Backstreet Boys - Incomplete

 
Detta är en gammal låt av grabbarna men fortfarande en av mina favoriter. Jag gillar den verkligen.
 
Forever a fan <3 En av mina högsta drömmar gick i uppfyllelse när jag fick se dom live för några månader sen för första gången. Största drömmen vore ju att få träffa dom, hade inte pengar till att köpa det vip paketet sist till konsertet. Men får hoppas det blir ytterligare tillfälle där man kan få möjligheten till att få träffa dom.
 
Iaf här är låten.
 

Tisdag

 
Veckan närmar sig sitt slut, skönt med bara 4 dagars vecka måste jag säga..

Idag fick det bli proteinpannkakor till middag med lite hallonsylt, då dom är lite torra i smaken så behöver man ha något till anser jag. Men behövs inte så mycket sylt som tur är.
 
 
Nu har jag precis tagit tag i berget med disk, och sitter nu och lyssnar på massa musik medans jag väntar in att finalen av Biggest Loser ska börja.
Tycker det är starkt att ställa upp i ett sånt program där hela Sverige verkligen får se vad man väger och får se en fläka ut sig totalt. Starkt.

Ska bli spännande och se vad dom 3 finalisterna har gått ner.

Trevlig kväll

Måndag

Igår var en riktigt seg dag. Var så trött och orkeslös hela dagen igår. Ville mest bara sova, och det märks att min kropp inte är helt 100 för jag går annars aldrig och lägger mig kl 21, men jag orkade verkligen inte vara vaken längre.
 
Åkte iväg med mina föräldrar och inhandlade lite nödvändigt, och vart lite onödigt också men det vara bara en sådan dag igår och ibland får man faktiskt unna sig lite granna. Dock gillade jag inte riktigt Rocky Road varianten, lite väl sött. Men som sagt någon enstaka gång måste man få unna sig lite skit också. Man kan inte vara på topp jämt.
 
 
Nu sitter jag mest och kollar upp lite saker på nätet och sen ska jag ta tag i att göra lite käk. Idag blir det köttfärssås och spagetti. Så jäkla gott. Och kör givetvis på fullkornspasta, lite nyttigare än vanlig pasta i alla fall.
 
Nej nu ska jag kolla lite bloggar, har blivit väldigt mycket träningsbloggar som jag börjat läsa nyligen. Men man får lite bra tips i mellanåt och det är ju aldrig fel.
 
Konstigt hur styrd man kan bli av pengar egentligen, hade väldigt gärna velat testa att köra med PT på gymmet ett par veckor för att verkligen komma igång och ha någon som pushar en, samt att ha någon som lägger upp ett kostschema åt mig.
Jag har lite koll ungefär på vad jag kan äta men jag tror inte min helhet på 1 dag blir så bra i längden. Skulle vara skönare och ha någon som är kunnig inom kost och kan lägga upp ett schema på vad man ska äta.
 
- Man gör en massa val i livet varje dag, dessa val påverkar hur din vardag och tillvaro kommer se ut. Så ta en dag i taget och försök göra bra val varje dag. -

RSS 2.0