Fredag

 
Äntligen fredag igen.. Detta har ju visserligen varit en kort jobbvecka för min del, då jag varit hemma o varit sjuk mån-onsdag..
 
Men är alltid lika skönt när det är fredag och helgen väntar.. Denna helg ska jag verkligen göra så lite som möjligt, för förra helgen kändes det som jag var lite överallt och ingenstans..
 
Ska strax iväg och fixa lite granna, och sen blir det nog och köpa med sig lite mat hem, för orken är inte så jättehög just nu känner jag..
 
Dagens lunch på jobbet blev detta:

Inte alls så dumt med pannkakor faktiskt.. Det funkar liksom.. Kanske inte är asgott men det funkar och går snabbt och fixa.  
 
 
Ne byta om lite och sen dra iväg och fixa så det blir gjort någon gång..
 
Bye

Överviktig

Postade detta nyss på min facebook, men kände att jag ville lägga upp det här också..
 
Har du aldrig varit kraftigt överviktig själv så kan du ALDRIG förstå vad någon som är kraftigt överviktig känner inför olika situationer, som en sån enkel grej att gå o sätta sig på ett fik och behöva tänka ut vart man kan sitta och ifall man får plats i stolen eller om den kommer hålla..

Eller hur det känns att bli totalt ignorerad när man med en polare träffar nån dom känner & den personen VÄLJER att inte presenterera sig eller ens säga ett artigt hej precis som om man inte fanns, men presenterar sig för andra personer..

Eller när man hamnar på en fest och man då försöker komma in i en diskussion men ingen som lyssnar på vad du säger..

Till slut så tror man tyvärr på att man inte har något viktigt att säga, och då blir man också till slut osocial.

Kanske svårt och tro men man verkar vara rätt osynlig som kraftigt överviktig..

Det är så mycket man får utstå som många av er verkligen aldrig kommer kunna förstå.. Hur mycket ni än tror att ni fattar så gör ni inte det om ni inte varit i samma sits..

Och jag är så TRÖTT på allt vad det innebär med övervikten! Så därav blev det att teckna ett gymkort idag! Nu eller aldrig känns det som!

Och så lätt för alla att säga att man satt sig i sitsen själv, och visst det har man. Men är aldrig så enkelt som att det bara finns ett skäl till att man slutade bry sig om att man gick upp i vikt.. Alla har sin historia & så även jag!

DETTA ÄR VERKLIGEN INGET TYCK SYND OM MIG INLÄGG.. BARA LITE TANKAR JAG VILLE FÅ UR MIG HUR DET FAKTISKT ÄR!

Höst

Hösten närmar sig med stormsteg, eller tycker väl redan det känns lite som höst ute, i alla fall på morgonen när man går till bussen, för att åka till jobbet.
 
Men det gör mig inte så mycket, hösten är mysig tycker jag, även om det är trist med allt regn så gör det mig egentligen inte jättemycket.
 
Haft någon konstig grej senaste dagarna, gick hem från jobbet igår. Tillomed chefen tyckte jag såg risig ut, vet inte vad det var faktiskt men känner mig bättre nu så har tänkt gå till jobbet imorgon faktiskt.
 
På torsdag så blir det ett sjukhusbesök, vilket jag inte direkt ser fram emot men det är lika bra och få det gjort faktiskt. Dels för att det är skönt och veta säkert hur allt ligger till och sen för att det öppnar för lite andra möjligheter.
 
Detta fick bli dagens middag.. Spagetti och köttförsås är ju fruktansvärt gott alltså.
 
Tycker det är en spännande maträtt eftersom ALLA gör den på olika sätt..
 
Även kommit fram till lite annat när jag suttit här idag och inte haft något o göra förutom att tänka..
 
Har ju en kille jag träffar lite och som jag träffat senaste 1,5 månaden, dock inte lika ofta som jag velat. Men börjar märka att mitt intresse för honom börjar svalna lite då jag känner att han inte ger mig tillräckligt med uppmärksamhet/bekräftelse. Men det kan ju också vara sån han är att han inte är den som ger komplimanger eller säger vad han tycker/känner..

Känner honom ju inte så väl än. Men ja vi får se om vi börjar träffas lite oftare kanske inte intresset svalnar så mycket utan det blommar upp lite mer istället.. Aja time will tell..

Sen tror jag nog att det är mycket hjärnspöken för min del från tidigare relationer som gör att jag börjar backa nu istället för att senare bli sårad. Vilket inte alls är säkert att jag blir.
 
Ne softa lite och sen tagga jobb imorgon då.
 
Bye

Födelsedagskalas

 
Har inte sån farlig söndagsångest angående jobb imorgon, brukar sällan ha det faktiskt. Kanske mer beror på att jag trivs på mitt jobb och är väldigt glad över att få jobba.
 
För det är ju en otroligt skön känsla att inte vara beroende av arbetsförmedlingen eller socialen överhuvudtaget. Utan kunna gå till ett jobb 5 dagar i veckan och sen i slutet på månaden få ut en lön som man tjänat själv.

Otrolig frihetskänsla.
 
Dagarna verkligen springer iväg, nu är typ hösten här och Augusti är snart slut. Men gillar ändå hösten trots allt regn och kallare väder, så är den rätt mysig..
 
Idag blir det att åka och fira min kusin som fyller år, ska bli trevligt..
 
Sen blir det hem och fixa matlåda till imorgon och ladda för en ny vecka på jobbet :)
 
Ska försöka bli bättre på det här med bilder, för inte så kul och läsa bara text kanske.
 
Adios!

Netflix

Netflix
 
Tycker att denna sida är jättebra. Visst utbudet är inte det bästa alltid och på vissa serier är säsongerna inte så nya som man kan se. Men kul att kunna kolla lite gamla favoritserier också.
 
 
Skriv ditt eget omdöme | Tjäna pengar med Rejta
 
 

Inte ofta

 
Det är inte så ofta jag uppdaterar här längre.. Har väl inte riktigt haft någon skrivlust på senaste tiden eller orkat blogga om alla filmer jag sett osv.
 
Jobbet rullar på och har bestämt mig för att skaffa gymkort på nytt igen, mår lite bättre i mig själv mentalt och är lite mer villig att kämpa än tidigare.
 
Väntar dock på att jobbet ska återkomma och lösa problemet med att jag inte kan ta del av mina förmåner, och ville ju inte teckna ett gymkort innan jag kan det. Då jag nog kan få det mycket billigare.
 
Var ju lite klantig och glömde min matlåda hemma idag så då fick det ju bli att köpa något i automaten för den 20:lapp jag hade i plånboken..

Vart ju inte direkt nyttigt om man säger så..
 
 
 

Men en sak som är bra är att vi på jobbet ska börja med frukt, så då kan man ju nog kanske slippa såna här köp iaf om man glömmer nån mer gång.. Eller när man är lite småhungrig vid eftermiddags rasten..
 
Fast har ju blivit bättre på att inte ta med mig lösa pengar till jobbet just för att jag inte ska gå ner och köpa massa skit..
 
Nu har jag precis hämtat tvätten så nu blir det att glo någon serie eller en film och bara slappa.
 
Trevlig helg

RSS 2.0