skorna fick hon med sig hem direkt, hon vart så glad över skorna iaf. Gick där med sin lilla påse, lite gulligt.. Men kul att hon blev glad.. Men tröjan får hon vänta med tills hon fyller år, får se om det dyker ner nått mer tills dess.. Sånt vet man aldrig..

Sen köpte jag ett par jeans med som jag aldrig prova för orkade inte med det, blev även några linnen oxå. Skulle egentligen kollat efter lite mera men det pallade jag inte riktigt då jag inte riktigt gillar att gå på stan.. Får se om jag tar en snabbsväng i helgen kanske..

Investera iaf i sånt där silicon skydd till mobilen iaf, kanske det skyddar lite bättre iaf.. Kan ju alltid hoppas men behöver fixa något till displayen med egentligen, får se när man orkar fixa det..

I helgen blir det väl att byta ut min nya säng mot den gamla, hoppas sängbenen passar bara men det löser sig det med.. Sen ska jag väl plocka iordning på allt annat jag köpte på Ikea med kanske.. Lite att styra med i helgen som vanligt.. Aldrig en lugn stund känns det som ibland, alltid nått man behöver göra.. Men när man inte har så mkt fritid på veckorna så ja då blir helgerna lite köriga ibland men det gör på ett sätt inget heller..

Nu blir det strax sängen, tänkte lägga mig innan 23 för en gångsskull kanske jag inte är lika trött imorrn..

Ne borsta tänderna och sen krypa ner i sängen

Bye

Crazy Stupid Love

Detta är också en film jag väntat länge på att få se så det fick bli kvällens film.

Tyckte den var rätt bra faktiskt sen skadar det ju inte att Ryan Gosling är så förbannat snygg.


The Hangover Part 2

Precis sett klart på denna film, väntat länge på att se den så när jag fick tag i den ikväll så var jag ju bara tvungen o se den direkt.. Haha lika galen som den första kan man ju säga..


Lördag

Denna dag blir det tvätt och städdag, vilket behövs eller ja städa behövs mer än tvätta egentligen men kan ju lika gärna köra på det också..

Sen får det nog bli något smarrigt att äta sen ikväll till någon film eller så. Ska nog ge mig iväg på en promenad sen med tänkte jag medans tvätten går.. Det är tanken iaf sen får jag se om jag orkar det, lite att styra upp här hemma med så gå ut innan jag är klar borde jag inte göra, för då kommer det aldrig bli klart sen..

Annars så rullar väl saker på, jobbar och har inte så mkt mer fritid än så just nu då jag är helt slut efter jobbet så där försöker jag mest samla kraft till att träna istället. Och helgerna går ju åt till att göra allt jag inte hinner/orkar på veckorna liksom..

Känner mig en aning besviken också på en person, som jag inte trodde skulle bete sig såhär men ja där hade man ju fel igen.. Ska nog sluta tro gott om alla hela tiden, och bara tro att alla är helt dumma i huvvet istället så kan man ju kanske bli positivt överraskad för en gångs skull..

Fick hem denna film för några dagar sen.. Lejonkungen är ju en av mina favorit filmer när det kommer till Disney så var bara tvungen att köpa den när jag såg att den släpptes igen.



Dessa skor är också ett nytt köp som kom hem till mig häromdagen.. Men vet inte om dom kommer bli använda så mycket för jag fick sånt jävla skoskav när jag hade dom på mig. På båda fötterrna oxå, fast värre på den ena. Så när jag tar på mig dom så gör det ju rätt ont, så får se. Men ska väl försöka gå in dom lite mer kanske, känns lite tråkigt om man inte kan använda dom nu när man inte kan lämna tillbaka dom längre..



Fick med mig 2 pocket böcker hem igår från jobbet så ska väl läsa dom nångång när man får lite mer fritid över.



Ne kanske skulle sätta lite fart med allt det jag ska göra, så jag förhoppningsvis hinner klart innan det är dags för tvättstugan.. Sen kanske det blir lite besök ikväll, sånt som märks..

Bye

Green Lantern

Precis sett klart på denna film och jag gillade den faktiskt.. Annars har jag inte gjort många knop efter jobbet idag men rätt skönt faktiskt..

Här kommer en trailer som vanligt


A little bit of heaven

Precis sett klart på den här filmen, kanske inte nån bra film för mig som är lite känslig då jag böla en del.. Lite sorglig ju tycker jag.


Torsdag

Den här veckan har jag verkligen känt mig jävligt trött alltså, men kan ju bero på att jag inte sovit lika mkt som jag brukar.. Räcker att det blir 1 timme mindre än vanligt så är jag helt paj nästa dag.

Har väl inte gjort så mkt vettigt i veckan, träffat en polare i måndags och idag o sen tvättat lite oxå.. Hade även lite besök igår, o det var ju trevligt..

Imorgon är det äntligen fredag igen, även om det känns som veckorna går ganska fort så är ju helgen över lite väl snabbt.. Men skönt med fredag iaf och helgen lär bli väldigt lugn som vanligt.. Är rätt trött på party därav jag hellre är hemma o tar det lugnt o glor på film typ..

Sen rätt skönt att få slappa o ta det lugnt o sova framför allt.. Storstädning är det väl tänkt att jag ska göra med innan helgen är slut..

Hoppas på att kunna åka till GBG nån helg snart med.. Skulle vara skönt o slippa stan o komma bort lite o sen saknar jag ju C lite med för att vara ärlig..

Hoppas man får sin lönespec. imorgn, ska bli kul och se vad man får i lön nu när jag jobbat en hel månad förut några timmars karens och en sjukdag då.. Men svårt o räkna på det där tycker jag, därav kul och se..

Nu tänkte jag nog göra mig iordning för sängen och ta o slagga tidigt för en gångs skull, får väl se hur långt jag kommer med den tanken.. Kommer säkert på nått annat jag ska kolla..

Aja

God natt iaf

Touchback

Såg på denna film igår kväll, och den var lite gullig på ett sätt fast ingen höjdarfilm enligt mig..


Zookeeper

Såg precis på denna film, jag trodde faktiskt den skulle vara lite roligare men helt okej rulle att glo på..
Inte den bästa trailern kanske men orkade inte leta upp någon bättre..


Fredag

Imorrn är det fredag igen.. Vilket är skönt, även om helgen kommer ta slut lika snabbt som förut o det är dags för måndag igen..

Tvättat efter jobbet idag, men ska ta lite på lördag med för jag orkar inte tvätta i flera timmar när man jobbat hela dagen.. Räckte gott och väl att tvätta 3 maskiner idag..

Så skönt att man kan dela upp det lite men ja det skulle ju vara allra skönast att ha tvättmaskin hemma istället eller en tvättstugan med mer än 1 tvättmaskin.. Hade det funnits iaf 2 tvättmaskiner så hade det ju gått lite fortare..

Nu blir det strax sängen och sen upp tidigt imorrn igen.. Men känns lite lättare att jobba när det är fredag :) Och så slutar vi ju dessutom 15 min tidigare för att det är fredagsfika.. Så det är ju rätt nice..

Imorrn hoppas jag på lite besked, även om jag är helt övertygad om att jag kommer få ett negativt besked så vill man ju ändå veta liksom.. Skulle bli rätt chockad om det inte blev negativt om man säger så, så jag väntar mer svar bara så jag vet och det är överstökat liksom..

Ne sova nu.. Trött och seg i kroppen..

Bye

Söndag

Min tanke att ligga i soffan och bara glo på film hela dagen sket sig lite när det blev att åka o träffa en tjejkompis förut idag.. Och det var ju på ett sätt skönt att komma hemifrån lite granna oxå faktiskt..

Nu ska jag snart ta tag i disken och fixa mackor till frukost imorrn innan det blir tv för att sen sova..

Imorgon är det ju dags för jobb igen, får väl se vem man får jobba me då och vad man får göra..

Bye

Alle för en

Precis sett klart på denna film, och den var väl sådär.. Tyckte inte den var jättebra direkt men ja den funkade väl en seg söndag som denna..

Blir väl säkert nån mer film strax..


RSS 2.0