The Lincoln Lawyer

Detta blev kvällens film och den var rätt bra tyckte jag.. Nu blir det sängen..


Tröööött

Tycker verkligen inte man ska yttra sig när man inte vet vad man pratar om.. Fick nedanstående kommentar förut.. Och liksom vad vet du om hur mkt jag tränar? Du vet ju egentligen inte ett skit om det.. Egentligen bryr jag mig inte men idag har jag varit så irriterad hela dagen så kunde inte låta bli att bry mig denna gång..

ööh fetaste armarna i sverige? kanske ska träna lite

Känner mig verkligen helt jävla slut, hållt på här hemma mellan 12 och 18, så det blev ganska många timmar till slut.. Ska hälla ut vattnet i mopphinken, ställa in dammsugaren och plocka in lite kläder och sånt nu innan det blir att krypa ner i sängen tänkte jag..

Imorgon blir det att gå upp tidigt så man hinner med lite innan det är dags att möta upp syrran vid tåget.. Ska ju tydligen bli regn imorgon men det får gärna komma på eftermiddagen eller något isåfall.. Men blir klänning även om det regnar imorgon..

Innan jag möter syrran imorgon ska jag hinna med att ställa undan datorn, göra mig iordning, diska efter frukosten och lite annat små fix..

Sen blir det väl bara att vänta på att det ska bli dags för det som sker imorgon.. Det ska helt ärligt bli rätt skönt att få det överstökat om man får säga så.. För morgondagen kan bli rätt jobbig, men hoppas den kommer bli ganska bra ändå.. Sånt som är svårt att veta efteråt.. Ska försöka förbereda så gott jag kan med här hemma inför fikat efteråt..

Ne nu ska jag lägga in lite bilder på datorn och sen göra mig klar för sängen tänkte jag..

Gonatt


30 Juni

Är strålande sol och jättevarmt och skönt utomhus, och vad gör jag, jo spenderar dagen inomhus.. Känns väl sådär lagom bra kanske.. Men jag möblerade om lite igår och så kom pappa förut och hjälpa mig att flytta det sista för att kunde jag inte flytta ensam..

Och så måste jag ju städa också eftersom det kommer folk hit imorgon så då kan det ju vara trevligt om man har dammat och torkat av samt dammsugat i lägenheten.. Moppa golven gör jag nog sen ikväll tror jag innan jag lägger mig..

Har iaf fått vara ute en stund idag när jag gick till Ams förut och la på pappret till FK.. Sen har jag bara gått o plockat och styrt här hemma..

Har en liten paus nu medans jag får i mig något litet så länge..

Men vart väldigt bra det här iaf, ska ta lite kort sen så slänger säkert upp det här tror jag.. Men det blir nog inte förrän sen, ska ju se till att bli helt klar också..

Ska ta och börja damma och dammsuga strax tänkte jag så det blir gjort och sen plocka iordning på det sista som ligger lite överallt.. Men ja nöjd är jag iaf.. Pappa sa förut när han var här att såhär borde jag haft det från början..

Så det enda som ska fixas sen är att införskaffa ett slags draperi av något slag att ha i ena av dörröppningarna här hemma.. Får kolla på det nångång längre fram när man har tid och lust att engagera sig..

Ne dags att sätta lite fart nu så man blir klar..

Bye

Onsdag

Känt som det gått i ett sen jag kom hem förut vid 19 ungefär.. Sov hos Sandra igår så har varit hela dagen med henne och Joline..

Igår så åkte jag först till mina föräldrar och tvättade, och sen när jag hängt upp första och den andra gick så drog jag ner till Sandra och Joline ett tag, innan vi gick upp till mamma och pappa alla 3, eller ja var bara mamma hemma.. Pappa kom ju typ när vi gick..

Sen blev det att dra och handla lite granna innan det blev hem o dega..

Idag så blev det på eftermiddan först förbi mamma o hämta en tröja, sen ner till stan och gå o glo lite granna.. Något för att fördriva lite tid med än att bara sitta hemma liksom..

Sen när jag kom hem, så kom strax efter pappa med min tvätt från igår, så hängt in och vikt det o hållt på.. Sen betalat dom sista räkningarna oxå.. Skönt att ha det gjort..

Sen fick jag ett ryck och började möblera om.. Lägger säkert upp bilder på det imorgon när jag är lite mera färdig, eller så väntar jag tills allt är som det ska stå istället.. Sånt som märks.. Tog ju inga förebilder heller, men så är det.. Får jag ett ryck att göra något så kör jag bara så mkt jag kan..

Och det gick ju bättre än jag trodde det skulle göra, även om det såklart tog lite längre tid än om jag hade haft hjälp..

Imorgon ska jag till Ams och lägga på pappret till FK, ska ställa klockan ifall jag sover länge så kan man ju fixa det när dom öppnar..
Sen blir det att fixa klart med det man ska göra här hemma, och sen storstäda oxå eftersom jag får besök på fredag med..

Ska bli kul och se vad folk säger när dom får se hur jag möblerat.. Men jag tycker det vart jäkligt mkt bättre iaf och sen blir det nog ännu bättre sen när man är helt klar oxå..

Ne nu ska jag ta tag i min disk tror jag och sen dega i soffan lite innan jag kryper ner i sängen för idag..

Gonatt

Tisdag

Sitter hemma hos mina föräldrar just nu och lånar deras tvättmaskin, väntar på att första maskinen ska bli klar.. Deras tvättmaskin är ju så jäkla seg alltså.. Tar över 1 timme att tvätta en 40 graders tvätt.. Men ja jag orkade inte vänta till kl 16 idag med att tvätta hemma då jag ska iväg sen och jag hade kommit iväg så jäkla sent då..
Igår så var jag hos en polare ett tag och sen efter jag kom hem vid 20.30 så tog det mest lugnt, fixade lite kvällsmat och sen kollade på Johan Falk filmen som var igår.. Joel Kinnaman är ju rätt het att kolla på så att säga..
Nu har jag precis sett klart på första avsnittet av True Blood för denna säsong, kommer säkert bli en bra säsong.. Har läst lite om att den ska vara ganska Eric fokuserad och det får jag nog säga att det gillas..
Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, hoppas på att första maskinen med tvätt kan bli klar snart.. Så kan den kanske hinna torka lite innan nästa maskin är klar.. Då det är sol och varmt ute idag så kan man ju hänga ut tvätten här ute.. Helt sjukt vilken lång tid det tar att tvätta alltså, känns nästan som att maskinen kör programmet 2 gånger..
Annars så är det mkt som snurrar i huvvet på mig just nu.. Men fick ett väldigt roligt samtal idag så får väl se hur det går sen när det är dags i augusti.. Men det lär jag säkert skriva om någon annan gång..
Nu verkar det som att första maskinen med tvätt ÄNTLIGEN är klar.. Så ska gå o hänga upp den nu..
Bye

Sons of anarchy

Kommer spendera  min söndag med att kolla på SOA säsong 2, har liten paus nu eftersom jag ska fixa något att äta strax tänkte jag..

Får se om jag orkar gå igenom hela boxen eller inte.. Men rätt skönt att bara softa lite.. Gjorde om lite i köket med men tog ju ingen före bild men det var betydligt bättre nu efteråt iaf..

Och så ska jag ju möblera om i lägenheten med, men det får vänta tills jag har lite bärhjälp och så.. Får se om det blir pappa eller någon annan som hjälper mig.. Tror Sandra skulle se om hon kunde hjälpa mig.

Aja återstår att se, ingen jättepanik direkt men tror det kommer bli bra så..

Veckan som kommer är det en del att göra som vanligt, iaf på tisdag och fredag då är det ingen mening o planera något annat..

Ne nu mat och sen fortsätta se på SOA

Bye
Hope to see you sooon

Midsommarafton

Först på dagen så blev det att åka ut till min faster och käka lite mat och så där.. Trevligt trevligt.. Var lite tipspromenad oxå men det var ju väldigt långsökta frågor så var ingen som hade alla rätt där.. Haha.. Men brorsan var bäst..

Köpte denna på bolaget i onsdags, eftersom man vill ju såklart smaka när det är något nytt(eller ja den har ju funnits ett tag nu) men ja jag tyckte den var god måste jag säga.. Så kan nog bli att köpa den flera gånger.. Köpte den andra sommarsmaken oxå men den har inte blivit smakad ännu..

Efter vi hade käkat mat och sånt där så blev det lite jordgubbar och mjölk efter det..



Drack även lite jordgubbsvin lr vad det va som också var rätt gott måste jag säga.. Inte alls dumt..



Och sen flera timmar senare så blev det inåt stan igen och sen hem till Sandra och Joline för att dricka lite vin.. Vi fick oss många skratt åt Joline iaf.. Hon är ju lite knasig ibland den där ungen, tror hon ville supa oss under bordet eller något igår.. För hon tyckte vi skulle dricka ur glasen hela tiden.. Haha.. Men ja det var en mycket trevlig kväll igår och helt lagom för midsommar måste jag säga.. Var hemma till halv 2 så blev inte jättesent heller..



Allt som allt måste jag nog säga att det blev en lyckad midsommarafton faktiskt.. Idag så har jag inte gjort så mycket speciellt.. Var med Sandra och Joline på Maxi för att handla lite granna och sen så blev det hem till mina föräldrar för lite middag efter det..

Nu sitter jag här och vet inte riktigt hur jag ska fördriva resten av kvällen, får väl se vad man hittar på.. Ifall man tar hit besök eller bara är lite ensam istället.. Time will tell..

 Provade något helt nytt igår att ha ett diadem, har aldrig använt det förut.. Men ja jag tyckte det vart rätt bra faktiskt.. Kände man sig lite uppfixad iaf..

Ne nu ska jag plocka och styra lite granna hemma tänkte jag.. Och sen blir det säkert en film lr lite besök, lr kanske båda vem vet..

Trevlig kväll

Hollywood Hills

Tänkte bara slänga in ett youtube klipp på en jäkligt bra låt enligt mig.. Skriver om midsommarafton senare eller imorgon för nu måste jag rusa iväg..


Glad Midsommar

Gårdagen var det fullt upp hela dagen, var på 2 arbetsintervjuer för samma företag men dom tyckte inte jag passa in där så jag fick inte det.. Men ja någongång löser sig väl det där oxå.. Just nu är mina tankar på så himla mkt annat så jag orkar knappt söka jobb just nu pga av att det varit ganska jobbiga månader..

Var iaf hos frissan igår och klippte av mig lite år, kanske inte jättemkt som vart klippt men några cm blev det iaf och man känner sig ju lite fräschare åtminstone.. Syns ju nog inte så jättestor skillnad men det känns som det försvunnit massor av år iaf..



Sen blev det även en sväng på stan efter frissan för att fördriva tid innan jag skulle vara på intervju nummer 2..

Köpte bland annat stenar till mina ljus jag köpte häromdagen och det vart väl snyggt?
 

Sen köpte jag även ett diadem så jag kan få bort håret men ändå ha det uppsatt typ.. Skulle behöva köpa hårspännen oxå men det är väldigt svårt att hitta några som sitter kvar när man har tunt hår.. Men ja diademet funkar ju sålänge..

 

Sen blev det även strumpor, mascara och en sparburk innan jag satte mig på bussen ut dit.. Sen kan jag väl känna att dom kunde sagt igår morse att det skulle hålla på i 3 timmar där ute men men..

Sen efter jag var klar där ute på intervju nummer 2 så blev det stan en snabbsväng igen för att köpa en långklänning jag hade sett.. Tänkte jag skulle ha den nästa fredag, men så börja jag tänka förut att om det spöregnar så kanske jag inte vill gå i klänning.. Så funderar på att försöka hitta ett par byxor just in case, och regnar det inte så kan jag ju lämna tillbaka brallorna i efterhand..

 

När jag kom till kassan så hade jag ju räknat ut vad det skulle gå på då jag plockade på mig ett par leggings oxå(som jag nu ångrar, så ska lämnas tillbaka) och så gick det på nästan 200 kr mindre än jag tänkt då klänningen var nedsatt från 299 till 129..

Ne nu ska jag fixa lite frukost och sen blir det att åka till min faster om några timmar o käka lite granna..  Avslutar inlägget med en bild och att skriva Glad Midsommar


Paket

Var på Ica och hämtade ut ett paket medans jag var och handlade men vad det var i det tänker jag inte visa, utan det behåller jag för mig själv..

Men fick hem denna i brevlådan häromdagen, SOA säsong 2, så blir väl att börja se igenom den i helgen tror jag..



Gick även förbi och köpte 2 ljus på 10an till mitt ljusfat i hallen, tyckte dom passade väldigt bra med färgen jag har i hallen.. Eller?
Sen ska jag ju köpa lite stenar eller något och ha runt omkring tänkte jag..


Ne nu ska jag återgå till Mike and Molly och sen försöka förbereda mig lite för intervjun imorgon och hoppas jag kommer somna tidigt ikväll eftersom jag måste upp tidigt..

Handlat

Kom hem för ett tag sen, varit och storhandlat lite granna.. Blev en sväng förbi systembolaget också och köpa några cider.. Sen om man dricker dom i helgen eller inte återstår att se.. Men bra att ha hemma liksom..

Sen fick jag ett roligt samtal också medans jag höll på att packa upp alla varor, tur att jag hörde att det ringde iaf eftersom jag hade musik på..

Och det är ju en tjänst på ett bemanningsföretag men vet ju att det är ett bra företag då jag jobbat där förut..Så ska på intervju imorgon.. Så det är ju jäkligt roligt faktiskt, alltid kul att bli kallad på intervju och så får man väl hoppas man gör ett tillräckligt bra intryck och inte gör bort sig för mycket..

Så beroende på beskedet imorgon sen så kan det ju bli en väldigt bra dag och jag kommer ju bli väldigt glad också ifall jag skulle få jobbet.. Men ja det återstår att se imorgon, gäller ju att inte hoppas för mycket även om jag VÄLDIGT gärna vill ha jobbet.. Är ju dessvärre kanske inte så bra att visa det bara, att sälja in sig själv är verkligen jättesvårt.. Men skulle va kul med detta jobb eftersom jag skulle utvecklas enormt mycket som person och det vet jag ju redan med tanke vad det är för tjänst också..

Ne nu ska jag göra mig iordning och gå bort till Ica och handla det jag glömde på Willys förut, och sen blir det lite tacos ikväll(utan bröd och tacosås) och kolla på Mike and Molly tror jag..

Stan lär det nog inte bli något med idag, får se om jag hinner det imorgon beror ju lite på hur det går.. Kan bli en fullspäckad dag imorgon men det gör mig ingenting.. Trivs när det är full rulle..

Ne gå och handla så  man kan få lite mat i magen snart också..

Bye bye

Off läge

Just nu håller jag på att tvätta, kände att det verkligen behövdes när trosorna började ta slut i byrålådan.. Kan ju vara fräscht med trosor på sig ibland kanske.. Haha..

En halvtimme kvar tills man ska hämta tvätten och slänga i nästa, och sen när allt tvättande är klart så blir att åka och handla hem massa mat och lite annat.. Blir nog en promenad till ÖB sen då jag nog blir klar ett tag innan vi skulle handla, så får jag bli hämtad där istället..

Känns som pengarna bara rinner igenom fingrarna på mig lite just nu men ja mat måste man ju köpa så vad ska man göra liksom..

Sen kanske det blir stan efter man handlat, eller om man ska ta det imorgon efter frissan.. Får se lite hur jag ska göra.. Men vill ju gärna gå på stan i god tid så man har lite tid på sig att hitta kläder till nästa vecka..

Men att hitta svarta långbyxor i slutet på juni, känns ju inte som det allra lättaste måste jag ju säga.. Men hoppas verkligen jag hittar det, för annars vet jag inte vad jag ska göra..

Ne nu ska jag nog styra lite här hemma tror jag medans jag väntar på att tvätten ska bli klar..



Bye

Mike and Molly

En rätt rolig komediserie enligt mig


Tisdag kväll

Kom hem för kanske 30 minuter sen, spenderade eftermiddagen hemma hos Sandra, då jag inte pallade att sitta hemma och glo faktiskt..

Annars gjorde jag väl inte så mkt annat vettigt idag egentligen.. Fick det jag väntat på med posten iaf och sen fick jag även säsong 2 av Sons of Anarchy i brevlådan.. Kan nog bli att jag börjar att se på det i helgen eller så..

Imorgon känns det som att det är full rulle, tvätta på förmiddan och storhandla på eftermiddagen.. Men kan nog bli att jag tar ÖB medans jag tvättar så kanske jag inte behöver åka runt till så många ställen..

Ska nog lägga mig och se på Mike and Molly nu innan det blir sängen.. En ny komediserie jag hitta, började ju på kanal 5 i måndags men tålmodiga jag kände inte för att vänta på att få se alla avsnitt så fixade hem dom istället.. Och tycker den är riktigt rolig än så länge..

Ne fixa lite te och sen inta soffläge och glo på några avsnitt innan man somnar..

Kommer nog bli att möblera om som jag hade tänkt förra vecka, men med hjälp då så går det ju lite lättare kanske..

Bye

Johan Falk

Sitter just nu och kollar på Johan Falk filmen på 4an och ska väl sova sen när den är slut.. Ser den mest bara pga Joel Kinnamans medverkan..

Fick inte det jag väntar på med posten idag men kommer förhoppningsvis imorgon, hoppas jag iaf.. Så jäkla segt när man väntar på något..

Jag var nära och göra något dumt förut idag eftersom jag har så dåligt tålamod men jag bestämde mig för att strunta i det och avvakta istället.. Och det var ju bra att jag bestämde mig för att ha tålamod den här gången.. Blir nog bäst så i slutändan iaf..

Annars har jag väl inte gjort så mkt idag egentligen.. Imorgon har jag väl tänkt att dra till gymmet och efter jag kommit hem därifrån o käkat, dra till Sandra och umgås med henne lite granna tänkte jag..

Sen kanske handla lite på Ica imorgon med om jag får mina cash vill säga.. Annars hoppas jag att det blir och handla på onsdag, för det börjar bli lite tomt hemma nu alltså..

Ne har väl inte så mkt mer att skriva just nu tror jag.. Väntar på att reklamen ska ta slut o sen se klart filmen, ställa klockan och krypa ner i sängen o förhoppningsvis få sova..

Just det, fick ett rätt sjukt förslag förut idag med.. Nog för att jag fått lite liknande förut men detta var något nytt och nog det sjukaste av dom alla.. Men ja finns väl folk till allt..

Bye

Öppen och ärlig

Jag kan kanske vara lite för öppen och ärlig med vad jag känner och tycker ibland, men ibland är det tvärtom att jag stänger in allt jag tycker och behåller det för mig själv.. Det beror lite på situationen också tror jag..

Och sen är det ju klart att man väljer vad man berättar för sina vänner också eftersom man blivit huggen i ryggen ett par gånger av folk genom åren så vågar man inte riktigt lita på någon fullt ut.. Tyvärr är det så, även om jag vet att jag säkert kan lita på vissa fullt ut men man vågar liksom inte..

Men tror att anledning till att jag är så pass öppen här i bloggen och i övrigt med är nog för att jag helt enkelt inte bryr mig ifall snackar om mig.. Vill dom prata om mig så får dom ju göra det, om dom tycker det är roligt.. Men det är ju därför man också väljer lite vad man berättar eftersom vissa saker vill man ju kanske inte att folk ska skvallra om..

Som jag skriver ändå ganska öppet i den här bloggen tycker jag, men det är ju såklart väldigt mycket som jag inte skriver ut av mina tankar och känslor också, och om saker som händer.. Och skriver jag något försöker jag skriva det lite krypterat så man inte ska känna som att man pekar ut någon ifall det går, inte allt man kan skriva så heller..

Ne ska nog göra mig iordning och sen dra ut på en promenad tror jag.. Fast ska ju till gymmet senare fram mot kvällen också.. Så får se lite hur jag gör, men skulle vara skönt med en promenad nu faktiskt..

Bye

Musik 2

Några fler youtube klipp med låtar jag gillar just nu.. Nu ska jag lägga mig och försöka sova lite granna..






Musik

Slänger upp några youtube klipp på några låtar som går rätt varma hemma hos mig just nu..








Where them girls at

Också en ganska bra låt tycker jag..


Mat

Är hungrig men vet inte riktigt vad jag vill ha av det som finns hemma, och vet inte vad jag orkar laga heller..

Men det skulle ju vara jävligt gott med en pizza, en sån där pizza med kött och beasås på.. Så jäkla gott men palla klä på sig för att gå ut i det här vädret bara för att köpa en pizza.. Tveksamt att jag pallar det.. Så måste resa mig ur soffan nu och bestäma mig för något av det jag har hemma istället.. För mat måste jag iaf ha i mig, är 7 timmar sen jag åt.. Och jag ska ju egentligen äta med 3-4 timmars mellanrum så verkligen på tiden nu..

Vet knappt vad jag skriver om idag känner jag så nog inte så intressant läsning direkt.. Men ja nått ska man ju göra för att fördriva tiden..

I veckan blir det att klippa sig, storhandla, gå på stan och kolla efter kläder(hoppas jag hittar det jag behöver), fixa med mobilen om jag hinner.. Och sen blir det gymmet också förstås, och säkert lite annat med skulle jag tro..

Ne bestämma sig för vad man ska äta nu innan jag hungrar ihjäl här..

Säng

Satt och kollade runt lite igår efter ny säng.. Eftersom den jag har, har jag fått av exet och vill verkligen inte ha kvar den dels pga det och sen för att den är ju jävligt gammal.. Så jag skulle ju verkligen behöva en ny säng, och då tänkte jag ju att jag skulle slå till och köpa en liten större.. Inte för att det egentligen behövs kanske då min 120 räcker ganska så bra..

Men ja jag är ju ute efter att köpa en sängram och det är nästintill omöjligt att hitta till en 120 säng.. En sängram eller sänggavel som är 140 cm bred är också rätt svårt att hitta.. Iaf som är snygg..

Men hitta iaf både sängram, säng och bäddmadrass för hyfsat pris på IKEA, så ska väl börja spara ihop till att kunna köpa allt det vart efter.. Men blir nog att köpa det i 3 olika omgångar tror jag iaf.. Eller om man sparar o köper allt samtidigt.. Iaf sängen o bäddmadrassen, för det här gamla helvetet jag har nu vill jag få ut härifrån innan detta år är slut och det ska jag nog minnsann ge mig fan på att fixa oxå.. Det borde inte vara så svårt tycker jag att fixa.. Men ja det återstår väl att se, har ju en sommar nu där det säkert kommer hända annat som lockar också..

Sen behöver man ju inte köpa allt samtidigt kanske.. Men ja mkt man ska försöka spara ihop till känns det som eftersom det är lite annat jag vill byta ut hemma också.. Men säng är det som är allra viktigast att kunna spara ihop till, för det är iaf något som verkligen behövs bytas ut..

Funderade då på att köpa en 160 säng eftersom det är rätt lätt att hitta sängram till en sån stor säng.. Men så blir jag lite fundersam om det kanske blir för stort i rummet.. Att den får plats vet jag för det har jag mätt men tänkte om rummet såg ännu mindre ut då kanske..

Sånt som märks hur det blir när tiden väl är inne för att köpa säng..

Är så jävla uttråkad så det finns inte, inget som finns att se på tv heller.. Kan denna dag vara slut någongång.. Imorgon blir det att dra till gymmet och träna och det ska väl förhoppningsvis bli en bättre träningsvecka än denna och förra vecka varit..

Bye

Seg söndag

Varit skitseg hela dagen idag, vaknade först kl 6 imorse men då vägra jag faktiskt gå upp och lyckades somna till slut för att vakna vid 8 och sen tillslut 10 igen.. Och jag känner mig halvt vaken typ, är skitseg och trött, skulle ju kunna tro att jag söp igår men drack bara 2 cider och det är typ ingenting liksom..

Och så har det ju regnat hela jävla dagen också till och från, så man känner ju inte speciellt mycket för att gå utanför dörren heller och hitta på något.. Så ja jag har väl mest legat här och försökt fördriva tiden.. Känner inte för att se nån av filmerna jag har på datorn heller så får se vad jag ska hitta på..

Fick en tanke att lägga lite pussel eftersom det brukar försvinna några timmar på det, men kom inte längre än att plocka av köksbordet innan jag la mig på soffan igen.. Och nu ligger jag här och lyssnar på musik och tänker alldeles för mycket på allt möjligt..

Skrev en hel del om något jag precis deleta.. Men det var väl i korta drag att jag borde bryta kontakten helt med en människan för mitt eget bästa men jag kan verkligen inte, och vill absolut inte göra det.. Hur fan bryter man helt med någon som man får ut så mycket av att umgås med.. Det jag får ut av att umgås med denna person har jag inte fått ut av att umgås med någon förut.. Det är fan svårt detta, men inte ett dugg hållbart är det.. Och känner redan nu att det börjar gå lite åt fel håll.. Fuck fuck fuck säger jag bara.. Aja det löser sig väl, blir det som det känns att det är på väg att bli så får man väl ta upp det och se vad responsen blir helt enkelt.. Även om jag nog vet vad den blir.. Det kan liksom aldrig sluta på ett bra sätt och det vet jag ju, varav att det inte är en hållbar situation i längden och har aldrig varit..

Ne nu ska jag inte skriva mera om det där, för nu börja jag bara tänka en massa och på en massa annat oxå.. Märks hur saker och ting blir vart efter..

Nu ska jag väl försöka fördriva tiden lite granna på nått sätt tills det blir dags att sova.

Bye
Hur slutar man vilja ha något man inte kommer kunna få?

Coming home

Ny favoritlåt för mig


Möblera om

Gott och plockat lite här hemma och röjt upp bland all som legat överallt här.. Och fick en plötslig lust att möblera om, men ja jag kan ju inte direkt flytta på möbler själv, och kan ju inte dra möblerna över golvet heller för att det då kan bli repor i golvet..

Så ja det blir väl inget med den saken eftersom jag är själv.. Kanske lika bra men skulle vara kul med en förändring.. Min tanke var nog att byta plats med tvn o soffan och sen ställa in sängen i köket och ställa ut köksbordet här ute i rummet istället..

Jag har ju som ett tvådelat kök man säga efter det är en halv vägg som skiljer av lite.. Ja det är min tanke och skulle säkert bli bra men det är ju just det att man inte kan göra det ensam.. Eller skulle säkert gå men fan vilken tid det skulle ta..

Köpte vattenmelon igår när jag gick förbi Hemköp på vägen hem.. Mycket gott det.. Och åt upp resten till frukost imorse, det var inte heller så tokigt..



Nu ska jag väl ta en dusch och sen fixa något att äta tror jag.. Kan nog bli så att jag öppnar vinare i kylskåpet sen med..

Bye


The Romantics

Såg på denna film nu ikväll och jag rekomenderar den verkligen inte.. Jag tyckte den var lite halvseg, konstigt slut.. Ne ingen bra film i mina ögon iaf..


Fredag

Idag har jag väl egentligen inte gjort så jättemkt speciellt.. Gick upp skapligt och sen gick jag mest o drev o vänta in posten på att min hyresavi skulle komma.. Och sen fick jag en annan sak med posten också som jag väntat på, vilket gjorde mig glad..

Sen när posten kommit så blev det att göra sig iordning och gå upp till försäkringskassan och fök för att lämna in massa papper.. Skönt och ha det gjort iaf, sen passade jag på vägen hem på att gå och boka en klipptid.. För det behövs verkligen kan jag lova, det ska bli så skönt att klippa av sig lite hår och få känna sig lite fräsch i håret igen..

Och sen blev det och vänta på att pappa skulle bli klar, så blev det en sväng till Media Markt och prata med dom, då min lucka börjat lossna för 3e gången nu och sen displayen blev helt cp och konstig bild o så..

Men ja jag vill ju ha mobilen utbytt till en ny istället eftersom jag lämnat in den med samma fel 3 gånger nu.. Ska bara vänta på att få tillbaka mobilen och få alla papper om att den varit inlämnad 3 gånger o vad dom gjort osv..

Hoppas jag hinner med det nästa vecka bara, då jag ska klippa mig på torsdagen, för på onsdag är jag rätt upptagen så då lär det inte hinnas med.. Annars får jag ta det på måndagen istället efter nästa helg..

Har så jäkla ont i mitt ben till och från, ibland gör det så ont att jag knappt kan gå på det.. Har en läkartid om 2 veckor, får se om jag orkar gå med det så länge eller om jag tar tag i det o åker upp akut.. Men känner jag mig rätt så väntar jag nog.. Skönt iaf att jag får sällskap till läkaren, så slipper man sitta där själv.. Och skulle jag gått själv hade jag säkert avbokat det.. Jag gillar verkligen inte att gå till läkare och sånt.. Gör det inte om jag absolut inte måste..

Ska även gå och kolla efter lite kläder nästa vecka och se ifall jag kan hitta ett par svarta byxor och någon svart topp/tröja också som man kan ha på begravningen.. Detta är kläderna jag köpte förra veckan..

    

Dessa köptes på KappAhl, var 3 för 2 så behövde bara betala för byxorna och ena toppen så det är ju bra.. Köpte ju även dessa skor, men ballerina skorna lämnade jag ju tillbaka för det kändes inte riktigt jag..



Ne annars har jag väl inte så mkt mer att skriva egentligen.. Helgen lär bli lugn, imorgon lär det nog inte hända så mkt och på söndag kanske jag ska träffa en person men vi får se om det blir så.. Känns väldigt osäkert att det kommer bli av då det inte är något som är helt bestämt pga jobb osv..

Hoppas däremot på att jag kommer få träffa min (egentligen inte min men iaf) Mr M mycket snart igen, för det skulle verkligen inte vara fel.. Men ja sånt som märks när det finns tid då människan är så sjukt upptagen hela tiden.. Men ja man hoppas ju på så snart som möjligt såklart.. Ne nu ska jag inte tänka på det mer, det är inte bra för då blir det bara jobbigt på ett sätt eftersom tankarna gärna vandrar iväg till vissa speciella saker.. Hahaha

Ne nu ska jag väl fixa lite te och sen fördriva tiden lite framför tvn eller nått innan det blir sängen..

Trevlig helg

Finally

Skulle egentligen gått upp redan till 9 för att tvätta men valde att snooza en timme för var skit trött men ja det är inte riktigt någon som snor tvätttiderna här så det är liksom lugnt om man börjar lite senare, bara man är klar tills nästa person ska in i tvättstugan..

Blev även lite besök här förut, typ bara en halvtimme men ja det var ju trevligt att träffa människan iaf då det var 2 månader sen sist.. Bara hoppas nästa gång inte dröjer lika länge som denna gjorde.. Vi ses ju på tok för sällan enligt mig men förhoppningsvis är man ju inte ensam om att tycka det..

Efter besöket varit här så blev det ner och hämta tvätt och sen slänga i ny tvätt innan jag traska upp till Ams och fixa papper, som gick väldigt fort idag tack och lov..

Sen blev det och dra till gymmet och träna med Annie, men ja det gick väl sådär idag.. Jag fick sån huvudvärk och orkade inte riktigt kände jag.. Men hoppas det går bättre imorgon istället..

Imorgon ska jag väl kanske fortsätta och städa lite granna och sen får man se lite vad man ska göra innan det blir dags för gymmet imorgon..

Nu ska jag iaf fixa något att äta eftersom jag inte hann det förut idag, så är ganska hungrig nu eftersom jag inte ätit sen vid halv 11 idag.. Så är verkligen på tiden att äta, kanske därför jag fick ont i huvvet när jag träna med eftersom jag inte ätit på väldigt länge..

Ne nu ska jag klä på mig och fixa lite käk..

Bye


Tisdag kväll

Va på gymmet och körde ben förut idag, och det gick ju inget vidare direkt.. Va inte ett dugg motiverad kan jag lova men ja jag var ju där iaf..

Och sen har jag inte gjort så mkt mer vettigt idag faktiskt, skulle gått till Ams och fixat lite papper men jag orkade inte så får ta det på torsdag istället..

Nu har jag precis druckit lite te och kollat på Aladdin, man blir aldrig för gammal för Disney.. Hoppas jag iaf..

Ska väl försöka sova snart då jag ska upp tidigt imorgon och åka o hjälpa Sandra med lite grejer och sen blir det gymmet imorgon kväll..

Känns som det var länge sen jag bara fick vara utan att jag har så mkt jag ska göra.. För har massor att göra här hemma också som jag måste få gjort innan veckan är slut..

Men ja allt hinns väl med inom sin tid säkert.. Helgen funderar jag på att bara vara hemma, stänga av mobilen och glo på film o bara vara.. Men ja vi får väl se om det blir så..

Gonatt
" Jag blir så lack så jag ruggar "

Blir så trött

Alltså jag blir så trött på att vissa inte bara kan säga som det är istället för att ljuga och tro att det ska göra saker och ting bättre?

Hur ska man veta att något är fel, ifall folk ljuger och säger att allt är bra? Det är inte direkt så att man kan läsa tankar, så gnäll inte på att folk inte bryr sig eller lyssnar på er ifall ni inte kan säga att det inte är bra, eller vad det nu är som är fel eller vad ni tycker någon gjort fel..

För det kan aldrig bli bättre ifall man inte talar om vad någon har gjort för fel eller ljuger och säger att allt är bra.. För säger någon att inget är fel, allt är bra så tror man ju på det.. För vad ska man annars tro? Ska man bara ta för givet att ni ljuger varenda gång ni säger något? Det funkar ju inte heller..

Och man kan faktiskt inte ställa upp för folk om dom låter en tro att det man gör i nuläget fungerar för dom fast det inte gör det? Säg som det är istället, och om man nu gör något fel låt folk få chansen och visa att dom kan göra det annorlunda och kanske kan ställa upp för er lite mera på det sättet som ni vill..

Jag har väl känt lite ett tag att jag inte vet om jag kan lita på det en person säger till mig, att personen talar sanning och inte bara säger vad den tror jag vill höra.. Och det känns ju som det blir mer och mer bevisat att min magkänsla stämmer.. Och det gör mig faktiskt väldigt ledsen att jag är värd så lite för den personen att jag inte ens förtjänar att få höra sanningen utan bara blir matad lögner..

Aja nu orkar jag inte skriva om detta längre, kände bara för att ventilera denna åsikt lite granna utan att nämna olika personers namn.. För man behöver ju inte hänga ut folk på det sättet tycker jag..

Skulle gått och tränat, men blir nog att bara vara hemma tror jag.. Har lite jag skulle behöva ta tag i hemma faktiskt, och skulle vara skönt att få det mesta gjort idag då det måste bli gjort denna vecka..

Bye bye

Regn och åska

Kom hem för en stund sen, haft en trevlig kväll hemma hos mina föräldrar med min faster och hennes familj.. Även om det småduggade lite grann i början så var det ändå rätt skönt att sitta ute, grilla och snacka skit typ..

Har iaf varit en bra kväll tycker jag, sen att det verkligen började ÖSREGNA när min bror skulle köra hem faster+man och sen mig var ju mindre kul.. Shit vad vatten det var och kom, och så började det åska som fan också.. Men ja hem kom man ju så :) Men det är lite mysigt när det regnar och åskar, iaf om man inte måste gå ut..

Nu blir det väl att dega lite och glo på någon film eller nått tror jag innan man ska ta och sova lite granna..

Var först idag i linköping en sväng som jag nämnde i tidigare inlägg, och då när vi var i gamla linköping så blev det ju och köpa godis på cloettas bod och jag hade inte tänkt köpa något men så kunde jag inte låta bli..

Denna vecka har verkligen varit KATASTROF gällande vad jag stoppat i mig och hur pass lite jag tränat jämfört med tidigare veckor men ja sen har ju veckan varit lite jobbig känslomässigt också.. Men på måndag är det nya tag igen, man får ta en dag i taget liksom..

Men jag tror nog jag ska börja vara kvar på gymmet efter Annie och kört klart, och börja köra styrketräning + några km på löpbandet efter en stund.. Tänkte nog försöka köra det ett tag, för det kommer ju ge lite snabbare resultat och sen öka min förbränning varje dag.. Visst jag kommer vara helt slut men det kan det vara värt att lägga 2 timmar på träningen 5 gånger i veckan..

Jag har ju verkligen bestämt mig nu, men ja som sagt man får ta en dag i taget och verkligen försöka tänka efter om det är värt det.. Sen ska man ju såklart få unna sig ibland och klart man kommer ha bakslag när det inträffar saker som man blir ledsen av osv..

Ne nu ska jag nog kirra lite te och sen bestämma mig för vad jag ska se på

Bye


Linköping

Varit i Linköping en sväng förut idag, blev en kort visit i gamla linköping och sen blev det lite fika på IKEA.. Såg även en byrå där som jag blev lite kär i och som jag kände skulle bli snygg hemma hos mig istället för den jag har nu.. Sen vet jag inte om jag skulle vilja lägga 1500 som den kostar.. Men vem vet, kanske sparar ihop till att köpa den efter sommarn.. Jag känner att det är mycket jag vill förnya hemma hos mig just nu. Denna byrå för 1495 är ju en av sakerna jag vill ställa in och göra mig av med min gamla..
Sen skulle jag vilja byta ut min soffa mot denna Ektorp soffa för 3000, för dom är så jävla sköna att sitta i alltså.. Helt sjukt sköna.. Sen kanske jag inte skulle välja just en vitfärg utan en mer mörk färg tror jag..
Men ja finns lite mera jag skulle vilja byta ut och ha nytt men man får ta lite i taget och spara så kanske man kan byta ut det man vill med tiden.. Sånt som märks om det blir så eller inte.. Det jobbiga blir väl att bära ner min nuvarande soffa för den är sjukt tung, fast iförsig går ju alltid lättare nerför än uppför..
Jaja jag har ju en plan i huvvet hur jag vill ha det och när jag väl kommer kunna byta ut allt jag vill så kommer det bli bra sen.. Men sen får man ju räkna med att det tar lite tid när man inte har jobb och så..
Vill ju ha en sänggavel också, fast jag vill ju inte ha i hela sängen utan bara mot huvudänden av sängen då jag vill kunna sitta bra i sängen ifall man vill kolla på film i sängen o så..
Nu sitter jag hos mina föräldrar, och sen kommer min faster och hennes familj hit så ska vi grilla lite granna.. Får hoppas det inte börjar regna en massa bara för då blir det ju lite tråkigt..
Ne ska väl glo runt lite på mina föräldrars dator lite granna och så är det väl bara och vänta på att det blir mat om några timmar..
Trevlig lördag kväll

How do you know

Detta blev kvällens film och den var ganska bra faktiskt även fast Owen Wilson var med som jag inte gillar som skådis...


Breaking Dawn trailer

Denna trailer kom ju ut för ett par dagar sen såg jag och när man läst boken och vet vad som kommer och hända så ser man ju fram emot filmen på ett helt annat sätt eftersom man vill se hur dom filmat allt.. Lite segt att vänta på del 2 tills nästa år bara..


Friday friday

Känner mig ju inte direkt utvilad eller som att jag fått sova tillräckligt då jag vaknat varannan timme inatt pga att det varit så varmt här inne.. Visst blir säkert svalare om man har balkongdörren öppen men då hörs ju ljudet utifrån betydligt bättre och så kommer det ju in mygg o dylikt o det vill jag ju inte riktigt..

Funderar lite på vad fan jag ska göra nu resten dagen då eftersom jag inte kunde somna om när jag vakna för 1 timme sen.. Är så fruktansvärt seg och trött så det finns ju inte..

Kanske att man ska ta tag i sitt hem lite under dagen sen.. För det behövs ju nog städas lite iaf, skulle behöva köpa mig en ny golvmopp med så man kan tvätta golven men det får vänta tills nästa vecka när man får pengar..

Hade tänkt gå upp till stan och lämna tillbaka ballerina skorna jag köpte, får se om jag orkar det idag eller om jag tar det nästa vecka istället.. För jag är ganska säker på att jag kommer nog bara använda dom någon gång o sen kommer dom bara ligga här hemma o aldrig bli använda igen..

Va ju så stressad när jag handlade att jag tog ju bara några andra skor utöver tygskorna jag köpte, för det var ju 30 min innan dom stängde och skulle hinna med 1 butik till..

Fan va trött jag känner mig alltså, nästan så jag överväger att lägga mig i sängen och försöka sova lite till faktiskt..

Men behöver ju städa också, men det tar ju visserligen ingen direkt tid att dammsuga och städa i badrummet så det kan man ju alltid göra sen.. Konstigt att man alltid tänker så, jag gör det sen men det där sen kan dröja någon dag extra ibland..

Kollade vädret nyss med(sen när börja jag med det?) ser ju inte så bra ut för grillningen imorgon då det står att det ska regna till och från hela dagen.. Not so fun..

Ne nu ska jag väl försöka sysselsätta mig lite här så jag inte somnar kanske.. Har ju visserligen lite "jobb" jag måste göra..

Bye

Torsdag kväll

Gick ganska bra att träna förut idag iaf, var så jäkla varmt inne på gymmet bara så man svettades ju ganska så bra.. Blev 3 km idag, men det är ganska så bra ändå..

Sen blev det en promenad och handla lite med, och självklart så började det regna på vägen hem.. Mindre kul men ja lite vatten har man ju inte dött av så att säga..

Men det var skönt att det äntligen kom lite regn idag, det behövdes..

Blev även en lite kort promenad nu under kvällen också en sväng bara för att få lite luft vilket var skönt, på tal om skönt så somnade jag i soffan förut i typ en halvtimme och det om något var skönt..

Nu blir det och ligga i soffan och kolla på tv resten av kvällen.. Imorgon får jag se lite vad som händer, ta tag i sitt hem kanske vore bra..

Annars hoppas jag ju på lite sol på lördag eftersom det ska bli grillat då, lite trist om det regnar liksom..

Har mkt o skrivav men ändå inte.. Vill skriva av mig om vissa saker egentligen men vill inte hänga ut någon..


Tröööött

Är inte det minsta pigg just nu kan jag lova, eftersom det var rätt varmt här inne igår när jag skulle sova så tog det ett tag att lyckas somna, och jag vill ju inte ha balkongen öppen eftersom jag då störs av ljuden utanför och sen störs jag av att ha på fläkten också.. Lite jobbigt men ja det gäller ju att ha öppet på dagarna då när man är hemma..

Men såg ut att vara lite sämre väder idag, så hoppas på att det kommer en ordentlig regnskur sen idag för det skulle verkligen behövas..

Känner mig inte det minsta pepp på att träna på gymmet men det är ju bara gå dit och köra iaf, så kommer man nog förhoppningsvis igång när man är där..

På tal om något annat så har jag ju bestämt motiv till min första tatuering, inte den jag hade tänkt från början då jag kom på den här bara för några dagar sen.. Får se när det blir av men hoppas ju på snart isåfall.. Jag lär ju vara sjukt nervös innan.. Haha..

Adios

Blev visst stan

Blev visst en sväng ner till stan iaf, pallade inte sitta här hemma längre så åkte ner och köpte skorna och ett par ballerina skor men vet inte om ajg ska behålla dom ännu.. Ska fundera lite på det så får jag se om jag lämnar tillbaka dom eller inte.. Har ju 30 dagar på mig så ingen panik direkt..

Sen köpte jag mig faktsikt ett par kortbyxor oxå på Kappahl, för det behövde jag verkligen ha i den här värmen så det unnade jag mig att köpa..

Efter jag var klar på stan så blev det att ladda ett busskort och sen bege sig till Sandra idag igen en kort stund..

Och nu kom jag väl typ hem för en timme sen, och tänkte väl försöka sova lite strax eftersom jag ska upp skapligt imorgon och dra till gymmet..

Ne nu ska jag kolla mail och lite annat så hoppas jag på att kunna sova snart..

Bye

Onsdag

Känns knappt som att jag varit hemma senaste dagarna då jag spenderat både gårdagen och måndagen på annat håll.. Först varit hos mina föräldrar en sväng och sen även gått till Sandra och Joline o suttit där ett tag..

Men det har varit skönt att ha något att sysselsätta sig med faktiskt då man har kunnat tänka på annat och sluppit sitta här hemma och bara glo..

Idag fick jag äntligen tillbaka min mobil igen efter 1 veckas lagning.. Så nu hoppas jag att det ska hålla framöver så jag inte behöver lämna in den igen fast då får dom nog nästan byta ut den till en helt ny istället..

Blev en snabbsväng på stan oxå och testade lite skor, hitta ett par tygskor som jag nog ska köpa, funderar på om jag ska åka ner och köpa dom nu eller om jag ska ta det imorrn istället.. Blir förmodligen imorgon, ska se om jag kan hitta några shorts eller dylikt att ha i värmen oxå.. 

För vart lite trötter nu känner jag efter att ha tvättat och ätit, men det var verkligen inte gott med varm mat idag kan jag lova..

Ne ska väl ta det lite lugnt resten av kvällen nu tror jag, skiter i stan och tar det imorrn istället för pallar inte gå ut igen. Men ska ju träna imorgon oxå så får väl bli efter man varit på gymmet.. Lite segt att gå fram o tillbaka bara men ja det går ju det med.. Får se hur det kommer gå o träna imorrn, för det är ju betydligt jobbigare när det är såhär jäkla varmt..

Sen får man ju tydligen inte uttrycka en åsikt eller känsla heller hur man vill.. Jag skriver och säger väl precis som jag vill eller?

Har folk problem med det får dom väl öppna käften och säga det isåfall.. För jag skiter i vilket..

Ne nu ska jag göra lite annat, palla sitta här och glo..

Bye

Söndag den 5 Juni 2011

När pappa ringde imorse vid 9 var jag så jäkla trött att jag inte ens fattade att det ringde utan trodde det var ett alarm på telefonen, koppla först när pappa börja ropa hallå i telefonen.. Men jag kunde verkligen inte somna om efter att han berätta att farmor <3 hade somnat tidigt på morgonen..

Hela dagen idag har gått i vågor, har försökt att inte tänka så mycket på det och försöka tänka i den banan att hon slipper må dåligt och slipper lida så att det nog var skönt för henne, och man vill ju såklart inte att hon skulle må dåligt..

Men livet är verkligen orättvist, och tycker verkligen det är orättvist att man ska behöva må så dåligt när man dör, min farfar dog i cancer och mådde också väldigt dåligt på slutet.. Och det är ju jobbigt att se folk som betyder så mycket för en behöva må så pass dåligt och vara så pass borta.. Dom har ju ändå funnits där i hela mitt liv, även om man vetat att det varit på gång ett tag, och hon varit dålig senaste tiden så blir det ju såklart väldigt jobbigt känslomässigt och gör ont i hjärtat..

Tårarna har kommit till och från hela dagen, dom rinner just nu medans jag skriver detta men kände att jag behövde ventilera mig lite..

Får se hur min jobbintervju kommer gå på tisdag förmiddag då det kommer vara jobbigt känslomässigt ett tag framöver, men ja man kan ju bara göra sitt bästa så att säga.. Men jag hoppas jag slipper komma dit och det ska synas att jag gråtit..

Imorgon är det träning som gäller igen, kondition är det denna vecka men tror jag skipper att gå till gymmet och tar en långpromenad istället om det är lika fint väder som det varit senaste dagarna..

Tänkte först när jag hade lagt på med pappa imorse, åka till mina föräldrar och vara där.. Men jag kände att jag ville vara ensam på ett sätt, men ändå så ville jag inte vara det utan bara få åka dit och krama mina föräldrar och brorsan..

I veckan så blir det väl att försöka hålla igång träning men kommer nog inte bli så mkt gym denna veckan, utan blir nog mest promenader isåfall tror jag.. Är det fint väder så vill jag ju hellre gå utomhus eftersom konditionen kan jag ju ändå träna utomhus..

Ska även försöka hitta mig några sommarskor i slutet på veckan, ska väl försöka hitta ett par sandaler och sen blir det väl ballerinas oxå så man har lite variation iaf..

Hoppas kläderna mamma beställde åt mig igår kommer sitta bra, så man slipper springa runt och leta efter det också.. För det vet jag inte om jag har energi till direkt..

Aja ska nog gå ut på balkongen och ta en smoke av den cigg jag fick av brorsan igår..

Hall pass

Såg på denna film förut idag, egentligen vet jag inte varför jag drog hem den då jag inte gillar Owen Wilson alls, och jag tyckte inte filmen var speciellt bra.. Ganska så seg faktiskt..


Änglagård - Tredje gången gillt

Sandra och jag såg på denna film sent i torsdags kväll när vi kände att vi behövde ha en liten paus och få sitta ner en stund och vila..

Och filmen var väl helt okej men det var en grej jag störde mig ganska mycket på.. Men vill ju inte säga vad eftersom jag inte vill förstöra för nån som vill se den..


Älskade farmor


R.I.P älskade farmor <3 <3 <3

Hon somnade in tidigt imorse, men nu behöver hon inte må dåligt längre iaf..



Är lite tungt just nu så finns inte så mycket annat att skriva känner jag..


Lördag

Sov ända tills jag vaknade idag och fy fan så skönt det var att få vakna och känna sig utvilad för första gången på hela den här veckan..

Lika underbart väder verkar det vara idag som det varit dom senaste dagarna också..

I torsdags så blev det ju först gymmet och sen blev det och åka hem till mina föräldrar, duscha och käka mat där.. Mormor o morfar kom dit oxå så det var ju kul att träffa dom.. Sen var det bara typ att vänta på att det skulle bli dags att gå ner till Sandras nya lägenhet..

Var inte så svårt att hitta faktiskt som jag trodde det skulle vara, och nu är jag rätt säker på att jag hittar bra från spårvagnen sen med..

Ja sen var det ju bara att ta tag i lägenheten och alla kartonger och säckar som stod typ överallt.. Fan vad grejer alltså.. Men vi fick rätt mycket gjort i torsdags kväll ändå, jag kom strax efter 17 och vi höll på till 1 tiden där omkring innan vi deckade för natten..

Igår så blev det att åka och handla hem lite mat, blev ju hämtade som tur var så man slapp konka hem på allt det där oxå i värmen..

Har ju inte känts som det roligaste vädret att flytta och hålla på i men ja det gick ju det med och vi vart ju faktiskt klara med allt på 2 dagar, men det går ju rätt fort om man är två eftersom man kan jobba dubbelt så fort då..
Ganska bra träning ändå dom här dagarna då det har sprungits en hel del i trappen och bärts en del oxå..

Mätte mig i torsdags med och det hade ju försvunnit lite cm iaf på en del ställen, vilket jag även börjat känna på träningsbyxorna då dom inte sitter lika tajt på benen..

Igår så mellan landade jag hemma hos mina föräldrar när jag var på väg hem, skulle ju ändå hämta mina träningskläder där, och fick skjuts hem av pappa sen med så det var skönt..

Idag så har jag inte tänkt göra ett skit faktiskt, blir väl ligga i soffan och glo på film sen typ.. Kanske att jag går och köper en chips påse till det med.. Hade varit rätt gott känner jag, men inte bestämt om jag orkar gå någonstans ännu.. Eller ja jag måste ju ner till tvättstugan och boka tid iofs..

Ne nu ska jag fixa lite frulle och sen bestämma mig för om jag ska ha chips eller inte..

Bye

The Hit List

Detta blev kvällens film och jag gillade den inte alls.. Men jag vill ju alltid se klart filmer jag börjar se så såg ju hela iaf.. Men ingen film jag skulle föreslå som film förslag till någon..


Barfota

Nu när det är sommar och det börjar bli varmt o så ute, så ser man ju en del folk som går barfota ute, såg en senast imorse på vägen till gymmet.. Och jag förstår verkligen inte hur man kan vilja gå barfota utomhus på stan o dylikt där folk går o spottar och ja vem vet vad man trapper i för skit egentligen..

Nee jag tycker bara det är så otroligt jävla äckligt faktiskt iaf om man går ute på trottaren och sånt.. Förstår mig bara inte på sånt, men ja det är ju varje persons val så att säga..



Annars idag har jag ju varit och tränat som vanligt, och nu har jag tvättat i 3,5 timme vilket är lite segt men ska ner och hämta sista tvätten strax, och sen kolla om det som hänger i torkrummet är torrt..

Fick bli en promenad till Ams förut med då jag fick hem papper därifrån om att min FK blankett om aktivitetsstödet var felt ifylld så fick gå ner och lämna in en ny förut.. Inte så bra att det är röd dag imorrn då, eftersom den då inte skickas förrän fredag och inte kommer fram förrän nästa vecka då.. Vilket innebär att jag får pengar 1 vecka senare än vad jag brukar.. Så får väl se hur det ska gå ihop sig med mat o lite annat, men ja det löser sig nog på ett eller annat sätt.. Det brukar det ju göra..

Vart så jävla trött nu, så funderar på en liten powernap efter jag hämtat tvätten faktiskt.. Det skulle vara väldigt skönt att bara få lägga sig och vila en stund..
Men kanske är bättre att hålla sig vaken så kanske man kan somna bra sen ikväll.. Sen blir man ju trött av att det är varmt också..

Ne dags att hämta tvätten då o hoppas det i torkrummet är torrt så man slipper springa upp och ner flera gånger..
Bye


RSS 2.0