Extremly Loud and Incredibly Close

Såg klart på denna film nyss men nja den föll mig inte riktigt i smaken dessvärre.. Helt okej film men ingen film jag skulle vilja kalla jättebra.. Skulle väl säga 3 av 5 i betyg kanske..


Mission Impossible - Ghost Protocol

Detta blev kvällens film och tyckte den var ganska bra faktiskt.. Skulle väl säga 4 av 5 i betyg..


Söndag

Varit lika härligt väder idag med, men jag bestämde mig för att ägna eftermiddagen åt att plugga lite på skolan.. Så blev att dra ner till stan, skönt att dom har öppet dygnet runt så man kan plugga när man vill och känner för det.. Helt underbart väder ute iaf :)




Loosies

Såg på denna film inatt innan jag gick o la mig.. Lite halvgullig film och ändå ganska bra tyckte jag..


Äntligen sol

De senaste dagarna så har ju vädret varit helt underbart.. Både varit sol och varmt ute, så himla skönt..

Nu känns det ju verkligen som att våren är på väg på riktigt faktiskt.. Och ser ut att vara lika bra väder idag med så nu tänkte jag faktiskt ge mig ut i solen lite grann istället för att sitta instängd i en lägenhet och bara glo..

Hade väl visserligen tänkt plugga idag men det kan ju fortfarande bli lite plugg senare..


Killer Elite

Såg på denna film förut och den var rätt bra faktiskt.. Bättre än jag trodde den skulle vara iallafall..


Margin Call

Detta blev kvällens film, den var ganska bra tyckte jag faktiskt.. Egentligen inte riktigt min typ av film men den var rätt bra ändå..


Arne Dahl - Europa Blues

Såg på denna förut, vilket var den sista i serien. Och jag tyckte den var rätt bra faktiskt, även om jag tycker dom kunde kortat ner filmerna lite i denna serie av filmer. 3 timmar är ju lite långt för en film kan man tycka..


True Grit

Tänkt se denna film ganska länge men det tog sin tid.. Men blev och se den nu inatt när jag inte riktigt kunde sova.. Vet inte riktigt vad jag tycker om filmen, den var inte jättebra enligt mitt tycke men den var inte helt kass heller. Så den ligger väl nånstans där mitt imellan av dåligt och bra. Funkade bra som tidsfördriv iaf, så helt okej film.


Perfect Sense

Såg på denna förut, såg halva och resten spolade jag mest igenom.. Jag tyckte inte den var speciellt bra, den fångade inte mitt intresse överhuvudtaget. Och har den inte fångat intresset efter 45 minuter så lär den ju inte göra det dom sista 45 heller därav att jag spola igenom. Hade det varit lite bättre skådisar kanske filmen hade verkat bättre.


En enkel till Antibes

Såg denna film nyligen och jag tyckte den var rätt bra faktiskt.. Det kändes som det hände en del men ändå inte.. Men tyckte ändå den var bra.. Så ett litet filmtips om ni har tråkigt någon kväll så funkar denna bra som tidsfördriv.


Machine Gun Preacher

Såg på denna förut och jag tyckte den var rätt bra faktiskt. Vad jag gillar Gerald Butler alltså.. Och att filmen är baserad från en verklig historia och om Sam Childers liv gör ju filmen lite extra bra tycker jag. Filmen var rätt intressant iaf även om det såklart är rätt hemskt allt som händer over there.


Fuck this shit

Livet är verkligen riktigt jävla piss just nu.. Efter att ha få lite mindre bra nyheter i fredags så har liksom livsglädjen försvunnit ganska så rejält. Kommer nog dra mig undan rätt mkt från att umgås med folk oxå, känns bäst så.. Så slipper dom undra vad som hänt och jag slipper se folk som tycker synd om mig. Jag hatar den blicken när folk tycker synd om en. Då lider jag hellre i ensamhet.

Kommer förmodligen bara må sämre och sämre dom närmsta månaderna framöver.. Och visst livet blir vad man gör det till, men i denna sits när man sitter och inte kan påverka nånting så blir det inte så jäkla uppmuntrande.

Så veckan som kommer lär det bli och fixa lite grann och göra det bästa jag kan av allt detta elände.

Ska väl försöka ta mig ork och ringa eller besöka ett visst ställe oxå så man kan få ny ansökningsblankett även om den kommer ge avslag så vill jag ändå göra ny ansökan. Och det kommer jag fortsätta att göra tills den dagen den går igenom, för nångång borde den ju göra det.

Ne ska se en film lr någon serie nu så man kan tänka på annat och sen försöka somna skapligt..

Bye

Party Party

Ikväll är det fest som gäller, och det blir nog att dricka lite. Tänkte först vara nykter men nu känner jag att jag vill bli lite onykter. Det var riktigt länge sen som jag var det nu känns det som.

Var och handlade lite förut med mina föräldrar och tog då med min pant som hunnit bli hela 3 sopsäcker fulla med flaskor och burkar. Så kan det gå när man inte orkar panta på länge men det blev ju en bra summa iaf så behövde ju iaf inte betala något för egna pengar när jag handla... Så ibland är det ju bra att spara, även om säckarna tog lite mkt plats här hemma kanske..



Passade även på att handla en present till Annie som har sin födelsedagsfest ikväll samt att jag köpte lite som jag ska ha till nästa helg då jag fyller år och ska ha födelsedagsfika här hemma..

Nu ska jag väl mest slappa lite innan det blir dags för att fixa mat och sen börja göra sig iordning för kvällen..

Ha en bra lördag för det lär nog jag ha iaf :)

Bye

RSS 2.0