Dum grej deluxe

 
Gjorde verkligen en jävligt dum grej idag.. Efter några timmars tänkande och kunnat varva ner lite så vet jag vad jag egentligen borde gjort helt annorlunda..

Men fick fan panik och gjorde tvärtemot vad logiken i vanliga fall hade sagt åt mig att göra.
 
Men nu sitter jag här mitt i natten med lite ångest och är jäkligt nojig.

Har jag riktig jävla otur så har jag extremt mycket att förlora på det, ifall det visar sig vara att jag gjort bort mig så mycket som jag oroar mig för att jag har.
 
Får försöka gräva upp huvudet ur sanden imorgon och ta tag i det hela liksom. Vilket det också ger mig lite ångest egentigen eftersom jag då kommer känna mig jävligt dum som inte tog tag i det redan förut idag när det skedde.
 
Fuck alltså.

Hoppas jag för en gångs skull i livet har lite tur och det inte vart någon grej av det.

Får se hur pass bra man kommer sova i natt.. Troligen inte jättebra..

Avicii - Wake Me Up

 
Just nu är denna låt lite av en favorit, av många olika anledningar. Den gör mig glad och jag tänker på en viss person när jag hör den.
 
Denna person har påverkat mig mer än vad någon kunnat på flera år och jag tänker på ett annat sätt, samt är öppen på ett helt nytt sätt än jag varit tidigare.
 
 

KÖRKORT

 
Så som jag har kämpat med detta körkort, hållit på sen februari 2012 med detta. Eller har ju inte hållt på konstant hela tiden utan har blivit lite pauser på några månader när jag bara tappat lusten och motivationen helt.
 
Teoriprovet klarade jag på första försöket, dock så kuggade jag uppkörningen men så igår den 5/7 så klarade jag äntligen uppkörningen.

När han sa att det var godkänt så svara jag helt förvånat: Är det? Haha men fy fan vad skönt det är!
 
Men ja det var så otroligt skönt och så mycket som bara släppte för mig. Slippa lägga ut ytterligare pengar på ännu en uppkörning.
 
Jag började köra med körskolan men valde att avsluta det privat istället då det blir betydligt billigare. Sen hade jag inte så mycket förtroende för min lärare längre så det hade iaf inte blivit något bra i slutändan.
 
Så nu ska jag bara vänta på hem papper om att jag kan hämta ut mitt kort. Har nog inte riktigt förstått det än, känns nog mer verkligt när man håller kortet i handen sen.
 

Får se hur kvällen blir, blir eventuellt att vara lite chaufför senare åt mina föräldrar.

RSS 2.0