Sons of Anarchy

Fick tips av morsan i lördags att serien Sons of Anarchy var bra, som vi kom in på då brorsan hade en riktigt schysst tröja med det trycket på ryggen.. Sån vill jag oxå ha, riktigt snygg var den..
Men iaf bestämde mig för att dra hem några avsnitt och nu har jag snart sett klart första säsongen.. Så jäkla bra serie tycker jag, även om den kanske är lite våldsam vissa scener.. Men ja den handlar om ett MC gäng i stort sett..



Sen att det finns en del ögongodis är ju inte något som gör serien sämre direkt..  Bland annat denna snubbe som heter Charlie Hunnam... Han ser ju inte så dum ut..





Denna snubbe är ju också rätt fin att titta på tycker jag.. Theo Rossi




Helg

Hållt på och tvättat nu ett par timmar.. Väntar på att den maskinen som är i nu ska bli klar o så är det bara en maskin kvar sen..

Ska jag bara göra klart städningen med.. Dammsög hallen o köket igår samt städa toan så är ju bara rummet kvar typ.. Och sen försöka moppa alla golv med.. Men men tar väl tag i det innan kvällen är slut iaf..  Tar ju inte så lång tid att dammsuga o damma + torka av i rummet..

Nu blir det nog att fixa något ätbart medans jag väntar på att tvätten ska bli klar där nere..

Måste försöka sluta noja o stressa upp mig så mkt över en sak.. Det blir bara värre då men det är ju inte så lätt att sluta heller. Aja prata med Caroline om det igår iaf, hon är den enda som vet vad jag nojar över.. Kände bara att jag behövde ventilera mig och få någon annans synpunkt på saken.. Men men tiden lär utvisa hur det blir men så jobbigt att vänta liksom.. Jag hatar verkligen och vänta iaf när det är saker man inte kan påverka..

Ikväll blir det lugnt och sen lite tacos till en film.. Vart sugen på det så det ska bli gott.. Imorgon blir det hembakad pizza med familjen.. Som tydligen jag och syrran ska göra? Haha blir nog bra.. Men blir lite tvspel och sen glo på mellon med syrran..

Ne fixa något att äta var det ja..

Bye

Torsdag

Inte kunnat se på tv på hela jävla dagen, brukar för det mesta börja morgonen med att glo på Vakna eftersom jag börjat gå upp runt 7 för att försöka få in lite bättre dygnsrytm så jag är inne i det lite när eventuell praktik/jobb börjar..

Men ne inte imorse inte, tänkte bara att det kommer väl igång sen så la mig o sov 2 timmar till.. Sen blev det upp o fixa sig o vänta på att bli hämtad av Caroline..

Blev en tripp till Rusta och sen till ett annat ställe där hon skulle på intervju för sommarjobb.. Skickade med in en ansökan dit till chefen som Caroline prata med, då hon chefen sa att jag skulle göra det om jag var intresserad.. Kan ju va kul ifall det blir något.. Ska försöka se om jag kan få ha lite praktik där med, för då ser dom ju lite vad jag går för o har kanske lite lättare att få lite jobb då.. Även om det bara kommer bli som vik. så skulle ju det vara bättre än inget liksom.. Men men vi får väl se hur det blir.. Bara hoppas på det bästa..

Bye

Mat

Stod o lagade mat förut, men det kändes ju rätt bortkastat eftersom jag tog typ 5 tuggor av maten innan det sa stop och inte gick mer.. Så det kändes ju inte så jävla kul..Känt lite illamående o lite som jag är på väg att få sura uppstötningar.. Inte så jäkla spännande men det släpper väl förhoppningsvis eller så var det bara pga av måltiden som det tog emot så mkt.. För gick ju bra att äta mat igår..  Aja det löser sig väl nångång det där, lite jobbigt att må dåligt o så bara..

Imorgon tänkte jag ge mig iväg och försöka storhandla lite granna, hoppas jag orkar bära hem allt bara.. Haha.. Nerå men det ska nog gå bra, lite muskler o styrka har jag i armarna iaf..

Satsar på att kunna besöka gymmet antingen i slutet på denna vecka eller början på nästa.. Beroende lite på hur jag mår men kommer bli en lugn start då jag varit sjuka hela förra veckan och inte vill ta ut mig helt från start igen..

Nu kollar jag på något program på 6an som heter 99 saker man måste göra innan man dör med Erik o Mackan..  Dom känns lite Filip o Fredrik på ett sätt..

Aja kolla runt lite på datorn och sen blir det väl o försöka somna igen efter detta program.. Lyckades ju somna i soffan förut.. Inte bra..

Bye

Big Brother

Trodde inte jag skulle kunna se Big Brother då jag inte har Tv11 men upptäckte ju att det går att se det via deras hemsida även om avsnittet inte dyker upp direkt efteråt utan ett tag efter.. Men vad gör det..

Tycker iaf det verkar kunna bli rätt mkt intriger och så.. En del lustigt folk.. Och sen tycker jag det är lite kul med hon Vanessa, som har varit kul men gjort ett könsbyte.. Ska bli kul och se hur folk kommer reagera när hon berättar det, och speciellt ifall hon får ihop det med någon o hans reaktion när han får veta.. För jag tycker inte man ser överhuvudtaget att hon har varit man nångång..

Kul även med paret som hon inte får säga att dom är ett par.. Haha kan ju bli sjukt kul ifall det är någon som skulle lägga in en stöt på nån av dom.. Tror nog snarare på tjejen isåfall då killen inte var speciellt snygg i mitt tycke..

Men ja så det lär väl bli att följa BB fast via webben då så man ser det lite efter alla andra men men gör inte så mkt..

Idag händer det väl inte så mycket. Ska försöka ta tag i mitt hem lite grann.. Fy fan så skitigt det är alltså, så mkt jag behöver göra så man knappt vet vart man ska börja. Men är väl bara o börja nånstans..

Ne ska se klart på BB avsnittet från igår & sen läsa NT o städa lite hoppas jag mitt lata arsle tar tag i.. Mkt annat jag måste göra med..

Bye

Söndagspådrag

När jag skulle gå ut i köket och ta mig en kopp te som jag gör typ varje kväll för att det känns lite bättre i halsen när jag ska lägga mig då..
Ja men då ser jag hur det blinkar blått o då vet man ju att det är antingen snuten, ambulans eller brandkåren så klart man kollar vad det handlar om..

Nu stod det 5 polisbilar fick jag det till utanför & hade stannat en bil här nere som några av snutarna genomsökte medans några andra stod med grabbarna mot väggen på andra huset..
Sen kom det snuthund oxå som skällde som fan när han var vid grabbarna.. Så ja man kan ju undra vad dom där grabbarna hade gjort för något eftersom bilen genomsöks ju inte så noga bara sådär.. En av grabbarna försvann ju in i polisbilen medans jag vänta på mitt te(ja klart jag stod o kolla under tiden, jag är en väldigt nyfiken människa). Så han och den där bilen försvann iväg rätt fort men dom andra grabbarna åkte oxå in sen efter ett tag..

Ja man har ju sina aningar om vad det iaf delvis lär ha handlat om..

Vart bara lite chockad när jag kommer ut i köket och det bara blinkar blått o sen står massa snutbilar utanför.. Aja roligt för grabbarna att få åka med o kanske få spendera iaf natten i häktet..

Nu ska jag dricka upp mitt te och sen kolla klart på kassa filmen Wallander.. Inget bättre o se på o pallar inte sätta på egen film..

Gonatt


Äntligen

Så börjar jag iaf känna mig lite bättre, igår så åt jag första riktiga måltiden på flera dagar. Visserligen kände jag knappt vad det smaka men iaf.. Va sjukt skönt och känna sig mätt och kunna svälja utan att det gjorde asont..

Blev ju iaf ingen storhandling för min del i fredags som var tanken dels hade jag ju feber till o från hela fredan typ, o sen kändes det rätt onödigt o handla hem massa mat när man inte har jättestor matlust o så.. Det jag åt igår tog ju i lite och det tog en stund att äta upp det.. Men men blir och handla denna vecka istället med Caroline som är så snäll o hjälper mig med skjuts..
Men fick ju hem lite nödvändigt ändå tack vare mina gulliga föräldrar..

Så ja helgen har varit hur jävla lugn som helst, inte gjort mer än suttit o kollat på tv och suttit framför datorn typ.. Kollade på Mellon igår, och ja Saade var ju bäst o han gick ju oxå direkt till final vilket jag trodde direkt jag såg numret o hörde låten.. Är ju lite roligare när dom dansar bra o så med.. Lite mer show liksom..

Planen var ju att jag skulle haft lite Mellomys med syrran igår då men eftersom jag inte var frisk så fick vi skjuta på det istället.. Tråkigt men förstår att hon inte vill riskera o bli sjuk..

Lite roligt när jag var i affären igår då jag skulle säga att jag ville ta ut pengar o jag knappt får fram ett ljud.. Haha.. Men hon i kassan uppfattade vad jag ville ändå så det löste sig..

Men nu hoppas jag på att det ska gå över helt denna jäkla förkylning.. Vill ju träna, man tappar ju så mkt på att vara hemma o vara sjuk.. Lär nog inte bli något gym veckan som kommer som det känns nu, så det blir väl först om 1 vecka.. Seeeegt..

Fundera på en sak när jag skulle börja ta hostmedicinen tidigare i veckan. Hur har man tänkt när man utformat detta mått? Tycker det är en helt idiotisk design.. Eller ja iaf toppen, att man kan sätta måttet på flaskan är ju iofs bra men inte där man ska mäta upp hostmedicinen..



Köpte ju dessa skit tabletter för att lindra halsontet, dom hade ju knappt någon verkan på mig o fick nästan lite sura uppstötningar av dom istället..



En annan liten konstig grej som hände i helgen var en person som tog kontakt med mig o som jag tydligen ska bott på samma gård som när jag var lite yngre.. Jag koppla aldrig vem det var, men iofs så är ju människan ett par år yngre än mig och hur mycket brydde man sig om folk som då ansågs som snorungar.. Inte jag iaf.. Sen så har jag väl lite svårt o köpa lite annat som sades men men återstår ju o se hur pass mkt av det som menades om personen fortsätter o höra av sig.. Haha kändes bara lite sjukt..

Ne nu ska jag börja se en film medans jag väntar på reprisen av Mad Men ska börja..

Bye

Torsdag kväll

Sugtabletterna jag köpte förut idag tyckte jag inte var så jäkla bra mot halsontet, dom hjälpte väl lite kanske men dom hade inte så långvarig effekt..

Har inte gjort så mkt mer än o köpa hostmedicin o det idag.. Eller ja jag hade ju besök förut och det var mycket mycket trevligt det.. Även om jag inte förstår varför man medvetet tar risken att bli sjuk bara för att träffa mig.. Aja jag klagar iaf inte, var ett trevligt besök, inte så kul o sitta här o glo in i väggen.. Även om jag knappt hade nån röst och lät som jag inte vet vad..

Imorgon ska det göras ett försök till att storhandla lite granna.. Hoppas det inte kommer bli allt för jobbigt bara.. Men det löser sig nog.. Skönt iaf att ha hostmedicin o det nu o hoppas det kommer börja göra lite verkan snart.. Har ju bara tagit det idag så man måste ju ge det ett par dagar.. Men är jag inte bättre efter helgen så får det väl bli en tripp till vårdcentralen eller så..

Nu blir det lite tv och sen typ 11e koppen te för idag..

Bye


Jag hoppas verkligen på en repris mycket snart

Inte en blund

Sov inte en blund inatt pga att jag hade så sjukt jävla ont i halsen, jag kan knappt svälja.. Men tog mig ork till att gå till apoteket som tur nog inte är jättelångt hemifrån.. Så blev att köpa hostmedicin och sen någon sugtablett som ska lindra halsont.. Får hoppas det hjälper så kanske man kan få sova inatt och kanske tillomed kan äta normalt..

Men just in case så blev det att dra in på Ica och köpa lite yogurth (vet iofs inte hur bra det är mot slemhostan men det är det enda som jag känner kan gå ner nu) inte direkt någon mat I know men det är bättre än inget och jag behöver ju få i mig något under dagen liksom & det behöver man inte anstränga sig så mkt för att svälja.. Men hjälper denna lilla sugtablett att lindra halsontet så man kan svälja utan att vilja lipa så kan det ju nog bli något mer stabilt i matväg..

Fuck vad jag hatar att vara sjuk.. Man är så sjukt jävla rastlös(iaf jag) men man orkar ändå inte göra något.. Vart ju helt slut bara av att gå till apoteket och affären liksom, och det tar max 5 min att gå dit..

Ne nu blir det en film o lite yogurth till det tror jag nog & hoppas jag kan bli frisk SNAAAART..


Tvätt

Inatt frös jag så mycket så jag typ skakade alltså.. Till slut blev det o klä på sig både tröja o byxor o sova med både min tjocka filt och ett täcke, lyckades till slut somna då iaf för att några timmar senare vakna upp helt svettig.. Men men är väl bra o svettas när man har feber har jag för mig..

Nu har jag sen tolv hållt på o tvättat, ska hämta den sista maskinen med tvätt om en stund.. Men fy fan vad jobbigt det har varit alltså.. Jag är helt jävla slut när jag kommer upp från tvättstugan, och jag kan knappt andas.. Inte så bra kanske.. Så ja egentligen borde jag väl nog skippat tvättandet..

Imorgon är det oxå lite att styra med.. Eventuellt träffa en person som jag verkligen hoppas ska bli av, men det märks imorrn om personen har tid eller ej.. Men jag hoppas verkligen det kan bli av iaf.. Det var länge sen så det vore nice o ses..

Sen tror jag att det blir att åka o handla med Caroline, fick aldrig riktigt något svar på när hon fråga vilken dag som passa bäst ifall det funka för henne.. Aja får messa sen o kolla hur det blir.. Men det skulle ju vara guldvärt om hon kunde hjälpa mig..
Bara hoppas jag inte blir helt utmattad av det sen när jag väl kommer hem med alla varor.. Får väl bjuda henne på lite käk eller så som tack för hjälpen..

Men ja egentligen borde jag hålla mig hemma, ta det lugnt och försöka kurera mig så gott det går.. Men ja det får väl bli till helgen.. Blir ju så jäkla rastlös bara av att inte kunna träna eller något..

Fick hem kallelse från Ams idag med om gruppträff på måndag o inget konstigt med det har ju väntat på det.. Men att man ska räkna med att det håller på 2 timmar varje gång.. Inte så jättelockande att sitta där i 2 jävla timmar och lyssna på när dom babblar.. Men men bara gå dit och se glad ut typ då man förlorar pengar på att inte gå o det vill man ju inte..

Ne ska väl samla lite krafter och ta mig ner till tvättstugan för att hämta min tvätt..


Tisdag

Fick ett sent kvällsbesök igår lite spontant av en gammal bekant kan man väl säga.. Haha.. Ja det var väl trevligt o träffas o så.. Men är det inte konstigt hur mkt minnet kan svika ibland av det man minns o hur det faktiskt är?

Vaknade dock upp idag och mådde skit, hade ju redan igår ont i halsen o lite hosta.. Idag kan man ju säga att det blivit värre..

Känts som jag haft feber lite till och från hela dagen idag då jag ena stunden fryser o nästa är varm, och att traska ner till ams o hem med feber, ont i halsen, hosta som gör satans ont o huvudvärk var väl inte någon hit. Men har man inget val så har man inte..

Sen att jag blev lite irriterad när jag var där är en annan sak.. Visst jag förstår hela grejen med att man ska söka jobb utanför sitt län o kunna tänka sig o flytta osv. Men att hon jag prata med mer eller mindre säger åt mig att jag inte kommer kunna få ett jobb i detta län utan ska bredda mitt jobbsök och fundera på att flytta gillar jag inte, och sen vilja pusha på mig att gå nån av deras utbildningar bara för att jag ska vara sysselsatt är något jag inte heller gillar..
Jag känner inte överhuvudtaget för att plugga eller gå någon utbildning alltså.. Även om det säkert skulle vara bra.. Sen vart det ju snack om praktik, som jag måste försöka hitta en snarast helst annars lär jag hamna på någon av dom ställena ams har o där chansen till jobb är = noll.. Ska man ha praktik o bli utnyttjad som gratis arbetskraft i några månader så vill man ju ändå att det ska leda till något iaf.. Känns lite slöseri med tid på ett sätt annars, även om det visserligen ger erfarenhet o chansen till färska referenser o så.. Men ams praktikställen var ju inte ens något som var ett dugg intressant för mig.. Men säger man att man inte vill så blir det väl ett jävla liv.. Ne så försöka fixa någon egen praktikplats istället denna vecka så kanske man kan få va på ett ställe man kan tänka sig jobba på iaf.. 

Ne nu skriver jag på av bara farten här känns det som o det blir nog lite mkt o läsa, blir väl så när man skrivit lite i omgångar.. Så ska återgå till mitt soffläge och kolla på Cougar Town strax innan det blir sängen o hoppas på att man mår bättre o inte sämre imorgon..

Bye

You Again

Såg på denna film igår, en rätt tråkig film får jag nog säga.. Den var inte speciellt rolig o det hände inte så mkt..


Kvällspromenad

Rätt så precis kommit hem från en kvällspromenad med Annie, blev att gå runt promenaderna.. Riktigt jävla skönt var det iaf.. Nu blir det lite te och sen glo på tv o glo runt på datorn lite innan det blir läggdags..

Upp skapligt imorgon då arbetsförnedringen ska besökas.. Mindre kul..

Blir lite irriterad(eller stör mig mer) på killar som frågar saker, och sen när man undrar varför dom undra det så får man till svar: Undra bara.. Är det något svar jag hatar så är det, det svaret.. För man frågar ju alltid av en anledningen men den ville en viss person tydligen verkligen inte dela med sig av.. Fattar inte varför han fråga det han fråga överhuvudtaget.. Och det blir ju såklart störande när han inte säger något mer än bara undra..
Aja nångång kanske jag fattar varför just den frågan kom från ingenstans, det märks väl så att säga.. Lustigt bara..

Ne nu ska jag se om det finns något halvbra program som duger o se på medans man varvar ner lite granna och försöker bli lite varm igen..

Såg förut när jag skulle kolla ut genom fönstret förut idag att det ligger fimpar på min balkong, som någon idiot tydligen tyckt varit lämpligt att fimpa på balkonen.. Hur man tänker där vet jag inte riktigt.. För vem fan vill ha fimpar på sitt balkongolv???? Svårt o kasta över kanten eller be om askopp.. Men ja finns ju bara några st som det kan ha varit så.. Jaja är väl bara o plocka upp skiten nåndag när det blir varmare ute o man slipper frysa ihjäl där ute.. Sån där bagatell grej man kan störa sig på ibland..

Ne nu ska jag sluta skriva och krypa upp i soffan med mitt te och min filt..

Gonatt

Gymmet

Blev gymmet förut imorse och fan vad kallt det var ute alltså.. Det slog som en käftsmäll när man gick ut..

Lite ont i halsen o börja hosta lite helt plötsligt från ingenstans förut så skulle väl inte förvåna mig om jag ligger svinsjuk om någon dag.. Men jag hoppas ju såklart inte det eftersom jag precis kommit in ordentligt i träningen så vore det ju sjukt jobbigt o behöva ha uppehåll.. Så nu hoppas jag för allt jag har att jag inte vaknar upp sjuk imorgon..

Har ju mer och mer börjat märka lite resultat oxå så det är ju kul.. Mätte ju midjan hos mina föräldrar i lördags, vilket jag även gjorde för några månader sen. Och på senare tid så har jag typ tappat byxorna för att dom är lite stora.. Inte så konstigt när det försvunnit 8 cm liksom.. Men det jobbiga är ju att jag är lite imellan storlekar, inte tillräckligt mkt som försvunnit för att jag ska kunna ha storleken mindre, och den storleken jag har nu är ju lite stor.. Haha vilka problem.. Hitta ju som ett bälte iaf så slipper man ju riskera o tappa byxorna på stan eller något.. Haha..

Tror det får bli dags och göra ett läkarbesök o göra nån slags hälsoundersökning som jag tänkt på ett tag.. För har mått illa i snart 2 veckor, och det kan fan inte vara normalt alltså.. Men ja känner jag mig själv rätt så dröjer det väl säkert även om jag känner mig lite halvbra.. Vet inte varför jag är så anit läkare o så, för jag går verkligen inte o kollar upp saker förrän det absolut inte finns något val.. Konstigt det där..

Annars har jag inte gjort så mkt efter gymmet, blir så seg efteråt.. Pratat lite med min heting förut iofs o det var ju kul även om det bara var en kort stund.. Så jäkla fin alltså.. Shit..

Ne nu ska jag fixa en kopp te, käka lite halstabletter och krypa ner under filten i soffan o glo på film tänkte jag..

Adios

The Fighter

Såg på denna rulle igår efter att mitt besök hade åkt hem.. Måste säga att jag tyckte den var lite småseg och att det egentligen inte hände så mkt.. Är iaf baserad på en sann berättelse..


Måndag morgon

Tyckte väl inte det var alltför roligt när jag vaknade halv 5 av att jag hade ont i magen.. Och kunde verkligen inte somna om så var lika bra att gå upp efter ett tag..  Är ju lite trött nu men men piggnar väl kanske till lite sen iaf..

Blir väl gymmet sen är det tänkt, börjar bli lite snorig så skulle väl inte förvåna mig om jag blir sjuk snart.. Skulle ju vara lite typiskt när man precis kommit in i träningen igen att man då blir sjuk.. Men ja det är sällan saker flyter på som dom ska i mitt liv..

Försöker att inte oroa mig eller stressa upp mig över en grej, men inte så jävla lätt. Men måste sluta tänka på det och hoppas det löser sig till det bästa liksom.. Blir ju inte bättre över att nojja och stressa upp sig, gör ju nästan saken värre ist..

Igår blev det lite besök Mr R, var ett tag sen jag träffa han känns det som så var ju trevligt att han kom hit o glodde på Solsidan med mig och umgicks lite.. Rätt så bra avslut på en tråkig söndag..

Ne ska nog se en film nu tror jag och fördriva tiden lite iaf, sen blir det väl gymmet rätt tidigt idag.. Men skönt det, är inte så mkt folk då..


Lördag

Gårdagen blev jäkligt lugn, var bara hemma o slockna skapligt.. Idag blev det o gå upp tidigt och sen dra till gymmet och träna styrka och konditon.. Så jävla skönt det var att träna alltså.. Haft lite ångest för att jag inte riktigt kommit iväg till gymmet denna vecka. Så idag var det verkligen dags och ta tag i det..

Vill ju fortsätta att hålla igång med träningen så  man inte förlorar så mycket.. Vilket också är anledningen till att festa och sånt kommer ligga lite på hyllan ett tag.. För det förstör så jävla mycket alltså..

Efter gymmet blev det o dra hem duscha, byta kläder o sen dra igen typ.. Då jag skulle åka och fira mamma lite, blev ju även och spela lite tvspel med syster också..

Blev även en långpromenad med Annie med, som mötte mig vid spånken så gick vi förbi här så jag kunde byta kläder.. Lite skönare o gå promenad i mjukisbyxor än i jeans.. Vi gick ju en bra bit och det var så jävla skönt med en promenad, även om det var snorhalt på vissa ställen..

Och nu blir det nog sängen, blev fan rätt trött nu.. Haft lite besök som åkte för en stund sen.. Och det var väl trevligt det, besöket alltså.. Haha..

Imorgon blir det förmodligen en långpromenad igen och kanske gymmet på dagen. Kom på att jag hade visst en tid i tvättstugan imorrn, men minns inte när.. Aja blir nog bra finns ju fler dagar annars..

Gjorde ju dessvärre bort mig lite förut idag.. Inte bra alltså.. Men ja får hoppas det löser sig till det allra bästa.. För massa strul orkar jag inte med..

Ne nu väntar sängen, ska bara byta lite sängkläder först.. Eller kanske blir film först iofs..

Såg på filmen Cyrus förut och ja den var ju riktigt jävla seg alltså.. Nej ingen direkt hit..

Godnatt

I rymden finns inga känslor

Såg på denna rulle igår, och jag vet inte riktigt vad jag tycker.. Inte jättedålig men inte jättebra heller.. Skulle tydligen föreställa en komedi men jag skrattade inte speciellt ofta.


Tomorrow, When the war began

Detta blev kvällens film och jag tyckte den var bra. Nu blir det snart sängen så man kommer upp skapligt imorgon.. Hoppas jag kan somna tidigt bara oxå, gjorde ju tabben att somna förut idag o sov då ett par timmar..


Better With You

När jag surfade runt lite imorse så hitta jag en ny serie som jag missat helt, som jag tyckte verka bra, så den drog hem o kollat några avsnitt på nu.. Och ja jag tycker den är väldigt rolig.. Vilken tur att jag har typ no life så jag har tid o se på alla dessa serier o filmer jag har att se..


Just be you

I stort sett mått illa sen jag vaknade imorse.. Finns nästan ingen värre känsla än det, att gå o må illa o bara hoppas man slipper kräkas.. Ne fy.. Börjar visserligen släppa lite nu, eller kanske jag inte ska skriva för då släpper det väl inte alls.. Ne ska lägga mig o vila en stund tror jag, får se om det blir gymmet senare beror lite på om det släpper helt. För gå o träna när jag mår illa det gör jag inte..

Sen är jag nästan lite besviken på hur någon som verkade vara en helt underbar och snäll person, nu visar sig att inte vara en lika schysst person som jag först trodde.. Jag må vara mycket saker men helt blåst är jag inte och detta beteende är ju inte helt okej alltså.. Men men det blir väl bra det med säkert.. Har en del i detta jag egentligen skulle vilja skriva av mig om, men känner inte riktigt att jag vill göra det.. Iaf inte såhär pass öppet där vem som helst kan läsa.. Får se om jag kanske skriver ett inlägg och bara gör det som ett utkast och aldrig publicerar det.. Skulle vara skönt och bara få vissa saker ur sig, utan att riskera att låta helt dum oxå eftersom det bara är jag som läser det isåfall..

Ne nu ska jag invänta soff/säng läge tror jag och hoppas illamåendet släpper.. Vill ju träna..

Bye

Tisdag

Sitter just nu och kollar på Sofias Änglar, som jag förövrigt tycker är ett rätt bra program och har en stor kopp te till det.. Bestämde mig ju för att börja köra utan socker i teet för några veckor sen. Och ja det var verkligen inte gott i början, och inte spec. jättegott nu heller men börjar mer eller mindre vänja mig vid att inte ha socker i faktiskt..

Men det mesta handlar ju om en vanesak bara, man vänjer sig ju vid vad saker smakar till slut..

Annars idag har jag inte gjort många knop, tog hand om gårdagens tvätt o det är väl typ allt.. Tog en promenad förut med, kände att jag behövde ut o röra på mig lite iaf. Fick lite ångest för att jag varken var på gymmet igår eller idag så imorgon måste jag dit..

Att jag skulle gilla och träna så mycket, att jag tillomed saknar att träna om jag inte gjort det på ett par dagar.. Haha vem hade kunnat tro det..

Ne nu ska jag koncentrera mig lite på tvn nu eftersom programmet snart är slut..

Bye
Varför bor jag inte närmare min favorit stad för..

Love and other drugs

Precis sett klart på denna filmen.. Tyckte den var riktigt bra..


Burlesque

Precis sett klart på denna film.. Helt okej faktiskt, inte jättebra men inte jättedålig heller enligt mig då.. Slänger in en trailer som vanligt..



Nu ska jag kolla på The Cleveland Show tillsammans med mitt besök.. Visserligen väldigt sent besök men måste ju iaf inte upp tidigt imorgon och är inte trött. Så en liten sen kvällsfika med en polare funkar ju.. Iaf när man behöver babbla av sig lite, skönt och få ut lite av alla tankar i skallen..

Puss

Precis sett klart på denna film.. Så jäkla seg film alltså, jag gillade den verkligen inte.. Kändes som filmen var längre än vad den var..


Faster

Bestämde mig ganska snabbt förut för att jag inte orkade tvätta.. Vilken suprise det va.. Haha.. Så får bli att göra det imorgon istället.. Så får det antingen bli gymmet efter tvätten eller så tar jag det på tisdag. Nu känns det som det snart är dags för lite käk, får väl se vad man ska hitta på.. Pizza vore ju rätt gott alltså.. Hm.. Aja får se.. Måste iaf orka ta tag i mitt berg med disk i köket..

Har precis sett klart på filmen Faster.. Helt okej rulle alltså..


Feeeeest

Ikväll var det födelsedagsfest för lilla söta Annie.. Var ju och köpte en present till henne på stan i fredags innan jag drog till gymmet.. Bestämde mig för ett halsband som jag nu inte kunde ta kort på då dom slog in det direkt i affären.. Men tyckte det var fint och skulle passa Annie och hon gillade det verkligen iaf så det är ju bra..

Var iaf en riktigt bra och lyckad kväll, och hade jättekul.. Sen så drog folket ut och jag bestämde mig då för att gå hem.. För jag tyckte inte riktigt det var värt att betala inträde för att vara på krogen i 2 timmar bara..

Sen blev det att man fastna framför datorn lite när man kom hem.. Satt här och lyssna på hardcore o gick här o dansa runt lite.. Haha tur att jag var själv.. Haha.. Röjde loss för mig själv..
Sen snacka jag med lite polare på msn och lite annat folk med o klockan drog ju iväg ganska så bra kan man säga..

En rolig grej är ju att 3 personer fråga om jag hade blonderat mig. Såg tydligen ut så i håret.. Haha.. Aja kanske skulle köra ett race o bli blond eller något..

Har ju ingen kamera at the moment förutom den på mobilen.. Saknar en bra kamera så man kan ta lite kort.. Men knäppte ett kort på Polly & Annies "lilla" grogg glas/vas.. Det är alltså en vas egentligen men dom körde det som grogg glas.. Haha..



Nu ska jag nog krypa ner i sängen tror jag och sova lite granna och sen förhoppningsvis vakna upp senare idag och inte vara bakis..  Kom på att jag däremot har en tvätt tid som jag måste utnyttja så jag kan träna i veckan.. Jobbigt..

Ne sängen väntar nu..

Gonatt


Lördag

Var på gymmet imorse med Annie och körde lite styrketräning.. Och det gick väl helt okej, körde benen lite men fan va jobbigt det var idag.. Kände fortfarande av benen från gårdagens träning.. Haha.. Men men körde så mycket som jag orkade iaf..

Nu ska jag om en stund börja fixa med någon mat och sen blir det väl att börja göra sig iordning vart efter med innan det blir att dra på fest hos Annie för att fira att hon fyller år nästa vecka..
Var på stan igår och köpte en present till henne, hoppas hon kommer gilla vad hon får bara.. Det är ju lite svårt det där.. Men det blir bra hoppas jag..

Imorgon lär nog bli en dag i soffan skulle jag tro.. Haha..

Ne nu ska jag sätta lite fart här så man får mat i magen nångång.. Tiden bara rinner iväg ju..

Skål och ha en bra lördagskväll för det kommer jag ha..

Bye

Dinner for Schmucks

Detta blev kvällens film.. Haha så jävla rolig.. Haha.. Nu väntar sängen och imorgon blir det gymmet och köra styrketräning och sen på kvällen blir det PARTY....

Trailer på filmen


Fredag

Kom hem från gymmet rätt nyligen.. Och jag kan säga att jag är helt död i mina fötter och i mina ben.. Det var riktigt jobbigt att gå hem från gymmet..

Gick powerwalk som jag brukar göra men idag gick jag 1 HEL JÄVLA MIL...Sjukt jävla jobbigt men jag var bestämd på att klara det och det gjorde jag ju..

Så lite beröm får jag väl ta och ge mig själv för att jag orka gå så långt och inte gav mig..

Enda problemet nu är att jag måste orka fixa något att äta vart efter.. Men mina krafter kommer väl tillbaka nångång under kvällen..

Ne nu ska jag lägga mig i soffan och bara ta igen mig..

Bye


Due date

Precis sett klart på denna film.. Haha så jävla rolig enligt mig iaf.. Vissa delar var väl lite sega kanske men annars så tyckte jag den var riktigt rolig..


Helt slut

Blev att dra till gymmet förut, hade egentligen bara tänkt gå powerwalk på 3 km, men blev 6 km istället och sen blev det att köra lite styrketräning. Orkade inte köra alla maskiner men körde några av dom iaf..

Men men är rätt död i fötterna och i benen just nu.. Va sjukt jobbigt att gå hem alltså.. Men men det ska ju kännas att man har tränat annars har man nog inte tagit i ordentligt..
Är iaf en riktigt härlig känsla när man verkligen är helt färdig av träningen.. Det känns så skönt..

Nu blir det och fixa något litet att käka tänkte jag och sen blir det nog lite soffläge och en film kanske.. Tror det blir att se Due Date isåfall, den har jag velat se länge..

Bye


Ännu ett breakup call

Detta tyckte jag nästan var ännu bättre än det förra klippet.. Haha..


Haha

Så jävla kul klipp.. Bruden dumpar sin kille via radio, bara det är ju lite sjukt hur man nu ens får för sig och dumpa någon i radion.. Men hon blir ju typ helt ägd istället.. Haha skön snubbe..


Kväll

Haha detta vart ju en ganska intressant och på ett sätt rolig kväll helt plötsligt sådär.. Har fått höra en del som jag inte hade väntat mig riktigt men det kan nog bli bra det oxå.. Haha.. Det låter bra iaf..

Nu blir det te och knäcke innan det blir cougar town och sen sängen.. Upp tidigt imorgon med, då står gymmet på schemat och sen tvätta också då.. Och ska försöka orka med att städa det mesta imorgon med så jag inte behöver göra allt på torsdag.. Eftersom jag till 99 % säkert får besök då men vem det är förblir hemligt..

Ne ska återgå till att snacka me folk på msn och kolla lite sidor på nätet och sen blir det o krypa upp i soffan under min sköna filt..

Bye bye



You snooze, You lose

Tisdag

Blev att gå upp tidigt imorse, redan vid 7 men var inte speciellt pigg då. Iofs vem är det? Sov lite kasst inatt också men men upp kom jag..  Sen blev det hem till mina föräldrar och skriva ut ett papper, och sen ner till stan för att skicka iväg ett paket.

Sen blev det en tripp ut till hageby för att kolla om jag kunde hitta några nya jeans.. Men blev att gå förbi mormor och morfar först för att hälsa på och se om dom var hemma. Och man kan ju säga att jag hade en jäkla bra timing där. För precis när jag kom in på deras gård så ser jag morfars bil och mötte dom i porten, då hade dom tänkt åka och handla. Men mormor stannade hemma då istället för att jag kom, så morfar fick åka själv.. Men hade jag kommit 5 minuter senare så hade jag ju rätt säkert missat dom..

Dom är ju lite roliga mormor och morfar.. Haha.. Dom är så söta så.. Hehe.. Sen efter jag hade varit där ett tag så blev det en sväng in på HC och kolla läget.. Hitta ett par brallor som satt jäkligt bra men var lite osäker då jag egentligen inte gillar när det är smala ben(stuprör) lite att jag ångrar att jag inte köpte dom nu för dom var schyssta ändå.. Men fick bli ett par andra som kändes lite mera jag..Hellre lägger jag ju pengar på kläder jag vet att jag kommer använda än något som känns osäkert..


 


Sen blev det att åka hemåt, gjorde ett stop på stan med först. Och valde att vara lite slö och ta spånken hem, som var proppfull typ. Tycker egentligen inte dom borde få släppa på mera folk när vagnen redan är full. Iaf inte när det är en sån där liten gammal vagn.. Hur tänker man där egentligen?

Och eftersom jag inte hade fått i mig något att äta på över 6 timmar när jag kom hem och behövde få i mig något snabbt, så fick det bli att synda lite idag.. Men det får man göra ibland bara det inte är så ofta.. Men gott var det iaf..



Nu är jag iaf proppmätt och funderar lite på vad jag ska fördriva tiden med nu.. Blir väl att ta tag i disken & så fundera jag lite på gymmet.. Men brukar vara så mycket folk vid den här tiden så vet inte om jag pallar. Men får se kanske blir av senare istället..

Nu väntar disken

Bye


RSS 2.0