Snow White And The Huntsman

Detta blev kvällens andra film och den var ju lite bättre än den förra. Denna tyckte jag var bra även om den var 2 timmar lång. Men inget jag direkt tänkte på att den var så lång.
 
 

Lawless

Denna film tror jag kan vara riktigt bra. Den har premiär 14 September så det är ju snart. Kan nog vara ett bra sätt att spendera en fredag lr lördag kväll på :) Sen är den ju baserad på en sann historia också, och såna filmer är ju alltid lite mer intressanta, eller hur?
 

Läs mer om Lawless!

Lola Versus

Denna valde jag att se mest för att Joel Kinnaman är med i den.. Och ja den var väl helt okej, kan väl tycka att slutet var lite konstigt.. Eller vet knappt vad jag tyckte om filmen, konstig film.
 

Säljer

Håller just nu på och säljer av med både det ena och det andra. En av alla saker jag säljer ut är ju delar av min stora DVD samling. Kollar aldrig på dom iaf så då kanske dom kommer till större nytta någon annanstans.

Så tänkte att jag slänger upp bilderna på filmerna här med, man vet ju aldrig kan ju vara någon som tittar in som är intresserad. Så skulle något vara av intresse så är det bara o skriva en kommentar.
 
Säljer av med alla mina säsonger av serien Vänner. Säsong 9 är däremot redan såld.
Här nedan är ett litet urplock av alla filmer jag säljer.

Sen även Säsong 1 och 2 av serien Sons of Anarchy.
 
 

What to expect when you´re expecting

Såg på denna film igår och nja den var inte så bra tyckte jag.. Så den lär jag nog inte se någon mer gång.
 

Avalon

Vad passar bättre en söndag än att kolla på film?

Detta blev iallafall kvällens film och ja vad ska man säga. Ingen film som hamnar på top 10 listan direkt. Nog en av dom tråkigaste filmerna jag sett tror jag.. Spolade igenom slutet av filmen för pallade inte se mera.
 
 

Life Happens

Detta blev kvällens film och den var helt okej. Trodde den skulle vara lite rolig, men den bjöd inte på så många skrattstunder för min del.
 
Lite tråkigt kan jag tycka att Rachel Bison fick spela en ganska så tråkig roll.
  

Lördag

Hade en väldigt trevlig kväll igår hemma hos Johanna & hennes man.. Kul och träffa alla igen också för den delen. Men dom hade lyckats bra och Johanna skulle verkligen jobba som festfixare för hon kan det där med att få till en bra fest.
 
Lite bilder från gårdagen, tog inte så många kort men några iallafall.
 
 Bestämda sittplatser hade man när man kom, kul detalj med en bild som skulle ha någon koppling till den som satt på platsen.
 
 
 Det var mycket att dricka på en och samma gång där ett tag.
 
Tyckte denna var lite rolig som satt vid baren
 
Orka inte lägga upp resten men det var några iallafall..
 
På tal om något annat så har jag haft en magkänsla i flera dagar, och den vart nästan lite starkare igår. Vet inte varför jag känner lr tror som jag gör. Men har haft den där känslan ett tag nu tyvärr, och den släpper liksom aldrig.
 
Lite som att jag vet att den stämmer och därmed blir ännu mera på min vakt lr något.. Jaja det lär ju visa sig med tiden hur det blir så att säga.
 
Men jag upplevde en känsla som jag inte upplevt på ett tag o som jag vet mycket väl vad den egentligen innebär.. För man känner ju lite på sig när man varit samtalsämnet precis innan man dök, det blir liksom en liten konstig stämning kan man säga.. Jag har ju upplevt den stämningen ganska många gånger i mitt liv så jag vet ungefär hur det känns & vad det oftast beror på. I´m not stupid.

Även börjat känna mig lite irriterad över lite saker som inte behövs skrivas ut kanske. Lr en sak jag börjat känna är att folk vill hjälpa mig enbart för att dom själva ska se bra ut och kunna få känna sig duktiga, och inte för att dom verkligen vill hjälpa mig.
 
Alla kan ju spela ivriga och intresserade av att hjälpa en i början, men man kan inte låtsas hur länge som helst.. Till slut så lyser det igenom..
 
Aja nu vart det lite av ett negativt inlägg, kan lätt bli så när fingrarna bara åker över tangenterna av bara farten o så helt plötsligt har man skrivit massor.
 
Ville bara säga att jag hade det sjukt trevligt igår..
 
Adios

Fredag

Fredag idag, dagen jag kände mig stressad över redan i måndags men sen så skedde lite förändringar och eftermiddagen blev helt fri istället vilket gör att jag nu kan sitta o ta det lugnt o göra mig iordning utan stress innan jag ska bli hämtad lite senare..

Ikväll blir det lite partaj ute hos en av mina kurskamrater som jag gick en Administrationskurs med i våras.. Kommer nog bli en rätt rolig kväll kan jag tänka mig.. Får väl hoppas det iallafall.

Annars så har jag kommit igång med gymmet lite igen, tränade från förra fredag till i tisdags. Så nu har jag haft 3 vilodagar från gymmet men ändå rört på mig lite.

Men hade tänkt dra till gymmet imorgon och köra ett pass faktiskt, kan ju inte vila för länge känner jag.
 
Mätte även min kropp förut, vilket inte var så kul kanske men bra att veta vad man har för mått så man kan jämföra lättare sen. Då jag inte går så mkt på vågen.
 
Har även börjat äta såna här tabletter nu, ville mest bara kolla om det funka så det återstår ju och se om 30 dagar ifall det har givit någon effekt. Visserligen ger väl gymmet en del effekt med så kanske svårt o veta egentligen, men hoppas den ger lite extra effekt. Det återstår och se, man vet ju inte förrän man prövat så att säga. Men allt som gör att man ska bränna mer är ju positivt enligt mig så hoppas den funkar.
 
 
Nu ska jag väl kolla klart lite på datorn och sen bestämma outfit för senare och börja göra sig iordning lite grann.
 
Ha en trevlig helg

The Avengers

Såg på denna tidigare ikväll innan jag decka framför tvn i soffan.. Den var väl helt okej, inte helt i min smak kanske men den var helt okej att glo på en lördag kväll iaf..
 

Kvarteret Skatan reser till Laholm

Detta fick bli kvällens film efter att man varit på gymmet o tvättat lite..
 
Och den var ju lite som Kvarteret Skatan är i vanliga fall, gillar man serien så gillar man nog filmen.. Jag tyckte den var rätt rolig iallafall..
 

The Five Year Engagement

Precis sett på denna film och den var väl helt okej.. Inte jättebra kanske och tyckte nog att 2 timmar var lite för långt för denna film.. Nog ingen film jag lär se om kan man ju säga..
 

The Lucky One

Denna film har jag verkligen velat se länge då jag tyckte den verkar bra och kändes som en film i min smak, och förut så fick jag äntligen se den.. 

Och jag gillade den verkligen, tyckte den var bra och lite gullig story med.. Kan tänka mig att dom flesta brudar kommer gilla denna film..
 

Street Dance 2

Jag brukar ju i vanliga fall gilla dansfilmer, men denna tyckte jag inte var speciellt bra alls. Nog en av dom sämre jag sett tyvärr. Och tyckte inte direkt det var så många bra skådisar med heller.. Så nej ingen favvo för mig..
 
 

Think Like A Man

Precis sett klart på denna, och tyckte denna var ganska bra faktiskt.. Gillar filmer med lite happy ending slut..
 
Sen kul att min favvo från Entourage var med också Jerry Ferrara
 

Battleship

Såg på denna film igår, och tyckte väl kanske inte att den var jättebra.. Dessvärre så hade ju varken Liam Neeson eller Alexander Skarsgård någon stor roll i denna film. Men Rihanna överraskade mig iaf, hon var ju bättre i filmen än vad jag trodde hon skulle vara.
 
Men ja jag tyckte inte den var så jättebra direkt.. Utan den dög att glo på en seg fredagkväll..
 

The Hunger Games

Har nu äntligen sett denna film som jag väntat på att få se rätt länge, och den var ganska bra ändå tyckte jag.. Även om det är lite sjukt att ha ett spel som går ut på att alla utom 1 ska dö..
 
 

Snygg klänning

Var inne på Nelly.com precis och kollade runt lite grann.
 
Och där hittade jag en snygg klänning som jag absolut inte skulle ha något emot att få ha på mig..

Nu har jag kanske inte riktigt kroppen för denna rosa skönhet ännu, men den är riktigt fin i allafall, den och ett par svarta klackar till hade ju inte varit så dumt.

Den ser ut att vara i precis rätt längd också, även om man inte handlar så är det alltid kul att kolla lite. Dessvärre hade Nelly många fina klänningar som man bara kände vill ha, varav denna är en.

 
Såhär ser den ut
 
 
 

Det börjar ta sig

Det börjar ta sig lite med teorin till körkortet nu iallafall
 
 
Den första delen som det står utbildning på är inget man måste klara, utan den är mer uppdelad bara efter teorilektioner och så. Dom olika Faserna är ju lite mer breda när gäller frågorna.
 
Så nu är det bara repetionerna kvar i stort sett, vilket också är det svåraste eftersom det då gäller att komma ihåg allt man lärde sig för flera månaderna sen. Märkte att vissa saker sitter men en hel del som inte satt med. Så blir att plugga på en del, men repetionerna kommer ju klaras vart efter. Målet är att ha klarat Fas Repetition innan Augusti är slut. Men det ska jag nog klara om jag bara kommer till skolan och sätter mig och pluggar..
 
Nu blir det och fixa lite käk, får bli lax i ugn och wokgrönsaker till middag idag..

Hundvakt

Spenderade hela helgen med att vara hundvakt, vilket ledde till att jag inte sov ordentligt på 3 nätter.. Eftersom jag är ganska lättväckt, och hunden promt skulle ligga i sängen så vaknade ju jag till varje gång han rörde på sig lr satte sig upp för att han hörde någon i trappen..
 
Vilket gjorde att jag på söndagen var VÄLDIGT trött och lätt irriterad också för den delen..

Även fast jag sov 12 timmar sen på söndagen när hunden väl hade blivit hämtad av sin Matte på kvällen.. Vilket jag kanske inte hade räknat med utan mer hade räknat med eftermiddag men shit the shame..
 
Men varit hur jävla seg som helst både igår och även idag tisdag.. Måste få tillbaka dygnsrytmen lite och få lite ordning på saker o ting så det händer något.. Borde verkligen plugga för fullt, men nja det är svårt o få det gjort hemma eftersom jag inte finner det så intresserant.
 

Sen sitter jag och hoppas på svar från utbildningen jag sökte som jag är reserv på.. Hoppas ju att 4 personer ska tacka nej eller hoppa av så jag får komma in. Och så hoppas jag även på att få komma på intervju på ett jobb jag sökt och skulle bli sjukt glad om jag fick det jobbet.
 
Annars så vet jag inte om det händer så mkt, funderat ganska mkt på en del saker dom senaste dagarna får väl se om jag gör något åt det..
 
Är sjukt trött på regnet oxå, någon som vill bjuda med mig på en solsemester i 1 vecka?
 
Bye
 
 
 

Seg dag

Idag har jag på ett sätt inte gjort något alls men ändå en del..

Pluggat lite och sen var jag förbi Tina o käka lite lunch samt var ute med Molle några gånger..
 
Blev även en tripp till Hageby och handla lite åt Tina och sen förbi hennes jobb och sen hem till henne igen o hänga lite granna innan jag vandrade hemåt..
 
Hon lyckades fånga på bild förut när hennes hund totalt "attackerade" mig med pussar över hela ansiktet, är ju alltid trevligt o få lite kärlek, eller hur ? :)
 

RSS 2.0