The Decoy Bride

Såg denna film, ville se den lite för att Kelly Macdonald från Boardwalk Empire var med i filmen. Filmen var väl kanske inte en av de bättre jag sett men ändå helt okej. Den funkade alldeles utmärkt för lite tidsfördriv en tisdag kväll.


Tisdag

Vart inte så många knop gjorda idag som jag hade tänkt mig. Ska snart sätta mig och försöka knåpa ihop ett personligt brev till min handläggare.

Då det behövdes skickas in ett sådant för den utbildningen jag var på info om igår. Vet inte riktigt om det egentligen är något som passar mig, även om jag är intresserad av utbildningen och vad den innehåller, iaf det mesta av den. Så kändes själv upplägget lite sådär..

Jobba självständigt har jag inga problem med men att man inte får jobba hemifrån utan måste vara på plats varje dag kan jag tycka är att säga emot sig själv lite grann. Om det ändå knappt är några lärarledda lektioner varför måste man då vara där varje dag. Vissa kanske jobbar bättre hemma liksom, vilket jag gör..

Får hoppas jag på något sätt får ihop det med mitt projekt jag håller på med så att det går ihop sig tidsmässigt.. Annars får man se hur man ska göra, för projektet går ju före helt klart för min del iaf.. Så får se om det går ihop sig, ska försöka köra lite intensivt nu framöver med projektet så jag hinner komma en bit förhoppningsvis innan den där utbildningen drar igång i slutet på mars..

Om man nu ens kommer med den omgången.. Ja sånt som märks om jag kommer med och hur det blir med allt.. För det där med att sitta still och plugga 8-16 är ju egentligen inte riktigt min grej så får väl hoppas jag pallar det..

Ne nu ska jag väl ta tag i mitt lilla berg med disk och sen kanske läsa lr glo på en film..

Bye

Flypaper

Såg klart på denna film förut och nja var väl ingen höjdare direkt. Man missar inget om man inte ser denna film iallafall. Inga direkt jättebra skådisar med i filmen heller, såg den mest för att Patrick Dempsey var med, även fast jag egentligen inte tycker han gör sig så jättebra på film faktiskt.

Så duger som tidsfördriv om du vill se en film utan att behöva anstränga dig speciellt mkt och bara slappa typ.. Men finns nog bättre tidsfördriv.



Morgonpigg?

Var sjukt trött igår ikväll, somna till redan vid 18 och sov till 22 då jag gick upp en sväng och kollade på lite tv. Men somna sen igen vid 12 och vakna pigg och kunde inte somna om kl 6 imorse.. Inte riktigt det man vill en lördag morgon kanske att vakna klockan 6..

Jag kommer ju vara svintrött sen i eftermiddag förmodligen, så lär väl säkert bli en powernap då. Ska väl försöka få lite saker gjorda under dagen som jag egentligen skulle behövt gjort för minst 1 vecka sen. Men det är svårt att få tråkiga saker gjorda eftersom det är så lätt att hitta annat och göra som är betydligt roligare. Men även jag når ju till en gräns när jag inte kan låta det se ut hur som helst.

Ska väl även försöka plugga lite också tänkte jag.. Lyckas jag genomföra detta till slutet och klara av det så kommer jag bli så sjukt stolt och nöjd över mig själv att jag inte gav upp på vägen. För redan nu är det ju lite jobbigt. Men ja det gäller ju och kämpa och tänka på vad det kommer innebära för framtiden om jag klarar av det..



Idag är det även 2 veckor kvar tills jag fyller år, inte för att det är något speciellt så. Men då blir det verkligen en storstädning här hemma eftersom jag det är tänkt att jag ska få lite gäster då.. Egentligen tycker jag nog inte riktigt om att bli firad, men visst det är ju alltid kul att få presenter givetvis.

Nästa vecka är ganska lugn, vilket är skönt då det var väldigt mycket att göra denna vecka. Hade ju hoppats på att slippa spendera helgen i Norrköping men blev kvar här iaf. Får se om det går att ordna något nästa vecka istället. Kan ju alltid hoppas iaf, för vore ju kul och hinna åka iväg innan jag fyller åtminstonde.

Nu blir det väl någon film eller något i soffan innan det är dags att göra något vettigt av den här dagen.. En promenad i det fina vädret kan ju vara något iofs.

Bye

Arne Dahl - De största vatten

Såg på den 4e filmen i denna serie igår.. Jag tycker filmerna är helt okej faktiskt för att vara svenska filmer. Kanske inte jättebra men helt klart godkänt iaf. Skönt också att filmen är uppdelad i 2 delar så att man kan se en del i taget och inte behöver se en 3 timmar lång film, då det kan bli lite segt..

Var ju dessvärre lite svårt att hitta en trailer på filmen.


Söndag

Varför är man alltid så seg på söndagar? Blev iaf att umgås med min pappa en kort sväng, typ en halvtimme bara så inte så lång stund. Men den var produktiv iallafall då vi fick lite gjort.

Borde snart sova eftersom jag ska upp tidigt imorgon men kan inte riktigt. Lite nerver som spökar kanske, även om jag inte är så speciellt nervös inför imorgon. Utan mest nervös är jag för tisdag men det ska väl förhoppningsvis gå bra det också.

Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt då jag har typ 15 minuter på mig kanske give or take på att ta mig från stan till ut på Lindövägen men det kanske går det oxå.. Får hoppas jag hinner i tid iallafall. Men det kommer bli väldigt stressigt. Finns visserligen en chans på torsdag med så helt kört är det väl inte men är ju skönare att få det gjort så fort som möjligt.


Hostan börjar kännas lite bättre och förkylningen likaså så jag hoppas att jag snart är back at the gym och kan träna. Då kommer det säkert komma upp lite träningsinlägg vart efter också kanske. Vill ju få chansen att inviga mina skor också.

Kommer inte ha så mycket annat liv än det så kallade projektet och träningen sen när jag väl är frisk nog för att träna. Ska väl försöka hinna med att ha ett socialt liv och träffa lite folk också¨, men det kommer ligga lite sist på prioriteringslistan faktiskt.

Längtar till våren också då man kan ta sköna promenader runt strömmen, kan man ju visserligen göra nu med. Men inte så roligt när det är så pass halt som det varit nu. Bilden nedan är tagen från en av alla rundor förra sommaren.



Ne dags att försöka varva ner lite och få lite sömn för blir mycket att göra dom kommande dagarna. Men det är ju bara kul att ha lite och göra, man blir en aning rastlös och lite stressad med av att bara gå hemma och dega.

Sen kommer det ju kanske igång med en utbildning snart med, får se hur det blir. Ska på studiebesök på utbildning o få veta lite mer om den antar jag så får vi se om den är intressant. Kan ju vara värt att plugga i 4 månader kanske, dock lite jobbigt om det blir långa dagar och man ska försöka slutföra projektet samtidigt då det kräver rätt mycket tid det med.

Men allt går bara man vill som det så fint heter. Mycket jag vill lyckas med innan 2012 är slut, får se hur bra jag lyckas men jag ska kämpa mig fram och inte ge upp vid minsta motgång. Jag vet själv att jag inte har det valet nu. Det är liksom lite nu eller aldrig faktiskt.

Godnatt

Lördag

Inte gjort så många knop idag faktiskt, gick till affären förut idag och det är väl typ det jag gjort.. Var ju jäkligt halt ute, så var ju inte helt lätt att gå den korta sträckan.. Tur att man har lite balans iaf.. Annars har jag mest degat i soffan för att vara ärlig..

Igår umgicks med frugan och hennes dotter, var ju ett tag sen vi sågs så var ju på tiden.. Blev fika och lite bus med Joline också :)

Nästa vecka blir det mycket att göra.. 4 dagar med mitt projekt och då lär jag väl förhoppningsvis komma igång ordentligt och verkligen komma in i det..

Så 2 timmar på förmiddan 3 av dessa 4 dagar blir det nästa vecka då jag ska få massa info.. Och sen är väl tanken att efter all info jag får sätta mig och plugga på denna info lite så det kanske fastnar lite i skallen med..

Det är tanken så får vi se om det blir så, har ju lite annat att styra med på måndag och tisdag också.. Så nästa vecka kommer man ju iallafall känna sig en aning upptagen kan jag lova..

Får se om det blir någon tripp framåt helgen lr hur man ska göra.. Har ju så svårt att bestämma mig för vad jag vill.. Jag vill åka men samtidigt så vill jag inte eftersom jag vet att jag inte kommer få ut det jag vill om jag åker.. Men det är samtidigt jäkligt svårt att hålla sig borta, vilket såklart är sjukt jobbigt.. Borde bara skita i det egentligen men släppa taget helt är svårt..

Något annat jag stört mig lite på denna kväll är min jävla granne som har fest.. Klart man får ha fest, det skiter jag i. Men när man har så hög volym att jag inte ens kan se på film utan att höra hennes musik så är det väl lite illa kanske.. Men förhoppningsvis så drar dom väl ut snart så det blir tyst och man får sova lite iaf..

Bye

Tower Heist

Såg på denna filmen förut och jag tyckte den var ganska bra faktiskt.. Kanske inte så rolig som jag trodde den skulle vara med tanke på att Murphy och Stiller är med i filmen men den var ju ganska bra ändå.. Och bra slut också och det gillas alltid..


Footloose

Såg på den här filmen förut och den var helt okej.. Jag gillar ju lite såna här dansfilmer så det föll mig lite i smaken även om det inte är den bästa dansfilmen jag sett så funkade den utmärkt som ett tidsfördriv..


Sjuk

Rätt sjuk, missa tillomed morsan 50 års fest idag men så kan det vara.. Ingen mening med att smitta ner alla andra..

Och när man är sjuk så kan man ju behöva skratta lite.. Hitta lite bloopers från Solsidan..




Så mycket

Just nu känns det som att jag har så mycket att göra men inte någon ork och inte riktigt vart jag ska börja.. Skjutit upp på saker jag måste ta tag i här hemma rätt länge nu, lite för länge..

Har tagit tag i det lite i omgångar och påbörjat men sen inte fortsatt.. Ska försöka rensa klart sen iaf i garderoben bland alla grejer som ligger där som man bara har slängt in och även försöka orka gå igenom min byrå med alla kläder och slänga det som bara ligger där och aldrig används..

För vad är meningen med att spara på det när jag ALDRIG använder det och vet att jag inte kommer använda det igen. Då kan det lika gärna slängas i en påse & antingen slängas i ett grovsopprum eller nån såndär cointainer.

Imorrn blir det att tvätta och sen på eftermiddan blir det att göra del 2 i mitt "projekt" egentligen är väl det fel ord men vet inte vad jag annars ska skriva då jag inte vill avslöja vad jag gör riktigt..

Inget att hålla hemligt egentligen men jag orkar inte med att få frågor från folk eller känna mig pressad på att folk vill veta hur det går osv.. Det räcker med dom som vet och sen om några månader kan man ju se hur det har gått..

Jag hoppas iaf att jag ska klara av det och inte ge upp på vägen för det kommer bli sjukt svårt att genomföra detta men med lite vilja och stöd ska det nog gå..

Nu ska jag kolla klart på tvn lite grann innan jag kör ett race med att styra lite. Förhoppningsvis orkar jag påbörja att städa sen med när jag rensat klart så jag inte behöver städa så mkt imorgon..

Bye


Puss in boots

Precis sett på denna film, men tyckte inte den var så bra faktiskt.. Så det blir en liten diss men hade iofs inte så höga förväntningar på filmen heller innan jag såg den..


The Descendants

Sett klart på denna film precis och den var lite småseg tyckte jag men ändå lite halvbra..


One Day

Sett klart på denna precis och den var väl helt okej även om jag tyckte den kändes lite tråkig och gillade inte riktigt slutet heller faktiskt..


RSS 2.0