Lill lördag

Redan onsdag och det känns ju väldigt skönt att det är torsdag imorgon när man vaknar.. Härligt med helg snart :) Men bara skönt att veckorna går fort, lite tråkigare att helgerna går ännu snabbare.. Hinner inte med hälften av allt jag skulle behöva göra men ja vad gör det.. Man får ta saker när man har tid.. Lite tråkigt att man inte har tid o umgås me folk så mkt.. Men ja jag klagar ju inte över att tjäna pengar direkt..

Gått bra på jobbet idag som vanligt, trivs bra iaf.. Och man får sig ju ett par skratt om dagen med oftast.. Haha..

Blivit förkyld igen nu, och det lär nog gå lite fram o tillbaka tror jag eftersom typ alla på jobbet är förkylda så smittar man ju varandra hela tiden typ.. Men men skit samma, bara hålla tummarna att jag inte blir så pass dålig att jag måste vara hemma..

Precis sett klart på nyaste avsnittet av SoA, riktigt bra serie det där..

Nu ska jag glo runt lite på nätet och sen blir det väl nått avsnitt av nån serie innan man somnar för kvällen..

Ne fixa lite te och sen glo runt innan jag intar sängen.. Målet är att komma i säng innan 22, får väl se hur bra det går..

Bye

Måndag

Ska strax dra ner till bussen och åka till jobbet, för nu är ju helgen slut och det är måndag igen.. Mindre kul är ju att jag vakna upp av att ha svinont i nacken, så har någon lätt form av nackspärr.. Härligt liksom, men men ska nog gå bra att jobba ändå.. Allt går bara man vill brukar man ju säga..

Sen efter jobbet blir det nog väldigt lugnt, försöka få ordning lite hemma bara typ..

Längtar redan nu tills nästa lön, då jag har tänkt och investera i att köpa mig en ny säng och kasta det gamla helvetet jag har som tillomed är mitt ex gamla säng liksom.. Så ja det behövs köpa en ny, och tror det kommer bli en lite större säng än jag har nu t.om..

Det ska bli väldigt skönt kan jag lova.. Sen har jag ju tänkt byta ut lite andra saker med, men får se om jag gör det..

Aja nu är det dags att kila till bussen strax så måste bli klar nu så jag slipper stressa allt för mkt ner..

Ha en bra måndag

Fredag

Äntligen lite helg men ja den är ju snart slut.. Har orkat hålla mig uppe längre än vad jag trodde jag skulle göra.. Men det blir sängen snart, ska upp skapligt imorgon och tvätta det jag inte orkade tvätta igår..

Måste ta hand om den tvätten med, men det hinns med imorgon innan första maskinen med tvätt är klar..

Känns som man knappt har någon fritid alltså, man jobbar och så är man astrött efter jobbet men försöker ändå göra lite i veckorna ändå, annars blir det mesta på helgerna..

Imorgon är det lite party iaf, hoppas det ska bli kul.. Sen är det även planerat lite annat imorrn kväll/natt med, om det nu blir av är ju en annan sak.. Det vet jag ju inte förrän då liksom, men skulle på ett sätt vara kul och ett annat helt sjukt.. Haha..

Sen börjar jag få massa jävla hjärnspöken och min hjärna börjar inbilla mig en massa saker som jag säkert inte ens stämmer men jag får liksom för mig det och då är det svårt att släppa det.. Men men skitsamma, det är som det är liksom..

Ne borsta tänderna, ställa klockan så man inte missar tvättstugan och sen blir det sova och hoppas det blir en bra kväll imorgon..

Bye

Friends with benefits

Precis sett klart på denna film, och jag tyckte den var hyfsat bra iaf.. Men ja slutet var ju ganska lätt att räkna ut liksom.. Man visste ju typ hur det skulle sluta innan man ens hade sett filmen..


Bridesmaids

Har precis sett på denna film och jag gillade den faktiskt inte.. Tyckte inte den var speciellt bra alltså..


Fredag

Det känns så jävla surt att vara hemma från jobbet asså, jag vill ju jobba liksom.. Aldrig kul att förlora cash kan jag säga..

Precis pratat klart med försäkringskassan, så  nu är det fixat iaf.. Ska klä på mig och gå ner runt hörnet och lägga på ett brev så det oxå kommer iväg idag.. Helst ska det ju bli gjort innan dom tömmer lådan..

Sen blir det hem igen och bara ta det lugnt, glo någon film, kolla nya avsnitt av lite olika serier, dricka massa vatten, te och knapra halstabletter typ.. Och ungefär så kommer min helg se ut.. Roligt värre..

Tvinga i mig något att äta oxå kanske.. Inte jättehungrig direkt men kan ju vara bra med lite mat liksom..

Ne klä på sig ordentligt och sen gå o lägga på brevet på brevlådan..

Bye


Hur många lingon finns det i världen

Detta blev kvällens film och jag tyckte faktiskt den var ganska bra..


Sjuk

Har känt mig dålig hela veckan i stort sett och känt mig sämre för varje dag men tvingat mig till jobbet ändå, men idag gick det bara inte längre.. Så strax innan 12 så gick jag till chefen o sa att jag måste gå hem för att jag mådde skit, vilket jag gjorde och gör fortfarande..

Mår inte alls bra, och bättre att vara hemma och kurera mig nu över helgen innan jag blir jättesjuk. För är inte bra att anstränga sig för mycket när man är förkyld och mår dåligt, för man blir inte frisk då liksom eftersom kroppen aldrig får vila helt..

Varit på Apoteket med och köpt lite nödvändiga saker, så ska det nog bli bra det här..

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och glo på en film, ska ta mig en sup av medicin först bara..

Bye

Snart helg

Redan onsdag idag, och nu är snart denna dag slut vilket innebär att det snart är dags för helg igen.. Skönt som fan, men ja helgen märker man ju knappt av eftersom den är slut så snabbt. Men ska ändå bli skönt med lite helg..

Förkyld har jag lyckats bli också, så blir att ta det lugnt i helgen.. Ska försöka orka jobba imorgon oxå, så får vi se hur det känns under morgondagen och om man orkar jobba på fredag med..

Men lär bli att vara hemma i helgen iaf och bara ta det lugnt och inte gå utanför dörren typ o försöka kurera mig så mkt som möjligt så man orkar jobba på måndag igen..

Nu tänkte jag ta en panodil och sen dricka lite te och kolla på Sons of Anarchy o efter det blir det nog sängen faktiskt för är svin trött..

Bye

True Blood

Har precis sett det sista avsnittet av säsong 4, och jag gillade verkligen inte slutet alltså.. Jäkligt många obesvarade frågor som vanligt tyckte jag, och så måste man vänta ändå tills nästa sommar med att få veta hur det går.. Lite segt.. Aja skitsamma egentligen..

Va och tränade förut för kände mig bättre, men vet i tusan om det var en sådan bra idé för känner mig nästan sämre nu ist.. Jag har verkligen inte tid eller råd att vara sjuk alltså.. Vill ju få full lön liksom..

Aja det blir som det blir.. Jag kör på så länge det går iaf, men träningen får jag nog ligga rätt lågt med igen.. Känns som jag aldrig får träna ordentligt.. :/

Nu blir det strax att krypa ner i sängen och sova så man orkar med att jobba imorgon igen.. Idag gick iaf dagen väldigt fort tyckte jag, hoppas den går lika fort imorgon med.. Sen är det ju snart helg igen o då får jag ta igen mig..

Sen får vi se om det blir i Norpan eller någon annanstans, men blir nog att vara kvar i Norpan.. Känns bäst så när jag är lite halvt sjuk oxå, vill ju inte smitta ner folk liksom..

Ne borsta tänderna, stänga av datorn och sen sova.. Måste säga att jag sover så himla mkt bättre sen jag flytta ut sängen i köket och enbart sover där o inte kan ligga o glo på tv lr sitter med datorn i sängen osv..

Aja sluta skriva om meningslöst skit nu kanske..

Bye


Söndag

Idag har jag varit och umgåtts lite med Sandra & Joline en sväng på eftermiddan och sen blev det att dra förbi mina föräldrar och hämta några matlådor som pappa hade gjort åt mig.. Mina föräldrar hjälper mig verkligen sjukt mycket när man tänker efter..

Sen fick jag skjuts hem av pappa oxå efter jag hade hämtat matlådorna o det.. Och efter jag kom hem har jag inte gjort många knop, utan blev mest soffläge och kolla på tv typ.. Och ska väl återgå till att kolla på tv strax tänkte jag..

Imorgon är det dags för jobb igen, fick några t-shirts av pappa förut med som jag kan jobba i.. Jag förstör ju mina linnen jag har på jobbet o kommer ju snart inte ha något kvar att ha på mig på fritiden annars..

Bättre och ha det lite mer som vissa plagg är privata o andra jobb liksom. Ska investera i ett bra ordentliga byxor med sen när första ordentliga lönen kommer tänkte jag..

Får väl se om man lyckas spara så mkt, då jag har en del jag tänkt göra för pengarna när jag verkligen har råd oxå.. Visst alltid bra att spara, men samtidigt så lever man bara 1 gång och när man verkligen har råd så borde man ju få unna sig lite med.. Men ja lite kommer jag ju spara med, för jag kommer ju få minst dubbelt så mkt i inkomst så.. Lite ekonomisk måste man ju faktiskt vara..

Ne återgå till tv tittande och bara ta det lugnt innan det blir sängen

Bye

Fredag

Fredag och äntligen lite helg.. Men inget party här inte, och inget GBG heller tyvärr.. Även om jag gärna hade velat åka dit kan jag säga.. Men ja det kommer la fler gånger till det får jag hoppas..

Helgen kommer bli sjukt lugn kan jag säga.. Blir väl att tvätta och handla hem lite imorgon är det tänkt & sen blir det att städa lite med innan helgen är slut..

Och på måndag så får jag ju lön på jobbet så det kommer ju bli nice, skön känsla liksom..

Ne ska glo vidare lite på tv, och sen blir det väl att kolla in kvällens avsnitt av Idol på Tv4play tänkte jag lr om jag ser det imorgon..

Men blir att vila och ta igen sig till på måndag när det är dags att jobba igen.. Får se vilka man jobbar med då..

Ne återgå till tvn och avsluta detta meningslösa inlägg..

Bye


Takida - Haven stay

Hittade denna låt förut på youtube och jag gillar den skarpt..


Torsdag

Redan fredag imorgon, så jävla skönt det ska bli med helg.. Även om man måste tvätta i helgen, hoppas det finns någon tid bara, för har glömt att boka tid men måste försöka gå ner o kolla det imorrn antingen innan eller efter jobbet..

Skrev på papper på jobbet idag med så det var kul att ha det avklarat faktiskt.. Sen får jag ju bättre lön än pappa.. Haha o det är ju lite kul faktiskt.. Så frånomed måndag så får man ju iaf mkt bättre betalt..

Ska bli kul o se vad jag får ut efter skatten är dragen, för vet ju bara vad jag får innan skatt.. Orkar inte riktigt räkna nämligen, så blir kul att se sen när första stora lönen kommer..

Vart lite strul med FK så kommer väl inte få pengar nästa vecka som det var tänkt utan lär väl få vänta 2 veckor till, så får se hur jag ska lösa det med käk osv.. För nu måste man ju ha mat, iaf så man får lunch på jobbet annars kommer jag ju dö typ.. Ne men det löser sig väl på nått sätt, det brukar göra det..

Blev att träffa syrran lite snabbt efter jobbet innan hon tog tåget hem, sen blev det hem duscha o byta om o dra upp till stan o träffa Sandra o Joline i typ en timme lite drygt..

Ne nu ska jag fixa lite frukostmackor till jobbet imorrn och sen ska jag kolla lite tv innan jag går o lägger mig..

Bye

Stefan Liv R.I.P

Skriver ett inlägg som nog finns på ett x antal bloggar

R.I.P Stefan Liv, som omkom i en flygplanskrasch idag 30 år gammal.. Alldeles på tok för tidigt, livet är bra orättvist ibland alltså..


Lill lördag

Redan onsdag idag.. Helt sjukt vad veckorna bara springer förbi just nu känns det som, men är ju nog för att man jobbar hela dagarna. Och när man kommer hem, så hinner man inte mkt mer än att fixa käk, ev. träna lr fixa hemma o så är det dags att sova igen..

Och helgen går ju över direkt känns det som, där hinner man inte med att göra så mkt heller..

Hade velat åka till GBG i helgen men inga cash till det.. Det får vänta, lite annat som måste ha prio 1 nu innan jag kan lägga pengar på att åka dit.. Men ja känner jag mig rätt så struntar jag säkert i det o åker iaf sen när jag får cash..

Precis kollat in första avsnittet av SOAs nya säsong.. Härligt att det börjat igen, ska bli kul och se hur det blir detta.. Om det blir som man tror lr inte..

Lär ha no life hela hösten med alla serier som jag följer.. Haha.. Följer alldeles för många, men tur att man kan spara o se det nån annan gång, så man kan göra lite annat liksom..

Nu blir det att glo på lite tv innan det är dags för att sova igen.. Försöka komma i säng lite tidigare ikväll så man inte är lika trött imorgon..

Bye

Måndag

Måndagar är ju alltid lite sega att komma igång på.. Höll på att missa bussen imorse, var på hållplatsen 3 minuter innan den skulle åka.. Gick lite för sent hemifrån, inte bra det..

Efter jobbet så gav jag mig ut i regnet och drog ner till gymmet för att köra ett benpass och sen blev det en powerwalk på 3 km i uppförsbacke så det brände lite extra mkt.. Riktigt jäkla skönt var det efteråt iaf..

Sen blev det förbi Ica och handla lite innan man kom hem, tog en dusch och sen tvättade lite oxå.. Så hunnit med en del idag iaf..

Nu är det snart dags för sängen igen så man orkar upp och jobba imorgon också.. Men veckorna brukar gå rätt så fort, helt plötsligt är det fredag igen, men helgen försvinner fort den med så..

Ska snacka vidare me lite folk innan man kryper ner i sängen..

Hoppas på att kunna åka iväg lite nån helg snart med, men får se om det går.. Har lite som måste gå före innan jag drar iväg.. Aja det löser sig..

Ne glo runt lite på datan o snacka klart me folk

Gonatt

Idol

Denna brud va jävligt duktig och gilla hennes låt med, som hon hade skrivit själv..



Denna tjej gillade jag oxå



Det är ju typ bara nu i början jag brukar följa Idol för att se alla audtions o se folk göra bort sig.. Sen brukar jag inte kolla speciellt mycket när alla veckofinaler osv börjar..

Ne nu blir det och göra sig iordning och sen dra till jobbet..

Bye

Lugn helg

Helgen har varit väldigt lugn och det har varit både behövligt och skönt faktiskt.. Imorgon är det dags för jobb igen och klockan ringer vid 5 imorrn bitti.. Att gå upp så dags lär aldrig vänja mig vid riktigt men ja sen när man får lön så är det ju nog värt det förhoppningsvis..

Får se vad det blir imorrn.. Om det blir VB lr prismärka till bokrean.. Jag hoppas ju på det sist nämnda då man får lite mera variation..
Men ja det märks imorgon bitti hur det blir och vart man hamnar.. Är ju mening att jag ska vara på VB men beror ju på om det är något o göra där..

Igår så låg jag o drog mig i sängen halva dagen, missade därmed min tvätt tid så får se om det finns något ledigt nån dag efter jobbet.. Det löser sig allitd på nått sätt iaf..

Blir väl att se premiären av Idol ikväll också tänkte jag.. Inte mkt annat o se på direkt, så ska sitta här en stund o sen blir det o fixa lite te innan det börjar.. Fixa mackorna till frukosten på jobbet oxå..

Har en del jag funderar över just nu, över hur jag ska göra med saker o ting, och även en del som jag ser fram emot men inte riktigt vågar ser fram emot för mkt ifall jag kommer bli besviken, om det nu ens kommer bli av.. Har ju bara väntat flera månader hittills så jag tror det väl när jag ser det typ..

Men ja allt brukar lösa sig till det bästa på ett lr annat sätt så bara vänta och se vad som händer...

Ne nu ska jag nog kolla lite mail innan det är dags att inta soffläge med en kopp te..

Gonatt


Water for Elephants

Detta blev dagens film och jag gillade den faktiskt.. Nog mer tjejfilm än killfilm skulle jag tro..
Så ett litet filmtips om man inte har något att göra..


Jumping the broom

Såg på denna film förut, men ne den var ju inte jättebra direkt.. Men funkade bra som ett tidsfördriv iaf..


Fredag

Skönt med helg men den kommer försvinna snabbt som vanligt och sen är det helt plötsligt måndag igen och dags att åka till jobbet igen..

Sista veckan med praktik nästa vecka, förstår inte riktigt varför han förlängde praktik tiden egentligen när han ändå tänkt anställa mig.. Men men whatever.. Så länge han anställer mig sen som han sagt så blir det bra.. Lite surt bara att bara få 4 dagars lön istället för 14 dagar när man får första lönen..

Dom senaste dagarna har det blivit och prismärka, och jag trivs ju allra bäst där.. Tycker ju det är lite roligare än VB projektet jag håller på med annars.. Kanske man inte får säga men så är det bara och det vet hon som är chef för VB projektet också om att jag tycker.. Ser ingen anledning till att ljuga..

Får väl se hur det blir nästa vecka.. Hur mkt VB det blir och om det blir nått prismärkande..

Men kan säga att 2 av tjejerna på jobbet, gör verkligen att jag trivs eftersom det är rätt lätt att prata med dom och vore det inte för dom så är det tveksamt att jag hade varit kvar..

Har ju fått höra lite saker också denna vecka, och fått lite bekräftelse på att dom tycker jag jobbar på bra iaf.. Alltid kul att höra liksom..

Helgen kommer bli väldigt lugn känner jag.. Dels har jag ju känt mig lite små krasslig hela veckan så vill inte göra allt för mkt.. För att förhoppningsvis må lite bättre nästa vecka istället..

Men jag kan lova att det känns ju rätt bra i kroppen att man inte är van vid att lyfta böcker 8 timmar om dagen liksom.. Det väger ju ändå lite kan man ju säga.. Så klart det sliter på kroppen, därför jag måste bli lite bättre med att få in gymmet i vardagen oxå så man tränar upp kroppen lite mer ordentligt..

Men det är svårt att hitta orken till det när man är helt slut efter jobbet typ.. Och sen gillar ju inte jag att träna sådär sent heller liksom.. Men men det ska nog lösa sig på något sätt..

Nu tänkte jag nog sätta på en film innan det blir att krypa ner i sängen..

Bye

RSS 2.0