Fredag

Sitter och kollar på slutet av Walk the line på tvn just nu, bra rulle tycker jag även om den kanske är lite lång..
Har väl inte gjort så jättemkt vettigt idag vill jag inte påstå, vet inte varför men känt mig så sjukt trött senaste dagarna, kanske för att jag sover lite dåligt på nätterna men blir säkert bra nångång..

Tvättat är typ det enda jag gjort idag förutom o diskat o käkat typ..



Kändes väl sådär lite lagom kul när man gick till affären förut för att köpa fanta tills imorgon att det första man typ ser när man går runt hörnet är ett gammalt ragg, eller ja vi träffas ju ibland (väldigt sällan) fortfarande men ja inte direkt någon jag ville träffa på.. Men det funkar ju rätt bra att bara kolla rakt fram och låtsas som att man inte ser nått.. Haha.. Lite larvigt kanske men palla..

Ne nu ska jag se slutet och sen blir det antingen en film eller försöka sova lite..

Imorgon är det party som gäller.. Lite förfest och sen utgång till Aqua, är rätt övertygad om att det kommer bli en lyckad kväll.. Sen söndag så kommer jag nog vara lite halvt sliten.. Men innan det är dags att dra på förfest så ska det hinnas med att städa lite här hemma och ta hand om tvätten från idag hade jag tänkt mig..

Bye

På bra humör

Har sen igår eftermiddag i stort sett varit på otroligt bra humör, gick/satt och smålog lite för mig själv hela kvällen igår och det har fortsatt lite i samma stil idag.. Är på otroligt bra humör idag med och jag tror det delvis beror lite på saker som hände igår..

Skorna satt lite bättre idag när jag gick med dom hemma, hade tänkt gå en promenad men blev inte så.. Så jäkla slö idag alltså.. Imorgon kanske det hinns med medans man tvättar, skönt att det är lite varmare ute och så nu så man slipper bära med sig en jacka.. Och bara för att jag skrev så nu så kommer det säkert regna på lördag.. Haha..

Hade tänkt dra till bolaget med och handla lite cider men jag tror jag skiter i det faktiskt, har ju ändå 1 liter vin att dricka på lördag och det räcker nog gott och väl tror jag..

Hoppas det blir lika kul som det brukar bli på lördag iaf.. Kul och se hur det blir i ny lokal också..

Ne nu ska jag fixa iordning lite te och nån knäcke till och inta soffläge och glo på Biggest loser tror jag..

Bye

Nya träningsskor

Tog mig en liten promenad bort till Coop förut och hämtade ut mina träningsskor som jag hade beställt. Väldigt snabb leverans måste jag säga, då jag beställde dom i måndags kväll och fick dom idag..



Men vet inte riktigt hur jag ska göra, för dom kändes nästan lite trånga men dom kanske töjer sig lite när man börjar använda dom.. Får väl gå med dom lite hemma några dagar och se hur dom känns. Har ju ändå 30 dagars öppet köp så.. För skulle jag ta en storlek större så skulle dom bli alldeles för stora..

Nu ska jag fixa lite te och inte soffläge och glo på tvn.. Bara 3 dagar kvar till lördag och då lär det bli röjj :)


Ingen promenad

Blev aldrig någon promenad med Sandra förut idag då det började regna rätt så ordentligt när hon slutade.. Så vi tog spånken istället..

Skulle skrivit ut papper hos mina föräldrar men kunde inte göra det idag pga olika saker så får ta det en annan dag istället, pallade inte ta med mig wii brädan heller så får ta mig till mina kära små päron en annan dag..

Blev bestämt att jag skulle få besök när jag satt på msn hos mina föräldrar, så blev inte så långvarigt där då jag var tvungen att åka hem och städa lite och styra med lite annat innan besöket kom..

Och det vart ju ett väldigt trevligt besök, men det är det ju typ alltid när jag träffar denna person.. Helt otroligt trevligt :)

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt.. Men blir nog ganska lugnt tror jag iaf.. Känns inte som jag orkar göra så mycket mera idag.. Eller just det, har ju ett paket jag ska hämta ut borta i Marielund sen..

Ne ska avrunda detta nu tänkte jag.. Är jävligt nöjd med denna dag och kan typ inte sluta le just nu pga vissa saker.. Hahaha..

Bye

Vart är solen?

Kollar på Vakna nu och kollade ut precis och undrar vart solen har tagit vägen? Ska ju gå en lång promenad senare idag sen men så länge det inte regnar så är det väl lugnt I guess..

Nu ska jag fixa lite te och knäcke till frulle tänkte jag, kanske koka något ägg också..

Ska förbi mina föräldrar sen idag med tänkte jag, och skriva ut en sak, kopiera ett papper och sen ska jag nog ta med mig syrrans wii bräda och spelet till som heter wii fit plus eller nått sånt.. Får se om jag pallar ta med mig det hem, men det är väl tanken iaf att göra det..

Sökt lite jobb nu på morgonen också, vill så gärna ha ett jobb.. Min ständiga oro i magen skulle ju försvinna då iaf.. Men som man brukar säga så löser sig allt förr eller senare..

Sista ansökningsdatumet för utbildningen jag sökt har ju också varit så nu är det väl bara och vänta och se ifall man blir utvald.. Tror det var någon slags intervju eller något man skulle göra innan domen kommer..

Ne nu är det verkligen dags för frukost och sen lite senare ska jag gå och möta Sandra vid hennes jobb..

Bye

Fyra år till

Detta blev kvällens film, och den var väl helt okej.. Men trodde den skulle vara lite roligare faktiskt..


Mätt

Precis käkat i mig lite kyckling, wokgrönsaker med creme fraiche smaksatt feta ost och soltorkade tomater.. Satt inte allt fel..



 Denna var rätt god faktiskt.. Kommer nog vara väldigt god till en grillad köttbit i sommar oxå kan jag tänka mig..

Nu ska jag smälta maten lite och se klart filmen 4 år till..

Trevlig kväll

Intervju

Sov skit dåligt inatt, tror jag sov ungefär 3 timmar totalt, sist jag kollade på klockan var hon runt 3 och vaknade sen vid halv 7.. Kändes väl inte så jätteroligt, men blev en liten powernap några timmar senare sen..

Var på interjvu förut också som gäller först och främst en praktikplats som om det funkar bra kan leda till att man får ett jobb sen.. Vilket jag såklart är väldigt intresserad av, får väl se om jag gjorde tillräckligt bra intryck på han jag snacka med.. Lite halvjobbigt att han såg rätt bra ut, lite distraherande.. Haha..

Men men bara att vänta nu i 2 veckor och se ifall man blev utvald och är aktuell för tjänsten. För det är jäkligt perfekt att börja med praktik i några månader och lära sig jobbet lite och sen börja jobba där med.. Men ja med mina vanliga (o)tur så blir jag säkert inte vald tyvär.. Men man kan ju alltid hoppas att han tycker man är värd en chans..

Mindre skönt är väl att jag fick väldigt ont i magen nu när jag kom hem, det bara högg till.. Inte så värst skönt, får hoppas det går över SNART..

Ska väl vart efter fixa lite kyckling och wok också, blir att testa någon ny creme frachie jag såg i affären med smak av soltorkade tomater och feta ost. Tror den kan vara ganska god..

Sen lite senare sen kan det mycket väl bli en promenad till i det sköna vädret, men först blir det att ta en panodil, sätta på lite bra musik och ta tag i disken..

Later


Måndag

Kollade kontot precis för att se om jag hade fått mina pengar men så kom jag ju på att det är ju som söndag idag så dom kommer väl tidigast imorgon isåfall.. Hoppas jag iaf att dom gör.. Blev lite putt för att jag inte fick dom innan påsk men men..

Ska fixa mig lite och äta strax och sen blir det väl att dra ut på en promenad tror jag, eller så kör jag enbart med hantlarna.. Får se men det lutar åt en promenad också, ser ut att vara fint väder ute iaf.. Får ju passa på och njuta av vädret medans det är fint..

Ne nu ska jag göra något åt min mage som kurrar och sen får det bli lite träning..

Bye

Pigg och trött

Känner mig både lite pigg och samtidigt lite trött.. Nackdelen när det är varmt och sol är att man blir lite trött av värmen..

Tänkte på det förut att egentligen skulle jag ju velat frysa inbetalningar på mitt gymkort under den här perioden fram till augusti, för jag tror nästan att jag kan räkna mina kommande gymbesök på 2 händer under maj, juni och juli månad. Och det är ju inte sådär jättekul att betala 279 kr i månaden om man knappt kommer gå dit.. För så var det förra sommarn att då var jag där väldigt sällan fram tills augusti.. Men tror inte man kan göra så, men det vore ju bra om det gick kan jag tycka.. Då jag som sagt är rätt övertygad om att det kommer bli ytterst få besök på gymmet nu när värmen börjar komma och man hellre är utomhus och går promenader och dylikt..
Hm kanske skulle kolla upp om det gick? Aja får se om jag orkar göra det..

Ne nu ska jag väl glo runt lite på datan innan det blir att försöka sova lite granna.. Imorrn har jag tydligen tvättstugan såg jag förut, men har typ bara en maskin så det går väl rätt fort..

Eller kan nog bli en film kanske, lägga sig i sängen och glo på en film låter ju rätt skönt..

Gonatt

Såååå skönt

Nyligen kommit hem från en promenad runt strömmen, blev 2 varv.. Lite jobbigt andra varvet men det gick ju det med.. Och jättevarmt och skönt ute också.. Helt underbart..
Får väl förhoppningsvis lite färg när man är ute och går också, för jag är inte så mycket för att lägga mig på en gräsmatta och sola då jag har lätt för att bränna mig och vem vill gå runt och vara röd liksom, varken snyggt eller speciellt skönt då det gör ont och vara solbränd..



Tänkte på en sak förut då jag hade fått ett mail av ett gammalt ragg när jag kom hem.. Att det är ju lite kul att dom flesta killar jag hållt på med alltid hör av sig igen till mig efter ett tag.. Det kan ta några månader eller något år eller så men förr eller senare så kommer det alltid ett mail eller sms från nån av dom.. Och man kan ju börja undra varför dom hör av sig till mig.. Aja bara en liten tanke som dök upp, inget jag tänker fundera speciellt mycket mer på.. Är väl kul att man tydligen är så pass intressant fortfarande eller nått.. Haha..

Ne nu ska jag fixa mig lite mat och sen kolla på tvn lite tänkte jag.. Och sen är det ju BB ikväll med och det ska jag väl också se på ifall det inte strular då..

Bye


Helt underbart

Helt underbart att det är så himla fint väder hela tiden.. Lovely.. Får väl se hur länge det håller i sig, men det får ju gärna fortsätta vara sol och varmt o skönt ute.. Inte mig emot..

Tänkte dra på mig lite andra kläder och sen dra ut på en promenad snart faktiskt innan det blir hem och fixa middag och bänka sig framför tvn typ..

Känns som det behövs en promenad med hardcore i öronen och bara rensa tankarna lite.. Lite små irriterad och besviken över en del saker som jag inte tänker ta upp här..

I veckan så väntar det en intervju som jag börjar bli lite nervös för.. Måste komma på lite bra frågor och ställa med och så ska jag kolla in hemsidan oxå.. Sen blir det väl några promenader också både med och utan sällskap som det är planerat iaf.. Sen får man väl se vad mer som händer..

Ne få på sig lite kläder och sätta fart ut så man kommer iväg nångång och kan njuta lite av solen iaf.. Tror kameran kan få följa med kanske, vi får se..

Bye

Lördag kväll

Ligger i soffan och kollar på veckans avsnitt av big brother.. Brukar inte se på veckorna längre utan blir att se allt på helgen istället..

Har dom senaste dagarna haft en ökning med ungefär 30 fler unika besökare varje dag.. Spännande.. Får väl se om det håller i sig..

Långfredag + påskafton

Igår så sov jag rätt länge och sen kom pappa och hämta upp mig innan vi åkte och hämtade upp syrran vid bussen.. 
Sen blev det hem till päronen och färga syrrans hår första gången, färgades 1 gång till innan jag åkte hem.. Och så kom mormor och morfar och käkade lite middag.. Lax, potatis och nån sås som mamma brukar göra.. Så jäkla gott är det iaf.. Blev och äta lite påskgodis också såklart..



Idag så åkte jag till mamma och pappa igen för då skulle det käkas påskmiddag.. Stannade till på stan först eftersom vi fick lite pengar av mormor och morfar igår, så ville se om jag hitta något..

 Ett långt linne, har redan 4 stycken sådana men dom är så jäkla sköna och sen jättebra att dom är så pass långa med.. Så fick bli ett nytt i annan färg..

 Sen vart det en annan typ av linne/topp också. Men denna är jag lite osäker på för får en sån jävla urringning i det där linnet.. Så jag vet inte alltså.. Men tror det blir att behålla den ändå..

 Sen hitta jag ett halsband med som jag tyckte var fint.. Och allt detta köptes på Cubus för under 200 lappen då det var lite erbjudande.. Så det vart ju inte så dyrt.. 

Sen blev det och spendera några timmar hos föräldrarna och käka lite mat och slappa innan det var dags att skjutsa syrran till bussen igen för att hon skulle åka tillbaka..

Mina föräldrar letar ju lägenhet för fullt för att dom vill flytta till mindre.. Är ju rätt onödigt för 3 pers att bo i en 5a liksom.. Men iaf jag bävar lite inför när dom väl får lägenhet och det blir dags att flytta.. För så jäkla mycket det kommer vara att bära.. *suck*
Måste försöka hålla igång träningen så mycket som möjligt med både styrka och kondition nu under vår och sommaren.. Men man känner ju inte så mkt för att dra till gymmet när det är så fint väder.. Men får väl bli en del promenader istället och så har jag ju hantlarna hemma.. Så det går nog att få ihop det lite iaf..



Fick detta papper av pappa igår med.. Det är en lista på vad man ska och inte ska äta om man kör LCHF kost.. Och har ju funderat lite på det där men inte riktigt orka läsa på helt vad man får äta.. Så tänkte väl ge det ett ärligt försök faktsikt.. Är nog inte så jättesvårt att följa om man bara ger sig fan på det.. Får väl se hur det går.. Men det ska nog gå bra.. Men bra lapp iaf och lätt att se vad man får äta med.. Så nästa gång man storhandlar så blir det väl nästan bara ifrån den där listan..

Fick nästan lite lust att sätta mig på balkongen och dricka lite vin men det känns väldigt mobbat att sitta där själv och dricka så struntar i det och sparar vinet tills nästa helg istället..

Nu ska jag styra lite hemma innan det är soffläge och dags att glo på tv..

Bye


Glad Påsk

Tänkte bara säga Glad Påsk och önska en trevlig påskhelg


Skärtorsdag

Igår spenderades dagen med Sandra och Joline, och sen även hennes andra två systrar en stund.. Blev och fixa en del ärenden med Sandra först.. Gick förbi hennes jobb där även min faster jobbar :)
Sen blev det en sväng till hyresbostäder och sen till försäkringskassan, trodde det skulle ta jättelång tid på försäkringskassan men det gick ju rätt fort tack och lov..

Sen blev det och gå på stan, käka lite och sen gå runt lite och kolla.. Inte så kul att gå på stan när man inte har några pengar tycker jag.. Eftersom man oxå vill handla när dom man är med shoppar lite.

Fick ju iaf ett roligt samtal igår, och lite kul att dom ringde när jag och Sandra var på toa.. Haha.. Men kanske lika bra, för hade säkert inte hört att det ringde om vi hade gått på stan pga allt liv och så.. Måste fixa ny ringsignal som låter lite mera..

Känner mig lite pressad och typ tvingad till att göra saker och träffa personer som jag egentligen inte vill träffa överhuvudtaget.. Men dom får mig och känna lite som att jag måste, även om jag att jag inte behöver och säger nej så fortsätter dom och tjata och ger sig inte.. Och när man får en kommentar som att men det har ju gått över att du inte vill ses nu så jag kommer nu, så blir man inte så glad.. Va fan skit nojig hela kvällen igår på att det helt plötsligt skulle ringa på dörren.. Vilket det som tur var inte gjorde..

Idag väntar den roliga tvättstugan på mig sen, som tar 100 år att bli klar i.. Helt sjukt hur dom planerat tycker jag eftersom det bara finns 1 jävla tvättmaskin och man då får tvätta en i taget.. Så istället för att det ska ta 2,5 timme att tvätta om det hade funnits flera maskiner så tar det minst 4 timmar att tvätta.. Så jävla kul..

Ska väl försöka samla lite krafter till att ta tag i städningen lite granna med kanske.. Känner bara ingen direkt lust med något just nu, men tvätta måste jag ju göra eftersom jag måste ju ha rena kläder att använda..

Ne nu ska jag fixa något att äta och sen se något avsnitt ur någon av alla serier jag följer..

Bye

God morgon

Rätt så precis gått upp, skulle egentligen gått upp vid halv 7 men ställde om alarmet och sov en timme till.. Inte fel det men känner mig ju lite stressad nu såklart.. Även om jag verkligen inte behöver göra det men iaf..

Ska väl strax ta en dusch så man kommer igång lite och sen få i sig lite frulle med innan det är dags att göra sig klar och traska ner mot stan..

En annan sak som var mindre rolig för någon dag sen var ju att en person som jag trodde jag hade sluppit helt plötsligt hörde av sig igen.. Som tur var inte till min mobil utan på nätet så lättare och ignorera det då.. Men jobbigt iaf då denna människa försökt få till en träff med mig i flera år i omgångar.. Förstår bara inte varför man inte helt enkelt ger upp.. Kan väl inte vara så kul att få ett nej hela tiden... eller?
Aja bara hoppas människan ger sig snart..

Sen en annan sak som är lite läbbig är ju att en kille jag snacka med på nätet som tagit reda på när jag fyller år, vad jag heter, även mina mellannamn, vart jag bor och vad jag gillar för musik och sånt också.. Det är jävligt creepy.. Sen adress och sånt kanske inte är så svårt att ta reda på kanske men ja det känns ändå lite creepy får jag säga när någon man inte känner börjar rabla upp massa saker om en..
Men eftersom människan berätta att han kände lite folk som jag vet vilka det är.. Så har ju jag snokat reda på lite hur människan är och det var ju inte så mkt positivt folk hade och säga direkt.. Får väl se om jag kommer träffa personen själv och bilda en egen uppfattning eller inte.. Eftersom jag alltid tycker att man inte helt ska lyssna på vad alla andra tycker utan bilda en egen uppfattning istället..

Aja ville bara skriva av mig lite om detta.. Nu måste jag börja göra mig iordning lite här så jag slipper stressa ner sen..

Bye

Ändring av utseende

Hitta en bra sida förut där man kan läsa sig til lite lättare hur man ändrar och fixar lite med hur bloggen ser ut.. Redan ändrat bakgrunden nu, men det är ju inte speciellt svårt.. Ska läsa och kolla runt lite på den där sidan sen och försöka ändra om lite till hur jag vill ha det..

Får väl se om jag orkar fixa med att ändra på allt sen..

Bye


Fixat lite iaf.. Nu får det nog räcka för idag, orkar inte läsa massa koder och skit längre..  Men har lite till som jag vill ändra men får bli en annan dag som sagt..

Koppspel

Testade ett koppspel som Läkerol har på sin hemsida där man kan vinna antingen cash eller en ipad tror jag det var.. Lite kul och spela ju bara, för lär nog aldrig vinna iaf.. Men var riktigt bra på att gissa vilken kopp det var i..

Länk ifall nån annan vill spela www.hundratusen.nu/challenge/18qmba

Nu ska jag göra mig iordning och dra på mig lite andra kläder och sen blir det en promenad.. Tror det blir runt strömmen och funderar på att dra med mig kameran faktiskt..

Skulle egentligen behöva städa men vem har lust med det när det är så fint väder ute.. Måste ju fixa mig ett par bättre skor att promenera i, men har ju egentligen lite shoppingförbud just nu.. Får se hur jag löser det.. 

Bye


S.W.A.T Firefight

Detta blev kvällens film och den var väl lite halvbra..


The Other Woman

Precis sett klart på denna rulle och den var väl helt okej.. Funka rätt bra som litet tidsfördriv..


Söndag kväll

Precis käkat lite middag, fick bli burgare och pomme.. Inte så jättenyttigt men jävligt gott däremot.. Speciellt när man gör det själv och kan ha på vad man vill.. Så nu är man ju iaf mätt och belåten..

Igår var jag hos mina föräldrar och käkade middag, skulle åkt med pappa när han sluta men bestämde mig för att gå dit istället då.. Och det var riktigt skönt med en promenad i solen även om det blåste lite..
Mötte även Mia när jag gick runt strömmen, kul och se henne.. Har inte träffat henne på hur länge som helst..

Sen hände det väl inte så jättemkt mer resten av kvällen förutom att F kom förbi här när jag hade kommit hem.. Trevligt trevligt..

Idag har det väl inte hänt allt för mycket, kollat på lite avsnitt ur olika serier och mest degat i soffan.. Inte haft lust med ett jäkla skit.. Skulle egentligen gått och tränat men vakna lite på fel sida idag och inte haft lust alls så hoppas jag har lite mer lust med träningen imorgon..

Nu ska jag fortsätta kolla på tvn lite innan Big Brother börjar kl 21..

Bye

Tusen gånger starkare

Detta blev kvällens andra film och den var väl lite småseg tycker jag men den har ändå ett rätt bra budskap..


Till det som är vackert

Precis sett klart på denna film.. Tänkt se den rätt länge nu så var väl på tiden att det blev av nu.. Jag tyckte den var bra och tycker att Alicia Vikander var riktigt bra i denna film. Hon vann väl tillomed en guldbagge om jag inte minns fel för bästa huvudroll i den här filmen..


Inställd resa

Skulle ju egentligen åkt iväg idag över helgen men ja det blev inte så av olika anledningar och lär nog inte bli av alls tror jag.. Lite besviken för att vara ärlig men men..

Så blev att åka till Hageby och handla hem mat istället.. Brukar ju normalt åka med pappa och handla men då han jobbade sent idag så pallade inte jag och vänta på det.. Blev en sväng förbi hos mormor och morfar först och hälsa på och se hur det var med dom.. Dom blir så glada när man kommer och är man ändå i hageby så kan man ju lika gärna gå förbi och säga hej anser jag..

Men ja det var ju inte det roligaste att behöva bära hem allt jag handlade, och det lär jag nog inte frivilligt göra om på länge.. Jävligt jobbigt och tungt att gå med alla påsar men ja fick ju lite träning för armar, det är ju alltid nått I guess..

Och nu har jag nog inte tänkt gå utanför dörren mer idag faktiskt.. Ska fixa lite gott käk sen och bara kolla på antingen film eller lite serier och saker jag missat på tvn.. Ja bara va helt enkelt..

Hade tänkt gå och träna förut med efter jag hade handlat men jag pallade verkligen inte det, var helt slut när jag kom hem.. Så tar gymmet imorgon istället..

Ne nu ska jag fixa lite här och sen inta soffläge och sätta på en film tror jag..

Bye

Youtube klipp

Måste bara dela med mig av detta klippet.. Tyckte det var rätt roligt.. Haha..


The Way Back (trailer)

Precis sett klart på denna film och jag tyckte den var rätt bra.. Även om den kanske är lite små seg på sitt sätt så är det enda en bra story och den var baserad på verkliga händelser tror jag om jag inte läst helt fel och såna filmer är lite mer intressanta på ett sätt..


London Boulevard (trailer)

Såg på denna film förut medans jag höll på och tvättade.. Tyckte den var helt okej faktiskt.. Funkar absolut bra att se på..


Onsdag

Sjukt hur mycket vädret kan påverka en egentligen.. Jag blir inte riktigt lika pepp och taggad för att göra saker när det är grått och mulet ute.. Då känner man mest bara för att ligga hemma och glo på film, enda som skulle fattas isåfall är väl sällskapet..

Fick ett roligt samtal förut från min handläggare som anmälde mig till ett jobb dom fått internt och det lät verkligen jätteintressant och bra.. Sen får man väl se om dom väljer ut mig till intervjun eller inte, men det får man väl veta snart eftersom intervjun var rätt snart.. Hon sa ett datum som jag inte skulle boka upp mig på utifall jag blir utvald.. Så hoppas på att jag iaf kan bli vald till intervju och så får man väl hoppas den går bra isåfall.. Aja ingen mening med att tänka för mycket på det.. Ringer dom så ringer dom helt enkelt men jag hoppas ju såklart på det..

Väntar på att det ska bli dags för tvättstugan, så man har lite rena kläder och sen hinner det torka ifall jag ska åka iväg på fredag.. Vi får se hur det blir.. Sånt som märks på fredag morgon, eller ja jag bör ju nog bestämma mig imorgon så man vet om man ska packa...

Sen har jag inte riktigt bestämt mig om jag ska åka tåg eller buss dit, eftersom tåget går ju fortare men jag måste ju hålla på o byta.. Visserligen bara ett byte men ja det lutar rätt mkt åt tåget eftersom restiden förkortas med nästan 2 timmar då..  Men hemresan kommer bli buss iaf, för är jag kvar så länge som det är tänkt så lär jag vara rätt trött då o skönt att bara kunna sova på vägen hem utan och behöva tänka på byten osv.. För jag har alltid lite svårt och sova på nya ställen så kommer nog inte sova jättebra isåfall..

Väntar också på att mitt paket från Ellos ska komma.. Va tvungen o köpa nytt skärp då alla mina nu gått sönder.. Sen får man ju inte beställa något under 200 så var ju tvungen o beställa nått annat med.. Men det kommer nog åka tillbaka tror jag..
Jag gillar verkligen inte att springa runt i butiker och så.. Så jäkla varmt och bara jobbigt.. Så otroligt mycket skönare och smidigare att beställa från nätet och få prova hemma i lugn och ro.. Mennu är det shopping förbud lite för min del ett tag framöver..

Sen att jag ska till Ullared i sommar är väl en annan sak.. Haha.. Men följer i stort sett bara med för att syrran vill ha med mig dit.. Annars hade jag struntat i det..

Ne nu känns det som att detta inlägg blivit lite långt så avrundar nu och ska styra lite hemma medans jag väntar på att paket ska komma och tvättstugan ska bli ledig..

Bye

Rekryteringsträff

Var på Ams förut idag på en rekryteringsträff och det lät faktsikt väldigt intressant så glad att jag gick ändå.. Och jag skulle utvecklas enormt mycket om jag skulle ha så pass tur att få det jobbet.. Men jag brukar ju väldigt sällan ha tur med saker och ting så lär bli glatt överraskad om dom ringer och man får komma på intervju och så.. Men men det märks ju som sagt.. Vore ju kul iallafall..

Hade med mig träningsväskan till Ams så drog till gymmet när jag var klar där.. Men ja det gick ju verkligen inte bra alls idag.. Hade verkligen ingen lust överhuvudtaget och var inte det minsta taggad.. Men går säkert bättre nästa gång..

Nu blir det nog soffläge resten av eftermiddan och kvällen.. Ska nog sätta på en film strax tror jag..

Imorgon blir det nog en sväng till gymmet igen och sen behöver jag gå till banken och fixa en sak med.. Sen tvättstugan på kvällen, mindre kul men måste ju göras..

Bye

Måndag kväll

Så jävla skönt det har varit ute idag alltså.. Riktigt härligt :) Nu är det ju äntligen vår på riktigt känner jag.. Ett säkert vårtecken är ju lite uteserveringar som slagit upp och att Halvars har öppnat såg jag också..

Blev en sväng till gymmet imorse efter jag hade kollat klart på Vakna, blev ett helt okej gympass iaf.. Sen blev det hem o äta o styra lite innan det var dags för mötet på Ams, och ja det gick väl bra.. Kommer typ inte få nån kallelse förrän i slutet på sommarn sa handläggarn..

Var ju lite osmart och satte upp mig på en grej imorgon som jag måste gå på nu, så måste ju dit imorgon med.. Men men har väl egentligen inget bättre för mig och kan ju leda till ett jobb även om jag inte tror det då jag sällan har tur när det kommer till något.. Men någongång vänder väl det med förhoppningsvis..

Sen blir det säkert gymmet efter jag är klar där.. Visst skulle hinna innan men kände mig så stressad när jag var där imorse o skulle på möte..

Annars händer det nog inte så mkt imorrn tror jag.. Kolla upp lite hur mycket biljetten kostar och hur bussarna går när jag högst troligt ska iväg på fredag.. Som det ser ut nu så blir det så, sen kan ju saker ändras på 4 dagar.. Kommer iaf inte köpa några biljetter förrän fredag morgon tror jag isåfall, så man inte köper biljett och så ändras det i sista minuten o man lagt ut cash i onödan..

Jaja ska sluta skriva nu för känns som jag börjar yra lite

Bye

Söndag kväll

Sitter i soffan och väntar på att Big Brother ska börja, blir att kolla via datorn som vanligt då jag inte har tv11..

Annars har jag väl inte gjort så mkt idag förutom att vara ute i solen och blåsten lite.. Skrev en liten packningslista förut med, kommer säkert komma på något mer som ska med.. Men jag måste alltid skriva en lista över vad jag behöver ha med mig om jag ska bort ett par dagar..

För annars så vet jag att jag garanterat kommer ha glömt hälften av det jag behöver så då är skönare och skriva en lista och ha lite koll iaf..

Ne nu ska jag nog ordna med lite te och sen krypa upp i soffan och hoppas att tråkiga Patrik åker ut i BB ikväll..

Bye

Solen skiner

Tittar ut och solen skiner för fullt, ser ut att blåsa lite men det gör inte så jättemkt.. Så ska nog klä på mig lite och göra mig iordning för att dra ut på en promenad tänkte jag.. 

Sen när jag kommer hem blir det väl att ta hand om tvätten från igår och sen bara soffläge och tv/film/serier resten av kvällen..

Imorgon väntar ett besök på Ams, banken och sen gymmet.. Tanken är att dra till gymmet måndag-torsdag nästa vecka, får se hur det blir med dom planerna men borde väl inte vara något som hindrar mig..

Får passa på och träna nu innan det blir sommar och riktigt varmt för då går det knappt att vara på gymmet eftersom det blir sjukt varmt där inne..

Ne på med mjukisbrallorna och solbrillorna och ge sig ut på en promenad..

Later


Lördag kväll

Blev hämtad här av pappa & dom strax efter 8 imorse, var väl sådär lagom road av att inte fått sova tillräckligt och att åka bil längre sträcka.. Men ja det går ju ganska fort ändå..

Så dagen har spenderats i Sthlm eller iaf ett par timmar blev det ju.. Sen så kändes det ju lite segt hem men så är det ju alltid.. Gjorde väl egentligen inget speciellt, gick runt lite i något slags outlet där det var massa olika butiker och sen blev det lite lunch på Ikea som låg i närheten.. Men nja maten var ju faktiskt lite kall men men det var rätt gott med lite mat igen och min gulliga syster bjöd mig på lunchen :)

Sen när jag kom hem så blev det och boka tvättstugan och var ju ledigt idag så har ägnat dom senaste timmarna åt att tvätta.. Har egentligen lite kvar men får ta det i veckan istället för orkar inte tvätta mera just nu efter den sista är klar om en stund..

Gick och skulle handla lite förut och tänkte jag skulle ta med mig påsen med pant som jag samlat på mig senaste månaderna och vart väl sådär lagom road när jag kom till affären med all denna pant och maskinen är TRASIG!!



Så var ju bara att vandra vidare till nästa affär istället, för inte fan går jag tillbaka hem med panten när jag väl tagit med mig den..  Men ja gjorde ju inte så mycket, fick ju en promenad på köpet så..

Nu blir det väl att glo runt på datan lite och halvglo på något på 1an medans jag väntar på att tvätten blir klar.. Sen får jag väl se vad som sker, är ju ganska trött alltså så blir nog att sova tidigit ikväll och hoppas jag får sova länge imorgon..
Men känner att jag måste hålla mig vaken några timmar till iaf så jag inte går och lägger mig för tidigt..

Imorgon så blir det nog rätt lugnt, hade väl tänkt dra mig till gymmet men får väl se hur det blir med det.. Har i stort sett bestämt mig med hur jag ska göra nästa helg, får väl se om det blir som jag bestämt beror på lite olika saker.. Men lutar åt det jag bestämt mig för iaf..

Ne nu ska jag krypa upp i soffan och glo på tvn lite och bara vara en stund..

Bye

Fy fan...

... vad trött jag förmodligen kommer vara ikväll.. Vaknade strax innan 5 imorse och kunde inte somna om, och det är ju för jävla roligt liksom.. Så till slut gick jag bara upp, kanske somnar i bilen eller något sen..

Nu det blir duscha och göra sig iordning och sen försöka få i sig lite frukost kanske och så ringer väl min lilla pappa om dryga kvarten för att se om jag är vaken också..

Lika bra och sätta fart för det blir säkert stressigt precis innan jag ska gå sen.. Som det alltid brukar bli även om man har massa tid på sig så får man alltid stressa innan man ska iväg.. Slår liksom aldrig fel känns det som..

Min handläggare ringde ju igår också och informerade mig om att det blir enskilt samtal på måndag istället för gruppsamtal.. Vad vi nu ska prata om vet i fan, men hon har säkert mycket hon vill säga, själv däremot har jag inte speciellt mycket att säga till någon på det där stället..

Ne sätta lite fart var det ja..

Later


Fredag kväll

Börjar bli lite trötter nu vilket är bra då jag måste lägga mig vid senast 12 ikväll iaf.. Vilket är rätt tidigt enligt mig men ska ju upp senast vid 7 imorgon så är ju bara att gilla läget liksom.. Kan väl förhoppningsvis sova lite i bilen imorrn på vägen..

Största problemet är väl hur jag ska hinna få i mig frukost eftersom jag brukar vilja vara vaken ett tag innan jag äter då det dröjer innan jag är hungrig på morgonen.. Men men får väl trycka i mig några knäcke så jag klarar mig ett tag iaf..

Var och hämtade ett paket med en jeansjacka och en vanlig tröja förut.. Beställt tröjan i en rosa variant oxå men den kommer inte förrän i maj.. Men blir att behålla båda även om jag tyckte att jeansjackan kändes lite kort nästan och det var en nackdel att det bara var bröstfickor men orkar inte hålla på och skicka tillbaka o byta eftersom jag behöver en lite tunnare jacka nu..
 
 


Ska väl krypa upp i soffan och fortsätta se på senaste Harry Potter filmen jag tog hem förut och vänta på att det blir dags för sängen..

Hoppas på lite bra väder imorgon iaf.. Idag har det ju varit skitväder blandat med sol, imorgon vill jag helst ha sol hela dagen..

Ne fixa lite te och sen återgå till filmen..

Bye

Heeeelg

Skönt med lite helg, även om det typ är helg jämt för mig eftersom jag inte jobbar men man ser ju ändå fram lite emot helgen ändå..

Har ägnat senaste dryga timmen till att städa, klar i köket nu i stort sett.. Bara moppa golvet som ska göras men det tar jag ju allra sist när jag städat klart i rummet, hallen och badrummet.. Så sjukt tråkigt att städa men ja det känns ju bra när det är klart..

Nu har jag precis haft lite paus för att käka lite, så ska väl sätta fart och börja städa igen så man blir klar nångång.. Även om min lya inte är så stor så känns det som ett flera timmar långt projekt att städa.. Men är nog mest för att jag pausar lite i mellan och inte bara kör på..

Blir en promenad sen när jag städat klart och förhoppningsvis passa på och hämta ut mitt paket från Ellos.. Sen ikväll blir det nog väldigt lugnt då jag måste gå upp jäkligt tidigt imorgon.. Mitt största problem är hur jag ska få i mig frukost så tidigt.. Men men det löser sig väl säkert imorgon.. Så blir att glo på en film eller tvn om det går något sevärt..

Ne sätta lite fart innan jag blir alltför seg och fastnar här i soffan.. Lite faran med att pausa när man håller på med saker..

Bye

Vikthets

Det är ju sån jävla vikt hets bland folk tycker jag.. Och visst var väl det den allra främsta anledningen till att jag började på gymmet förra året.. Men jag märkte att när jag hetsade med att väga mig hela tiden att jag mådde sämre av det och därmed slarvade mycket och då inte fick några direkta resultat..

Nu tränar jag först och främst för att jag mår jävligt bra av att träna men visst klart att jag vill gå ner i vikt fortfarande också för att det är bätte för min kropp och min hälsa om jag tappar lite.. Men jag vet också att det inte går fort att gå ner så mycket som jag vill gå ner.. Det tog liksom inte 1 vecka att gå upp all denna vikt, så då tar det inte heller 1 vecka att gå ner.. Men blir galen när folk hetsar om min vikt, liksom bekymra er om ert eget istället.. Även om jag vet att folk vill väl, men det sista man vill känna är en press från folk och känna sig rädd för att misslyckas, vilket jag gjorde förut nu skiter jag i vad folk säger för det mesta..

Jag var nog inte helt redo mentalt förra året när jag började på gymmet då det inte blev tillräckligt regelbundet.. Men nu har jag ändå hållt i gång ganska så bra senaste månaderna och känner mig mera taggad och motiverad mentalt nu.. Hoppas bara jag får hålla mig frisk nu för det känns att man tappar lite om man är sjuk..

Och sen ska man inte hetsa så mycket om vad vågen visar tycker jag.. För liksom du kan väga 100 kg och vara vältränad som fan och ha massa muskler så dumt att hetsa för mycket om vad det står på vågen.. Även om jag såklart kollar det i mellanåt för att se om det hänt något för har ju ändå en viss vikt jag vill ligga på ungefär.. Bättre att mäta med ett måttband för att se lite bättre hur mycket det förändras.. Får se till och skaffa mig ett eget så man kan mäta regelbundet..


För några år sen hade jag haft skit mycket ångest och brytt mig massor om vad folk tycker om mig och känt mig oerhört bekväm bland folk pga hur jag såg ut.. Eller haft, jag hade det.. Men nu känner jag bara att jag skiter i det totalt, för min personlighet och hur jag är som person har absolut inget med hur jag ser ut att göra.. Och vill folk döma mig pga det så är ju det mer deras problem än mitt anser jag..

Ville bara skriva av mig lite om detta, blev visst mer skrivet än jag hade tänkt.. Tränar som sagt först och främst för att jag känner att jag mår så mycket bättre av att träna både psykiskt och fysiskt och sen kommer ju nog resultaten märkas mer och mer under tiden..

 Hade ett berg med disk som väntade på mig när jag kom hem förut.. Alltid lika kul men skönt när det är gjort..

Nu blir det lite te och kolla på 5an lite innan det är dags att krypa ner i sängen.. Får se när man vaknar imorgon men blir inte och ställa någon klocka iaf.. Lite att göra imorgon så tveksamt om det hinns med att träna på gymmet så blir säkert bara hemma och en promenad då.. Och på lördag blir det inte heller något gym då man ska iväg..

 Dessa 2 filmer damp ner i brevlådan idag också.. Eftersom jag hade rabattcheck så gick dessa två bara på 40 kr inkl. frakten.. Det gillar vi..

Gonatt


Nya sedlar

Dom snackade om detta i vakna förut imorse.. Och visst kan det väl vara bra och byta ansikte på sedlarna.. Men att göra en 2 krona och 200 kronors sedel förstår jag inte logiken alls med egentligen eftersom både 1 krona och 100 kronors sedel ska finnas kvar..

Det känns bara ganska så onödigt på ett sätt men blir väl säkert bra det också.. Kan nog bli lite konstigt i början innan man vänjer sig när man handlar saker och får tillbaka pengar.. Får väl hoppas det är lätt att se skillnad på dom iaf.. Men som sagt just nu så känns 2 kronan och 200 kronors sedeln väldigt onödiga men blir säkert bra när dom kommer om några år..

Kom hem från gymmet för en stund sen.. Blev styrketräning och sen 1 timmes kondition och kan lova att det känns i benen men men bara skönt och är jävligt nöjd med dagens träningspass..

Nu ska jag varva ner lite och ta det lugnt en stund innan det blir att göra sig i ordning och dra iväg igen.. Hoppas på att min jeansjacka kommer idag eller imorgon med för nu går det fan inte med vinterjacka längre blir ju skitvarmt.. Så får väl frysa lite smått med vanliga tröjor så länge.. Får ju oxå hoppas att den sitter bra och jag gillar den..

Ne kolla läget på nätet lite och sen värma på lite mat om en stund o äta till gårdagens Big Brother avsnitt o sen är det väl dags och ge sig iväg igen.. Men blir spånk, orkar fan inte gå just nu..

Bye bye

Så jävla kul då

Igår vaknade jag 40 minuter innan klockan och det är väl ändå inte så farligt.. Men idag vaknade jag 5.30 alltså 1,5 timme innan jag tänkt gå upp och kunde inte somna om.. Det är fan inte okej alltså..

Men men får väl bli en powernap eller något i eftermiddag sen så man orkar hålla sig vaken..

Nu blir det att glo på Vakna med the voice och sen fixa lite frulle och göra mig iordning för att dra till gymmet vart efter.. Och idag ska jag väl iaf komma dit till skillnad från igår.. Men det gör jag nog om jag bara drar direkt sen..

Kanske uppdaterar sen.. Återstår att se..

Hoppas på att jag orkar storstäda här hemma sen med eller iaf påbörja städningen lite.. Måste boka tvättstugan också, boka upp ett par tider med en gång istället..

Eller just det, ska ju eventuellt till morsan sen så får se hur mycket städning det hinner bli efter gymmet.. Men annars får jag påbörja det ikväll eller imorgon.. Det löser sig.. Bara jag som bor här så ingen mer än jag som behöver lida.. Haha.. Men det ska bli städat innan lördag iaf..

Kom på en grej igår med som jag inte riktigt resonerat över förut och tänkt på hur det har koppling med varandra.. Men vad det är håller jag för mig själv..

Sen är jag glad för en tjejkompis & hennes sambo som fått sitt hus sålt och äntligen får flytta som dom väntat så mycket på.. Även om det nu blev väldigt hastigt och snabbt allting..

Have a nice day

Onsdag

Tanken var att dra till gymmet imorse, jag tog på mig träningskläderna och gjorde mig iordning men sen vart jag helt plötsligt så jävla omotiverad och tappade lusten helt och hållet.. Så kom aldrig iväg till gymmet men det blev att köra lite med hantlarna istället och så blev det en promenad förut med.. Så har iaf blvit lite träning idag..

Annars har jag väl inte gjort så mkt vettigt idag.. Bytt sängkläder o täcke o så iaf måste bara se till att ta en storstädning också innan helgen kommer.. Känns bara så jobbigt så man vill inte göra det, sen är ju det ju för jävla tråkigt också.. Men är ju otroligt skönt när det är klart och det är fint och luktar fräschare.. Sen är det rörigt igen efter några dagar.. Haha..

Har nog nästan bestämt mig för hur jag ska göra med den eventuella resan till C.. Men det håller jag för mig själv lite just nu hur jag ska göra.. Trött på folk som ska lägga sig i mitt liv speciellt dom som det inte angår alls..

Morsan ringde förut och ville ha hjälp och färga håret imorgon eventuellt.. Tur att hon har mig.. Haha.. Så blir eventuellt att åka dit imorgon om hon får tag i färg och hjälpa henne och färga håret..

På tal om hår så skulle jag behöva klippa mig igen snart, börjar bli så jävla långhårig nu så verkligen dags.. Men får väl se när det blir av.. Det där med att boka tid och få det gjort brukar ta sin tid..

Ne nu ska jag fixa lite te och sen blir det soffläge och tv resten av kvällen innan det är dags och sova.. Börjat gå upp kl 7 varje dag nu, dels för att inte sova bort hela dagen och för att få lite rutin.. Vaknade 6.20 imorse av panik att jag hade försovit mig.. Haha..

Bye

Till vissa hundägare

Skrivit detta inlägg för ett tag sen men på en gammal blogg men eftersom jag höll på och trampa i hundskit förut så kände jag för att posta detta igen..

Varför skaffar ni en hund om ni inte ens kan ta upp skiten efter er egen hund?

Sånt stör mig så enormt, hundägare som inte tar upp när deras hund skitit. För vem fan vill riskera att trampa i hundskit överallt där man går? Tror nog ingen vill det, inte ens ni hundägare som lämnar kvar skiten på gräsmattan eller trottoaren eller vart det nu må vara..

Ne sånt där stör mig så jävla enormt så det finns inte.. För jag ska fan inte behöva gå och kolla vart jag går bara för att inte riskera att trampa i nått..

Nu vet jag att inte alla hundägare är såhär, men många är det.. Och jag tycker ju att har man ett husdjur så får man väl fan ta ansvar för det och ta upp skiten efter husdjuret oxå.. Kan väl knappast vara speciellt svårt att göra.. Hur lat får man bli liksom..

Ni skulle väl knappast låta hundskiten ligga kvar på golvet i eran lägenhet utan att ta upp det, om eran hund skulle råka skita inne. Så varför då inte kunna ta upp skiten eran hund skiter utomhus??

Som sagt kan ni inte ens plocka upp eran egen hunds skit så kanske ni inte ska ha hund? Bara en liten tanke..


Till vissa hundägare

Skrivit detta inlägg för ett tag sen men på en gammal blogg men eftersom jag höll på och trampa i hundskit förut så kände jag för att posta detta igen..

Varför skaffar ni en hund om ni inte ens kan ta upp skiten efter er egen hund?

Sånt stör mig så enormt, hundägare som inte tar upp när deras hund skitit. För vem fan vill riskera att trampa i hundskit överallt där man går? Tror nog ingen vill det, inte ens ni hundägare som lämnar kvar skiten på gräsmattan eller trottoaren eller vart det nu må vara..

Ne sånt där stör mig så jävla enormt så det finns inte.. För jag ska fan inte behöva gå och kolla vart jag går bara för att inte riskera att trampa i nått..

Nu vet jag att inte alla hundägare är såhär, men många är det.. Och jag tycker ju att har man ett husdjur så får man väl fan ta ansvar för det och ta upp skiten efter husdjuret oxå iaf om man bor i stan och rastar hunden där det vistas mycket folk.. Kan väl knappast vara speciellt svårt att göra.. Hur lat får man bli liksom..

Ni skulle väl knappast låta hundskiten ligga kvar på golvet i eran lägenhet utan att ta upp det, om eran hund skulle råka skita inne. Så varför då inte kunna ta upp skiten eran hund skiter utomhus??

Som sagt kan ni inte ens plocka upp eran egen hunds skit så kanske ni inte ska ha hund? Bara en liten tanke..


Rihanna - S&M

Fan vad jag gillar denna låt alltså.. Den går rätt mycket på repeat här hemma just nu..


Tatuering

Jag har ju alltid varit lite småsugen på att gadda mig.. Och nu har jag ju tillomed flera saker jag skulla vilja göra ifall det nångång blev av.. Man vill ju helst att det ska ha nån mening om man ska bränna in något i huden för resten av livet liksom och gärna vara säker på sin sak..

Men ja får väl se om det nånsin blir någon gadd för min del.. Är ju lite rädd för det alltså, har inte sån hög smärt tröskel faktiskt och var ju typ livrädd för att ta hål i tungan..
Jag blundade tillomed när jag gjorde det och höll min tjejkompis som var med i handen (som oxå blunda) för jag klara inte av och se nålen.. 
Haha måste sett sjukt kul ut för han som pierca, men ja det kändes ju inte ett skit man hörde ju bara när nålen gick igenom.. Men när det gäller gaddningen så är det ju smärtan jag är mest rädd för tror jag och sen att det inte ska bli bra..

Snacka med en bekant om det där som har sjukt mycket tatueringar, typ överallt o ingenstans.. Han erbjöd sig att följa med och hålla handen.. Haha lite gulligt..

Aja först ska det väl finnas pengar till det kanske och sen framför allt våga göra det.. För jag vet ju vad jag vill göra så det är ju inget problem direkt, har några saker och välja på.. Gäller bara att våga också..

Men vet ju att jag hade aldrig vågat pierca mig om jag hade bokat tid och gått och väntat på det.. Piercingen gjordes ju på direkten.. Gick dit för att boka en tid och kolla pris men när han fråga om vi skulle ta det med en gång istället så kände jag bara gör jag det inte nu så blir det aldrig av..

Ne ska väl styra upp lite saker hemma nu.. Behöver som sagt städa, byta sängkläder och diska.. Och sen vill jag till gymmet också.. Får se hur mycket som blir gjort.. Man blir lite slö när alla dagar nästan ser likadana ut eller hur? Inte bra, inte bra.. Men skönt att jag har gymmet där får jag ut mycket frustation vill jag lova..

Ha en bra dag

Bye

Tisdag

Skulle verkligen behöva städa och röja upp här hemma men har inte orkat bara.. Mkt jag skulle behöva göra men man tappar lusten lite allt..

Var på gymmet förut idag och körde en powerwalk på löpbandet.. Hade tänkt gå 5 km men blev bara 3, orkade verkligen inte mera alltså.. Men 3 km är oxå rätt bra..  Var inte direkt jättemotiverad eller jättetaggad på att träna förut.. Inte haft den bästa dagen idag men men imorgon är ju en ny dag..

    

Bestämde mig för att testa något nytt idag till lunch när jag passera Ica på vägen hem.. Var väl inte jättegott men helt okej men lär nog inte köpa det några fler gånger..

Sen efter gymmet har jag väl inte gjort så många knop, somnade till förut o det var ju rätt skönt.. Och nu blir det i stort sett bara tv resten av kvällen.. Har sånt jävla sug efter en BJ alltså men ska inte gå och köpa det, måste stå emot suget.. Var nära att göra lite chokladbollar förut men stod emot det oxå..

Fick en förfrågan om att komma och spendera en helg hos C som bor lite över 30 mil bort.. Han skulle tillomed betala mig resan när jag kom skrev han för att jag skulle kunna åka snart till honom.. Kostar ju lite att åka dit eller kanske inte så mkt men mkt för mig som inte får så mkt cash varje månad.. Gulligt av honom tycker jag.. Och visst skulle det vara sjukt skönt att komma bort en helg och se lite nytt folk.. Skulle iaf vara skönt och behövligt att slippa stan lite..

Och sen kommer den fega sidan av mig fram lite, vågar jag åka hela den sträckan för att träffa nån.. Alltså visst jag vill ju träffa honom för han verkar ju trevlig o ser ju rätt bra ut MEN det är ju så jäkla långt att åka och man blir lite halvt låst om man vill hem tidigare än beräknat.. För jag är mycket väl medveten om att saker kan skilja sig enormt från nätet till verklighet även när det gäller bilder.. Visserligen så tror jag inte det kommer vara så mkt skillnad då man sett varandra genom camen oxå.. Jag är inte så rädd av mig för att träffa folk från nätet annars utan tycker det är kul att träffa folk man snackat med ett bra tag, och har ju träffat en hel del folk från nätet men då är det ju folk från stan eller folk som bor i närliggande stad så man har ändå haft rätt nära hem..

Aja får se hur jag gör lite med detta.. Men har ju inte direkt någon undanflykt när han säger att han ska betala resan heller.. Aja får se.. Men skulle ju ha ont i magen hela resan dit pga hur nervös jag skulle vara.. Och sen kommer en liten ond tanke upp oxå, tänk om man åker hela den vägen och blir dissad? Sjukt jobbigt skulle ju det vara, inte för att jag tror det men man vet ju aldrig.. Men men allt löser sig och måste bestämma mig om jag vågar åka eller inte.. Min impulsiva sida hade väl åkt igår om det hade varit så.. Och egentligen så måste man väl våga lite och inte noja så mycket över allt.. Får se hur det blir..

Vart mycket om det där nu kändes det som, men behövde bara ventilera lite och det är väl det bloggen är till för eller hur..

Ne ska inta soffläge och glo på tvn lite nu..

Bye


Stone

Såg på denna film igår och jag tyckte bara den var så tråkig alltså.. Kändes ju inte som att det direkt hände något.. Men det är ju min åsikt sen finns det säkert dom som tycker den är bra..


RSS 2.0