Mått Augusti

Mätte mig ju idag igen, kom på förut att jag inte hade gjort det denna månad än..

Och hade ju tänkt skriva ut hur många cm och så jag hade, men skriver nog bara hur många cm jag har minskat istället.. Orkar inte med alla negativa kommentarer alltså.. Och hur många centimeter det står på måttbandet är ju egentligen oväsentligt.. Så blir minus lr plus om det skulle bli så nångång det som skiljer från denna månads mått och förra månaden..

Får se om jag skriver exakta siffror någon annan gång..

Armar: - 5 cm ( kan vara någon cm fel eftersom det är svårt o mäta armarna själv)

Ben: - 8 cm

Mage: - 4 cm

Midja: - 3 cm

Får nog säga att jag tycker det är rätt bra minskning för att vara på 1 månad faktiskt..

Har ju inte tränat jättemkt senaste veckorna men får ju mkt träning på jobbet iomed alla lyft och sånt..

Men kul att det händer lite iaf även om man inte varit lika aktiv på gymmet..



Morrn

Ska strax göra mig iordning och gå ner till resecentrum för att ta bussen till jobbet..

Mår lite lustigt, fryser och har ont i halsen.. Tror det är en ordentlig förkylning på gång men men jag åker till jobbet och sliter iaf..  Så får vi hoppas det går hela dagen.. För det har ju inte brytit ut ännu utan är ju bara lite små symptom..

Är det någon gång jag ska bli sjuk så vore det ju bra o bli det nu innan man blir anställd, för nu förlorar jag ju inte direkt några pengar så egentligen..

Aja det märks om det bryter ut och när..

Bye

Gonatt

Skrev precis ett långt inlägg om jobbet och hur jag upplever det där nu och en del tankar kring det o så..

Men eftersom man aldrig vet vem som läser bloggen så valde jag att inte publicera det utan bara få ventilera av mig alla tankar och min oro lite..

Nu ska jag väl iaf försöka sova lite granna så man inte är allt för trött imorgon..

Imorgon är det tisdag och sen har halva veckan gått och det snart är helg igen..

Bye

Hanna

Detta blev kvällens andra film, och den var väl helt okej.. Inte jättebra men inte jättedålig heller.. Nu blir det sängen innan jag somnar i soffan..


Hop

Precis sett klart på denna film, lite smårolig i mellanåt tyckte jag..


Chris Medina - What are words

Nu är ju inte denna låt jätteny eftersom den blivit lite uttjatad.. Men denna låt är så jävla fin tycker jag..
Snacka om riktig kärlek alltså



Pirates of the Caribbean

Tyckte denna film var lite sådär faktiskt.. Den gick inte riktigt hem hos mig, pausade ett antal ggr under dom 2 timmarna som filmen är..


Yes

Mötet idag gick bra, även om det blir ytterligare 2 veckors praktik för att lära sig nya arbetsuppgifter..  Lite segt men han erbjöd mig ju ändå jobb efter det så det var ju bara och tacka o ta emot typ.. Anledningen till praktiken var för att jag kommer få lite nya arbetsuppgifter så det är för att jag ska få lite av en inlärningsperiod antar jag..

Så från och med den 12e september så får man lite lön när man jobbar, och det var rätt bra betalat faktiskt.. Högre lön än vad min pappa har.. Haha det tyckte jag var lite kul..

Blev hämtad av pappa förut idag iaf, och då blev det hem och ta en snabbdusch o byta kläder för att se åka ut till mormor o morfar och hämta syrran som hade överraskat mina föräldrar med att ha kommit till stan..

Hon är lite rolig ibland.. Haha..

Sen har det väl inte hänt så mkt mera, blev att umgås me familjen (utom brorsan som jobba) ett tag o käka middag där innan jag åkte hem och intog soffläge..

Precis sett klart på nya Pirates filmen som jag somnade under till och från hela filmen förra helgen hemma hos C..

Och nu väntar det sängen för börjar bli ganska trötter nu..

Bye


Domedagen

Börjar bli lite nervös för morgondagen och för vad chefen kommer säga och speciellt ifall man får vara kvar eller inte liksom.. Jobbigt läge..

Han som började praktiken samtidigt som mig tror jag absolut får vara kvar, medans jag har svårt o veta själv vad man ska tro..

Men jag hoppas ju såklart att jag får vara det, och får jag inte det ska det bli kul och veta vilken anledning han skulle grunda det på..

Bara jobbigt att gå o vänta på det hela dagen imorgon också..

Håller på o tvättar just nu, ska hämta sista om 30 min och sen blir det lite Thé och kolla på True Talent innan det är dags för sängen.. Skulle behöva köra en storstädning här hemma med men det orkar jag inte med, får bli ett projekt för helgen det..

Hoppas man får veta skapligt imorrn hur det blir iaf för segt att gå o vänta hela jäkla dagen på det där..

Ne ta tag i disken kanske så man kan dricka det där thét sen oxå..

Bye

Tisdag

Redan tisdag och imorgon är det då onsdag vilket innebär att det snart är helg igen.. Får väl se vad som sker i helgen.. Förhoppningsvis får jag ju bra besked på fredag att jag får vara kvar på praktiken..

Hon jag jobbat mest med sa idag när vi prata lite om hur det känns o allt att hon tycker det funkar bra att jobba med mig.. Så ja vi får la se.. Är ju inte lika tystlåten emot henne o dom andra tjejerna så, är ju mer med killarna man är lite tystlåten o så för att jag har inte så mkt gemensamt med dom o vet inte riktigt vad jag ska prata om liksom..

Men men ingen idé att spekulera i det utan bara köra på nu dessa 3 dagar så får väl se vad domen blir på fredag.. Är skit nervös för det alltså för skulle vara så tråkigt att få gå pga något jag inte kan påverka så mkt.. För jag är ju blyg av mig och det har jag alltid varit, bara sån jag är liksom..

Eller blyg o blyg vet jag inte om jag vill kalla det egentligen..

Jag är mer VÄLDIGT försiktig och noga med vad jag berättar om mig själv, då jag inte vill att vem som helst ska veta massor om mitt liv utan avvaktar istället hellre och känner efter läget lite.. Vissa är jätteöppna av sig o berättar allt om sig själva medans andra är mer som jag och väljer vad dom ska berätta..

Precis kollat klart på True Talent och jag tyckte faktiskt det var roligare att se på än Idol, mycket för att det är rösten som avgör och inte ålder eller hur någon ser ut liksom. Så lite roligare då tycker jag..

Ska väl göra mig iordning för sängen snart och sova innan klockan ringer tidigt imorgon bitti o det är dags att dra till praktiken igen och jobba på..

Ne ska sluta yra runt nu och fokusera mig på att komma i säng istället..

Bye

Fast and Furious 5 (Fast Five)

Precis sett klart på denna rulle, som jag väntat på att få se rätt länge nu.. Och jag gillade den iaf..
Hade tänkt se nya Pirates filmen först men vart denna, såg ju delvis Pirates filmen i helgen men somnade ju till ett par ggr under filmen så får se om den en annan dag..


Hemkommen

Valde att skippa stan nu när det var Augustifest, så efter jag slutat på praktiken i fredags så kom pappa och hämta mig..

Sen blev det hem o duscha, packa o göra sig iordning för att sen ta pendeln till linköping för att ta bussen vidare till mitt kära GBG.. Lite segt att behöva åka till Linkan för att ta bussen dit bara men dom slutade gå så jäkla tidigt här i stan i fredags så det fick bli så..

Och självklart bara för att jag åkte dit så hörde typ alla som nästan aldrig har tid o ses av sig just nu i helgen o ville ses.. Lite typsikt.. Men kommer väl fler ggr liksom..

Men hade iaf en rätt trevlig helg hos C även fast man kom fram rätt sent..

Nu ska jag fixa lite käk tänkte jag och sen glo på film innan det är dags för sängen.. Hoppas jag kommer kunna somna skapligt bara annars lär det blir rätt segt imorgon.. Eller blir det nog iaf är ju måndag liksom..

Kommer nog hädanefter åka med Bus4you så mkt som möjligt om jag åker till Sthlm lr så.. Mkt skönare stolar o sen kunna få sitta helt ensam är ju guld med.. Gillar inte o sitta bredvid folk jag inte känner liksom..

Ne fixa lite mat innan det är dags att hämta upp tvätten från tvättstugan med..

Och kommentaren från förra inlägget tänker jag inte ens bry mig om att svara på.. Att folk ens orkar säger jag bara.. Sköt du ditt så sköter jag mitt..

Bye

Dåligt bloggande

Lär bli rätt dåligt bloggande denna vecka iaf fram till helgen skulle jag tro..

Är helt slut när jag kommer hem om dagarna så orkar inte så mkt mer än att se på tv, fixa mat o sen sova typ..

Börjat på praktik i måndags som ska vara i 2 veckor fram över och tycker chefen att det funkar bra så får man vara kvar..

Dock lite tråkigt att slita och jobba gratis i 2 veckor ifall man sen inte skulle få vara kvar.. Eller praktik är väl tråkigt i vilket fall, aldrig kul och jobba gratis..

Ne fixa lite mat kanske man skulle göra så man har matlåda imorgon

Soul Surfer

Precis sett klart på denna film, och den är ju baserad på en verklig händelse. Jag gillade den verkligen, coolt och se hur man kan komma tillbaka efter något sånt. Och så gillar jag ju filmer som är baserade på verkliga händelser, blir liksom lite roligare och se hur det slutar då..


Söndag

Blev inte alkohol fritt för min del igår, att sitta på en fest och vara den enda som är nykter är ju sådär lagom roligt. Men från och med nu så blir det ingen alkohol förrän i början på september när Emelie skulle komma till stan..

Och det blir ju rätt lagom för då kan jag ju antingen fira att jag fått jobb eller sörja att praktiken inte gick bra o det inte blev något jobb..

Men det var en trevlig kväll igår iaf hemma hos Towe som hade lite avskedsfest för att hon flyttar till mitt kära Göteborg snart.. Lite avis är man ju kanske, för vill ju oxå bo i Göteborg..

Men får se, kanske åker dit nångång snart igen.. Fast jag nog egentligen inte borde men ja det märks hur det blir.. För kan ju vara skönt och bara åka bort oxå och jag trivs i Göteborg, men egentligen är det inte den bästa idé pga den man skulle åka till isåfall.. Aja allt löser sig och roligare att åka iväg ibland än att sitta här i Norrköping o glo..

Börjar känna mig lite snuvig och ont i halsen, skulle väl vara typiskt att bli sjuk nu oxå.. Eller så är det väl pga att mitt besök som var här inatt hade katthår på kläderna o att det sitter kvar lite.. Får se om det blir bättre sen eller så tar man en allergitablett iaf o ser om det blir nån skillnad.. Hoppas det är katthåren så jag inte håller på o bli sjuk för det skulle ju vara så jävla typsikt alltså.

Ska ta en dusch strax innan det är dags att gå ner och hämta tvätten och lägga in i en ny.. Känner mig inte så jättefräsch just nu liksom..

Sen lite senare i eftermiddag så blir det att åka till min kusin och fika lite för att fira honom.. Blir nog trevligt..

Och sen blir det väl lugnt och hoppas att man kan somna tidigt ikväll så man slipper vara helt död imorgon..

Shit alltså jag kommer vakna hela tiden inatt säkert när jag väl lyckas somna pga stressen över att försova sig o så..

Ne nu dusch och sen tvättstugan igen.. Inte tid och sitta här inte..

Dessvärre inga bilder tagna från igår då kameran blev kvar här hemma..

Bye

Promenad

Drog på mig lite träningskläder och begav mig ut på en promenad



Blev 2 varv runt strömmen, riktigt skönt var det iaf att gå o rensa skallen lite bland alla tankar o så.. Tog några bilder under promenaden..









Ganska bra bilder för att vara tagna med mobilen iaf :)

Nu ska jag duscha och göra mig iordning för att dra iväg en sväng på fest.. Fast blir nyktert(tror jag) för har ju tänkt hålla mig borta från alkoholen ett tag.. Får väl se hur bra det går.. Haha..

Trevlig lördag kväll

Lördag

Sitter just nu och dricker en Celsius och tänkte strax göra mig iordning för att dra ut på en promenad.. Blir väl att gå runt strömmen, satsar på 2 varv så får vi se om mitt knä håller med om det eller inte..

Ska leta fram kabeln till mp3n med och koppla in den medans jag gör mig iordning så jag kan ladda batteriet lite iaf.. Den är jättesmidig så är nöjd med köpet, det enda negativa är väl att man inte kan se hur mkt batteri det är kvar och så..

Men men betydligt smidigare än min gamla iaf.. Och skönt att det är 2 GB att fylla, vilket jag inte ens lyckas med.. Har inte ens fyllt upp halva minnet.. Haha..


Bild lånad från cdon.com

Ne göra sig iordning lite kanske så man kommer iväg på den där promenaden nångång.. Sen kanske fest ikväll, svårt och bestämma mig..

Samtidigt som det skulle vara skönt med en lugn kväll hemma o ingen alkohol så kan det ju vara kul och träffa lite folk o så med.. Får se vad jag känner för efter promenaden..

Bye


Something Borrowed

Precis sett klart på denna film, helt okej rulle får jag säga.. Typisk amerikanskt romantisk film typ..


På måndag smäller det

Börjar faktiskt bli lite nervös inför måndag nu när jag ska börja en 2 veckors praktik som kommer leda till jobb ifall praktiken funkar bra och min rygg inte pajar.. Så håller tummarna för att detta ska funka så man får jobba i några månader iaf och få lite mer cash på kontot varje månad och därmed kunna göra lite mera roliga saker kanske.. Fast får jag jobbet kommer jag försöka spara ihop en del oxå, kan vara bra att ha lite undansatt..

Pengar är ju till för att spenderas enligt mig så får väl se hur bra sparandet kommer gå..

Är ju alltid lite nervöst när man inte riktigt vet vad man som riktigt väntar, vilket folk man kommer jobba med osv.. Men det ska väl förhoppningsvis gå bra iaf..

Har inte gjort så mkt vettigt idag, somnade till på soffan några timmar imorse men annars har jag mest degat framför datorn typ.. Behöver verkligen städa men får se om jag gör det idag, det ska iaf vara gjort senast söndag så jag slipper det i början på nästa vecka..

Skulle ju gått till mina föräldrar och låna datorn men nu behöver jag ju inte göra det längre så blir väl att dega hemma gissar jag.. Träna är ingen idé när jag sovit så lite, så satsar nog bara på en promenad eller så sen..

Nästa vecka lär det inte bli mkt träning alls då jag nog kommer vara ganska trött när jag kommer hem efter praktiken..

Tanken var ju att jag skulle hem äta och dra till gymmet.. Men jag tror dels inte jag kommer orka det och sen gillar jag inte att träna så sent så får väl satsa på att träna hela kroppen på helgerna istället..

Ne funderar på om jag kanske skulle sätta på en film eller något och fördriva lite tid..

Bye

The Rebound

Precis kollat klart på denna film, jag tyckte den var lite gullig.. Nog ingen film för killar direkt tror jag.. Men jag gillade den iaf..


Sömnlös

Vaknade till av något ljud i köket förut och vet fortfarande inte vad det var för något.. Men det lät lite creepy, lät typ som att någon stod o knacka lr nått.. Svårt o förklara men jag kunde iaf inte somna om efter det..

Och nu ligger jag här i soffan, och ska nog försöka somna till liten stund iaf.. Hoppas det går, för detta kommer bli en väldigt lång fredag alltså..

Men får försöka fördriva tiden så gott jag kan så jag håller mig vaken till 20.00 på kvällen sen iaf.. För då gör det inte så mkt om jag somnar för då vaknar jag ju förhoppningsvis rätt tidigt på lördag och det är ju bra..

Får iaf inte glömma och ringa min blivande chef/handläggare lite senare iaf.. Det är det allra viktigaste att få gjort iaf..

Ne men ska nog se en film tror jag o somna till.. Eller om jag ska stänga ner o krypa ner i sängen o försöka sova där några timmar iaf..

Ja så gör jag nog, hoppas det går att somna om nu..

Gonatt

Cp dator

Min data har ju varit lite segare än vanligt på sistone men inget jag brytt mig så mkt om.. Men nu ikväll börja den balla ur lite mera då den så fort jag något uppe man kunde skriva i börja skriva bokstäver jag inte ens tröck in? Så jävla wierd..

Inte riktigt råd o fixa ny dator just nu känner jag, men jag tror inte riktigt denna kommer hålla ändå till slutet på Oktober.. Tveksamt..

Så frågan är ju hur man ska göra nu, om jag ska beställa en ny dator när jag samtidigt beställer en extern hårddisk eller bara ta hårddisken och föra över alla bilder och sånt på, och sen avvakta med datorn lite.

För om jag hinner få hem hårddisken innan den ballar ur helt och hinner föra över allt så kommer jag ju ändå ha allt viktigt sparat där utifall datorn totalt går sönder innan oktober.. Kanske bättre att göra så iof så man inte förlorar alla bilder o det iaf..

Så får man ta datorn sen när man har lite mer cash till det och denna verkligen gått sönder helt.. Hitta en som verka bra för 2500 och det var ju inte så dyrt faktiskt..

Hm men får se lite hur jag gör, blir nog bara att beställa hårddisken så länge iaf och bara hålla tummarna och hoppas att denna dator håller 2 månader till iaf..

Imorgon blir det träning, ringa samtal och till mina föräldrar kanske.. Hade ju tänkt åka dit o använda datorn o beställa hårddisken för att min inte funka men nu kan jag ju använda den så får se om det behövs..

Ne ska se lite på tv innan det blir sängen

Bye

Torsdag

Ja jag fick ju som vanligt inte gjort allt jag hade planerat att göra idag.. Jag hatar verkligen att prata i telefonen, så samtalet jag skulle behövt ringa för flera dagar sen blev inte gjort idag heller.. Men imorgon är sista dagen jag kan ringa så då måste det ju bli gjort, för måste ju veta vilken tid som gäller på måndag..

Börjar bli lite nervös inför måndag faktiskt.. Men jag hoppas verkligen att detta ska gå bra nu.. Och att ingenting kommer inträffa som gör att det skiter sig för då skulle jag bli lite ledsen faktiskt..

Var på Ams förut och fixade daganteckningar till S och sen fick hjälp med att fylla i lite papper jag fått hem som jag inte riktigt fattade vad jag skulle fylla i o så.. Men nu är det ju gjort iaf och inlämnat så slipper jag tänka på det.. Lika bra att få hjälp av dom så vet man att det blir rätt..

Sen blev det en tripp till gymmet för att träna rygg och mage, det gick väl sådär.. Hyfsat bra iaf men kunde ju gått lite bättre men kände mig inte ett dugg motiverad eller taggad på att träna så då brukar det gå lite sisådär..

Blir säkert gymmet en sväng imorgon med och då går det förhoppningsvis lite bättre iaf..

I helgen blir det att fira min kusin och sen kanske en avskedsfest som jag vart bjuden på förut.. Beror lite på hur mkt det kommer krocka med varandra och hur trött jag är när jag kommer hem.. Det visar sig..

Ne nu ska jag styra lite innan jag intar soffläge för resten av kvällen

Bye

Irene Huss - Det lömska nätet

Detta blev kvällens film och den var helt okej.. Som alla andra dessa filmer liksom.. Har man sett 1 har man ju typ sett alla.. Lite den känslan är det ju..


Switched at birth

Hitta denna serie inatt när jag inte kunde sova.. Nu har det ju bara visats 10 avsnitt och resten skulle inte visa förrän Januari nästa år.. Men detta var en serie i min stil så jag gillade den

Lite taskig kvalite på trailern kanske men en trailer iaf


Tisdag

Blev aldrig något gym idag då jag knappt sovit på hela natten och bara sov några få timmar på förmiddan förut idag.. Men tvättade det lilla jag hade iaf så något gjorde jag ju idag iaf..

Men kommer ju somna tidigt ikväll iaf så blir gymmet imorgon har jag tänkt..

Va på ICA och handla lite mjölk förut och blev att köpa med mig Loka och choklad hem oxå.. Kunde inte riktigt stå emot och haft sjukt ont hela dagen och varit väldigt off idag i humöret..



 Jag har aldrig tyckt om kolsyrat vatten men börjat gilla det mer och mer på sistone.. Konstigt det där hur man kan kan ogilla något ena stunden för att sen tycka det är jättegott..

Men ja det är väl bättre än att dricka 1 cola iaf..

Ne nu ska jag glo på lite Family Guy och sen kanske en film innan sängen

Bye

Måndag

Ska strax fixa mig lite te och sen tänkte jag glo på CSI NY, inget jag brukar följa men finns inte direkt något annat att se på så det får duga.. Sen blir det nog att försöka sova efter det tror jag iaf..

Har så jäkla ont i magen just nu, jäkla mensvärk alls.. Fördelen med p-piller va ju att man slapp denna tiden i månaden helt och hållet.. Men känner inte för att stoppa i mig massa piller och betala massa pengar på några jäkla tabletter jag iaf inte behöver..
Är man singel så känns det ganska så onödigt faktiskt..

Ska göra ett nytt försök att komma upp tidigt imorgon, hoppas jag kommer kunna somna hyfsat snabbt sen iaf o inte behöver ligga vaken allt för länge..

Imorgon blir det gymmet som vanligt gissar jag på och sen försöka få lite samtal ringda också.. Iaf 1 som är rätt viktigt att få gjort..

Känner mig lite besviken i övrigt måste jag säga på en persons handlingar idag.. Men men det löser sig..

Ne nu ska jag fixa te innan programmet börjar..

Bye


Bad Teacher

Precis sett klart på denna film och jag tyckte den var rätt bra faktiskt.. Inte så rolig som jag trodde men ganska bra ändå..


Söndag

Har verkligen varit tråkigt väder idag, bara regnat och öst ner större delen av dagen..

Tog iaf spånken förut idag och åkte till Sandra en sväng och snackade lite skit.. Messade en hel del med C förut idag oxå, och ställde lite frågor jag ville ha svar på och fick ungefär det svaret jag hade väntat mig.. 

Bara lite svårt och bestämma mig för vad jag tycker, vet vad jag vill men om det är så bra är ju en annan sak..

Imorgon har jag lite samtal som jag måste ringa, ska försöka hinna med att ringa alla iaf..

Sen har jag tänkt försöka komma upp senast 7 imorgon oxå.. Får se hur det går men det ska väl inte vara några problem.. Så kan jag gå o träna då med så är träningen avklarad redan på förmiddan och det är ju nice..

Blir ju eventuellt lite besök på förmiddagen också, får se om det blir av.. Beror väl dels på om personen hör av sig och sen om inget annat krockar för min del också..

Sen går jag och oroar mig och stressar upp mig över en annan sak med.. Och det är ju egentligen helt onödigt eftersom det är ju ytterst minimal chans att det jag stressar upp mig över faktiskt kommer ske. Men men ja det återstår ju att se, måste bara försöka släppa det och inte tänka på det så ordnar det sig nog..

Det ordnar sig nog i vilket fall som helst på något sätt så egentligen har jag inget och oroa mig för.. Men bara att det är världens sämsta tidpunkt och det skulle ju såklart vara så typiskt mig att något sånt här skulle inträffa isåfall.. Men som sagt inte oroa sig ionödan, lättare sagt än gjort kan jag säga..

Men allt löser sig alltid på ett eller annat sätt..

Ne ska se lite grann på tv nu innan det är dags att för sängen..

Bye

Never Let Me Go

Detta blev kvällens film, och nja jag tyckte den var lite seg men den var väl helt okej iaf..


Freeedag

Var på gymmet förut som jag varit varje dag denna vecka.. Idag vart det och träna armar, körde aldrig på löpbandet idag för jag orkade inte riktigt men tränade ju i 1 timme iaf så det är ju bra..

Nu håller jag på och tvättar, ska om en stund gå ner och hämta första tvätten så man kan hänga upp den här uppe.. Visserligen finns torkrum men tycker det är skönare om det hänger här uppe för då kan jag plocka med det imorgon ikväll sen när allt är torrt..

På måndag är det bara 1 vecka kvar tills jag ska börja min 2 veckors praktik, vilket innebär att jag då kommer få gå upp som allra senast 5.30 på morgonen för att hinna med frukost och göra sig iordning o sådär..

Det kommer ju vara ganska ovant i början och jag kommer vara ruskigt trött gissar jag på..

Får se hur det kommer bli med gymmet nu när det är praktik och ifall det blir jobb sen efteråt.. Får se om man orkar det helt enkelt.. Min tanke är ju att jobba, sen hem o käka o dra o träna.. Men ja sånt som märks om man kommer palla.. För kommer ju få en del träning i jobbet eftersom det är en hel del lyft o så.. Så egentligen kanske jag inte behöver träna, fast man vill ju ändå köra på gymmet så man stärker upp kroppen mera..

Annars så är det mkt tankar som snurrar runt i huvvet på mig just nu.. Det känns som en sån stor skillnad på hur en person var mot mig för bara några veckor sen och hur personen är mot mig nu.. Det känns som en ganska stor skillnad.. Eller så inbillar jag mig bara men det är iaf så det känns.. Får väl se hur det blir framöver..

Helgen lär bli lugn som alltid.. Sparar mig tills den 27e med att dricka, för då lär det bli All In för att antingen fira eller sörja, beroende på hur praktiken går.. Men All In lär det bli i vilket fall..

Får se om det blir konditionspass på gymmet imorgon innan man ska till föräldrarna och fika en sväng..

Sen måste jag sluta noja över en annan sak med som jag väntar på men bara för att jag stressar upp mig och tänker på det för mkt så får jag säkert vänta ännu längre.. Aja det löser sig ju i vilket fall som helst.. Allt löser sig alltid på ett eller annat sätt..

Ikväll får jag se lite vad som händer, men blir nog bara glo film tror jag iaf..

Bye

2 timmar



 Bild lånad från google


Drog i mig en Celsius förut strax innan tolv och sen vandra jag ner mot gymmet en stund efter det.. Tränade i 2 timmar idag, va inte klar med träningen förrän kl var 14.30.. Så blev ett väldigt bra pass måste jag säga..

Idag tränade jag mage och sen 3 km i uppförsbacke på löpbandet efter det..

På vägen hem så gick jag in på ICA och testade Gainomax recovery för första gången.. Helt okej faktiskt, hällde upp det i en av deras pappersmuggar som man egentligen har kaffe i och gick sedan o drack den på vägen hem..

Fast får se om man köper det flera ggr. Men kan ju funka nångång ibland kanske..


Onsdag kväll

Ska fixa lite te strax och sen blir det att inta soffläge och glo på tv innan man ska gå o lägga sig..

Stör mig lite på folks beteende, att man kan sitta o säga att man inte kan göra saker och sen göra precis det man sagt att man inte kunde/fick göra.. Är inte det lite konstigt eller? Hur ska jag liksom inte kunna störa mig på det? Det går bara inte, försöker att inte tänka på det för blir bara irriterad då..

Aja skitsamma det är inte specieltl viktigt.. Bara störande när man gör precis det man sagt att man inte kan/får göra..

Fick ett väldigt konstigt sms för typ 1 timme sen också av en person.. Det som stod i smset kändes bara lite lustigt att få av denna person, eftersom människan ALDRIG skrivit sådär till mig förut.. Aja skiter väl i det egentligen men vara bara ett lite konstigt sms..

Känner mig på ett sätt väldigt labil(heter det så?) för ena stunden är jag på jättebra humor och känner mig rätt glad och lycklig.. För att sen i nästa bara känna mig väldigt irriterad typ.. Men sen har jag ju iofs flera st som irriterar mig till max med deras beteende och att dom tror dom kan bete sig hur dom vill mot mig och att jag ändå ska finnas kvar här sen när det passar dom..

Jag är rätt trött på Norrköping, så jag kan lova att det var väldigt skönt att åka till GBG i helgen även om det bara var lördag-söndag.. Men bara att få se en annan miljö och annat folk i en stad där INGEN känner en.. Va otroligt skönt..

Hoppas på att det kan bli en tripp dit snart igen, vi prata iaf om att ses igen så får se om det blir så.. För jag åker hellre dit än att C kommer hit.. Aja sånt som visar sig..

Ne ska sluta babbla på om massa strunt och fixa mitt te nu istället..

Bye

Sjukt bra

Gick jäkligt bra på gymmet.. Först träna jag rygg på gymmet och sen upp en trappa och gå 3 km på löpbandet i snabb takt och självklart lutning på så det blir mera motstånd och bränner mera.. Jäkligt jobbigt men det är sjukt skönt efteråt..

Konstigt hur man kan känna sig så fräsch efter ett träningspass när svetten bara rinner om en.. Haha..

Och nu blir det nog rätt lugnt resten av kvällen tror jag.. Ska fixa lite käk strax, får bli makaroner o korv idag eftersom jag glömde ta ut ifrån frysen imorse så har inget annat direkt.. Men det funkar det med.. För bättre och äta det än gå o köpa mat för då kan det bli vad som helst..

Sen ska jag fortsätta kolla på Shit My Dad Says som jag la ut en trailer på i detta inlägg http://bornlikeanangel.blogg.se/2011/august/shit-my-dad-says.html

Ne mat var det ja..

Bye

Off to the gym

Precis druckit upp en Celsius så nu ska jag bege mig ut i sommarvärmen och dra ner till gymmet och träna.. Någon nytta ska man väl göra.. Tänkte jag skulle lägga upp mina tidigare mått sen ikväll kanske, sen får man väl ta en och annan negativ och nedlåtande kommentar säkert.. Men det är ju bara och ignorera.. Fast vikten kommer jag inte skriva, utan det blir bara måtten eftersom jag går mycket mer på hur många cm det står på måttbandet än hur många kg det står på vågen..



Later

Trött

Ställde kl på 9 för att jag inte skulle sova så länge, men hade ju lätt kunnat somnat om för är jäkligt trött alltså.. Men kl 9 är ju inget mot vad jag kommer få gå upp om 2 veckor, när jag måste gå upp 5.30 på morgonen.. Fy faan vad jag kommer trött då men förhoppningsvis vänjer sig väl kroppen snart..

Tänkte jag skulle börja med att försöka komma upp 6 på morgonen nästa vecka så man börjar vänja sig vid att gå upp svin tidigt.. Får se hur bra det kommer gå.. Men ska jag gå upp så tidigt innebär det ju oxå att jag kommer behöva gå o lägga mig tidigare.. Nu går jag liksom aldrig o lägger mig innan 12, somnar oftast inte förrän runt 1 tiden nångång.. Så det kommer oxå bli lite konstigt i början att gå o lägga sig redan vid 22 typ.. Aja det löser sig..

Ne om man skulle ta o borsta tänderna, fixa lite frulle och försöka piggna till lite grann.. För sova är ingen idé att göra även om det skulle vara skönt..

Bye

Shit My Dad Says

Såg reklam på 6an förut för en ny serie dom ska börja sända så googlade den lite.. Dessvärre blev den ju nedlagd efter 1 säsong läste jag.. Men jag drog hem den iaf och den är ju sjukt rolig hittills tycker jag iaf..


Ny kategori

Väntar på att det ska bli dags för tvättstugan om 1 timme.. Inte det roligaste man kan göra en dag när det är jättefint väder ute kanske.. Men ja sånt som måste göras o kan ju vara trevligt o tvätta träningskläderna med liksom..

Tänkte jag skulle börja med en ny kategori, jag har ju mätt och vägt mig 1 gång i månaden sen i maj och har ju skrivit upp resultaten på ett papper här hemma.. Så tänkte jag skulle börja lägga upp måtten här i bloggen från och med nu också.. Kan ju va kul och kunna gå tillbaka o se hur mkt som hänt oxå..

Fast jag går mest på antal cm, hur mycket vågen står på bryr jag mig mindre om eftersom jag tränar styrketräning oxå så kommer den inte riktigt stämma helt då muskler väger mer än fett..

Får se om jag kanske lägger upp dom 3 senaste månadernas mått.. Eller om jag bara tar från när jag mäter mig nästa gång nu i mitten-slutet på augusti.. Vi får se..

Ne slänga ner all tvätt i en sån där blå IKEA påse och sen vänta ut tiden..

Bye


Tuesday

Sitter och äter lite frulle nu och ska efter det börja göra mig iordning för gymmet där det väntas ett styrketräningspass för mina axlar idag och sen blir ju säkert en sväng på löpbandet med.. Så man får med både delarna, så behöver man inte tänka på att man måste ta en långpromenad senare..

Något som kan störa mig enormt är när folk inte svarar på när man undrar något.. Och nu kan det ju såklart finnas andra anledningar till att man inte får ett svar.. Men ändå lite störande när det är något man verkligen vill veta..

En annan grej verkligen inte fattar är varför en kille jag höll på med för flera år sen, och som fortsatt höra av sig till och från under åren fortfarande är så intresserad av att träffa mig.. Är det för att han inte får mig som han så gärna vill träffa mig.. Eftersom jag sagt nej varenda gång..

Kanske beror på det.. Man vill ha det man inte kan få liksom, jag fattar det iaf inte varför man ens orkar fortsätta försöka.. Jag hade gett upp för läääänge sen.. Men men vissa är ju mer envisa än andra.. Haha.. Får väl se om jag ger med mig eller inte.. På ett sätt vill jag men samtidigt inte..

Ne se till att äta upp frukosten nu kanske så man kommer iväg till gymmet någongång idag liksom..

Skriver säkert senare

Bye

Paket

Efter jag hade käkat förut efter gymmet och glott på True Blood så gick jag bort till Ica för att hämta ut mitt paket ifrån Gymgrossisten eftersom jag hade beställt Celsius därifrån.. Och shit vad tungt det paketet var kan jag lova..

Men ja jag fick ju hem det till slut iaf, och nu har jag ställt in alla i kylskåpet så att dom ska bli kalla.. Men nästa gång ska jag nog se till att få hjälp med att få hem det.. För var lite jobbigt att bära på det hela vägen.. Men nu dröjer det ju ett tag innan jag kommer behöva beställa hem det igen om det nu blir så att jag gör det..

Nu tänkte jag nog glo på en film eller nått tror jag innan det är dags att gå o lägga sig.. Imorgon blir det väl gymmet igen och sen får jag se vad som händer.. Förmodligen inte så mkt tror jag..

Men det gör inte så jättemkt faktiskt.. Rätt skönt att vara själv oxå även om jag tänker alldeles för mkt alltså..

Ne film lr tv nu o sen sova

Bye
Can´t get you out of my head

Härligt benpass

Pallrade mig upp skapligt imorse så jag kunde komma iväg till Ams och lämna in FK blanketten innan 12, vilket jag hann med även om det blev en 1 timme senare än planerat. Men skitsamma så länge jag hann med det innan 12..

Sen blev det att traska ner till gymmet för ett benpass. Drack en celsius innan för att få lite mera energi. Jag tycker verkligen att dom funkar så det är ett bra tips för er som tränar.. Om den ökar förbränning o så vet jag inte så mkt om än då jag bara druckit den några ggr. Men jag får iaf mer energi och ork när jag druckit den.

Gick jävligt bra att träna idag iaf.. Tränade ben på gymmet och sen gick jag upp och gick en powerwalk på 1,5 km.. Hade tänkt gå 3 men jag var rätt slut i min ben efter både styrketräningen och sen powerwalken.

Nu ska jag strax fixa lite att käka tänkte jag och sen blir det nog rätt lugnt resten av dagen faktiskt..

Men först kanske man ska ta en dusch för det har jag inte gjort ännu efter jag kom hem från gymmet för en stund sen..
Jag duschar aldrig på gymmet utan gör det alltid hemma, för ser ingen anledning att släpa med mig vanliga kläder, handduk o allt sånt när jag bor 10 minuter ifrån gymmet liksom.. Och sen är det ju skönare att duscha hemma med..

Ne sätta lite fart så man kommer in i duschen och sen får något att äta i magen med..

Bye

RSS 2.0