Tränat axlar

Idag var det dags att träna axlar då som jag nog skrev i förra inlägget.. Fy fan vad jobbigt det var kan jag lova, man kände verkligen hur jäkla svag man är i axlarna..

Men ja det blir nog bra sen med tiden det där om man håller i schemat som jag skapar nu ihop med Annie.. Tycker egentligen det är lite konstigt att jag fick så få maskiner för att träna hela kroppen men men tror det blir bättre såhär att dela upp hela kroppen på 5 dagar och köra lite mer maskiner på varje del istället..

Sen nu när jag gått igenom allt och fått ett komplett schema för styrketräningen så kommer det bli att lägga till 2 km på löpbandet efter varje styrkepass också har jag tänkt.. Hade egentligen tänkt köra mer på promenader, men känner att jag lika gärna kan gå några km när jag ändå är på gymmet så vet jag ju att jag får kondition gjord också och då kan gå hem o lägga mig i soffan med gott samvete..

För det är så himla lätt att skippa det när man kommer hem och sätter sig i soffan och man bara känner hur trött man blev helt plötsligt.. Så ne får satsa på att ta det på gymmet, och sen blir det promenader ändå så är ju det bara bra liksom..

Jag tror att det här träningsschemat kommer bli riktigt bra och ge lite bättre resultat än det jag haft innan.. Och så har man något att göra ungefär 1 timme varje dag iaf.. Skönt med lite rutiner åtminstonde..

Ne nu ska jag väl vänta på att pappa ringer och sen åka och handla.. Känner redan nu hur död jag känner mig i axlarna, så får väl se hur bra det går att bära upp allt skit sen.. Haha.. Jobbigt med träningsvärk men så blir det ju när man tränar muskler man inte tränat förut eller på länge men lite skön känsla ändå på något sätt..

Aja hoppas pappa ringer snart då, annars får jag väl messa så han inte glömt bort mig..

Imorgon är det gymmet igen och då står det rygg på schemat...

Bye


Kommentarer
Postat av: alexandra

Fin blogg! Följa varandra på bloglovin? :)

2011-05-17 @ 16:49:18
URL: http://kisskill.blogg.se/
Postat av: alexandra

sv: lagt till dej nu

2011-05-17 @ 18:26:38
URL: http://kisskill.blogg.se/
Postat av: Jennica - 18 år och gravid

följa varandra på bloglovin?=)

2011-05-17 @ 18:29:23
URL: http://jennica.spotlife.se
Postat av: Jennica - 18 år och gravid

Följa varandra via bloglovin? :)

2011-05-17 @ 22:14:21
URL: http://jennica.spotlife.se
Postat av: A N G E L I J N A

http://youtu.be/Y8uKAZvZi6k lyssna/gilla(om du gillar det förstås) sen får du gärna slänga in en kommentar om du har lust, skulle vara så sjukt snällt, kul att veta vad just du tycker!:)

2011-05-17 @ 23:34:12
URL: http://angelijnas.blogg.se/
Postat av: Jennica - 18 år och gravid

har lagt till dig också :)

2011-05-18 @ 09:06:34
URL: http://jennica.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0