Sjuk

Vaknade för 2 dagar sen upp och det kändes som jag hade en vass boll i halsen ungefär.. Men ont i halsen är ju mest jobbigt, ingen större grej så. Liksom en enkel förkylning, och inatt fick jag feber oxå. Härligt att ena stunden vara varm och nästa frysa lite..
 
Så idag blir det bara ligga hemma och tycka synd om sig själv lite grann och VILA.. Så får man hoppas man mår lite bättre imorrn.. Men är jag inte bättre på måndag får jag väl ringa Vårdcentralen..
 
Tanken var ju att jag skulle övningsköra imorgon, får se hur det blir med det nu. För man ska ju inte riktigt köra bil när man har feber och är sjuk.. Så mår jag likadant imorrn så blir det inget körande för min del iaf, vilket är väldigt tråkigt så håller tummarna att det ska bli bättre av att ta det lugnt en dag..
 
 
Dessvärre blir jag ju rätt rastlös av att ligga o glo bara.. Har ju en tvättkorg som är full o hade egentlingen tvättstuga nu men orkar inte gå upp o ner för trapporna så mkt.. Behöver även städa o plocka iordning men ja jag måste vila idag och försöka att strunta i alla måsten..
 
Så egentligen ska jag väl inte ens sätta mig framför datorn, men blir o lägga sig o kolla lite film nu tror jag allt..
 
Hörs kanske senarer
 
Bye

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0