Det börjar ta sig

Idag var jag på Ikea med familjen, lr ja alla utom min bror. Det blev en del grejer man köpte fast tyckte jag ändå kom hyftsat billigt undan med tanke på allt jag fick. Vart 1 impulsgrej annars var allt från listan jag skrev ner..
 
Detta är grejerna som jag själv satt ihop under eftermiddan o kvällen, skrivbordet visar jag när det blivit ihopsatt..
 
Köpte en liten korg att ha alla kryddor i
 
Sen en burk som man kan ha knäcke o te i bland annat
 
Sen en ny skohylla
 
Och en hylla till hallen, där jag sen efter bilden togs la i alla smycken och andra prylar
 
Köpte även en ny förvaring till DVD filmerna
 
Sen blev det en ny matta att ha under bordet, är lite rörigt på bordet men det komma försvinna sen när skrivbordet kommer på plats..
 
Och till slut mitt lilla imulsköp medans jag vänta på min tur i kassan, vilket blev en liten skål..
 
Nu blir det sängen för min del iallafall, är ganska trött efter den här dagen..
 
Bye

Love Wedding Marrige

Såg precis på denna medans jag käkade lite, den var väl inte jättebra vilket iofs nästan kände på mig bara genom trailern. Men ja den dög som ett tidsfördriv iaf..
 

Tlllfälligt klar

Är förtillfället klar med allt här hemma nu.. Har rensat klart bland alla kläder och kastas allt som jag inte vill eller kan ha längre..
 
När man hittar kläder i garderoben som man kunde ha för flera år sen är det kanske dags och rensa.. Men det var skönt o få det gjort iaf och fick ju lite bättre plats med alla kläder nu också, vilket var skönt.
 
Tog tyvärr ingen bild på allt som skulle kastas, men det blev en full soppsäck iaf, och så har jag gett bort lite kläder med..
 
Har även suttit och spanat på allt jag vill ha på Ikea, för att det ska bli precis så som jag har tänkt här hemma. Då den nya möbleringen gör att jag får lite mer plats o tillomed får plats med ett stort skrivbord..
 
Här är iaf några av de saker som jag tänkt köpa
 
 
 

Tvättsöndag

Söndagar är dagar då man i stort sett alltid är lite seg, slutet på veckan liksom.. Denna dag är även perfekt som tvätt och fixardag.. Dock så känns det väl lite tråkigt att tvätta just idag när solen skiner, 2 bra soldagar i rad är inte dåligt det :)

Igår så var jag ute och körde med Tina, gick rätt bra förutom några få smågrejer bara men det är sånt man får öva på så kommer det bli bättre med tiden och måste lära mig att strunta i alla andra bilar och inte bli stressad av att jag tycker dom är för nära..

Men fick köra mkt igår, körde nog 3 timmar totalt om man räknar bort när vi stoppa o tog paus.. Så det blev mkt övning och fick även köra motorväg vilket jag tyckte gick rätt bra.. Och lite roligare med motorväg då man inte behöver växla ner, bromsa och stanna lika mkt..

 

 

Blev även ett stopp i Klinga igår för att tanka o blev även att köpa ett par nya solglasögon som dom på OK nog tog lite för mkt betalt för då det inte satt någon lapp på dom jag tog. Utan jag trodde dom gick på prisgruppen och den det stod på mina glas vart det inte.. Men jag orkade inte ta den diskussionen när han hade gått o letat fram några han tyckte var likadana.. Då det var rätt mkt kö både i butiken och det var kö bakom bilen vid pumpen oxå så strunta i det..

 Var även förbi på ÖB och bytte ut min patron till min Sodastreamer, men ja när jag kom hem igår kväll och skulle sätta i den för o få lite kolsyrat vatten så var den TOM...
Och jag som alltid tar kvitto tog ju för ovanlighetensskull igår INGET kvitto såklart.. Så får väl se om det går att lösa ändå för betala för en patron 2 ggr har jag ingen större lust med..

Och nu håller jag på och tvättar för fullt, ska snart ner o slänga i sista maskinen o sen blir det väl att försöka fixa lite hemma och invänta att Tina & Molle kommer lite senare..

Får se om det blir att möblera om lite då oxå, har en plan som nog kan funka.. Vi får se om det blir som jag tänkt mig..

Ha en trevlig söndag och hoppas ni iaf är ute och njuter av solen


LOL

 
Sett denna film nu ikväll, och den var väl helt okej.. Ganska bra film att slötitta lite grann på, man behöver inte hänga med så jättemkt i handlingen liksom för att ändå fatta..
 
 
 
Och i slutet av denna trailer så spelas en av dom låtarna jag gillade bäst i hela filmen.. Men lägger in en egen video för den låten istället
 
 

Seg onsdag

Idag är jag ganska seg, va iväg hela dagen igår och var helt slut i skallen när jag kom hem för att jag var så trött.

Var och hjälpte en polare med lite grejer hela dagen, kom hem vid 20 på kvällen och då blev det att äta lite mat innan pappa o min bror kom o leverera en bänk jag fick av mina föräldrar..

Dessvärre så stressade jag i mig maten så njöt väl kanske inte så mkt men ja så blir det. Hatar o behöva avbryta mig när jag äter för att det kommer folk så ville hinna äta innan dom kom.

Idag lär det nog inte ske så jäkla mkt, är väldigt seg o känner mig rätt orkeslös idag. Men ut en sväng måste jag i vilket fall..

Avslutar med en bild, dock lite soligare idag iaf.


Måndag 16 Juli

Fortfarande förkyld, men igår orkade jag mig iaf ut på en lite promenad, var dock helt slut när jag kom så promenaden var väl kanske inte jättebra egentligen.. Men men jag blir så rastlös av att bara sitta här så var skönt att få lite frisk luft och prata med en annan människa då det blev att gå en sväng med en av dom jag jobba med på mitt senaste jobb.
 
Tänkte jag skulle slänga upp det jag handla sist på stan, är ju tur jag varit sjuk så jag inte kunnat gå något mer på rean..
 
Blev ett långt halsband och ett par örhängen
 
Och sen denna kofta, hade egentligen lust att köpa en likadan fast i ljus färg oxå men stoppa mig själv lite där då det är roligare med lite färg än med beigefärgat.. Och behöver få in lite mer färg i min garderob. 
 
 
Dessvärre vart ju bilden suddig, men man ser ju typ hur den ser ut.. Denna tänkte jag mig ihop med smyckena och min svarta långklänning kanske. Eller ihop med svarta jeansen och antingen kanske ett rosa linne under tröjan lr ett svart..Får se lite hur jag mixar..
 
Nu har jag precis druckit min första kopp te med ingefära i, så får se vad jag ska hitta på nu..
Har hur mkt som helst som behöver göras här hemma så kanske ska försöka ta tag i det lite grann o göra plats för byrån som jag ska få av mina föräldrar oxå..
 
Ha en bra måndag

Friends with kids

Såg på denna film igår kväll, den verkade rätt okej i början, men nja tyckte nog inte den var så bra överlag.. Rätt seg tyckte jag..
 

SOA

Om det är något jag verkligen längtar efter att det ska börja igen så är det Sons of Anarchy, är väldigt nyfiken på hur denna säsong kommer bli. Med tanke på bilden nedan så kan man ju tänka sig lite hur det kommer vara..
 
Bilden är tagen härifrån http://tvline.com/2012/07/12/sons-of-anarchys-season-5-poster/
 

Sjuk

Vaknade för 2 dagar sen upp och det kändes som jag hade en vass boll i halsen ungefär.. Men ont i halsen är ju mest jobbigt, ingen större grej så. Liksom en enkel förkylning, och inatt fick jag feber oxå. Härligt att ena stunden vara varm och nästa frysa lite..
 
Så idag blir det bara ligga hemma och tycka synd om sig själv lite grann och VILA.. Så får man hoppas man mår lite bättre imorrn.. Men är jag inte bättre på måndag får jag väl ringa Vårdcentralen..
 
Tanken var ju att jag skulle övningsköra imorgon, får se hur det blir med det nu. För man ska ju inte riktigt köra bil när man har feber och är sjuk.. Så mår jag likadant imorrn så blir det inget körande för min del iaf, vilket är väldigt tråkigt så håller tummarna att det ska bli bättre av att ta det lugnt en dag..
 
 
Dessvärre blir jag ju rätt rastlös av att ligga o glo bara.. Har ju en tvättkorg som är full o hade egentlingen tvättstuga nu men orkar inte gå upp o ner för trapporna så mkt.. Behöver även städa o plocka iordning men ja jag måste vila idag och försöka att strunta i alla måsten..
 
Så egentligen ska jag väl inte ens sätta mig framför datorn, men blir o lägga sig o kolla lite film nu tror jag allt..
 
Hörs kanske senarer
 
Bye

Ops

Det råkade visst bli lite shopping på rean idag med när jag var på stan förut.. Inte bra med rea och absolut inte bra med 3 betala för 2 på alla rea plagg.. Kan visa sen vad det blev för något idag..
 
Nu blir det nog att gå en sväng till apoteket och köpa lite Kan Jang lr nått som hjälper lite mot halsen o förkylningen jag börjar få..
 
Skriver nog lite senare igen
 
Bye

Onsdag

Började dagen med att vara på Arbetsförmedlingen, vilket gick ganska fort iaf.. Sen blev det ett varv på stan medans jag väntade in Sandra & Joline och fastnade då på Kappahls rea och fyndade 2 tröjor iaf och ett par trosor fast trosorna tog jag inget kort på för kändes inte som något som behövdes visas.
 
Dock vart bilden rätt dålig men är för att jag inte har något lyse i hallen ljust nu.., så tröjorna är finare i verkligheten än vad dom blev på bilden..
 
 
 
Som sagt lite dåliga bilder, dom blev lite suddiga kan man säga.. Men man ser ju typ hur kläderna ser ut iaf..
 
Sen blev det till klocket och spendera lite tid hos mina föräldrar, dock kunde jag inte fixa det jag skulle skrivit ut där så lär nog bli en visit imorgon bitti igen så man får iväg alla papper nångång..
 
Sen har jag inte gjort så mkt mer, hängt lite hos Sandra o sen bara slappat hemma i soffan..
 
Imorrn får man se vad dagen bjuder på efter att man fixat med alla papper o fått iväg det man ska...
 
Nu blir det nog lite White Collar tror jag..
 
Trevlig onsdag kväll..

P!nk - Blow Me One Last Kiss

Hörde denna låt förut och jag fastnade verkligen jättemycket för den direkt..


Dags för stolen igen

Idag har jag väl inte gjort så jättemycket, det är helt galet vad jag har svårt att komma igång med allt jag tänkt jag skulle ta tag i nu när skolan har slutat.. Är ju 2 veckor sen vi sluta nu och har varken varit på körskolan eller gymmet en enda gång.. Illa illa..
 
Men idag har jag iaf gjort något jag skjutit upp i flera år, men tog tag i det för några månader sen och bokade en tid hos tandläkaren. Visserligen har jag fått boka om tiden ett antal gånger men idag passa det äntligen.
 
Trodde jag skulle ha en del hål men inte ett enda, dock var det lite hål på gång i vissa tänder men i övrigt hade jag bra tänder.
Så blev bara o ta bort lite tandsten och få lite putsning på tänderna så såg dom ju ganska fina ut igen :)
 
 
Så nu ska jag väl iaf försöka gå 1 gång om året när man blir kallad.. Är ju faktiskt rätt bra att ta hand om sina tänder även om det är dyrt. Tack och lov för att jag hade tandvårdsbidrag som täckte nästan hela kostnaden idag.
 
Men på tal om annat så var jag för första gången på väldigt länge ute i lördags med en av mina äldsta vänner. Länge sen vi gick ut ihop nu men det var kul så länge det vara. Idioter till vakter som inte låter en komma in igen bara för att man måste gå ut för att kunna svara i telefonen.. Men men vi hade kul iaf o kom ju hem skapligt då :)
 
 
Laddade upp med ett glas vin i väntan på att maten skulle bli klar
 
 
Potatisgratäng med kyckling, sallad och såklart Beasås till.. Mycket gott..
 
Sen blev det att fortsätta dricka, drack upp mina 2 julcider jag hade kvar i kylen hemma. Inte varje dag man dricker Julcider i Julimånad
 
 
Hade tänkt lägga upp på vad jag hade på mig i lördags men nej inte riktigt jag att lägga upp typ dagens outfit o lägger typ aldrig upp såna bilder annars så skipper det nu med..
 
Nu ska jag fixa en kopp the och kolla på en film innan det blir läggdags..Perfekt filmväder nu när det regnar :)
 
Hoppas ni haft en bra start på veckan

Nytt Iphone skal?

Var inne på sidan Nymobil.se och kollade runt lite grann efter lite skal och såg att dom hade snygg skal till Iphone, vilket jag tyvärr inte har. Men fanns lite snyggt att välja på för dom som har Iphone.
 
Men hade jag haft en Iphone så är nog detta ett skal jag hade kunnat tänka mig och köpa, tyckte det var rätt snyggt och lite udda på något sätt. Är ju klart att om man har ett skal att man då ska ha något som sticker ut lite tycker jag.
 

Bellbox

Kolla in Bellbox vilket är precis det jag nyss gjort. Det finns ju verkligen lite av allting här inne, det är skönt när det kommer upp såna här sidor som bara är produkter för skönhet och denna riktar ju in sig rätt mycket på håret.

Hur många gånger har man inte stått i affären och försökt komma underfund med vilken hårfärg man ska välja? Och aldrig riktigt hittat just den färgen man vill ha.
 
Men nu är det ju lite enklare när man kan gå in på Bellbox och kolla runt i lugn och ro och verkligen försöka hitta rätt färg.
 
Men förutom färg och toning så har dom ju även inpackningar, schampoo och även balsam. Såg även att det finns att köpa plattång bland annat.

Så det mesta för ditt hår finns ju på denna sida, och för många så är ju håret jätteviktigt. Och då är det ju väldigt smidigt att kunna köpa allt på ett ställe, eller hur?
 

What is next?

Efter att ha vant sig i 15 veckor med att vara någonstans mellan 8-15.30 på dagarna så är det nu imorgon ingen stans man ska upp till. 15 veckor har gått förbi rätt så fort faktiskt, och vi blev en väldigt bra grupp som kom bra överens och hade väldigt bra sammanhållning.

Vi hade avslutning på Trädgår´n i torsdags och det blev en del tårar kan jag säga för vad man kommer sakna dom flesta av alla dessa härliga människor som man lärt känna.
 
Men ja då är det ju frågan vad jag ska göra hela dagarna nu förutom att söka jobb givetvis, jag kommer nog få rätt fullt upp ändå nu när jag känner att jag har tiden och framför allt orken att engagera mig lite mera i följande...
 
 
Något jag verkligen komma orka plugga lite varje dag nu är ju teorin till körkortet iaf. För att sitta 2-3 timmar efter man slutat skolan är ganska jobbigt o man är helt slut när man kommer hem o ska diska, laga mat o allt annat. Så det lär ju försvinna några timmar på detta om dagarna iaf..
 
Sen så kommer det även bli att sätta igång med träningen lite mer ordentligt, för nu har jag lite mer tid till det oxå. Jag föredrar ju att träna på förmiddan för då är det ju klart sen o man har hela dagen på sig att göra något annat.
 
 
Så tror nog att dagarna kommer rinna på ganska bra ändå, även om man kommer sakna gemenskapen och allt det där.

Nu resten av kvällen så blir det nog bara film lr kolla lite avsnitt på någon serie. Får se vad man hittar på.

Imorrn är det körskolan som gäller tänkte jag och sen kan det nog bli en visit på gymmet för första gången på flera månader.. Lär nog inte gå så bra för man tappar allt så jävla fort, men jag kommer nog igång igen vartefter..
 
Trevlig söndag kväll

Prime Time

Detta blev en av söndagens filmer, och den var väl helt okej.. Rätt bra som söndagsfilm iaf..
 
Hade dessvärre lite svårt att hitta ett klipp med trailer att lägga in, men finns på denna sida
 
http://www.moviezine.se/film/prime-time
 

RSS 2.0